52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SlaCker
    Nagyon mutatós. Viszont 1 dolog nagyon zavar! A bal alsó sarokban az a +3. Ott kezdődik az egész probléma forrása.

Ekkora ész, hogy a francba szorulhatott egy felnőtt emberbe is.
  • gumikacsa
    Hagyd. Ő helyből szokott akkora baromságokat írni, amit más nekifutásból sem tudna
  • endy papp
    Elolvastam és nem csalódtam
    Ha csalódtam volna nem játszanék vele ,csak jó lett volna ha már most megkapjuk.
    De gondolom eljön annak is az ideje ,gondolom előbb mint megjelenik az ETS2
  • aerolive
    Mivan?? Te döntöd majd el, melyik oldalon akarsz ülni. A videóban Angliában vezetnek, jóhogy jobbkormányos a kamion.
  • WinStar
    nem lehet
  • mani13
    a stds-ba lehet a tükröket állitani?Az ets2 remálem hamar kiadják
  • WinStar
    hát ha elolvastad vonla hogy mit javít a patch akkor nem csalódtál volna
  • V43 1105
    Jó az úgy, tessék megvágni oszt kész' ..
  • gyuri35
    Sziasztok!a fraps-hoz szeretnék egy kis segítséget kérni!Hogyan lehet beállítani hogy egy hosszabb videó felvételt ne darabokban rögzítsen?Egy 50 perces felvételt 6-7 részletben rögzített!Előre is köszönöm!
  • wollnerd #10560
    Én beléptem a játékba, és a Bejelentkezésnél kattintottam a frissítésekhez....
  • fuszhi
    Jaaa Megtaláltam : http://www.scaniadrivergame.com/en/update.php
  • fuszhi
    Valaki légyszíves egy linket nyomjon már mert én "gyökér" vagyok most hozzá. Előre is köszi ha "meghallgattatik" az imám . Üdv.
  • fuszhi
    Tök jól néz ki a borító , ha így adják ki már meg is vettem :)))))))))
  • endy papp
    Nem is kaptunk.
    Most néztem sajna még a térkép a régi.

A két új veszélyes fuvarból a hajó szállítás az könnyű.
    A másikat még nem próbáltam,ha lesz időm eltolatgatok vele.

Tud valaki arról valami infót mikor kapjuk meg a nagyobb map-ot?
  • SupraTURBO
    Egész jó
  • hungaryws
  • wollnerd #10553
    Ehhez nem írja hogy kaptunk-e új területet....
  • attika1979
    Már próbálom is :)
    A yachtos könnyű,viszont a kikötői egy kicsit még nehezen megy.

Egyébként üdv mindenkinek,régi fórum olvasó és kamionos vagyok,persze csak szimulátorban :)
  • Szobi30
    megjelent az 1.3-as patch, a hivatalos honlapról már le lehet tölteni :)
  • fuszhi
    Én szívesen készítenék játékot , de a programozáshoz nincs időm hogy megtanuljam meló mellett.
  • fuszhi
    ..És hogyha jobbos lenne, akkor nem mondhatják el magukról hogy a túlnyomó többségnek készítik. Esetleg azt hogy olyan embereknek, akik miatt eladhatják drágábban is.
  • komiki
    Megoldás=Készítesz magadnak egy baromi jó játékot,amiben olyan dolgok vannak amiket szeretnél látni.Aztán játszol vele amíg meg nem unod.Ha újabb ötleteid támadnak,elkészítheted a második részt is:)
  • fuszhi
    Megmondom "apám". Az, hogy én kinemadok érte pénzt. Nagy kompromisszumot nem kötök többé azért , amiért még én adom ki pénzt a zsebemből. Ha kiadom szeretném azt kapni amire számítok.
  • akos25
    Szerintem még ők maguk sem tudják a pontos megjelenési dátumot, majd idővel kiderül minden...
  • mani13
    jó lenne ha adnának valami tátdumot amikor tényleg megjelenik mert most csak találgatni lehet remélem még az idén
  • rgida666
    Sziasztok! Eddig augusztusi megjelenésről tudtam, viszont az új "trailer" szerint 2012 Q4, ami lehet december is. Akkor hogy is van ez? 2 hét szabi után kicsit lemaradtam...
  • gumikacsa
    Én (is) szidtam őket, de tisztában voltam vele, hogy a kiadót. A kiadó ezzel a szar videóval a fejlesztőket járatja le, nem kicsit. Arról nem is beszélve, hogy a terméket el akarják adni, amihez egy olyan promo videó kellene, ami alapján megveszik a játékot. Ez alapján nem biztos, hogy meg fogják.
  • aerolive
    Látom te is a legnagyobb gondon bírsz fennakadni. Mivan akkor, ha jobbkormányos?
  • fuszhi
    Na majd szeptemberben meglátjuk, amit meg kell hogy lássunk.
    Minek csinálnak másik olyan videót, ami szinte ugyan az??! Ebbe a nagy csiszolgatásba már ők se tudják mit csinálnak.
  • yokel
    Épp most olvastam egy bejegyzést egy külföldi oldalon a béte teszteléséről, ahol felhívták a figyelmet arra a BugTrack screenshot-ra amit az SCS publikált a blogján nem is oly rég, h azon látszik, h összesen 1725 db bejegyzés történt a "hiba keresésben", ami azóta felduzzadt 1900 db-ra! OMG!
    Oké, h írták utána, h ebből sok megjegyzés csak és, h a hibák többségének a megszüntetéshez pár perces művelet elegendő, de van olyan is ami napokig tart.
    Mindenesetre ez a szám akkor is meglepően magas és sokat elárul arról is, h miért jogos az SCS részéről a megjelenés csúsztatása! Szal most gőzerővel folyik a hibajavítás...

