Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom, te nagyon abnormális troll nézetekkel vagy megáldva. Nem konzolra várod a játékot véletlenül?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Terensz
Így is van, ha jó sztorit (stori-t <#idiota>) akarok, megnézek egy filmet. Ha meg játszani akarok, akkor pedig nem kell a púder <#alien>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

5Dani
"stori" :D

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Spészgószt
minek stori? szerintem az emberek többsége szarik a storira, a többi játékban is egybõl tovább nyomjátok a videót és a többi fölös fasságot a játék a lényeg és hogy hogy oldod meg a pályát a stori csak egy fölösleges nyûg!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

TreDoR
Igen, rendkívül szövevényes történet <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Spészgószt
A stori: "The Cake is a lie!" <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

TreDoR
Miért mi volt a története? Azt ne mond az, hogy egy elhagyott komplexumban egy embert (najó lehet, hogy nem volt az) tesztelnek, mert ezt a poént a Kocka rég elsütötte.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

helló mindenki <#wave>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kicsikiraly
"portalnál nem emlékszek történetre, és ahogy elnézem itt sincs."

te játszottál a portallal? és megnézted a videókat? a portal legfontosabb eleme azon kívül hogy teljesen innovatív volt az egész, az a történet. engem a hideg rázott mikor elõször végigtoltam, és akkor is amikor láttam a 2 trailerét meg a bónuszvideókat. a portal a világ legjobb játéka, rengeteg szempontból, csak sokaknak úgytûnik nagyon nehéz ezt felfogni. oda kéne kicsit figyelni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Spészgószt
Micsodaaa a HL3 már rég megjelent ....1:40-nél a bizonyíték! <#hehe>

5c0rp330n
latom, megint alacsony a kerites, egyszeruen nem ertem hogy ekkora seggek hogy talaljak meg az egyik legjobb logikai jatek topicjat, es h megis mi keresnivalojuk van itt.

Jaka923
Tökmindegy, HL 3 úgysem lesz addig, amíg az Ep 3-mat ki sem adják. Fõleg így, hogy évente adnak ki új játékokat...

TreDoR
Elméletileg egy esetleges hl3 akár figyelmen kívül is hagyhatná az epizódok történéseit, egyfajta alternatív folytatásként, mivel a hl2 vége ugyanúgy le lett zárva, mint a hl1.

Jaka923
Én azokra a játékokra mondtam, amiket leírt. Hát azokhoz képest a Portal világhírû játék (végülis ez majdnem igaz)

A HL 3nak nem "kell" semmiféle új történetet elkezdeni... A HL 1 után azért kezdtek új sztorit mert abban már nem volt több. Ellentétben a 2vel ahol bõven van még mit.

Why so serious?

MerlinW
Ez nagyon vaaad lesz :D

[merlinw.org]

Jaka923
Nincs lezárva a Hl 2 története. A HL 3-nak már egy új történet kell elkezdeni, ezért nem mûködne így...

MerlinW
Azokat akiknek 5-nel tobb agysejtjuk van. Tehat nem teged:)

[merlinw.org]

Miért ne lenne? A kettõnek semmi köze egymsához.

Why so serious?

A többség a Portal 2-t is leszarja.

Why so serious?

Jaka923
Episode 3 nélkül nem lesz HL 3... Ez tény.

Trine-t kihagytad...

Why so serious?

Jaka923
Ezt ugye te sem mondod komolyan? Az oké, hogy neked jobban bejönnek ezek, de a többség szerintem leszarja ezt a néhány játékot, amiket leírtál és inkább a Portal 2 mellett döntenek

5Dani
Elképzelhetõ, hogy te a Portal Flash gémet ismered? Különben nem tudom mire vélni ezt a remek felhozatalt.
Ez viszont tényleg jó, gyerekeknek.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Terensz

Rage47
Braid, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Machinarium
Ep 3 nem lesz, az már elég egyértelmû. Akkor legalább HL 3 lenne.

Why so serious?

TreDoR
Mondjuk én még mindig reménykedek benne, hogy a turretteken kívül lesznek valamilyen robotok is a gameben, hogy végre mozgó ellenfelek ellen is le lehessen "tesztelni" a portalgunt, ha már a valve ennyire nem akar leszakadni a "tesztelõsdirõl".

Jaka923
Azért látni lehet, hogy sokkal pofásabbnak néznek ki a pályák, mert nem csak olyan "üres" részek vannak...

