banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • akos25
    Fiúk, ne vitázzunk már... Manapság már lassan a levegővételért is fizetni kell, mit várunk? Amúgy meg azt is figyelembe kell venni, hogy manapság elég ramaty gazdasági helyzet uralkodik mindenütt, leszámítva azt a "bizonyos" réteget... Tehát valószínű, hogy ezen játék elkészítése is költségekkel járt, amit az scs-nek valahogyan finanszíroznia kellett... Tudni illik, nem egy nagy cégről van szó, tehát ami a befektetés mértékét illeti, jóval elmarad pl az Electronic Arts-tól... Ebből az összegből ennyit lehetett kihozni... Ami meg a DLC-ket illeti, azoknak az elkészítése is költségekkel jár, amit szintén fedezniük kell valahonnan, ezért fizetőssé teszik ezeket... Vásárlói szemmel nem épp kellemes dolog, hogy még a bőrt is le akarják húzni rólunk, ezt belátom, viszont egy vállalat szemszögéből azt kell mondjam, valamiből fenn kell maradjanak... Nem pártolom ezt a rókabőr rendszert, viszont ők próbálják az igényeinket kielégíteni, de ebben nekünk is "segítenünk" kell... Nem tartjuk igazságosnak, ez rendben van, de számukra meg az nem lenne igazságos, ha ingyen dolgoznának... És persze az ATS-ről ne is beszéljünk... Új projekt új befektetés, ezért azt a stratégiát választjuk, hogy egy hanyatlóban lévő terméket a lehető legtovább fenntartjuk, hogy maximalizáljuk a belőle származó bevételt, amit majd az új projektbe fektetünk... Ha ezen lépéseket nem teszik meg, akkor lehet már nem lesz következő projekt... Azt meg, hogy mi igazságos, és mi nem, erre annyit tudok mondani, hogy minek ide igazság, ha helyettesíteni lehet pénzzel? Ami a modokat illeti, az scs azokra is gondolt, akik nem szeretnének mindenért fizetni, manapság vannak kimondottan jó modok, lehet használni őket ingyen... Térkép modot nem használok, mert én speciel az eredetivel is meg vagyok elégedve, szerintem játszható, aki ezzel nem ért egyet, az vagy modot használ, vagy fizet... Bocs a regényért, meg a stílusért, de sajnos ez a szomorú valóság...