Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
amúgy nem "akkor"-t akartam írni hanem akkora-t (akkorát)
[1100-as foglalat nincs is amúgy <#ravasz1>#ravasz1>]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egyébként nagyon jó képek, és szerintem gyorsan haladnak!
de ezekkel a pótkocsikkal, már kezdhetnének valamit :S
nagyon remélem, hogy nem fogják így hagyni õket:/
www.szobi.picturepush.com
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Írtam Spoilerbe is! Olvasd el! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha meg letöltötted akkor néha ez úgyis benne van a pakliban hogy nem lesz tökéletes, de ne add fel, mert jó a játék!
Én azt mondom, hogy töltsd le máshonnan újra és egyszer majd mûködni fog, mert ez csak a setup.exe hibája lehet, nem a gépé!<#vigyor5>#vigyor5>
Annyi köze van hozzá,hogy nem mindegy,hogy milyent veszel azaz milyen proci megy bele,milyen RAM-ok.
Pl. Most attól,hogy van egy LGA-775-ös GAGYI lapod,amiben benne van egy 775-ös proci,meg "X" GB RAM ÉS úgy döntesz,hogy veszel egy modernebb alaplapot (Jó,mondjuk most erre az LGA-775 talán a legrosszabb példa..),attól még lófasz gyorsulás sem lesz. Egyik és másik alaplap között nem azért van akkora árkülönbség,amennyi,hanem azért,mert pl. jobb tuningpotenciálja van,több vagy épp magasabb MHz-n futó RAM-ot fogad be,minõségibb elektronikát,chipeket tartalmaz,amelyek esetleg tuningnál sokkal stabilabbak,több VGA-t (esetleg processzort) fogad be...stb.
bár, AGP-s videó kártyák közül, nincs is olyan nagyon jó...és mellétéve drága is.
ha PCI-Express-es, akkor 20 körül szerintem tudsz venni olyat, amin el fog ketyegni az ETS2...
de ha inkább rászánsz, 40et, akkor még az ETS 4 is el fog rajta ketyegni...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
www.szobi.picturepush.com
mint a GTS ,ami már most is akad nekem.
Milyen vidi kártyát vegyek szerintetek hogy biztosan
bírja,és kb.mennyibe fog ez nekem fájni.
Na mentem tanulni mert holnap suli! 😞
Na hello!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Tudnátok nekem segíteni az extreme trucker 2 telepítésében, mert amikor indítom a telepítést kiadja a kis ablakot hogy a játék telepítése rákattintok hogy install és utána nem történik semmi. Windows 7-em van.
Segítségeteket elõre is köszönöm!