Jaka923
A Portal is ugyanakkor jelent meg, szóval ez az elmélet bukta :)

5Dani
Ne ezermilliót, de mondjuk 3 jobbat mondj már.

Jaka923
Nem HL 3-mat, hanem csak Ep 3-mat kellene csinálniuk. Azzal még feleannyit sem kéne dolgozni

TreDoR
HL3... Ha ilyen tempóban haladnak a következõ 10 évben ep3 sem lesz.

TreDoR
Csinálni csinálhattak volna, de ez már a valve hibája, nem a játéké. Az is igaz, hogy sok más logikai játék van, viszont ez meglehetõsen egyedi.

A HL 3on dolgozni kéne azért csinálnak inkább Portalt. Nem állítom hogy rossz játék de elkészíteni egy új részt kurva egyszerû belõle.

Why so serious?

Rage47
végigjátszottam...

sztem összerakhattak volna inkább egy HL3-at, vagy epizódot
ezermillió logikai, sõt jobb logikai játék van :|
motyodlee

csak hogy legyen valami

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

TreDoR
Akkor rosszul gondolod.

Zomil
"Azt viszont nem értem milyen történetre gondolsz, portalnál nem emlékszek történetre"

Sokat játszottál biztos a portallal :D
Gondolom lewarezoltad 3ora alatt végigpörgetted és joérzéssel letörölted utána...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

motyodlee
"- "Ugyanaza a graf" Hát nem. " Hát, de. " Hát nem. "
most, ezen a 720as verzión sem látszik meg úgy igazán, mennyit újítottak, de az idõre való tekintettel bízom benne, ha nem is sokat, de kicsit javítanak (értsd: fejlesztenek) rajta.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

TreDoR
"- "Ugyanaza a graf" Hát nem. " Hát, de.

TreDoR
Valóban nem 3 nap alatt, elvégre a source enginet 6 éve "turbozzák". Egyébként nem értem miért kéne odafigyelni rá, vagy látszódnia kéne amint ránéz az ember, vagy persze ki is lehet elemezni, bár kétlem, hogy játék közben a playerek azzal fognak foglalkozni. Logikai játéknál valóban nem veltétlenül a grafika a lényeg, viszont egy idõ után unalmassá válik. Azt viszont nem értem milyen történetre gondolsz, portalnál nem emlékszek történetre, és ahogy elnézem itt sincs.

Jim Morrison
ez nagyon durva lesz :O

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Terensz
- "fényévekkel jobb mintha egy újjabb L4D-et jelentettek volna be"

Hány percet játszottál a L4D-ekkel?

- "Ugyanaza a graf"

Hát nem. <#wow3>

- "De legalább belevágtak..." "...egy tonna scriptet ami a falakat mozgatja"

Ezért Portal 2 a neve <#alien>

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
igen dinamikus fényeket folyadék kezelést, fizika turbozását csak ugy 3nap alatt meg lehet irni...
talán oda kéne figyelni és észrevenni, h mi mindent ujitottak...

graf ugyanaz? akkor te nem azt a videot nézted amelyiket én
de gondolom te ilyen Nostradamus vagy, aki a jövöbe lát és már most tudja, h egy ugyanaz minta portal 1...

amugy is miota számit egy logikai játéknál a grafika? szvsz a történet fontosabb vagy a fizika továbbfejlesztése

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TreDoR
Hát nemtudom. Végülis fényévekkel jobb mintha egy újjabb L4D-et jelentettek volna be, de azért ennél sokkal többet vártam. Inkább valami "portal: exclusive" vagy valami hasonlónak kéne nevezni, de portal 2-nek eléggé merész. Ugyanaza a graf, ugyanazok a turrettek, ugyanazok a panelek, ráadásul a portal és fan mappok illetve map packok után ez a testlab dolog is kezd eléggé vontatottá válni. De legalább belevágtak növényeket meg egy tonna scriptet ami a falakat mozgatja. Hát, aztán persze majd élesben kiderül, hogy milyen lesz :/

n3whous3
Egyik leginnovatívabb játék volt a maga idejében, sok embert fog érdekelni, az ilyen bepofázásokat hagyd a gumiszobára.

púúúúú

Spészgószt
<#idiota> Nem rossz!
De a rendes ehetõ Portal "torta" recept jobb ! <#buck>

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.