52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
worldoftruckhun #45599 valaki segítsen pls.
az egyik steam profilomból a másik profilomnak el akarom ajándékozni a goint east-et de nem tudom hogy kell segítsetek kérlek :) -
krisztian1329 #45598 Valaki a goba r43 mappon játszik mikor nyílik fel a sorompó az orosz határnál? -
Bazsio #45597 Hétvége, de holnap folytatom mert a cseheknek kell a tűzijáték.
Holnap szombat és jön a Daffos is mert neki is engedélye van.
Mindenki
-
Bazsio #45596 Én is ezt mondtam még egy pár kommentel ezelőtt.Meg kellene majd azt csinálni hogy ne kelljen mindig mindenhol sávot váltani főleg a nagyvárosi kerülőkön a külsőből bemenni a középsőre mert Franciáknál nagyon idegesít. -
Nem az én képem
-
-
Axtros #45593 Szerintem sem lesz benne annyi újítás, hogy ezért ennyit kérjenek. Majd eldönti mindenki maga, hogy megéri-e neki, vagy sem. A probléma csak az, hogy ha valaki nem veszi meg, akkor biztos, hogy lesznek olyan kiegészítők, vagy update-ek a jövőben, amelyek megkövetelik a DLC meglétét, és ha nincs meg, akkor már azokat a tartalmakat sem lehet elérni. Tudják ezek, hogy mitől döglik a légy! :) -
Bazsio #45592 Nem lesz olyan sok újítás szerintem Axtros, mert mi lesz új??A gyárak és pár épület és kb ennyi meg pár új táj de avval a régi stílussal.....a DLC mekkora lesz??Talán 500 Mb vagy durván 1GB az nem sok. -
Axtros #45591 És még támogassuk az SCS-t...meg ők a királyok...meg nem fogják annyiért adni. Mi ez, ha nem pénzhajhászás?! Ráadásul a GE sem került ennyibe. Akkor ez miért? Az új térkép megalkotása ennyivel több munkát igényelt? Az új hidak, vagy a városok, vagy az épületek? Vagy a Scania centrum fotózása és 3D-s implementálása? Persze, képeken jól néz ki minden - ahogy azt már az SCS-től megszokhattuk - de a valóságban már nem annyira fényes!
Persze lehet, de csak lehet, hogy Magyarországon valamivel kevesebbe fog kerülni, vagy gyorsabban le fog menni az ára, de ennek kicsi az esélye. -
Mai árfolyamon durván 5400ft. Szép, az alapjátékot a going east-el együtt vettem 2500ft-ért igaz le volt akciózva, de még most is csak 5000ft a gold edition együtt.
R420:
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.05. 22:00:53 -
Csípős a reggel számunkra. 
Czuki:Fostos
Többiektől szép gépek/képek!:) -
Az az igen! 
Majdnem annyiba kerül mint az alapjáték az elején!
Akkor ez nekem kb 2016 Márciusában lesz elérhető akkor talán hozzám vágják 3-4 $-ért.
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2015.02.05. 21:15:22 -
Puhos #45587 12.99 font a skandináv dlc.
Utoljára szerkesztette: Puhos, 2015.02.05. 20:03:46 -
krisztian1329 #45586 Hogy kell a DLC-east-et kitörölni 1.15.1-en? -
PetiM44 #45585 +1 :) -
krisztian1329 #45584 https://www.youtube.com/watch?v=H1otRu5VD10
Miért fagy ki be se tölt?
Van aki játszik ezzel? -
Bazsio #45583 Szevasz Csziszi, Igazi Holland Style! 
-
Fiúk, ne vitázzunk már...
