52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
bigboi8814 #14925 köszönöm!! -
Garázs kezelőben, bal felső képre klikk... -
kerel #14923 ITT -
kerel #14922 Az alap garázsomat hogyan tudom bővíteni, mert vennék fel alkalmazottat, csak azt mondja nincs elég hely a garázsban... -
ETS2 patch from any version to 1.1.3 - torrent
Fixes in this patch:
Improved handling of fatigue.
Stopping of advisor lines fixed.
Some potentially crashing issues fixed. -
bigboi8814 #14920 üdv! Volvo kereskedést melyik városban találni? -
kerel #14919 kép lemaradt....
-
kerel #14918 Hát ezt nagyon kiszámoltam. Nem sok kellett volna ahhoz, hogy be kelljen tolni... 
-
Mercedes Axor by DANZ:
Ismét kitettek magukért az orosz modderek, immáron sokadjára.
Playtruck-ról tölthető a modifikáció. -
Így jó... Hagyd így Vajo. :) -
Akinek van Steam accountja, és még nem tette, az menjen szavazzon a játékra a Greenlight szekcioban :) -
Nem is volt semmi hír a patchről.
Remélem optimalizálás is került bele. -
Patch 1.1.3 (nem torrent)
...:::LETÖLTÉS:::... -
csőrös kamion persze sehol sincs :/ -
razor1997 #14911 Blogon már ki van téve a 1.1.3-mas patch csak ugyebár .torrent-be, mert majd ma fogják feltölteni az ETS2 oldalra.ETS 2 1.1.3 -
Vajo: azt kitudod kavitani hogy be lehessen jutni a parkoloba azoknal a fielzeto kapuknal?? Mert en nem talaltam oda vezeto utat csak át a sok zaro festesen:) -
Jobbrol is eloznek! Bar lehet irtam mar, mindenesetre valaki nagyon megbanta ezt:) -
Ugy látom neked is összekeverte a mod a festést a kocsin. -
Ezért kar is volt beleszolnod:) -
" Értem én... csak lesz.rom.. " Különbenmeg,letöltögetni, hozzászólás nélkül is lehet. :) -
Tojok a sok szaz felesleges beszolasra, erted? Kiszedem magamnak azt ami erdekel, pl a modokat, erted? Kosz hogy hozzaszoltal es megfejtetted hogy problemam van a vilaggal, LOL -
Ez jol nez ko:) -
Ha tojsz rá,akkor miért vagy itt?
Ha ittvagy,akkor aszerint mégsem tojsz rá... most meghazudtolod magadat !? 
Pár hsz-t olvastam ebből a topikból mióta énis ETS2-zök, számszerint 4et... de ez a 4 oldalból is lerítt hogy akinek problémája van a világgal,és kínjában már feltünősködni akar,az te lennél.. a többiek csak tudnak alkalmazkodni másokhoz, jóindulattal keverve,nameg némi humorral... ennyi a történet.
-
Skinezés érdekelne, főleg a vontatók .. ha esetleg segítségemre tudnál lenni, akkor itt priviben, vagy skype : gigant488 megteszed hogy leírod mit és hogy, vagy ha van templated, és egy pmg-d akkor átküldöd ? :-) -
endy papp #14901
-
Haha, nem nincs harag, kb tojok ra mi megy itt :)
Bajcsevej? Az elet rovid? Wtf? Azert vicces vagy... Birom mikor valaki ilyen beszolasokkal akarja a maga fontossagat hangsulyozni, ezt talan nem kellett volna odaszurni a vegere:) hozzam hasonlok?? Megis milyen az? -
endy papp #14899 Akkor bocs de nagyon tévúton jársz.
Nem örülök annak (ha már szóba hoztad ) hogy annyi képet raknak ekkorába ide a fórumra ,a sok felesleges kérdésnek se,stb,stb.....
De veled ellentétben ezt is el tudom így fogadni ,mivel nem tudok ellene tenni , megpróbálok mindent és leginkább mindenkit elfogadni olyannak amilyennek a jó isten megteremtette.
