A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Mondtam az " asszonynak " hogy vigyen el egy-két fuvart. Aztán mindig kifogta a nehezét. Nem tudtam mit veszek fel, csak úgy felvettem és vittem egy darabon. Azután meg át adtam neki. Végül mindig nekem kellett beállni. Szegény kifogta a nehezét. Megzavarja hogy ha bebukik a kamion hátsója akkor már hiába forgatja bármerre is a kormányt. :)))) Mindegy jópofa hogy legalább megpróbálta. Emlékszem van egy hely ahol a forgalom elég erős és úgy kell benavigálni a pótkocsit. Egy híd lábánál van vagy hol. S mindenképp az útról kell ráállni/betolatni a lehetőségekhez mérten onnan célszerű. Na hát ott is nekem kellett az is tetszett jó kis küldetés volt. Még tetszik az is hogy az autósok ránk villantanak hogy elengednek ez nagyon tetszik jópofa. És jó érzést ad hogy elenged nem az a nyomasztó hogy elhúz előttem , vagy nekem jön. Az is jó hogy egy baleset kapcsán a szimuláció vissza áll egy idő után a medrébe és folytatja az útját. Jó ez jó ez. Majd dobok egy képet merre jártam.