Manapság már lassan a levegővételért is fizetni kell, mit várunk? Amúgy meg azt is figyelembe kell venni, hogy manapság elég ramaty gazdasági helyzet uralkodik mindenütt, leszámítva azt a "bizonyos" réteget... Tehát valószínű, hogy ezen játék elkészítése is költségekkel járt, amit az scs-nek valahogyan finanszíroznia kellett... Tudni illik, nem egy nagy cégről van szó, tehát ami a befektetés mértékét illeti, jóval elmarad pl az Electronic Arts-tól... Ebből az összegből ennyit lehetett kihozni... Ami meg a DLC-ket illeti, azoknak az elkészítése is költségekkel jár, amit szintén fedezniük kell valahonnan, ezért fizetőssé teszik ezeket... Vásárlói szemmel nem épp kellemes dolog, hogy még a bőrt is le akarják húzni rólunk, ezt belátom, viszont egy vállalat szemszögéből azt kell mondjam, valamiből fenn kell maradjanak... Nem pártolom ezt a rókabőr rendszert, viszont ők próbálják az igényeinket kielégíteni, de ebben nekünk is "segítenünk" kell... Nem tartjuk igazságosnak, ez rendben van, de számukra meg az nem lenne igazságos, ha ingyen dolgoznának... És persze az ATS-ről ne is beszéljünk... Új projekt új befektetés, ezért azt a stratégiát választjuk, hogy egy hanyatlóban lévő terméket a lehető legtovább fenntartjuk, hogy maximalizáljuk a belőle származó bevételt, amit majd az új projektbe fektetünk... Ha ezen lépéseket nem teszik meg, akkor lehet már nem lesz következő projekt...
Azt meg, hogy mi igazságos, és mi nem, erre annyit tudok mondani, hogy minek ide igazság, ha helyettesíteni lehet pénzzel?
Ami a modokat illeti, az scs azokra is gondolt, akik nem szeretnének mindenért fizetni, manapság vannak kimondottan jó modok, lehet használni őket ingyen... Térkép modot nem használok, mert én speciel az eredetivel is meg vagyok elégedve, szerintem játszható, aki ezzel nem ért egyet, az vagy modot használ, vagy fizet... Bocs a regényért, meg a stílusért, de sajnos ez a szomorú valóság...
-
Vektor015 #45581 Sziasztok! Meg érkezett a Heavy Haulige Hungary Kft. Multiplayer céges fuvarozás 6.rész is :) Jó szórakozást!
-
CsiziTrucker #45580 -
Hol nem járok...
Punky: Patent mint mindig
Utoljára szerkesztette: CzUKi, 2015.02.05. 14:47:23 -
Látom már van róla szó ... lemaradtam egy csöppet !!! -
Azok számár ,akik TSM térképen vezetnek, van egy rossz hírem .
A Skandináv kiegészítő megjelenésével a TSM térkép csak is a góing íszt és a skandináv kiegészítők meglétével fog működni a TSM következő verziója!!!
In the Future you can't play our TSM Map if you haven't the DLC's Going East and Scandinavia. This decision was very hard for us, but this is because the new technical conditions of the both DLCs are taking a great effort of time to design our map.
Please understand this.
But we will inform you before our next Map Release seperatly
And now we hope, that you have a good time with our new map
and wish you Fun and always a a bumper without wrinkles.
Your TSM Team
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.02.05. 11:55:37 -
Bazsio #45576 Skypack, én is alappal játszok de nem azért mert annyira jó hanem 1 év után tényleg száraz nem a játékot unom hanem magát a térképet de nem megy a TSM és mást nem akarok letölteni pl Eumap mert azzal újra kell kezdjem és láttam képeket hogy milyen jó a TSM.Lehet én is megveszem de muszáj mert úgy van kigondolva hogy aki nem akarja megvenni úgyis megveszi mert a következő nem fog menni így volt a East DLC-vel még akkoriba.Itt is így lesz és mindenki aki majd akar az 1.8-al játszani az muszáj megvegye itt a logika mert lehet hogy 1.8-ban kiadnak pl jobb tuningolás vagy jobb tachográf tudják hogy ők mit kell csinálni.Néhány mód tényleg jó nem az egész de vannak Jazzycat olyan mint a High Power DLC csak ingyen és egyben nem azt írja a póton hátul hogy STOKES hanem pl DHL vagy sok más és ez nekem sokat jelent mert élethűbb vagy a V8 hang a Kricherbaum vagy hogy irják és TSM map, az SCS jól kezdte el még akkoriba az ETS2-őt csak jó alapra rossz ház.
Tegnapi fuvarom 2096 Km nem sok (nekem nem)
Még hogy Németben nincs este az autópályán világítás....
