A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Figyelj mindenki nekem tökéletesen bejön ez a kamionos szimuláció "féle". Tökély hogy elhiteti velem tök penge vagyok ha kicsit odafigyelek parkolásnál. Ez nagyon bejön tényleg. Este mikor vezetek szeretném ha nem mindig kivilágított úton mennék az autópályán.Gondolom ezt az ets 2 be jól megügyködik. A "kockulós" záróvonal teljesen hazavág , mert az mindig belerondít az összképbe ezt én se tudom tényleg elhinni hogy nem lehetne már folytonos ív. Tényleg itt grafikáznak akkor ne csak a kamiont grafikázzák meg a stb. De tényleg. Azt tényleg csinálják meg 2012van. Ehhez többet nincs is értelme hozzáfűzzek. Az állítható tükörnek nagyon örültem jó ötlet mert nem vagyok rákényszerítve egy fixen beállított szögre. Jó van mikor más hogy álltam be mert láttam a külső kamera használatra is ad pontot.Asszem ennyi.(nem szeretném ezek mellett mindig hozzátenni hogy ettől független jó)