Amiket leírtál a hsz-ban ,hogy mik és mi unalmas számodra,azt nem nekem kellet volna címezned hanem az oldal tulajának ő biztos tudna a TE kedvedért ezeken a dolgokon változtatni.
Azt meg hogy én mit bírnák és mit nem azt nem tudhatod.
Ha ennyire zavar itt lenni és olvasgatni ,akkor csukd be az ajtót magad mögött ,de kívülről és akkor nyugodtabban bírsz aludni.
Szerintem részemről a téma lezárva ,se időm se energiám veled és a hozzád hasonlókkal bájcsevegni,ahhoz túl rövid az élet,hogy ilyenekre pazaroljam.
Remélem nincs harag.
Üdv: endy -
luff92 #14898 Párizsban, go a tartályért aztán pedig Drezdába.
Jó éjszakát!
-
szteve89 #14897 További jó játékot kívánok mindenkinek ! Egy pár képpel búcsúzom mára, Skóciából....
Egy szép kis Stau:
És a gép:
-
Lehet minel tobbszor leirom hogy szar a penz resze a jateknak, valaki megsajnal es keszit egy real money mod-ot :)) -
Bocs hoy en vagyok itt talan az egyetlen aki kritikat mer fogalmazni a jatekkal szemben. Gondolom jobban birnad ha naponta tiz screenshotot tennek be arrol hogy ma itt meg ott jartam. Szamomra meg ez unalmas mert 300 posztott kell vegigneznem aminek a fele ez a masik fele meg még mindig nem tudja hogyan tegyen be radiot vagy hogyan kell ceget csinalni stb vagy hogyan kell moddolni... Csak nem ertem hogy miert hiszen magyarul van a jatek, nem?:) -
Ez az "és elé ne tégy vesszőt" dolog, nagyon bánt. Ennek azért majd nézz utána, ha kedved tartja.
Sajna, nagyon kevesen beszélik szépen, hangsúlyosan a magyart, és még kevesebben írják helyesen.
Nem egészen értem, mi váltott ki belőled egy vadidegen emberrel szemben ilyen indulatokat, mert még Te is belátod - legalábbis azt vettem ki újabb episztoládból -, hogy vitaindító 'problémakörmondatomban nem volt semmi értelmetlen. Csak valakibe tegnap bele kellett rúgnod. Végtelenül sajnálom, hogy nem tudtad ezt a valóságban megtenni, mert ott - s ezt látatlanban írom - esélyed sem lenne.
Ennek ellenére, továbbra is fenntartom, hogy mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani. Ha pedig ezért valaki ostobának, hülyének, stb... titulálja, akkor abban a valakiben van a hiba.
Nyugodt ember vagyok, felőlem a segged a földhöz verheted, ahányszor akarod, de ezeket a párbeszédeket követően, nem szeretnék veled a továbbiakban kommunikálni.
Remélem megérted.
Üdv és jó éjszakát!
Laci. -
endy papp #14893 Ha komoly kihívást keresel akkor ,szerintem ez a játék nem neked készült ,valami mást játék után kell nézned.
Nyilván én is jobban örülnék ha pl,én irányíthatnám az embereket honnan-hova,stb,stb....és még ragozhatnám a sort mennyi mindennek örülnék ha benne lenne ,de NINCS benne,ez van ezzel kell beérni,.
Ha neked ennyire nem jön be attól hogy itt keseregsz és leírod százszor hogy hú meg ha ,de nem gyerebe ,nem fog megváltozni.
Keresni kell más hasonlót a piacon,......ja hogy nincs......,sorry .
Az a gond hogy csak azokat a dolgokat látod benn,vagyis látnád,amik nincsenek benn,és azt keresed az után sóvárogsz,.
De kérdem én ha benne lennének amiket így elsőre szeretnél akkor is lenne olyan akinek meg pont más kellene bele.
