A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #45573 Szerintem még így is messze többet törődnek a játékukkal, mint mondjuk más cégek/fejlesztők.
De nem azért, mert szeretnek téged, vagy a játékosokat. Hanem azért, mert pénzt akarnak kiszedni belőled. Ha pedig a logikát nézzük az eddig kiadott update-ek és a DLC-kkel, amikért megint csak szép pénzt fognak elkérni, illetve ha belevesszük az új rókabőrős üdvöskét az ATS-t, akkor látható, hogy az út már nem a játékosok kéréseinek a megfelelés, hanem a minél nagyobb profit elérése.
Az SCS-s kis cég, de megpróbálnak nagyon lenni úgy, hogy mindenből csak éppen annyit adnak, amennyit erejük engedi, de minden felfújva, nagyítva tálalnak. Nézz meg egy Blizzard-ot. Ők is sokat törődnek a projektjeikkel, de ott az egyes kiegészítőket aztán tényleg meg is csinálják. Igaz, meg is kérik az árát, de azok például a WoW esetében, azok kiegészítők. Ha ezt levetítjük az ETS-re, akkor nem egy fél-kelet európai és egy skandináv DLC-t kellene kiadniuk két év alatt, hanem egy egész kontinenst egy éven belül. Meg két új modell kiadása között eltelik fél év...és még sorolhatnám.
A lényeg ezzel a Skandinác DLC-vel is az - ahogy korábban írtam - , Dániát logikátlan volt megbolygatni, mivel tudták, pontosan tudták, hogy a TSM-ben benne van, hisz nem egy új terület már, szinte a kezdetektől fogva benne volt. És azt is tudják, hogy sokan használják, többen, mint az SCS alaptérképét, mivel az kicsi és száraz, sok helyen sablonos, unalmas. Erre meg jönnek egy SKANDINÁV dlc-vel, amibe beletartozik Dánia is. Nem hiába van a TSM-nek akkora fóruma, felhasználói tábora. Mert jó és sokan használják. Erre jönnek, és azt hiszik magukról, hogy valami nagyot alkottak. És még pénzt is kérnek érte...kíváncsi vagyok mennyit. :)