A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ez az "és elé ne tégy vesszőt" dolog, nagyon bánt. Ennek azért majd nézz utána, ha kedved tartja.
Sajna, nagyon kevesen beszélik szépen, hangsúlyosan a magyart, és még kevesebben írják helyesen.
Nem egészen értem, mi váltott ki belőled egy vadidegen emberrel szemben ilyen indulatokat, mert még Te is belátod - legalábbis azt vettem ki újabb episztoládból -, hogy vitaindító 'problémakörmondatomban nem volt semmi értelmetlen. Csak valakibe tegnap bele kellett rúgnod. Végtelenül sajnálom, hogy nem tudtad ezt a valóságban megtenni, mert ott - s ezt látatlanban írom - esélyed sem lenne.
Ennek ellenére, továbbra is fenntartom, hogy mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani. Ha pedig ezért valaki ostobának, hülyének, stb... titulálja, akkor abban a valakiben van a hiba.
Nyugodt ember vagyok, felőlem a segged a földhöz verheted, ahányszor akarod, de ezeket a párbeszédeket követően, nem szeretnék veled a továbbiakban kommunikálni.
Remélem megérted.
Üdv és jó éjszakát!
Laci.