52665
-
Euro Truck #11842 Köszönöm -
#11841 Azért ezt a videót is érdemes megnézni még egyszer a jó öreg MAN ról :) -
vajo #11840 Bannerba van nagy betűkkel, hogy Október 19. És PS3-ra nem lesz. -
Euro Truck #11839 Sziasztok!
Jól tudom? Jól tudom,hogy még csak rendelni lehet az Euro Truck Simulator-t? Ha nem akkor kb mikor lesz kapható az áruházak polcain? :) . Nagyon szeretné már játszani az ETS2 vel ezért kérem,hogy írjátok meg mikor lesz kapható!!!!!!. Ismerősöm kérdezte,hogy csinálnak e PS3 ra és nem tudtam válaszolni. Ti tudok erről valamit? -
#11838 -
#11837 -
#11836 Azért a volvo legyorsulja szpen :D
-
#11835 -
#11834 nem GTA :) -
brisanyo #11833 Esetleg arról nincs valami hír, hogy lesz -e lehetőség a kamionból való kiszállásra? Sokat dobna a hangulaton ha nem lenne bezárva az ember a fülkébe időtlen időkig. :D -
kjhun #11832 Nem a hozzávaló cracket használtad. De van hozzá, az 1.5-höz is. -
#11831 "Nem szabad vizet inni. mert az nagyon erős ital. Fenntartja azokat a nagy hajókat" -
Hungarykum #11830 A videók alapján, nincs szükség internetkapcsolatra, ahhoz, hogy mennyen a játék.
De nem is jut eszembe semmi olyan, amihez életbevágóan fontos lenne, hogy legyen internetkapcsolat.
Majd kiderül. -
#11829 Tudtam hogy ráfogtok menni erre :)))) Internet csak akkor van ha fizeted. Vagy elérhető mert van szolgáltató. Mi van akkor ha én leszeretnék költözni az isten háta mögötti helyre ahol nincs net de van áram hogy gépezzek?
Akkor dobjam ki a játékot? Mert csak papírnehezéknek jó. A sok csaló gazember miatt folyamodnak ilyen dolgokhoz a készítők. Hogy még pénzüknél legyenek. Mivel ez idáig nem találtak jó módszert a csalók kijátszására így azok kapnak kevesebbet akik megveszik a játékot. Enyém és mégse az enyém. A jogot veszem meg és mégse élhetek a lehetőséggel? Oks rá lesz írva és eldönthetem hogy kell e , de ez csak az értékéből von le a játéknak. Holmi butaság miatt. Amennyit nyernek vele annyit veszítenek is vele. Hisz akinek nincs net az nem veszi meg a játékot. Amúgy is arcade a játék. Na mindegy. Amúgy had kérdezzem már meg nálunk ha kinézek a ház ablakán látom hogy ég egy két lámpa fénye az ablakban, biztos rosszul látom , de ets 2 ben mintha este se világítana egy két ablak néhol hanem minden sötét csak te vagy meg az út. Vagy nem vettem észre valamit és ezer bocs. -
komiki #11828 Hollandiában például.És nemcsak hogy ki van világítva de még bizonyos szinten fűtik is hogy télen ne keljen kínlódniuk a hóval és jéggel.A szeméttelepeken képződő metángázt használják.A világításra visszatérve nagyon hasonló a lágymányosi hidon alkalmazott megoldásra.Nagyon király látvány ahogyan haladszrajta mert több kilóméterre előre látod a nyomvonalat.De a játékban úgy jó ahogy van az este ne piszkálják azt már,hanem nyomják már a játékot végre a vásárlók kezébe.Hopp még rímel is -
Hungarykum #11827 Európában csak 1 országban van világítás még az autópályán és ha jól emlékszem, akkor azaz ország Belgium. -
#11826 Igen, mostmár tudom, hogy a sárga villogó. Kössz. -
#11825 Nem fogok vitatkozni veled és rombolni a topikot csak mert nem tudod értelmezni a mondatot amit írtam.
Nyílván külföldön sincs közvilágítás az autópályákon, ezt talán mindenki tudja, de a játékban nincs világítás és mégis villog valami bal oldalon a válaszfalnál.
-
#11824 A RestaCar féle videóról beszélsz???Mert ha igen akkor nézd meg még egyszer!!A póton hátul van egy villogó... -
WinStar #11823 hol látsz te autópályán világítást?Mert külföldön sincs.... -
#11822 Én azt vettem észre, hogy autópályán éjszaka menet közben sötétség van, nincs közvilágítás egyik oldalon sem de bal oldalon a betonfalon villog valami fény. Én szerintem ez nagyon zavaró lehet, de persze majd javítva lesz. -
#11821 Az még az egyszerűbb kérdés!!!De hogy írta az üzenetet?????? -
#11820 De hol egy számítógép internet nélkül már?? :D -
#11819 Részemről már csak egy helyen tudják elrontani a játékot , ha rá írják a doboz hátuljára internet kapcsolat szükséges. A RestaCar videó jól szemlélteti hogy fog kinézni milyen lesz ha majd én tolom neki leszámítva azt hogy én nem trükközök a váltásokkal. -
Hungarykum #11818 GTS-ben is lehet választani, hogy mit akarsz vinni, de csak az után, hogy vállalkozó lettél. -
komiki #11817 A gts-ben is lehetett fuvart választani. -
#11816 AZ béta teszt célja nem az, hogy ki milyen profin vezet, hanem, hogy egyszerű játékosokkal keresni a játékban a hibákat. A kilógó kürt nyilván egy javítandó hiba. -
#11815 Viszont az nagyon tetszik benne hogy úgy van mint az ETS1-be hogy lehet választani fuvarokat,és nem úgy mint a GTS-be:/ -
#11814 Ez játék itt szerintem azt csinálsz amit akarsz:D -
nagyonfaya #11813 Csupán az, hogy nekem bizony nagyon szúrja a szemem az a kürt, másrészről ez nem versenyautó, hogy tiltásig kelljen huzatni, harmadrészről a vezetési technikája a srácnak egyenlő a 0-val.(kezdve onnan, ha már ő kuplungol, akkor ne 2km a megállási pontol nyomja be a kuplungot, 0 motorfék használat, sok estnél pedig a felkapcsolás hiánya...stb) -
Hungarykum #11812 RestaCar videó a YouTube-on, az SCS Software ETS2 Beta testing oldalán.
-
#11811 Mi is a gond vele? Eddigi legjobb videók közt van, amit a játékból láttam. -
Hungarykum #11810 A végén tetszik a parkolás :D -
#11809 De jó lenne, ha a fényviszonyok jó beállításával ilyet ki lehetne hozni STDS/ETS2-ből!
Sztem sokkal élethűbb lenne így a játék!
-
#11808 Vannak ám gondok... -
nagyonfaya #11807 én azt nem hiszem el, hogy ilyen embernek hogy adhatnak bétakulcsot??atya ég!! a hajamat tépem. -
#11806 Nem hiszem el,hogy nem idegesíti a motor pörgetése..,az a kürt biztos jo helyen van ott?:D
-
#11805 Helyesbítek, egyes fórumozóknak, tesztelés céljából... :-) -
#11804 igen az itt forumozóknak már kiadták -
WinStar #11803 te szedjél már gyógyszert,hivatalosan Okt.19.-én jelenik meg.....