Más: 1-2 hsz-ben olvastam, h csapnivaló a videók "összeállítása", meg, h egy kormányra sincs pénzük, ehhez csak annyit tennék hozzá, h ne felejtsük el, h ezeket nem az SCS tette közzé, hanem az angliai kiadó partnerük!
    Csak, h ha már szidunk vkit vmiért akkor ne legyen ebből félreértés, h most a játék feljesztő céget szidjuk a videó miatt, vagy egy kiadót, aki összebarkácsolta a bétából!

Mellesleg nekem fel se tűnt, h nincs árnyéka a trailernek a videóban, de ez így ténylég elég tré!
  • vajo
    Úristen de szar snittek+zene. Ráadásul egy trailerbe minek kell belerakni, hogy nem fér el a táblától? Ez már szánalom a köbön... -.-
  • Ubi52 #10537
    Gyönyörű, hogy pótkocsinak nincs árnyéka, csak a kerekeinek. :) De reméljük, hogy sok-sok rögtön észrevett hibát javítani is fogják, hiszen van még egy hónapjuk.
    Reméljük, hogy ennyire nem igénytelenek SCS-ék, hogy így dobják ki a játékot.. :)
  • AudiQuattro
    Új feltöltés,de kb ugyanaz.

• komiki
    Vajo,én is megveszem.De mint irtam is nekem nem a simulator részével van a gond hanem az apróságokkal amihez aztán nem kellene sok pénz megcsinálni.valaki már írta réggebben és igaza volt"az a szerencséjük hogy nincs konkurencia "mert ennyi év és játék után még mindig ezeken a ócska elcsépelt megoldásokon lovagolni felesleges.Aztán majd ezután jön az Amerikai változat és abban is minden úgyan úgy lesz,Azt hiszem nekem is ez az utolsó játékuk egyébként.
  • vajo
    Lehet olyan kamion szimet csinálni, ami mindenkinek az álma. :D Projektet fel Kickstarterre és várni a tőkét. Simán lehetne olyan valódi hardcore simet kreálni, hogy a 10 év kispöcs azt se tudná, hogyan kell az árut felvenni. De egyenlőre amit az SCS csinál az egy hulladék a Simulatorozáshoz" képest. De az eddigi játékaikhoz az ETS2 előrelépés. Én megveszem, támogatom őket. De ha a következő játékukban meglátok bármit is az elődjeikből, én soha többet nem fogok meg venni egy SCS játékot sem.
  • komiki
    Udv.Egyetértek veled Yokel.Nem tudom és nem értem hogy miért nem lehet pici dolgokra figyelni.Miért nem lehet pl megoldani hogy a kutaknál a jól megszokot pénzcsörgés helyett ,lenne egy animált tank a szinttel ,csak is azért, hogy ne a nemtudomhányéves dolgokat keljen bámulni amit már ki tudja hányszor ellőtek.Az az idióta ásítozás is volt már valamelyik játékukban nem emlékszem pontosan.Az iparterületek is sivárnak tünnek az STDS-hez képest.A potkocsik is unalmasak már.Az Angolokhoz való átjutás,hm nem tudom de nem tetszik.A patcheket én nem említeném hibának ,ma már szinte az összes game ilyen,már megszoktam őket.Az pedig szégyen és gyalázat hogy egy kormányra vagy egy gamepadra sem telt ennyi idő alatt.Szerintem mutatja a hozzáállást. A szövegelés meg egyszerü marketing dolog.UI:A rövidke szösszenet csak az én véleményemet tükrözi senkire nem akarom ráeröltetni,es vitatkozni sem szeretnék,de ez a játék még nem az lesz amire sokan várunk,és kitudja hogy lesz-e olyan egyáltalán.
  • Stig95
    Ezért:
    ExcaliburPubVideos's channel
    Ország Egyesült Királyság
  • fuszhi
    Azt nem értem miért erőltetik ezt a jobb kormányos megoldást köszi láttam hagyják már a fe..be , de most tényleg.
  • fuszhi
    Figyelj mindenki nekem tökéletesen bejön ez a kamionos szimuláció "féle". Tökély hogy elhiteti velem tök penge vagyok ha kicsit odafigyelek parkolásnál. Ez nagyon bejön tényleg. Este mikor vezetek szeretném ha nem mindig kivilágított úton mennék az autópályán.Gondolom ezt az ets 2 be jól megügyködik. A "kockulós" záróvonal teljesen hazavág , mert az mindig belerondít az összképbe ezt én se tudom tényleg elhinni hogy nem lehetne már folytonos ív. Tényleg itt grafikáznak akkor ne csak a kamiont grafikázzák meg a stb. De tényleg. Azt tényleg csinálják meg 2012van. Ehhez többet nincs is értelme hozzáfűzzek. Az állítható tükörnek nagyon örültem jó ötlet mert nem vagyok rákényszerítve egy fixen beállított szögre. Jó van mikor más hogy álltam be mert láttam a külső kamera használatra is ad pontot.Asszem ennyi.(nem szeretném ezek mellett mindig hozzátenni hogy ettől független jó)