Ahogy ember nem született még olyannak hogy mindenkinek tetsszen ,úgy játék sem fog soha olyan készülni ami mindenki igényét ki tuja a legmesszebb menőkig elégítem.
A megoldás uninstal és kész.
Félre ne érts nem kioktatás akart lenni részemről csak próbáltam reagálni arra amit nekem írtál és amit én nem neked címezve írtam a hsz-ban. -
Nagyon szépen felépítetted, Endy!
Igazad is van mindenben, amit leírtál, sőt, egy kicsit mögé is látok, és abban is igazad van.
Hasonlóképpen tervezem majd én is, csak megfigyelem, milyen lehetőségek rejlenek még a játékban. Mert ez egy nagyon komplex cucc. Aki ezt nem veszi észre, az nem is tudja igazán élvezni. Nyilván egyedi érdeklődési köreink vannak. Az ember nem tudhatja, a másiknak mi felel meg leginkább. Emiatt nem is tartok, tartottam senkit hülyének csak azért, mert máskép lát bizonyos dolgokat. De sajnálnom még szabad, mert aki itt a hibákon, bugokon rágódik, vagy csak azt keresi, annak persze, hogy nem ad annyit.
Most rándultam át a szigetországba, és elkezdtem keresni az állam. Jártam minden nagyobb városban annak idején, még Írországba is sikerült eljutni. Most, így 15 év után a bal oldalon közlekedni iszonyat hangulatos. Pedig ez csak a vezetés része.
Láttam, hogy 27 órád van benne. De még csak 43% ismert a térképből, és tudjuk, ha 100 lesz sem ér véget, hiszen továbbra is közlekedünk majd. Nyilván, ki mennyi időt tol rá. De egy bizonyos, számomra most - és ez 'valszeg így lesz az elkövetkező hetekben is - mindenképp ez a favorit. Még az F1 is háttérbe szorul kicsit. Persze lazításképpen az aktuális futamokat továbbra is lenyomom.
Meg kell állapítani, hogy fantasztikusan össze lett rakva ez a játék, és hagytak "lecsapatlan labdákat" is - akár DLC, akár a modderek felé -, és véleményem szerint, ez is csak a készítők javára írandó. Aki itt beleképzeli magát egy kamionos-góré szerepébe, és nem a törés-zúzást látja/keresi benne, az irtózatosan jól elszórakozhat a további fejlesztések érkezéséig.
Mindenképp egy jó vételnek tartom.
Na, most már nagyon csillog, úgyhogy megyek vissza angol honba, még úgy 3-ig.
Csak van még valami amit elkezdtem leírni előtted, és egy véletlen frissítéssel töröltem is, úgyhogy azt még lehet, hogy leírom újra. (Így jár, aki a kormányon keresztül gépel)
Neked jó éjszakát, és kösz az ismertetőt - nem jött rosszul -, hisz ezzel néhány nem egészen világos folt látóterembe került. Persze, aki nem egészen idióta minderre magától is rájön, de vannak "utak", amiket már nem szükséges felfedezni.
Beszélünk még.
Üdv, Laci. -
Nekem a fehér-piros tetszik. :) Szép kamion. Nekem még nincs saját vasam de már van 100k Eurom. -
Csabi2007 #14890 Ez az 1.1.3 patch most mi?? Mert a hivatalos honlapon nincs ilyen..:S -
Talan a fekete narancs:) -
(egyébként a közjátékért mindenkitől elnézést, megyek vissza read-onlyba) -
Csabi2007 #14887 3,4,5 ;) De a kék a kedvenc színem;) -
Nem hiszem hogy uyanolyan hamar megunnam ha ketszer haromszor annyi funkcio lenne benne... Elmondom miert: mert akkor lehet hogy tobb lenne a kihivas benne!!! Ne mondd hogy olyan nagyon nehez elvezetni itt egy kamiont 1000km-re. Nagy cucc lenne pl ha a sofor tenyleg elaludna es nem ugy mint most higy csak szurke lesz a kepernyo :) es pl ez is ey olyan dolog amit nem ertek miert igy oldottak meg...