Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
te játszottál a portallal? és megnézted a videókat? a portal legfontosabb eleme azon kívül hogy teljesen innovatív volt az egész, az a történet. engem a hideg rázott mikor elõször végigtoltam, és akkor is amikor láttam a 2 trailerét meg a bónuszvideókat. a portal a világ legjobb játéka, rengeteg szempontból, csak sokaknak úgytûnik nagyon nehéz ezt felfogni. oda kéne kicsit figyelni.
DFTBA ಠ_ಠ
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Ez viszont tényleg jó, gyerekeknek.
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Why so serious?
Why so serious?
sztem összerakhattak volna inkább egy HL3-at, vagy epizódot
ezermillió logikai, sõt jobb logikai játék van :|
csak hogy legyen valami
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Sokat játszottál biztos a portallal :D
Gondolom lewarezoltad 3ora alatt végigpörgetted és joérzéssel letörölted utána...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most, ezen a 720as verzión sem látszik meg úgy igazán, mennyit újítottak, de az idõre való tekintettel bízom benne, ha nem is sokat, de kicsit javítanak (értsd: fejlesztenek) rajta.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hány percet játszottál a L4D-ekkel?
- "Ugyanaza a graf"
Hát nem. <#wow3>#wow3>
- "De legalább belevágtak..." "...egy tonna scriptet ami a falakat mozgatja"
Ezért Portal 2 a neve <#alien>#alien>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
talán oda kéne figyelni és észrevenni, h mi mindent ujitottak...
graf ugyanaz? akkor te nem azt a videot nézted amelyiket én
de gondolom te ilyen Nostradamus vagy, aki a jövöbe lát és már most tudja, h egy ugyanaz minta portal 1...
amugy is miota számit egy logikai játéknál a grafika? szvsz a történet fontosabb vagy a fizika továbbfejlesztése
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
púúúúú
De a rendes ehetõ Portal "torta" recept jobb ! <#buck>#buck>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.