52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Kistódi
    Minek anyázol?
  • paj01
    Hát de annak tényleg semmi értelme, hogy telerakják elnagyolt térképrészekkel.. Igazából ha egyetlen német tartományt reálisan lemodelleznének "ától cettig" már az is gazdagabb lenne mint ez, sőt... Én inkább arra szavaznék. Aztán lehetne dlczni ezerrel:)
  • TruckerDave
    Tudom, de ha már azt mondták a legjobb szimulátort akarják kiadni akkor ezen lehet kicsit még dolgozni kellett volna. Egy két város kellett volna legalább és akkor már egy picit teljesnek néz ki a dolog.
  • Robert24
    Ezek szerint Európa más országából is kevés az eladás, hiszen egy jó pár nagy ország nem került bele ráadásul olyan is ami benne volt az Ets 1-be. Spanyolországot nagyon sajnálom Olaszország többi részét illetve Skandináviát. Szerintem kevés ez így még is csak Európát dolgozná fel nem csak 1-1 országot. Fogadni mernék ha megcsinálják amerikai típusra ott minden állam benne lesz. Gondolom számítanak rá, hogy nagyobb piac és többen fogják megvenni.
  • Gerypapa 95
    ez még mindig szomorú egyébként .. aki szereti az ilyen játékokat annak tényleg " kötelező " lenne kiadni 2-3 ezer ft-ot egy játékért . bár ez csak saját vélemény ..
  • CB 31 Szmötyi
    Sajnálom megint ezt a monotonságot. Nem lesznek kisebb falvak,városok hogy át kelljen rajtuk menni. Megint csak autópályától autópályáig.
  • gumikacsa
    Igazából, ha figyelted a híreket, írták, hogy csak ennyi lesz, úgyhogy tudható volt.
  • TruckerDave
    Máskor mikor voltak képek, még gondolhattuk, hogy az a rész nincs kész, de ez a fázis szerintem már befejeződött és még is Franciaország fele nincs is meg :O Lehet nagyobb de igazán lezárhatták volna a részeket. Most van fél Olaszország fél francia stb.
  • Robert24
    Mondjuk Spanyolországot miért hagyták ki? Az Ets 1-be benne van ha jól tudom. Portugália is benne lehetne még illetve Skandinávia. Olaszország északi részét látom csak az is fura. Minimum azok az országok benne lehetnének ami az elődjébe megvolt. Egyesült Királyságot belerakták de kihagytak egy jó párat...
  • MauroN
    Nem. Ez sem helyes. Helyesen: anyád. Próbáld újra
  • gumikacsa
    Nem fogják. Itt a fórumon van 1-2 ember, aki esetleg megveszi, de ha átnézel az off topikba majd láthatod, mennyien nem.
  • Penge88
    De nem fogják. És már most az utolsó 3-4 hónapban ne ezzel foglalkozzanak. Az irányítást, kormányzást csinálják meg rendesen, meg optimalizálják a szimet. Nekem ezek fontosabbak, mint hogy most betegyenek egy 2 utcás Budapestet. Aztán remélhetőleg, ha most ütős cuccot dobnak össze, sokan megveszik Magyarhonból, és akkor talán a következő részben helyet kapunk mi is. Amúgy meg, így is eléggé nagy térképet kapunk, ahogy nézem, a GTS térképnek 3-4x-ét. Erre nem lehet panasz. Képeket láttunk, szóval remélhetőleg a minőségre sem. Szóval várom továbbra is türelmesen.
  • péistike
    Ahogy látod.:)
    Igen, sajnos rossz nézni hogy Szlovákiából egy város benne van és nincs semmi több. Nagyon örülne szerintem neki mindenki ha bele kezdenek egy országba akkor azt rendesen be is fejeznék. És még az a kár hogy Magyarország nem fért bele.:S Pedig még a megjelenésig van 3-4 hónap. Még imán megtudnák csinálni.
  • TruckerDave
    Olyan TDU-san fel kell majd fedezni az utakat ? :D

Amúgy nagyon rossz azt látni, hogy ott van Szlovákia meg Ausztria is és nincs tovább :/
  • péistike
    Új képek a térképről

• Ricsi234
    xD nagyon fasza,és aza banán a végén:DDDD
  • lenhoffer
    anyad. ezt helyesen irtam
  • Kistódi
    1. Caps Lockot kapcsold ki..
    2. Ami kikerül a blogra azt úgyis 1 órán belül kirakja valaki..
    3. Ezt gyakran nézedgesd!.
  • lenhoffer
    HELIHO MI A PALYA AZ SCS-EL NEM LESZNEK VEGRE VALAMI ERTELMES KEPEK ES VIDEOK MART NAGYON HIANYOZNAK MERT MOSTANABAN NEM NAGYON VOLTAK KEPEK ES VIDEOK A JATEKROL HA VALAKI TUD KEPEKET ES VIDEOKAT TOLSE FEL LEGYSZI KOSZ.......................................................................
  • fuszhi
    legyen már egykép
  • Lolluki
    Esélytelen! Szerintem száz, hogy nem fogják 2 szer felvenni!
  • vajo
    Lehet nappal is csinálnak, meg esőben is. (Bár kétlem. :D)
  • TruckerDave
    :D Legutóbbi videó végét csak felül tudták múlni :D
  • Lolluki
    Ez mind szép és jó!

Csak nekünk nem mindig fog esni az eső és mivel ők ilyen esős vizes útban felvették így gáz de mondjuk profi cuccal kilehet vágni! A másik meg, hogy póttal teljesen másabb ám egy kamion hangja:)
  • Kistódi
    Videó.. Bocsánat a 2 hsz-ért csak elsz@rtam a videót :S
  • Kistódi
    The following footage was recorded exactly two weeks ago already, finally we got around to make the final cut from the material on our camera that day. We had a great time as always, if it wasn't for the damn banana...

