52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Bizonylatot, vagy nyugtát szoktak kiállítani... ja, és műtárgyakat. Készíteni lehet 16:9, 16:10 -es arányú képeket, ha a monitorod alkalmas erre a felbontásra, illetve ha a program is támogatja ezt a szabványt.
  • Kamionos98
    Hali hogy lehet a szélesvásznú képet kiállítani??
  • gomze

• fuszhi
    Itt a videó is 3.-nál belőve az a szög

Hangokat is nagyon eltalálták.
  • danyr

• fuszhi
    Nagyon komoly hogy miket ki nem találnak. Másodjára kezdtem neki , de 3. próbálkozásra sikerült. :) Egy élmény volt feltolatni.
  • norman001
    Helló!Pályát melyik progival lehet szerkeszteni az STDS-be?:D Még nem csináltam ilyet de megszeretném próbálni :D
  • wollnerd #9947
    Hát ez játék egyre jobban tetszik! Most vettem észre hogy az "Egyszerű" váltás is érkezett. Mely az a különbség az automatikus között, az egyikben csak számok vannak, míg a másik a a"D" is van. ÉS ami meglep: H-váltót is lehet használni az automatikushoz, előremenetként, hátramenetként! Ez nagyon bejön! Biztos lesz a ETS 2-ben is. Azért betennék az automatikus kuplung funkciót a manuálishoz, akik nehezen tudják azt használni. (pl. én)
    Különben is: Grat SCS!
  • endy papp
    Igen én csináltam,mivel csak abban játszom,mindig.
    Különben meg elfogadja a mod-ot (vagyis nem),csak akkor nem menti az online eredményeid pontjaid,ezért én leszedtem a módot.
    Nálam legalább is így volt.
  • endy papp
    Köszi,én is törölni akartam csak nem tudtam.
    Teljesen igazad van.
    A te topicod azt engedsz meg benne ami neked tetszik,és amit te jónak látsz.
    Nem ide való volt,az egész.
    Annyit azért engedj meg apró megjegyzésként és ezt nem bántásból mondom.
    Személy szerint NEKEM, SEMMI gondom nem volt a TE ténykedéseddel és azzal hogy milyen az oldal,háttere és egyebe,SEMMI kritikát feléd tőlem nem olvashattál,sőt.
    Még egyszer köszi.
    További jó munkát.
  • wollnerd #9944
    Csináltam egy online profilt is, de kiderült hogy az online profil nem fogadja el a modokat.(vagy nem engedélyezi a konzolt) pl. retoucher térkép modját. Hiába hoztam létre? Ti csináltatok Online profilt?
  • vajo
    Ha már zaklattatok azzal, hogy nem végzem rendesen a munkám, meg hogy kinek mi zavarja a szemét dolog. Hát ez a 3 monitorozás OFF, ráadásul nekem zavarja a szemem. Szóval töröltem az összes ilyen videót és képet tartalmazó hsz-t. Folytathatjátok az OFF topikba. Köszi :D
  • joceruza
    Gondolj csak bele! Milyen vasat tudnál 390-ért venni?

