2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#657 Nem mondtam hogy mostani hír ha már volt akkor Skip...és olvastok tovább. -
#656 már kb. 1honapja 19-e van kiirva steamre :) -
#655 Igen, épp most néztem én is hogy szinte úgy áll, hogy semmivel sem fog elöbb kijönni, mint várnánk. -
#654 Eredetileg 22.-ére volt írva, a mostani akció végett hozták előrébb. -
#653 5 órával előbb jön ki, hurrá
xD
jól hülyitik a népet -
#652 szokasos gamesz(t)ar fail -
#651 Ha így töltődik a felső bar akkor már holnap megjelenhet, ha az azt jelenti. Ami 100% hogy minden teljesített indie game 50 perccel hozza előrébb a megjelenést. -
#650 Eredetileg is 19.-én jelent volna meg, ez az egész egy nagy parasztvakítás volt. -
#649 Eredetileg is 19.-ére volt bejelentve steamen... Akkor mit is értek el a játékosok végülis? :) -
#648 Előbb jön a PORTAL 2!!!(a játékosok elérték hogy 3 nappal előbb, azaz kedden játszhasson mindenki a Portal 2-vel :)
KATT -
#647 -
#646 -
#645 uristen ennyi marhát, össze vissza spoilereztek, huzok is el a topikból -
xxxpaulxxx #644 Jaja én isXD
A Ffffuuu topicba volt linkelve mind2:D
link -
#643 Honnan szeded ezeket a képeket? xD Az Amnesian hatalmasat röhögtem. :D -
xxxpaulxxx #642 -
xxxpaulxxx #641 XDXDXD
-
#640 :D
Fasznak nem töltitek le ti is azt toljátok végig (nekem nincs konzolom, de nem is érek rá mostanában játszani vele) -
xxxpaulxxx #639 Te nem... -
#638 Nem kell bezárni én nem fogok beírni -_- -
xxxpaulxxx #637 +1!! -
#636 ezt kéne a hét végéig
coopra lehet társat keresni sg-s steam groupban. -
#635 Valaki szerintem Keddig zárja be a topicot, mert valaki még jön és belinkeli a teljes forgatókönyvet -
#634 eredetivel egy árnyalattal fehérebb bőrűek játszanak. -
#633 Csak írtam valami böfögést hogy hogy reagálnak az emberek.
Nincs konzolom mivel nyomorék spur vagyok így azt se tudom miről szól :D -
#632 Gondoltam, hogy nem fog érdekelni, akkor tőlem mit vársz?
Mi a különbség amúgy a a két verzió között? Ugyanaz a két játék -
RYO21 #631 Ő sztem az első részre gondolt. -
#630 nyugodtan...én legalább nem irkálok konzolos verziorol pc-s forumba megjelenés elött 2nappal, h jajde ügyi vagyok végigvittem... -
#629 Ez meg a másik idióta OMG!!!! -
#628 Ez megy,az anyus szöveg mindig jó kis joker, te is biztos szeretnéd, ha elküldeném vmi jó helyre
Juteszembe,én is dühönghetnék mondjuk az anime topikban hogy minden megnézett rész után beírod, hogy milyen volt, kb olyan szintű spoilert írtam én is. Ja és letöltöd, kalóz vagy, egyformák,erről ennyit, ne tedd itt az ártatlant -
#627 Az a baj,ha lelkes vagyok? Legalább tudjátok, hogy nem veritek el a pénzetek szarra. Azt a 2 napot (vagy 1?) meg kibírjátok már törökülésben is :D -
#626 Én nem értettem a végét sajnos.Most akkor meghalunk de újjáépítenek minket vagy most hogyvan? -
#625 senkit nem érdekel, h befejezted a warez verziot, ügyes vagy anyutol biztos megkapod a buksisimit...
de legalább spoilerbe tetted volna...
kéne egy házigazda aki irtja az ilyen hsz-eket(warez és spoiler), nekem teljesen mind1 ki lesz az, csak ezeket tegye meg :) -
#624 ennyi habzó szájú idiótát...
a legnagyobb spoiler az volt az egész hozzászólásban, hogy leírta, hogy 'spoiler' -
#623 Amit írtál azzal semmi baj, nem volt benne spoiler. Azzal lehet baj, hogy itt többen megvettük, és izgatottan várjuk hogy megjelenjen. Te pedig lelkes élménybeszámolót tartasz a lopott anyagról. Ráadásul nem a konzol topikban. Most komolyan, szerinted ez emberi? Legalább megjelenésig várnál ezzel.. -
#622 kusshaggyatok mar bammeg. a sztorirol pedig meg utalas szintjen sem kerunk semmilyen infot a tovabbiakban.. -
#621 Én a játékról írtam, te kezdted a vitát te marha(szokás szerint). Na mind1,meghagyom neked az utolsó szót -
#620 annyira rossz helyre irogatsz
vagy saját fórumokban vagy warezeskonzolosok fórumában nyissál már topicot a fajtádnak -
#619 Te fújod fel a dolgot,mert egy konzolgyűlölő, csőlátó, antiszociális alak vagy. Amelyik topikban feltűnsz ott vkinél tutira kivágod a biztosítékot. El kéne takarodnod innét végre -
#618 add meg a címed és elmegyek szétverni a kibaszott warezboxodat
nevetséges hogy tönkre kell tenni mások élményét amire évek óta várnak mert te kemény vagy és warezolsz és nem tudsz kussban maradni róla