52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Skypack
  • vajo
    Még egy link kérés, vagy kód kérés, vagy rinyálás, hogy nem indul a warez, azt azonnal jelentem a moderátoroknak, akik majd bannolják a jómadarakat 1 hónapra. És mint sokan írták már, ott a Warezra az Off-topik, de nem nézzük jó szemmel az ilyen Vérpistikéket. Aki ezek ellenére is ír a fent említettek közül bármelyik miatt is, annak törlöm a hsz-ét, és annak is aki reagál rá. Ezért meg kérek mindenkit, hogy ilyen "agysejt túltengésben szenvedő-nek" a hozzászólására NE válaszoljatok. Az én munkámat könnyítitek vele. Köszi.
  • razor1997
    Még egy csodabogár, Istenem

De amúgy azt nem értem hogy a bannert nem tudják elolvasni vagy nem tudják hogy mi az hogy 2012. OKTÓBER 19. ?
  • Volvo Fh12 460
    Hello neharagudjatok már de nem tudjátok h mért nem tudom a hivatalos oldalról letölteni a demot??:/ akár mire katintok nem hozza be a mentést meg elvisz az oldalról ha estleg vki tud máshonnann egy letöltö oldalt ahonann le lehet tölteni meg köszöném:) bocsi még1 szer a bambaságért :/
  • Blackmill1216
    Na jó éjt
  • Blackmill1216
    Sajnos..
  • Tikal #12213
    Bocs, de kértem én warezt? He? Akkor meg miről beszélsz? Ha bejön ide valaki nem az lesz az első dolga hogy végig görgeti az egész forumot hogy megtudja hogyan álltok a warezhoz, hanem kérdez.. ha ez titeket zavar akkor tegyétek egyértelműbbé. Nem értem mi bajod egyébként, egy javaslatot tettem erre eljátszod te is itt a hattyu halálát..
  • szabii98
    Nem azért, de aki arra nem hajlandó hogy elolvassa az október 19 dátumot a bannerban, az majd meg érti hogy mi az a warez? sajnos ilyen világban élünk, mindenkinek a szájába kell rágni a dolgokat
  • Tikal #12211
    mert túl kis betűvel van kiírva, és nem is nézi senki... irjátok ki hogy no torrent nagy betűvel, a házigazda meg törölgessen.
  • komiki
    Sajnos te is pont a többség közé tartozol.Nem az én jogköröm kiírni hogy nincs warez,de ha vennétek a fáradtságot és visszafelé is olvasnátok hogy miről volt szó régebben ,akkor tudnátok hogy itt akik forumoznak elítélik a warezt.De nem kell fárasztanod magad az egér görgővel,nyugodtan írj valami frappáns választ . Szabii 98 igazat adok neked
  • kem001
    De amúgy ott az Off Topic, miért nem használják azt?
  • pszichoapu
    ugyanúgy ahogy le lehet tölteni mint az ets-t, gts-t, stds-t
  • pszichoapu
    Megjelenés után úgyis le lehetlesz tölteni torrentről majd valahonnan, úgyis megoldják majd a skidrow-osok, vagy razor-osok!
  • szabii98
    ugyan ez volt 4 éve amikor kijött az ets . sok szerencsétlen újreg mindig és mindig
    egyszerűen nem kell velük foglalkozni és törölni a hszeket
  • pszichoapu
    én aztán nem
  • Tikal #12204
    Gondolod hogy a megjelenés napján senki nem fog itt kódért kuncsorogni? Lentebb írtam mi a megoldás...
  • Tikal #12203
    Miért nem írjátok ki, mint más topikokban, hogy nincs torrent, ak erről beszél ban. Ennyi. Nem kell itt rögtön temetni mindent, kicsit túl dramatizálod a helyzetet :D
  • pszichoapu
    itt aztán megy a cigánykodás
  • komiki
    Sajnálom nagyon a forumot.Felhígult nagyon a társaság,és csak szánalom van bennem hogy ilyen nyomik vannak.Teleszemetelni osztani az észt mindenki tud,okosat beírni viselkeedni ,már annál kevesebb.
  • kem001
    TOpik tulaj helyében bezárnám megjelenés napjáig ezt a topikot.. Kezdenek elszabadulni az indulatok..
  • Blackmill1216
    Ekkora sügér nem lehetsz, 2000. ft B+
  • Stig95
    Nincs, elfogyott
  • Tikal #12196
    senki nem fog neked adni, étsd már meg :)
  • Tikal #12193
    ok, remek :) Mondjuk één voltam a hülye, mert nekem automatán van, most manuálissal próbáltam és jó, de a műszerfal világítás nem alszik el továbbra sem.
  • szabii98
    örülj ha 2 magot használ majd egyáltalán. természetesen futni fog
  • Garth22
    de igen van az 576-ba !!!
  • Boxer HUN
  • rambóóxd
    Igen arra gondoltam!! Bocsi.. :SS És köszönöm a választ!
  • Blackmill1216
    CBA xDD
  • razor1997
    Na gyerekek ezek a kamionok eléggé megleptek.
    Scania: Arra nem is számítottam hogy fel lesz tüntetve a V8-as felírat és a R 730 (stb).Nagyon jól ki lett dolgozva.
    Man és Renault: Mindkettő nagyon érdekfeszítő
    Daf és az Iveco számomra semmisek (kérem az Daf és Iveco pártiakat emiatt nem kell belémkötni)
    A legnagyobb bánatom pedig a Volvo és Merci.Most nem mondom hogy nagy Volvo és Merci párti vagyok(egyébként Scania :D) de nélkülük nem nagyon jó így, viszont ahogy AudiQuattro írta 1 hét de lehet még annyise hogy kijöjjön egy logopack.