-
CzUKi -
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2015.02.04. 22:17:24 -
Ne keverd a szezont a fazonnal...
leírtam korábban, hogy a Skandináv DLC-t a TSM is fogja használni, ergo meg kell venni.(sehol nem irtam, hogy nem veszem meg. Eddig minden kiegészítőt megvettem...Nekem nem okoz szívfájdalmat 3.000ft, nem vág földhöz ha a TSM-nek utalni kell 3-5 eurót..
Csak azt mondtam, hogy az SCS-nek el kellene gondolkodnia térkép ill kamion részlegen, hogy mi kell a népnek..
A TSM néhány csibészből forrt össze, akik mutattak valamit amivel nem mezei átlagos játékot kapsz "európával" hanem mondhatni "egész világot" lassan..mondhatni ingyen (jelenleg) -
Axtros #45573 Szerintem még így is messze többet törődnek a játékukkal, mint mondjuk más cégek/fejlesztők.
De nem azért, mert szeretnek téged, vagy a játékosokat. Hanem azért, mert pénzt akarnak kiszedni belőled. Ha pedig a logikát nézzük az eddig kiadott update-ek és a DLC-kkel, amikért megint csak szép pénzt fognak elkérni, illetve ha belevesszük az új rókabőrős üdvöskét az ATS-t, akkor látható, hogy az út már nem a játékosok kéréseinek a megfelelés, hanem a minél nagyobb profit elérése.
Az SCS-s kis cég, de megpróbálnak nagyon lenni úgy, hogy mindenből csak éppen annyit adnak, amennyit erejük engedi, de minden felfújva, nagyítva tálalnak. Nézz meg egy Blizzard-ot. Ők is sokat törődnek a projektjeikkel, de ott az egyes kiegészítőket aztán tényleg meg is csinálják. Igaz, meg is kérik az árát, de azok például a WoW esetében, azok kiegészítők. Ha ezt levetítjük az ETS-re, akkor nem egy fél-kelet európai és egy skandináv DLC-t kellene kiadniuk két év alatt, hanem egy egész kontinenst egy éven belül. Meg két új modell kiadása között eltelik fél év...és még sorolhatnám.
A lényeg ezzel a Skandinác DLC-vel is az - ahogy korábban írtam - , Dániát logikátlan volt megbolygatni, mivel tudták, pontosan tudták, hogy a TSM-ben benne van, hisz nem egy új terület már, szinte a kezdetektől fogva benne volt. És azt is tudják, hogy sokan használják, többen, mint az SCS alaptérképét, mivel az kicsi és száraz, sok helyen sablonos, unalmas. Erre meg jönnek egy SKANDINÁV dlc-vel, amibe beletartozik Dánia is. Nem hiába van a TSM-nek akkora fóruma, felhasználói tábora. Mert jó és sokan használják. Erre jönnek, és azt hiszik magukról, hogy valami nagyot alkottak. És még pénzt is kérnek érte...kíváncsi vagyok mennyit. :) -
Sziasztok!
Én is szándékozom támogatni SCS-t ennek a DLC-nek a megvételével de csak abban az esetben ha elfogadható áron lesz.
Ezt viszont erősen kétlem ha going east-et veszem alapul. -
PetiM44 #45571 Ebben igazad van, de azt is meg kell érteni, hogy az SCS folyamatosan dolgozik, és a fejlesztéseknél figyelembe is veszi a játékosok kéréseit, viszont ha már belekezdtek egy projektbe, akkor azt nem fogják a kukába dobni csak azért, mert most éppen mást szeretnének az emberek. Szerintem még így is messze többet törődnek a játékukkal, mint mondjuk más cégek/fejlesztők. -
Gondoltam, hogy belefogsz kötni hol az alapot hol frankét használom. Olyan nehéz elhinni, hogy valaki játszik az alaptérképpel ?
Ezért a pénzért ezt kapod, ha nem tetszik akkor ne játssz vele :D
SimaSuna #45566
A fizetett összegért elvárni, olyan dolgokat amiket ők sose említettek, hogy megjelenéskor ez és ez lesz....
Én ezt a DLC-t is megfogom venni, hogy támogassam a munkájukat, én nagyon is megvagyok elégedve vele, ha szerinted nem elég jó az amit kínálnak ne vedd meg ne játssz vele ilyen egyszerű. -
Üdv mindenkinek!
