banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bazsio
    Skypack, én is alappal játszok de nem azért mert annyira jó hanem 1 év után tényleg száraz nem a játékot unom hanem magát a térképet de nem megy a TSM és mást nem akarok letölteni pl Eumap mert azzal újra kell kezdjem és láttam képeket hogy milyen jó a TSM.Lehet én is megveszem de muszáj mert úgy van kigondolva hogy aki nem akarja megvenni úgyis megveszi mert a következő nem fog menni így volt a East DLC-vel még akkoriba.Itt is így lesz és mindenki aki majd akar az 1.8-al játszani az muszáj megvegye itt a logika mert lehet hogy 1.8-ban kiadnak pl jobb tuningolás vagy jobb tachográf tudják hogy ők mit kell csinálni.Néhány mód tényleg jó nem az egész de vannak Jazzycat olyan mint a High Power DLC csak ingyen és egyben nem azt írja a póton hátul hogy STOKES hanem pl DHL vagy sok más és ez nekem sokat jelent mert élethűbb vagy a V8 hang a Kricherbaum vagy hogy irják és TSM map, az SCS jól kezdte el még akkoriba az ETS2-őt csak jó alapra rossz ház.
    Tegnapi fuvarom 2096 Km nem sok (nekem nem)

Még hogy Németben nincs este az autópályán világítás....