52665
-
#11883 Ezért nem nézem meg a videókat hogy majd legyen meglepetés :)) -
#11882 Hát köszi.... Egyébként nem értünk egyet, eddig is házon belül teszteltek, nem is volt tele a net videókkal. -
#11881 Én pont ezért nem nézem mindig a vidiket. :D -
#11880 A szomorú inkább az, hogy csak a sok csilli villi modern gép van a játékban. -
Hungarykum #11879 De még az MAN és a DAF is a régi kívül-belül. -
#11878 Szomorú,hogy az iveco maradt az őskori. :/ -
#11877 csak az arra méltókat... :D -
#11876 -
#11875 Igen, ott baszták el, hogy kiadták a bétát külsősöknek (nekem meg nem :P ).
Egyébként nem kötelező a videókat megnézni. -
#11874 Minden szavaddal teljesen egyetértek!
Tényleg annyi videó kijött már a játékról, h mire megjelenik teljesen elveszik belőle az újdonság varázsa!
Itt mutatkozik meg igazán, h manapság mekkora "ereje" van az internetnek és, h mennyire gyorsan terjed szét vmi a neten szinte egy nap alatt az egész világon.
Sztem ezzel az SCS most elszámolta magát, h ennyi embernek kiadta a játékot, ill., h boldog-boldogtalan felpakol róla szinte mindent!
Ilyen még sztem nem is volt, h elé ülök majd és rögtön mindent tudni fogok, h mi, hol, merre, meddig, semmi "felfedezés"!
Talán illik ide most az a mondás, h "jóból is megárt a sok!"
-
Gyurma77 #11873 Hi!
Ezzel én is így vagyok. Napról-napra követem a topikot és nézem a videókat, fejleményeket, de sajna nakem az egy-két tuningolási lehetőségen és új kereszteződéseken kívül nem nyújt túl sok élményt a GTS-hoz képest. Az, hogy egy kicsit szebb a grafika, engem nem igazán hat meg. Persze, azért meg fogom venni, mert az ETS-hez viszonyítva csak előrébb léptek a srácok. Nem akarok kritikus lenni, csak egy vélemény: Az ETS csak annyiban volt új, hogy Európa európai kamionokkal. Játékmenetben egy hatalmas visszalépés volt a 18 W.O.S P.T.T.M-hoz képest. Nulla motíváció, gagyi fizikával. Vezetnék én, ha valamivel realisztikusabb lenne az egész. Bocsi. Lehet lehurrogni, megkövezni, de ez most kijött. Lehet, hogy azért, mert mindig olvasom, de ritkán szólok hozzá az itt történő dolgokhoz.
Üdv. Mindenkinek! -
Hungarykum #11872 Mire kiadják, addigra megunom a sok videó miatt. Lassan már az egész végigjátszás fent lesz, mire kiadják.
Úgy jobb lett volna, ha csak pár bemutató videó van, mert a sok újdonság bemutatásával nem fog érdekelni annyira, hogy melyek az újdonságok, mert már tudni fogok róla. Az jobb lett volna, hogy majd én felfedezem, hogy mi hogy működik és melyek az újítások.
Ez kb most olyan, mintha tudnád 1 évvel előtte mit kapsz karácsonyra. Mire megkapod nem fog érdekelni. -
#11871 Még 21 nap van hátra, az ETS2 megjelenéséig! :) -
Hungarykum #11870 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a sok ETS 2 videó már kezd unalmas lenni.
Reméljük már nem sokáig kínoznak minket ezzel a sok videóval. -
#11869 Új videó a lengyelektől
-
KamionBala #11868 Nem rossz ez a tuningolás rajta!! -
#11867 -
retoucher #11866 Köszi!
Itt van este is mikor világít is a közvilágítás, ill. belenyúltam a növényzetbe is és így, h már nem csak zöld minden, egész élethű lett a táj!
-
#11865 Jók azok az oszlopok (a közvilágítás) :))) olyan Magyar hangulatot ad az egésznek. -
#11864 Jó nyilván. Viszont részemről a többi kamionra is kíváncsi volnék. Pl ha én Man párti vagyok meg, a Scania ami közbejöhet?Akkor sincs semmi. Azért ezt is kilehetett volna következtetni a hozzászólásból nem csak azt hogy mekkora bajom van.Nyilván nem eget rengető. Egy kicsit gondolkozik az ember hogy a másik vajon ha ilyesmit ír, akkor vajon még miért írhatja? Háromból :))) hárman ugyanazt leírta mindenki. Neeem baj csak finoman megemlítem, mivel láttam a rönot mikor az ablaktörlőjét esőben használta és eléggé illúzió romboló doboló hangja van -azt hiszem ezt említettem is még régebben - így elkezdett foglalkoztatni hogy a Mannak vajon hasonlóan rossz az ablaktörlő hangja, mert az nyilván nem tetszene. kb ennyi. Tiszteletem az uraknak.
Remélem most már érthető. -
#11863 "A doki azt mondta elmebeteg, én meg azt értettem, elmehetek" :P -
#11862 Nem kötekedni akarok de ha neki az a kedvence miért ne mehetne azzal... Ha meg nem Volvoval hanem MAN-el menne akkor az lenne a baj.. Sztem te is az őő helyében olyan kamionnal mennél ami neked a kedvenced.. -
#11861 Nemkicsit.. -
retoucher #11860 STDS-ből már szinte nincs is kép itt, teszek is be gyorsan párat!
-
#11859 Hatalmas problémáid vannak... -
vajaspopkorn #11858 Nagyon jó összeállítás! Gratula! -
#11857 Ez a Dirt_Devil más kamionnal nem is tud menni, csak a volvoval. Ez aggaszt. :))) De nagyon. Vajon mi a baja volna ha MANnal vezetne? Összedőlne a világ? -
#11856 ou jeee -
Ubi52 #11855 Dirt Devilnek van két új videója! -
#11854 -
#11853 Gratulálok én is, nagyon jó lett a videó! -
#11852 Bannerban nagy betűkkel, hogy 2012. október 19. a megjelenés. Szóval még warezban sincs. -
#11850 Kétségtelenül az eddigi legjobb videó. -
Hungarykum #11849 Én is most látom először ezt pótkocsit, csak az a kérdés, hogy hol van az első fele? :D
Lehet egy AI sofőr lenyúlta -
#11848 profi munka -
#11847 Ez mai videó, úgyhogy nem hiszem hogy volt. :) 1:28-nál van a lényeg :D Névtábla -
#11846 Nem tudom, volt-e már, ha igen akkor bocsi, azthiszem ez az eddigi legjobb trailer grat a RestaCar-os srácoknak
-
#11845 Ez csak nekem új az STDS-ben? :DD
-
Hungarykum #11844 Pedig én sok vizet iszok :P onnan tudom, hogy nem kellesz internetkapcsolat :D
"TDU2 dobozára is rá van írva, hogy az aktiváláshoz internetkapcsolat szükséges (online játékhoz), de attól függetlenül megy offline is." -