banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Ha komoly kihívást keresel akkor ,szerintem ez a játék nem neked készült ,valami mást játék után kell nézned.
    Nyilván én is jobban örülnék ha pl,én irányíthatnám az embereket honnan-hova,stb,stb....és még ragozhatnám a sort mennyi mindennek örülnék ha benne lenne ,de NINCS benne,ez van ezzel kell beérni,.
    Ha neked ennyire nem jön be attól hogy itt keseregsz és leírod százszor hogy hú meg ha ,de nem gyerebe ,nem fog megváltozni.
    Keresni kell más hasonlót a piacon,......ja hogy nincs......,sorry .
    Az a gond hogy csak azokat a dolgokat látod benn,vagyis látnád,amik nincsenek benn,és azt keresed az után sóvárogsz,.
    De kérdem én ha benne lennének amiket így elsőre szeretnél akkor is lenne olyan akinek meg pont más kellene bele.
    Ahogy ember nem született még olyannak hogy mindenkinek tetsszen ,úgy játék sem fog soha olyan készülni ami mindenki igényét ki tuja a legmesszebb menőkig elégítem.
    A megoldás uninstal és kész.
    Félre ne érts nem kioktatás akart lenni részemről csak próbáltam reagálni arra amit nekem írtál és amit én nem neked címezve írtam a hsz-ban.