Elég rég gurulok e virtuális utakon, kicsit beleugatnék a vitába.
A Skandináv rész egyfajta fizetség Pávelék részéről két nagy gyártónak, mivel a gyárakat is beleépítették a kiegészítő térképbe.
Gondolom ehhez nem kell kommentár, reklám az élet, mindkét márka nívós, de ha lehet miért ne fokkozák jobban.
A TSM csapat az utolsó térkép frissítésnél leírta a jövőben csak DLC-s játékhoz fazonírozza kiegészítőit, akik ezentúl szeretnék élvezni munkájuk gyümölcsét azoknak szükségük lesz a hivatalos fizetős cuccokra is.
Szóval aki lépést akar tartani, így vagy úgy mindenképp fizetnie kell.
Én fizetek pár ezret, érzek benne enyhe lehúzást, de ennyi belefér, viszonyítva van olyan játéknak nevezett valamim amiért sokkal többet kértek.
A szórakozást, játékélményt amit cserébe kapok ennyiért, sok tizenezres játék meg se közelíti. -
Nem rajtam van a hangsúly, hanem a játékosokon.
Van 1 igény, amit nem 1 nem 10 hanem 100 játékos kér, érdemes elgondolkodni.
De ezek szerint más az üzletpolitikánk.. -
PetiM44 #45567 Megvetted, és a fizetett összegért meg is kaptad a játékot. Azt soha, senki nem írta neked, hogy ehhez a fejlesztőknek kéne ingyenesen fejlesztéseket csinálnia, méghozzá olyan tartalmakkal amiket te akarsz. Oltani nem szándékoztam, mint ahogyan azt le is írtam, nincs semmi bajom a NFS-del sem. -
Ácsibácsi!
Megvettem, a fizett összegért meg elvárom. Mint ahogyan a 900ft-os pisztáciáért is, hogy ne legyen benne aszalt darab...
A NFS autós játék, nem kamionos. Illetve, mielőtt oltani próbálsz bárkit is, kicsit nézz utána, és olvass a sorok között.
-
PetiM44 #45565 Ha nem tetszik, akkor ne fizess érte, és ne játsszál. Ilyen egyszerű. Ha meg beleseteket, meg csilivili grafikai effekteket akarsz, akkor menj Need for Speedezni, azzal sincs semmi baj, a maga műfajába nagyon jó kis sorozat. -
Axtros #45564 Így van, az alap - eredeti - térkép nagyon vérszegény. Ezt már a kezdésnél elszúrták. Csak hát az idő és a pénz nagy urak! :) A maszek meg alig várja, hogy dörzsölhesse a kezét és számolhassa a dudvát! :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.02.04. 17:42:23 -
Márpedig joggal elvárom. Ha fizetek érte.
ui: saját magad ellen ne beszélj! :D
"egy térkép módot nem használok frankén kivül..." - Szóval NEM az alapot, hanem egy módosítottat használsz..
Az a baj, hogy TSM és egyéb térképek nélkül INGERSZEGÉNY a játék. Nincs baleset, nincsennek egyedi festések, cégek..nincs havas táj, nincs V8 hang...nincs időjárás és HD grafika mod.. -
Axtros #45562 A rókabőr valóban nem a DLC lesz, hanem az ATS. Az egy komoly bőrhúzás lesz. -
Axtros #45561 Addig foglalkoznak vele, amíg van rá kereslet és pénz kapnak a munkájukért. Úgyhogy ennek nem örülni kell, hanem fizetni, és akkor nem két évig, hanem X évig fogják menedzselni. Szóval ne örülj, hanem fizess és - talán kapsz valamit. :) -
Miért lenne értelmetlen tovább bővíteni az alaptérképet ? Én egyetlen egy térkép módot nem használok frankén kivül, sokkal jobban szeretem a hivatalos tartalmakat mint ezeket az összetákolt módokat. Ha megnézed eddig kiadott képeket minden eddiginél részletgazdagabb városokat csinálnak a DLCben és már a Going East DLC-n is látszott hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak a kidolgozottságra. Kevesen vannak igyekszenek minden tudásukat belerakni egy egy javításban vagy DLCben nem várhatod el tőlük hogy futószalagon gyártsák a nagyobbnál nagyobb tartalmakat.