As you can see this time the weather wasn't really so co-operative, we had to deal with occasional rain showers, but we still managed to record all the sounds we need for Euro Truck Simulator 2.
  • Szálguldó166
    Legalább a gépigény igaz lehetett volna akkor tudnék valamihez viszonyítani és úgy vennék gépet a játékhoz, mert a mostanin biztos nem megyen, az elődje is akadozik.
  • fuszhi
    Tulajdon kép oké lesznek benne kamionok, viszont eddig is a modellekhez építettek emberek lámpákat ezt azt légelterelőket díszeket a belsőbe 3d modell progival majd vissza. A díszek helyett most, -mivel megoldották hogy a programon belül lehet választani ezek közül a kozmetikai dolgok közül- , így annyit változik a dolog hogy majd valaki aki ért hozzá, az egyik kamiont fogja kicserélni amelyikre szeretné. Előbb utóbb ha nem túl bonyolult. Már hogy ezt gondolom én Nem más hanem én. :)))))
  • cbzotyoka
    Biztos csinál valaki majd egy map-ot amiben benne lesz.De az SCS szerintem nem fog csinálni.
  • xaxoimi
    de lesz olyan külön map miben benne lesz?
  • Solt
    Itt a lényeg,

"Ha nem teszel le az asztalra semmit, akkor senki vagy, ha viszont teljesítesz, akkor már csaló. A nyugati közösség nagy része így látja a dolgokat. Ez egy olyan sztereotípia, a közép- és kelet európai országok irányába, amin nem tudunk változtatni."

Egyszer majd rádöbben ez a sok indoeurópai nagyképű selejt, hogy semmi oka arra, hogy nagy arca legyen... felfújt lufik, zéró alappal.

Egyébként sokat elárul az is, hogy ilyen jelenség is főleg azoknál a játékoknál jön elő, amik ennyire népszerűek. Úgy látszik itt is igaz a mondás, hogy a mennyiség a minőség rovására megy.
  • Sóschips
    No para;D

Solt: ugyan ez volt azzal a csapattal is.De megkerestem Neked a cikket.
  • gumikacsa
    Ez bizony így van, pár hét alatt még én is összerakok 2-3 kamionmodellt napi 8 órában, pedig messze nem vagyok képzett modellező. Inkább lelkes amatőr.
  • cbzotyoka
    Sajnos Nem. :(
  • bence1113
    A játékban benne lesz Magyarország???
  • JohnBart
    #8367-et visszaszívom Vajo, modellercimborám most világosított fel, hogy ha egy képzett munkaerőnek csak a kamionmodellekkel kellene foglalkoznia, pár hét alatt (a megfelelő tervrajzok, referenciaanyagok meg kézügyesség esetén) tényleg össze tudna rakni 2-3 olyan modellt, hogy berosálok... ;)
    Szóval bocsi még egyszer. :)

Gondolom akkor az SCS-es arcok azért ültek hónapokig a modelleken, mert gyűjtötték a referenciákat meg kismillió egyéb tárgyat is meg kellett csinálni a kamionok mellett (tereptárgyakat, pl.). Ennek ellenére én is yokelt erősítem, már majdnem befejezték a játékot, ebben a stádiumban biztos nem kerül bele újabb típus, elvégre egy rakás plusz munkával járna (hangok, kódolás, stb.). Ugyanakkor yokel Classic Truck Simulatorös elképzelését én is díjaznám... :)

@Solt: Egyik telekszomszédunk veterán FS2006-os, ő is hasonlókat mesélt, bár már rég láttam, gondolom megviselte a Microsoft Flight... :D
  • SitatiS
  • Solt
    Ezekben a játékokban nemzetfüggetlenül rengeteg a csaló... ezen kívül, ha valaki kicsit ügyesebb, rögtön megy a csíterezés... ez már ilyen online betegség. :S Nem akarok senkit megbántani, de az ilyen vérpistikés játékokban, ahol az átlag életkor kb 15 év körül van, kritikán aluli a színvonal... valahogy ezek a játékok gyűjtik a hülyéket.

Komolyabb szinten, lásd például repülő szimulátorok, egész más a helyzet. Ott például a külföldiek képtelenek viselkedni, és a magyarokat ( az ismertebb neveket ) övezi tisztelet.
  • yokel
    Én is úgy gondolom, h az ETS2 már olyan szakaszban van, ahová szinte biztos, h nem tesznek már bele új modelt! Ha eddig nem voltak képek régebbi kasznikról, akkor biztosra lehet venni, h nem is lesznek benne.
    És mivel már elég régen lehet tudni, h valszeg ETS2 után a kövi projekt az American Truck Simulator lesz, vagyis Európa után go Ámérikáh, így a 4-es Scaniára jó sokat kell még várni SCS-éktől.

Ellenben, egy jó kis projekt lehetne az amit már régebben is megpendítettem, h az OMSI-hoz hasonlóan csinálhatnának egy 70-80-as években játszódó kamion szimulátort! Na ott viszont csak régi vasakkal lehetne koptatni az aszfaltot... Erről inkább érdemesebb lenne írni nekik e-mailt, mint, h tegyenek bele egy db 4-es Scania-t a mostani játékukba.

Am, kivi leszek STDS-re, h mennyire lesz más mint T&T, mármint feature-ök tekintetében, elvégre mégis csak ez az ETS2 előfutára, sokat lehet majd kikövetkeztetni belőle, milyen lesz a fő játékuk, több szempontból is!

• JohnBart
    Ah, akkor félreértettelek, bocsi! ;)