Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
itt nincs "ROBOTA'" =(   viszont már értem😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
pláne, bár én meg a Valve youtube csatornájáról linkeltem 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
RelakS
akkor most ugyanez, immár emberi nyelven:

MerlinW
Disco Robota' 😄

[merlinw.org]

Aquir
ROBOTA '   =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschi
Új videó:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
😄

RelakS
That is not a panel. That's a crusher. We sell them too. <#idiota>

FSpofon
A sajtóközleményük se rossz 😊.

March 22, 2011 - Valve, in partnership with Aperture Science dba Aperture Laboratories, announced today the first of four "investment opportunity" videos leading up to the April 19th release of Aperture's documentary video game Portal 2.

The first video, titled "Panels", showcases one of the many lucrative products in development at the applied sciences company. Narrated by Aperture CEO and founder Cave Johnson, it offers a fascinating glimpse at the future of test environment construction.

"Portal 2 is the best documentary-style investment opportunity game we've ever contributed to," said Gabe Newell, President of Valve, "and we're confident that savvy investors will immediately see the value in these product demonstration videos."

Arab money

FSpofon
Mekkora trailereket csinálnak már 😄.

Arab money

MerlinW
Aki szeretne majd multizni magyarokkal, az csatlakozzon az SG.hu csoporthoz

[merlinw.org]

Atkamon
Haha, de kár, hogy ilyen rövid ez a trailer, eddig ez tetszett legjobban 😄

FSpofon

WIN

Arab money

MerlinW
Várjuk, várjuk😊

[merlinw.org]

FSpofon

Arab money

FSpofon

Arab money

Bence94
meg kellene venni ráadásul ps 3-ra mert ott még ingyen oda adják a pc-s verziót is így kettõ legyet egycsapásra 😄

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Match
A prelude-ot nemrég próbáltam. Na az túlzás, szadizmus, sohatöbbet 😊
Az elsõ rész valóban kissé túl egyszerû volt, remélem azért nem esnek át a ló túloldalára 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

MerlinW
Remélem is😊

Ha minõséget és kihívást keresel az elsõ részhez, akkor blue portal vagy prelude mod.

[merlinw.org]

grebber
Hát ez nem néz ki olyan könnyûnek mint az elsõ rész volt!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Nekem is van egy felesleges Portal-om, ha valakinek kell, szóljon.

[merlinw.org]

Csorog a nyálam.😊
FSpofon

Arab money

FSpofon

Arab money

FSpofon

Arab money

FSpofon

Arab money

FSpofon

Arab money

Atkamon
Hát, az volt az érved amellett, hogy nem FPS, hogy nincs benne ellenség, amire lõni lehetne... Ezért írtam Without Enemy-t 😊 De jó, akkor legyen FPPPPSWETYCS - First Person Platform Puzzle Portal Shooter Without Enemies That You Can Shoot

TreDoR
Ezt melyik postban írtam?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Atkamon
Hát TreDoR szerintem nincs enemy... 😄

RelakS
ti végképp nem gondolkoztok portalokban <#idiota>

Aquir
without? akkor a rádlövõ turretek mik?😊

FSpofon
A Portal az Portal. Ez a mûfaja hogy Portal game. Ne próbáljátok meg már ráerõltetni minden alantasabb játékra húzható kategóriát, amikor kiemelkedik azok közül. 😊

Arab money

Atkamon
FPPPPSWE - First Person Platform Puzzle Portal Shooter Without Enemies

gduck
FPTS!

First Person Teleport Shooter <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Aquir
Én is ragaszkodtam, de próbáld úgy nézni, hogy egy másik gondolatmenet szempontjából nevezik el a játékokat, ami jobban szétválasztja a játékokat egymástól. Emiatt inkább más néven illetik, mert a megvalósítása (az elképzelés) elválasztja az játékmód alapjától.

Nekem annyi kellett, hogy a Minecraftnál is inkább kaland-homokozó volt írva, ami tényleg jobban lefedi, hiába van elsõ nézetben a csókánál egy csákány       (ami helyett tényleg, akár lehetne "kõzet-eltüntetõ lövõszerszám" is😊

TreDoR
Erre már nem tudok mit írni, wikipédia, vagy ha az nem akkor megkérdezel valakit, hogy szerinte egy FPS-be kell-e enemy, és ne hasraütés szerint válaszoljon, hanem gondolja át.

És, igen mielõtt belekötnél, egy olyan ellenség akire lõni kell, mindjárt levédetem, meg kitalálok hozzá egy rövidítést, hogy ne kelljen mindig leírnom...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Aquir
Ahogy nézem, a Minecraftot is "Sandbox, Adventure"-nek írják, nem fps-nek 😊 Csak a meghatározás nekem közelebb volt a portalhoz, de most már magamévá tettem a gondolatmenetet

Atkamon
Szerintem az az alapkövetelmény, hogy a nézet olyan legyen, mintha valakinek a szemén keresztül látnád az eseményeket, és tudj lõni valamilyen fegyverrel. Ez mindkettõ megvan a Portalban 😊

TreDoR
Például, azért amiért az FPS-eket nem nevezik RPG-knek (role-playing game, szerepjáték), pedig ha csak a stílus nevét vesszük alapul, ott is "belebújsz" valakinek/minek a "bõrébe", szerepet játszol, egy katonáét, egy bérgyilkosét, akárkiét. De egy RPG azért elléggé más dolog. Ha választ akarsz: nem a stílus nevét kell figyelembe venni, hanem magát a stílust, és FPS-eknél alapkövetelmény, hogy legyen egy enemy akire lõsz.

Aquir
nem vitatkozás céljából:
a portal gun-t még az angol wikipedia is többször használja rá, másrészt még mindig el kell lõni vele a portalokat (shooter), ezért igazából még mindig több magyarázatot igényelne

TreDoR
Nem az a lényeg, hogy fegyver-e, fõleg, hogy a nevében is benne van.

lolSL
nem fegyverrel lõsz
kb annyira fegyver mint egy toll ami tintát lõ a papírra, vagy egy mobil ami fellövi a hangod az égbe 😊

Aquir
Véleményem szerint a jelentést nem húzza ez át: mivel fegyverrel lõsz, és a portálok kreálása is a fegyverbõl történõ ellövéssel (amihez ugyanúgy célozni kell) történik, várnék egy másik magyarázatot más megnevezéssel való szembeállítás nélkül, miért nem állná meg ez a helyét 😊

TreDoR

Aquir
egyébként mivel nekem egy fegyverrel kéne ténylegesen céloznom (elsõ nézetben), megállná a helyét

TreDoR
Nehezen, mert akkor nem is létezne mindkét kategória.

Aquir
teljes mértékben lefedi😊

TreDoR
Horrort is hívhatod thrillernek, csak nem állja meg a helyét, de ha attól jobban érzed magad.