COD-os vidit is nyomj...
  • wollnerd #9940
    Igen, támogatni akartam ezzel a vétellel az SCS-t. :)
  • wollnerd #9939
    Pl. A kamionban a kormány mögötti HUD "feliratait" sokkal könnyebben tudod elolvasni 125%-on, mint pl. a 70%-on. :)
  • endy papp
    Tulajdon kép leírtad a lényeget,tudom hogy nagyon fura és zavaró így ,de ha esetleg van valakinek lehetősége megnézni 3 monitoron ezeket a vidiket akkor szerintem más véleményt alkot róla.
    A kép minősége persze hogy gyengébb mire fel ér a YT-ra sok mindenen keresztül esik és romlik na meg a felvevő sem egy HD kamera.
    A másik meg az hogy SAJNOS 3 monitorra nincs optimalizálva a játék ,sokszor akad,szaggat rendesen,még ha a felvevő progit nem is használom,ha meg elindítom egyből belassul,tőle.
    Érdekesség hogy ha az árnyékot kikapcsolom megszűnik ez a jelenség és nem akadozik annyira.
    De ahogy gumikacsa leírta ízlések és pofonok.
    Minden esetre vizuális élményre nekem nagyon bejön így ezzel a megoldással,alig kell oldalra kifordítani a kamerát és egyszerre látom a jobb oldali tükröket is.
    Mellesleg megjegyezném az autós szimeknél mint a netKar és az iRacing,stb,nagyon jól jön a plusz 2 moncsi,mindenféle téren.
    Na persze szokás kérdése van akit zavar,én már megszoktam ,nem kellet neki talán 1 nap,a jót könnyebb megszokni.
  • Gis80s
    Én sem vitatom, hogy jó a 3 monitoros megoldás, sőt...csak nem tudtam összeegyeztetni a nem túl jó minőségű képpel...ha telik rá, akkor gondolom telnie kéne arra is, ami "meghajtja"... :)
  • gumikacsa
    Szerintem nagyon jó, de ízlések, és pofonok. Nekem tetszik, lenne pénzem még két monitorra, meg a megfelelő videókarira, már rohannék is érte.
    Nyilván a 3 monitor megfelelően szögbe van fordítva, hogy normálisan lásd.
  • Gis80s
    Gondoltam, hogy a kép három monitoros... :)
    A videó akkor is fura és mivel a 3 monitoros megoldás nem túl gyakori, a kép minősége viszont elég gyenge, ezért kérdeztem rá.
  • razor1997
    Bocs lemaradt:5. perctől nézzétek a vidit igaz Crysis de jól szemlélteti
  • razor1997
    Én tudomásom szerint nem így látja.Csak azért ilyen a vidi mert a képkockák szélessége nagyobb mint a képkockák magassága és ezért nem tudja felvenni olyan arányba a Fraps.Olyasmi mintha lekicsinyítene valamit hogy az egészet lásd.Viszont ő a három monitoron nem ilyen "széthúzottba" látja hanem az egészt monitort kihasználja.
  • JohnBart
    Három monitoron nyilván jobban mutat.
  • Gis80s
    Játék közben is így látod a játékot, mint a videókon? Borzalmasan illuzióromboló szerintem...
  • endy papp
    Bocsesz még is nagy lett ,majd legközelebb figyelek rá jobban,ha gond töröljétek,nyugodtan.
  • endy papp
  • endy papp
    Na igen.
    De azért ha ment volna az 1.2-vel is, még vártál volna a vétellel szerintem.
    Jól tetted hogy megvetted ,mert megéri az árát,tegnap is beletettem vagy 100 Km-t a kamionba,jobbnál jobb fuvarokkal érdekes szituációkkal.
    Úgy hogy nekem nagyon bejött idáig a játék.
    Jó nem mondom, a sofőr versenyt hanyagoltam,miután a vezetői engedélyt végig gyötrődtem.
    A TT is pont ezért nem játszottam,mert ezen része nem érdekel,nem akarok jogsit szerezni stb...kamionról.