rambóóxd: Elfogfutni nyugodtan de ezt hogy 4000-es meg 8000-es ezt nem értem nem úgy értetted, hogy 4GHz?De attól hogy neked kétmagos attól nem lesz 8000-es (8GHz), hanem marad azis 4GHZ de erről már volt téma hogy megszorozták a proc órajelét a magok számával.ETS2 gépigény
  • Euro Truck
    Ismertek ti olyan boltot,hogy 576 kilobyt? Vagy mi? Amúgy hozzánk tesco cba van közel. Meg pláza :).
    És szerintem jó lenne megvenni a játékot. Ezzel is támogatjátok a készítőit.
  • Boxer HUN
    A műszerfal teljesen sötét, ha nem jár a motor. Ha hátrameneti fokozatban állítom le a motort, a tolatólámpa égve marad, de üresbe téve elalszik. Tehát, leállított motornál hátrameneti fokozatba lehet rakni, és ezt a tolató lámpa jelzi is, de elalszik, ha üresbe teszem.
  • ben2004
    Akkor nem fontos :DD De nem tudsz adni 1-et??
  • Tikal #12181
    Legalább ne írtad volna hogy fontos lenne :D
  • rambóóxd
    Sziasztok!!

Szerintetek futni fog az én gépemen???
    300 giga merevlemez
    1 gigás videokari
    5 giga ram
    Dual core 4000-es proci
    Ami 8000-nek felel meg mert 2 magos, és 9000-ig huzhato
    Pentium 4
    Service pack 3
    Windows 7 alienware 64 bit
  • Tikal #12179
    Nem érdekel a magyar nyelv, nem azért nem tudom mi a scale mert angolul van hanem mert nem tudom mire való, de azóta már találtam választ, kösz a segítséget. Egyébként digitális disztribucióról hallottál már? Letöltöd a játékot a fejlesztő oldaláról, majd megveszed a kulcsot... Az ETS2 is így lesz elérhető többek között, Origin-en és remélem Steam-en is.

( Mellesleg nem is értem miért lenne fontos hogy magyar legyen a játék, egy ilyen játékban nem igazán sok szöveg van, a táblák pedig mindenhol ugyanazt jelentik :)
  • ben2004
    Sziasztok!Valakinek nincs 1 telepítő serial??Fontos lenne!
  • Boxer HUN
    Most fogom megnézni.
  • WinStar
    mivan,letöltött game-el játszol? :)
    Magyar a játék.....persze ha megveszed eredetibe :D
  • Tikal #12175
    A műszerfal világítás se kapcsol ki leállított motornál, kikapcsolt lámpáknál...