banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Batmanci
    Nagyon szépen felépítetted, Endy!
    Igazad is van mindenben, amit leírtál, sőt, egy kicsit mögé is látok, és abban is igazad van.
    Hasonlóképpen tervezem majd én is, csak megfigyelem, milyen lehetőségek rejlenek még a játékban. Mert ez egy nagyon komplex cucc. Aki ezt nem veszi észre, az nem is tudja igazán élvezni. Nyilván egyedi érdeklődési köreink vannak. Az ember nem tudhatja, a másiknak mi felel meg leginkább. Emiatt nem is tartok, tartottam senkit hülyének csak azért, mert máskép lát bizonyos dolgokat. De sajnálnom még szabad, mert aki itt a hibákon, bugokon rágódik, vagy csak azt keresi, annak persze, hogy nem ad annyit.
    Most rándultam át a szigetországba, és elkezdtem keresni az állam. Jártam minden nagyobb városban annak idején, még Írországba is sikerült eljutni. Most, így 15 év után a bal oldalon közlekedni iszonyat hangulatos. Pedig ez csak a vezetés része.
    Láttam, hogy 27 órád van benne. De még csak 43% ismert a térképből, és tudjuk, ha 100 lesz sem ér véget, hiszen továbbra is közlekedünk majd. Nyilván, ki mennyi időt tol rá. De egy bizonyos, számomra most - és ez 'valszeg így lesz az elkövetkező hetekben is - mindenképp ez a favorit. Még az F1 is háttérbe szorul kicsit. Persze lazításképpen az aktuális futamokat továbbra is lenyomom.
    Meg kell állapítani, hogy fantasztikusan össze lett rakva ez a játék, és hagytak "lecsapatlan labdákat" is - akár DLC, akár a modderek felé -, és véleményem szerint, ez is csak a készítők javára írandó. Aki itt beleképzeli magát egy kamionos-góré szerepébe, és nem a törés-zúzást látja/keresi benne, az irtózatosan jól elszórakozhat a további fejlesztések érkezéséig.
    Mindenképp egy jó vételnek tartom.
    Na, most már nagyon csillog, úgyhogy megyek vissza angol honba, még úgy 3-ig.
    Csak van még valami amit elkezdtem leírni előtted, és egy véletlen frissítéssel töröltem is, úgyhogy azt még lehet, hogy leírom újra. (Így jár, aki a kormányon keresztül gépel)
    Neked jó éjszakát, és kösz az ismertetőt - nem jött rosszul -, hisz ezzel néhány nem egészen világos folt látóterembe került. Persze, aki nem egészen idióta minderre magától is rájön, de vannak "utak", amiket már nem szükséges felfedezni.
    Beszélünk még.
    Üdv, Laci.