Viszont a veszélyes fuvarok már annál inkább bejövősek és érdekelnek,nekem azok valahogy tetszenek, 3 kivételével a legjobb 50-en belül vagyok,a másik 3 is csak 60 körüli,idáig.
    Pedig abszolút nem tartom magam valami jó sofőrnek,de szerintem nem is erről szól,hanem inkább a jó szórakozás és időtöltés miatt hajtom.
    Hát igen jöhetne már az ETS2 kár hogy csúsztattak rajt,és még ki tudja mikor jelenik meg igazából.
    Remélem minél hamarabb.
  • Pupuci
    Nem értej hozzá, ezért kérdem. A "125 %-os képarány" miért jó? Vagy az miaz? ;)
  • wollnerd #9925
    Na, én megvettem már a dobozost, este már telepítem is. Bevallom, 1.1 verzióig warezzel voltam, de a 1.2 peccsel már nem működött. mindig kilépett a főmenübe. de láttam hogy ezzel a pacth-val sokat javult a teljesítményben! Minden max, árnyékok ki, 125 %-os képarány nappal 45-49 fps, éjszaka 29-31 fps!
    Ekkor úgy döntöttem hogy megveszem (Már eredetileg is meg akartam venni)
    A ETS 2-t tuti megveszem, azt előtte le se fogom warezolni!
  • endy papp
    Ezek szerint akkor az a 3. "piros" fuvar lehetőség.
    Mert ma én is találtam egy újat.
    Az egyik híd mellől egy nagy parkoló féleségből építkezésről,kellett vinnem egy betonkeverőt,az egyik út melletti útfelbontás építés mellé.
    Volt is nagy közlekedési káosz,amit okoztam.
    Egyenlőre képekkel nem tudom illusztrálni majd a jövő héten.
    Komoly dugó alakult ki,mert mind két irányból megindult a forgalom és álltak egymással szemben a kocsik jó autós szokás szerint egyik sem akarta elengedni a másikat.
  • Petyaarc
    Van máshol is lerakó a "piros" fuvaroknak. Már kétszer vittem kocsikat a kikötőből az autószalonba. Az is érdekes beállás, a szembeforgalomból lehet betolatni... pár munkagép leparkolása is tud huncut lenni.. :D
  • fuszhi
    Z modeller-vel lehet megnyitni a scsé fájlját? Csak a ponyvát kékíteném sötétíteném be kék színnel. A többit hagynám a "póton" ahogyan van, mert jó az úgy, teljesen tökéletes. ;) :))))
  • fuszhi
    Én eltudnám képzelni a ponyvás pótkocsit kék színben.
  • endy papp
    De az is lehet hogy szabadságon vannak és csak szeptemberben jelentkeznek.
    Remélem nem így van.
  • Boxer HUN
    Majd éjszaka...
  • TruckerDave
    Máskor is ha sokáig nem volt infó, mondták, hogy nagyon sok a dolguk nem érnek rá. Reméljük, most is gőzerővel dolgoznak, ha már így is csúsztattak a kiadáson..
  • JohnBart
    Ejj, hát mindjárt itt a hétfő, és nem kaptunk új hírt a blogon. Mit csinál az SCS? Pertut isznak egy útmenti büfénél?
  • fuszhi
    Mondtam az " asszonynak " hogy vigyen el egy-két fuvart. Aztán mindig kifogta a nehezét. Nem tudtam mit veszek fel, csak úgy felvettem és vittem egy darabon. Azután meg át adtam neki. Végül mindig nekem kellett beállni. Szegény kifogta a nehezét. Megzavarja hogy ha bebukik a kamion hátsója akkor már hiába forgatja bármerre is a kormányt. :)))) Mindegy jópofa hogy legalább megpróbálta. Emlékszem van egy hely ahol a forgalom elég erős és úgy kell benavigálni a pótkocsit. Egy híd lábánál van vagy hol. S mindenképp az útról kell ráállni/betolatni a lehetőségekhez mérten onnan célszerű. Na hát ott is nekem kellett az is tetszett jó kis küldetés volt. Még tetszik az is hogy az autósok ránk villantanak hogy elengednek ez nagyon tetszik jópofa. És jó érzést ad hogy elenged nem az a nyomasztó hogy elhúz előttem , vagy nekem jön. Az is jó hogy egy baleset kapcsán a szimuláció vissza áll egy idő után a medrébe és folytatja az útját. Jó ez jó ez. Majd dobok egy képet merre jártam.
  • endy papp
    Szint úgy nálam is.
    Van egy olyan érzésem,ezzel nem vagyunk egyedül.
    Azért legalább még egy ilyen "piros pöttyös"lerakó helyet rakhattak volna bele,nem lett volna akkora nagy probléma,no de ha valakinek nem elég a menüben a többi feladat között biztos talál kedvére valót,én legalább is a veszélyes fuvarokkal jól elvoltam-vagyok.
  • Szabi84
    én ide rekordmennyiségű oda-visszával tudok csak beállni:D
  • V43 1105
    Szólsz DanyR-nak simán megadja az alapokat, ő most tapogatózik a modellek berakása terén, eddig sikerrel!