banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    #8367-et visszaszívom Vajo, modellercimborám most világosított fel, hogy ha egy képzett munkaerőnek csak a kamionmodellekkel kellene foglalkoznia, pár hét alatt (a megfelelő tervrajzok, referenciaanyagok meg kézügyesség esetén) tényleg össze tudna rakni 2-3 olyan modellt, hogy berosálok... ;)
    Szóval bocsi még egyszer. :)

Gondolom akkor az SCS-es arcok azért ültek hónapokig a modelleken, mert gyűjtötték a referenciákat meg kismillió egyéb tárgyat is meg kellett csinálni a kamionok mellett (tereptárgyakat, pl.). Ennek ellenére én is yokelt erősítem, már majdnem befejezték a játékot, ebben a stádiumban biztos nem kerül bele újabb típus, elvégre egy rakás plusz munkával járna (hangok, kódolás, stb.). Ugyanakkor yokel Classic Truck Simulatorös elképzelését én is díjaznám... :)

@Solt: Egyik telekszomszédunk veterán FS2006-os, ő is hasonlókat mesélt, bár már rég láttam, gondolom megviselte a Microsoft Flight... :D