banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • yokel
    Épp most olvastam egy bejegyzést egy külföldi oldalon a béte teszteléséről, ahol felhívták a figyelmet arra a BugTrack screenshot-ra amit az SCS publikált a blogján nem is oly rég, h azon látszik, h összesen 1725 db bejegyzés történt a "hiba keresésben", ami azóta felduzzadt 1900 db-ra! OMG!
    Oké, h írták utána, h ebből sok megjegyzés csak és, h a hibák többségének a megszüntetéshez pár perces művelet elegendő, de van olyan is ami napokig tart.
    Mindenesetre ez a szám akkor is meglepően magas és sokat elárul arról is, h miért jogos az SCS részéről a megjelenés csúsztatása! Szal most gőzerővel folyik a hibajavítás...

Más: 1-2 hsz-ben olvastam, h csapnivaló a videók "összeállítása", meg, h egy kormányra sincs pénzük, ehhez csak annyit tennék hozzá, h ne felejtsük el, h ezeket nem az SCS tette közzé, hanem az angliai kiadó partnerük!
    Csak, h ha már szidunk vkit vmiért akkor ne legyen ebből félreértés, h most a játék feljesztő céget szidjuk a videó miatt, vagy egy kiadót, aki összebarkácsolta a bétából!

Mellesleg nekem fel se tűnt, h nincs árnyéka a trailernek a videóban, de ez így ténylég elég tré!