Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thomson002
Szerintem a 2-ik kép lényege nem a kamion és a pót, hanem, hogy az árnyék nem simul az aszfaltra.

http://indafoto.hu/Thomson

Modolni biztos lehet majd, csak nem lesz olyan egyszerû, mint a mostani részekben.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

DJKonya
Szép játék lesz, úgy tûnik sokat fejlõdött.
Most már csak azokat az idétlen pótkocsikat kéne lecserélni :)

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

gumikacsa
Opsz.. Gondolom annyira ámultok a képeken, hogy a lényeg, amit a képek hivatottak mutatni fel sem tûnik. <#pias>

Végre nem csak tûsarkúak lesznek a gépek, ha jól értelmeztem, többféle kerékelrendezés választható opció lesz minden kamionnál. Sõt a volvon azt is megoldották, hogy a két kormányozható tengely úgy mozogjon együtt, ahogy annak kell.

Viszont van egy olyan rossz érzésem, hogy annyira megújul a játék, hogy a modolást akár el is lehet felejteni...

Renault magnum http://kamionszim.hu

gomze
Úgy nézem fejlõdik az SCS, és szerintem most már végre egy normális játékot fogunk kapni, amire érdemes várni, és érdemes lesz megvenni, amit ajánlok is minden fun-nak, hogy ezzel is támogassuk a következõ részek további fejlõdését.

Gell97 kolega
fasza lesz!

Robertoo21
tetszetõs!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Kistódi
<#eljen><#eljen><#wow1><#wow1>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

luspaydavid
<#eljen> Jól néz ki.

The Truck Is My Life

Nem rossz :D

-------------------

Üzenet:

Here is a hint that in Euro Truck Simulator 2, you won't be stuck with just one particular axle configuration. When purchasing and configuring a truck, there will be several things to customize, not just the wheels of course!

In particular, the 6x4 Volvo may be of interest if you pay close attention. With the physics programmers implementing features like Ackermann steering geometry, the precision of the physical simulation should be a different league compared to any of our previous games.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Igaz-igaz. :D

gumikacsa
Házigazda uram, nem ártana törölni a warez, és kéregetõs hozzászólásokat

Jah, igen... :D Természetesen így gondoltam, és remélem az összes kamion újra lesz modellezve, az Iveco is. :D

Szobi30
+ a DAF is :D

www.szobi.picturepush.com

Remélem azért majd az MAN új lesz, és nem hagyják a gts-es verziót! :D

Úgy érzem hogy ezúttal valami igényeset fogunk kapni. <#eljen>
RS
Végre! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gell97 kolega
árnyékok. :DD Fasza!

gumikacsa
nekem ez is annyira kínai, mint a hdr... :D

Falkon
Az.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Atikah
HDRIbõl ítélve, high dynamic range?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Falkon
A hdr-t nem tudod mi az?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nos elõször nem olvastam el, de aztán igen, sé le is fordítom nektek.
Szóval:

"Kis célzás az ETS2 technikai állásából.
Sokan bombáznak minket azzal, hogy mutassunk már valamit az ETS2-bõl, de ez most komplikált egy kicsit.

A technikát programozó oldalon az árnyékoláson dolgoztunk egy jó ideig, és most hála elértük, hogy a program integrálja, elfogadja a kódokat a játékba.

A végeredmény természetesen az, hogy a készítõk és tervezõk elégedettek, boldogok az új jellemzõkkel amik ezek: igazi árnyékok, saját árnyékolás, igazi fények, HDR, (nem tudom mi ez, aki tudja leírhatná.) virulunk és kedveljük ezeket. De ugyanakkor húzzák a hajukat, hogy még mindig mennyi munkára van szükség.

Végül nekünk lesz egy korszerûbb grafikai motorunk! Ez éppen még néhány hetet fog igénybe venni, mielõtt el tudjuk kezdeni mutatni mindezek képernyõképeit, a dolgok megfelelõen hangoltak és egyensúlyoztak, minden mûködõképes legyen ahogy várjuk ezeket.

És végül csak röviden a lényeget írom le, hogy azoknak akik belekötöttek az árnyékba ( mint pl én), azok megnyugodhatnak, mert a motor egyenlõre csak a fõ kamionon elérhetõ, de késõbb egyre jobb lesz, és mindennek lesz valódi árnyéka."

Nagyjából ennyi. Nem mindenhol tudtam összeilleszteni a mondatok, bocsi érte. Siettem :D

Atikah
árnyékokon, és a kamion tuningolásán kívül a képbõl nem sok újítás jön le.. de attól független a második képet adom

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

kutizsolt
nagyon nagyon jo kepek ... szerintem hamarosan kiadjak mert jol haladnak a jatekkal .... es mindig mikor haladnak nem adnak ki kepeket igy nem tudjuk mikor lesz kesz de azert mar anyira haladnak h szerintem 2-3 honap es jatszunk rajta:D:D<#mf1>

V-Power Shell

gumikacsa
olvasd el a 1698-ast és ott a válasz

1701: Így van, tesztelik, a képeket csak azért dobták be, hogy megnyugodjanak azok akik már féltek, hogy mégsem lesz dinamikus árnyékolás.

