A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #9938 Tulajdon kép leírtad a lényeget,tudom hogy nagyon fura és zavaró így ,de ha esetleg van valakinek lehetősége megnézni 3 monitoron ezeket a vidiket akkor szerintem más véleményt alkot róla.
A kép minősége persze hogy gyengébb mire fel ér a YT-ra sok mindenen keresztül esik és romlik na meg a felvevő sem egy HD kamera.
A másik meg az hogy SAJNOS 3 monitorra nincs optimalizálva a játék ,sokszor akad,szaggat rendesen,még ha a felvevő progit nem is használom,ha meg elindítom egyből belassul,tőle.
Érdekesség hogy ha az árnyékot kikapcsolom megszűnik ez a jelenség és nem akadozik annyira.
De ahogy gumikacsa leírta ízlések és pofonok.
Minden esetre vizuális élményre nekem nagyon bejön így ezzel a megoldással,alig kell oldalra kifordítani a kamerát és egyszerre látom a jobb oldali tükröket is.
Mellesleg megjegyezném az autós szimeknél mint a netKar és az iRacing,stb,nagyon jól jön a plusz 2 moncsi,mindenféle téren.
Na persze szokás kérdése van akit zavar,én már megszoktam ,nem kellet neki talán 1 nap,a jót könnyebb megszokni.