2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• DarkSector
    Nem mondtam hogy mostani hír ha már volt akkor Skip...és olvastok tovább.
  • Zomil
    már kb. 1honapja 19-e van kiirva steamre :)
  • Tails
    Igen, épp most néztem én is hogy szinte úgy áll, hogy semmivel sem fog elöbb kijönni, mint várnánk.
  • DarkSector
    Eredetileg 22.-ére volt írva, a mostani akció végett hozták előrébb.
  • Rage47
    5 órával előbb jön ki, hurrá
    xD
    jól hülyitik a népet
  • 5c0rp330n
    szokasos gamesz(t)ar fail
  • FSpofon
    Ha így töltődik a felső bar akkor már holnap megjelenhet, ha az azt jelenti. Ami 100% hogy minden teljesített indie game 50 perccel hozza előrébb a megjelenést.
  • Jaka923
    Eredetileg is 19.-én jelent volna meg, ez az egész egy nagy parasztvakítás volt.
  • Lunki88
    Eredetileg is 19.-ére volt bejelentve steamen... Akkor mit is értek el a játékosok végülis? :)
  • DarkSector
    Előbb jön a PORTAL 2!!!(a játékosok elérték hogy 3 nappal előbb, azaz kedden játszhasson mindenki a Portal 2-vel :)

KATT
  • motyodlee
  • lolSL
  • Rage47
    uristen ennyi marhát, össze vissza spoilereztek, huzok is el a topikból
  • xxxpaulxxx
    Jaja én isXD
    A Ffffuuu topicba volt linkelve mind2:D
    link
  • Lunki88
    Honnan szeded ezeket a képeket? xD Az Amnesian hatalmasat röhögtem. :D
  • xxxpaulxxx
  • xxxpaulxxx
    XDXDXD
  • TreDoR
    :D

Fasznak nem töltitek le ti is azt toljátok végig (nekem nincs konzolom, de nem is érek rá mostanában játszani vele)
  • xxxpaulxxx
    Te nem...
  • Seth
    Nem kell bezárni én nem fogok beírni -_-
  • xxxpaulxxx
    +1!!
  • lolSL
    ezt kéne a hét végéig
    coopra lehet társat keresni sg-s steam groupban.
  • Victor1103
    Valaki szerintem Keddig zárja be a topicot, mert valaki még jön és belinkeli a teljes forgatókönyvet
  • lolSL
    eredetivel egy árnyalattal fehérebb bőrűek játszanak.
  • grebber
    Csak írtam valami böfögést hogy hogy reagálnak az emberek.
    Nincs konzolom mivel nyomorék spur vagyok így azt se tudom miről szól :D
  • Seth
    Gondoltam, hogy nem fog érdekelni, akkor tőlem mit vársz?
    Mi a különbség amúgy a a két verzió között? Ugyanaz a két játék
  • RYO21
    Ő sztem az első részre gondolt.
  • Zomil
    nyugodtan...én legalább nem irkálok konzolos verziorol pc-s forumba megjelenés elött 2nappal, h jajde ügyi vagyok végigvittem...
  • Jaka923
    Ez meg a másik idióta OMG!!!!
  • Seth
    Ez megy,az anyus szöveg mindig jó kis joker, te is biztos szeretnéd, ha elküldeném vmi jó helyre

Juteszembe,én is dühönghetnék mondjuk az anime topikban hogy minden megnézett rész után beírod, hogy milyen volt, kb olyan szintű spoilert írtam én is. Ja és letöltöd, kalóz vagy, egyformák,erről ennyit, ne tedd itt az ártatlant
  • Seth
    Az a baj,ha lelkes vagyok? Legalább tudjátok, hogy nem veritek el a pénzetek szarra. Azt a 2 napot (vagy 1?) meg kibírjátok már törökülésben is :D
  • grebber
    Én nem értettem a végét sajnos.Most akkor meghalunk de újjáépítenek minket vagy most hogyvan?
  • Zomil
    senkit nem érdekel, h befejezted a warez verziot, ügyes vagy anyutol biztos megkapod a buksisimit...
    de legalább spoilerbe tetted volna...
    kéne egy házigazda aki irtja az ilyen hsz-eket(warez és spoiler), nekem teljesen mind1 ki lesz az, csak ezeket tegye meg :)
  • RelakS
    ennyi habzó szájú idiótát...

a legnagyobb spoiler az volt az egész hozzászólásban, hogy leírta, hogy 'spoiler'
  • MerlinW
    Amit írtál azzal semmi baj, nem volt benne spoiler. Azzal lehet baj, hogy itt többen megvettük, és izgatottan várjuk hogy megjelenjen. Te pedig lelkes élménybeszámolót tartasz a lopott anyagról. Ráadásul nem a konzol topikban. Most komolyan, szerinted ez emberi? Legalább megjelenésig várnál ezzel..
  • 5c0rp330n
    kusshaggyatok mar bammeg. a sztorirol pedig meg utalas szintjen sem kerunk semmilyen infot a tovabbiakban..
  • Seth
    Én a játékról írtam, te kezdted a vitát te marha(szokás szerint). Na mind1,meghagyom neked az utolsó szót
  • lolSL
    annyira rossz helyre irogatsz
    vagy saját fórumokban vagy warezeskonzolosok fórumában nyissál már topicot a fajtádnak
  • Seth
    Te fújod fel a dolgot,mert egy konzolgyűlölő, csőlátó, antiszociális alak vagy. Amelyik topikban feltűnsz ott vkinél tutira kivágod a biztosítékot. El kéne takarodnod innét végre
  • lolSL
    add meg a címed és elmegyek szétverni a kibaszott warezboxodat
    nevetséges hogy tönkre kell tenni mások élményét amire évek óta várnak mert te kemény vagy és warezolsz és nem tudsz kussban maradni róla