De valami jobb angolos majd megmondja, mit is ír a szöveg :D

v43 001
Lehet még csak tesztelik. Nem biztos hogy végleges verzió. Amúgy szerintem jó lesz ez :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Fasza, de az elsõ képen, az AI-kon már nincs árnyék xd... :D Így meg máris szarul fest az egész.

Gerypapa 95
áá az árnyékok .. és tényleg tök jók <#eljen><#eljen>

gumikacsa
A képek mellé a köret szöveg:

A small hint of ETS2 tech progress
We are constantly bombarded with requests to show more of what is happening with Euro Truck Simulator 2, but it's complicated now.

On the technology programming side, we have been working on deferred shading for quite a while, but now the time has come to finally integrate the code into the game - to give the artists the access to the tech and tools.

The end result is of course that the artists and designers are at the same time happy with so many new features that they will have at their disposal - true shadows including self-shadowing, true lights, new shader effects, HDR, bloom and the like. But at the same time they are pulling their hair as we realized how many tweaks of existing stuff will be still needed.

Anyway, finally we will have a state-of-the-art graphics engine! It will just take a few more weeks before we can start showing screenshots of all these things properly tuned and balanced, all working as expected at the same time in the scene...

For today, here is just a small teaser that shadows are already finding their way into the game. In these shots only the trucks have shadows enabled. Fortunately, the new technology is quite smart; it will allow all objects in the scene to cast shadows relatively cheap when it comes to performance, so the scenes will look gorgeous even on mid-range hardware. You will notice that this scene doesn't contain any new vegetation or some of the things that we have already talked about - this is exactly the case that many features that people are working on in parallel now need to be finished, integrated and adjusted to work together at the same time, not just as isolated research and development sub-projects. These shots are from a rural area in Poland by the way

gumikacsa
Pár kép tõlem ( na jó scs-éktõl)

(ha meglátod beszarsz, végre árnyékok...):

Gell97 kolega
..pár kép tõlem:

luspaydavid
Ja így már értem.

The Truck Is My Life

Q3-4

3-ik vagy 4-ik negyedévben esedékes a játék piacra dobása.
luspaydavid
Lefordítódtam egy Holland oldalról az infót

-A játékot 2011-ben ki fogják bocsátani. (Q3/Q4 konfirmált)

Q3-4 mit jelent? <#confused>

The Truck Is My Life

Kistódi
Csak mondtam hogy nekem meg az jut eszembe róla...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

Ez csak egy fan videó a kiadott képekbõl összevágva. Official videóra, úgy kb Júniusig nem kell számítani

ez az officional trailer?

Ez jól hangzik... kíváncsian várom! :)

( ET2 egyébként már egész játszható... )

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Az elsõ mondatoddal kb. én is így vagyok.

A másodikhoz annyit fûznék hozzá, hogy a et2-ben sokat fejlõdött az irányítás, a fizika kevésbé. Az ets2 már új fizikai motorral fog mûködni. Most ez vagy jó lesz, vagy nem... De most nagyon reménykedik mindenki, mert úgy látszik az scs nagyon oda akarja tenni a játékot...

luspaydavid
Mert arról mintázták... pl. benne van Taktoyaktak (vagy hogy is kel írni)

The Truck Is My Life

Én évek óta várok egy jó kis kamion, vagy buszszimulátort! :) ( szakmai ártalom! :) ) Követem ezeket a dolgokat valamennyire... persze csak távolról, mert ezen játékok topikjainak a színvonala nekem sok(k). :)

Az ETS-l két alapvetõ ( és sok egyéb ) nyûgöm van. Ebbõl az egyik a tükörnézet, a másik a fizika totális hiánya. A képek alapján a tükörnézet most elég tûrhetõ lesz... ha ehhez még társul legalább egy ET2 irányítás, akkor az már egész emészthetõ lesz! :)

www.smart-bus.hu

Te amúgy hogy-hogy itt vagy? :)
Csak nem te is várod a játékot?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Óóó.. az a tükörnézet végre elég ígéretes...

www.smart-bus.hu

thomson002
+1 (ott a tartályosokat utálják a legjobban <#idiota>)

http://indafoto.hu/Thomson

Jó képek.
Egy videó:
http://www.youtube.com/v/M6EDwBrhJA0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Kistódi
Jó képek...<#eljen>Ezek a képek meg ami a Cool-on szokott menni a Jéglovagok.. fullban olyan...<#nyes>

Cb Fõnök
Pár kép.<#vigyor3>

Falkon
Jó kép lett!

Amúgy van valami megoldás, hogy teljes képernyõs legyen? 1280x1024-en, van 2 fekete csík fent, illetve lent.

Gerypapa 95
<#eljen>