52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hangulatban veri az scs játékait. Amúgy nagy bukta lett, a készítők is 2 éve bujdosnak... -
Nekem nem jött be. Talán a manager része ért valamit, de a játék iszonyúan optimalizálatlan volt. Utána már nem is foglalkoztam vele. -
A r&r milyen lett egyebkent? -
Lesz bizony. Semmi nincs nekik, amit importálhatnának.. -
De modellezés,és map szerkesztés téren lesz dolog bőven:D -
A grafikus motor ez lesz, akkor rossz már nem lehet... csak optimalizálnák már...
-
Gondolom a szokásosak lesznek: Pacific,Frisk,stb.. -
Ha az ETS2-höz is ilyen nehezen tudták összeszedni a jogokat és a hangokat, akkor milyen lesz az American Truck Simulator adatgyűjtése??? Vagy ők is kiköltöznek az USA-ba 1-2 hónapra és kamerázni fognak mint a R&R készítői???
-
Én letöltöttem a teljeset,... de nem böfögök fel fokhagyma ízt...
-
Ugye.. 
Mellesleg,rátaláltam erre. Ezek szerint ez a következő projekt most már biztosan!? -

nagyon jót lehet vele játszani annó majd sülkolbászt enni. nyami :DDDD. Aki a le akarja tölteni a demot, annak ajánlom a linket.
-
-
Ők már töltik :OOOO
Letöltés -
SuSu1992 #12311 szerintem vajo skype címére lenne szüksége.. -
nagyonfaya #12310 Igen megtudnám adni. De nem adok ki címeket. Egyébként mire lenne szükséged?dn -
Sajnos azt kell mondanom, hogy a szervíznél se tudsz több cuccost rárakni...:/ -
ben2004 #12308 Sziasztok!Valaki megadná Vajo skype címét?? -
Ez csak a vásárlásnál választható lehetőségek, a szervíznél ugyanúgy lehet majd tuningolni, mint a többit. -
Hát nem azért de a Prémiumnak ennyi lesz a tuning lehetősége? Elég gyér a többihez képest :)) -
Hungarykum #12305 Kínozol itt mindenkit
-
jah ez lemaradt..
-
SuSu1992 #12303 Most már igazán füstöltetném a gumit a játékban... -
-
razor1997 #12301 Hacsaknem pár unatkozó, programozó modderek nem csinálnak hozzá multit mint a GTA:SA-hoz.:D -
Hungarykum #12300 Lehet jó lenne, ha meglehetne valósítani valahogy, aki akar multizni az multizhasson, de nem tartom valószínűnek, hogy valamelyik része is multis lesz. -
Meg, 5 emberre túl nagy Európa.
Minecraft szerűen kéne megoldani, 100 slotos szeróként. -
Ezek sajnos távoli tervek, úgyhogy ráérünk filózni :D -
Ez világos, de mi van azokkal akik egy "clánt" guiledet alkotnak, nekik ez milyen jó móka lenne? Csak úgy mint a flight simulatorban, ott is sokan repülnek együtt... gondolom itt is lennéenek páran akik ellennének együtt. -
Hungarykum #12296 De igazi online játék, akkor lenne, ha mindenki ugyanazon a szerveren lenne, mint a TDU2-nél (kivétel: konzolok).
Bár, lehet úgy is meglehetne valósítani, ahogy írtad, hogy más szerveren vannak pl.: lövöldözős játékoknál is vagy mintha lanon játszanánk.
Így még talán eltudom képzelni, hogy külön szerveren pár ember, de ha olyan lenne mint a TDU2, akkor elég fura lenne (de ilyen soha nem lesz). -
olcsóbb mint drágább?:))))) -
Pedig nem lenne hülyeség..
Kellene egy szerver gép, ez adott bárki megveheti, no nem olcsó , de nem is drága.
Utána eldönteni mit is szeretnénk ? Például egy egyedi, saját rendszerrel felépített privát szerver, jelszavas védelem, előtte egy kisebb fajta teszt, illetve tanulni való, amely segítségével felmérhető lenne az, ki mennyire és hogyan tud játszani. El kellene érni adott pontszámot a bejutáshoz. Ezek után a szerveren folyamatos admin felügyelet, akik ellenőrizni tudnák a játékosokat, ha volt baleset akkor megfelelő szankciók kiszabása, no persze ha szándékosan volt okozva. Játékban cégek alapítása, ezek közötti versengés, fuvarok számát, illetve befolyt összegeket összeszámolva, géppark , pótkocsik folyamatos fejlesztése, újítása .. Nekem nagyon tetszene, csak sajnos az SCS még nem jutott el odáig anyagi szinten, hogy ezt megengedhesse magának .. remélem azért a jövőben sikerül bele tenniük ezt a kis pluszt a játékba .. -
2005-től multizom aktívan, éveken keresztül béreltünk szervereket és egy időszakban komplett szerver gépet is.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ahol van szerver, ott van szerver admin is, vagy jelszóval védett szerver.. stb.
Csak egy kis fantázia kellett volna hozzá, és mindenkinek beugrottak volna ezek a lehetőségek is..
-
Hungarykum #12292 Jó lenne, ha valaki felvesz egy pótkocsit, többi odamegy és összetöri.
Vagy mész nyugodtan, aztán valami kamikaze szembe jön és neked megy.
Vajon kívül nem tudom kijátszik innen még a TDU2-vel, de online sok birkával lehet találkozni.
Kedvencem, mikor direkt nekem jönnek, meg lökdösődnek és egyéb dolgok.
Ha ilyen multija lenne, akkor nem biztos, hogy olyan jó lenne.
Ilyen játéknál nem hiszem meglehetne csinálni a multit.
Sok opciót nem nagyon lehetne megvalósítani, már ha a TDU2-t veszem alapul. -
ikarus44 #12291 érdekes lenne
-
jó kis kamion konvojok :D -
Ez nagy minusz, pedig rohadt jo ltt volna -
Nem vicces,... az már NAGY dolog lenne. -
GreV #12287 De azért vices lnne. :D -
Abszolút kivitelezhető, egyedül a pénzen múlik a dolog. Maga a játék teljesen alkalmas a multira. -
Blackmill1216 #12285 Nemesis.