2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#697 Ez az egy játék volt eddig (1. rész) aminek a végén "elélveztem"
Ennyi elég?
UI: a záró videó zenéje sokáig volt csengőhang a telómon :D -
#696 én még nem láttam bc2 serveren
lehet abban is a singlet tolta végig húsz alkalommal mint a crysisban ::) -
xxxpaulxxx #695 itt van leírva mik a teendők:) -
#694 de legalább neki jó érzés, hogy megmondta, és alig várja, hogy ugorjanak rá, mert neki ez a szórakozása, sajnálom, hogy ennyire rengeteg szabadideje van.
Kevesebb, mint 21 óra még..
-
#693 hagyjátok má, csak bomlasztani jön, az avatarján lévő játék topicjában legalább jól érzi magát, csak nem értem, hogy téved ide az ilyen, én se megyek olyan játék totyikba, amihez semmi közöm, nem foglalkozom vele, irigylem az ilyet, akinek ilyen bazi sok ideje van.. -
#692 Sokat fogtál fel belőle... -.- -
#691 logikai-puzzle-fps, baromi nagy ötletekkel -
#690 ...És egy olyan AI-val a főszerepben, aki még Hal-t is übereli. :)
A Defesne Grid nekem is megvan - már két éve és nem tudtam befejezni a story mode-ot. :S Bár kicsit meredek volt, de sikerült végig vinnem a két pályát, 1-1 core maradt. :) GLaDOS beszólásai nagyon jók, de én nem kaptam ilyen krumplit. Vagy ahhoz magasabb és hibátlanul kell végig vinni a pályákat?
És bár lehet volt róla szó, de nem lesz demó? PC-s persze. -
#689 Nem,ez egy logikai-puzzle játék. -
#688 Hát annyiban hasonlít hogy ebbe se kell sokat lőni. Úgy lehet megmagyarázni a "miért népszerű" kérdést, hogy a legtöbb (pl az aláírásodban szereplő) játékban ha megoldasz egy szituációt akkor elkönyveled hogy ügyes vagy. Ha a Portalban megoldasz egy pályát, akkor viszont az az érzés fog el, hogy okos vagy. És ez az agyban sokaknál felsőbb rendű érzés, és halmozódik minél több akadályt küzdesz le. És mellé ha tudsz angolul egy olyan szöveg társul ami meg is mosolyogtat, így egyszerűen jobb érzés ülni a játék előtt mint sok másiknál. -
#687 olyasmi, mint a Mirrors Edge
csak gépekkel? -
#686 ne foglalkozz vele, csak probál trollkodni :)
#681-re: egy logikai játék fps-be ültetve, érdekes történettel(elég jol felépitett kerettörténetbe foglalva, nem csak összehányva, h itt van a föszereplö itt van a rosszfiu gyözd le), és jo poénokkal
elmagyarázni nehéz, játszd végig az elsö részt és megérted :) -
#685 CD Galaxis 8990Ft -
#684 Nézd meg az első rész demoját jobb oldalt. -
#683 Azt vágod hogy a Half-Life történetébe fonódik és egy idióta baromságot mondtál amiért most nagyon sok embertől meg fogod kapni? :) -
#682 Idióta baromság amiről szól lehet pont ezt a hülyeséget szeretik. -
#681 végignéztem pár gameplay video-t
de nem vágom a dolgot, miért népszerű ez a játék, ezért
néhány szóban ha összefoglalnátok
miről szól a játék, amitől annyira vonzónak találjátok? -
#680 nálam a bill...de birta... :D
és végülis egész sokat sikerült megcsinálni belöle ha jol emlékszem az elsö 3chapter totál fullosan kész van, onnantol viszont nem volt kedvem szivatni magam a 100%-al :D -
xxxpaulxxx #679 Hát jah... párszor majdnem összetört a kezemben a gamepad:D -
#678 jo játék az, bár kicsit idegölö, mikor kb. 1orán át probálgatsz egy pályát, mert esetleg a végén mindig elbaszod az ugrást... :D -
xxxpaulxxx #677 fákin hárdkór:D -
#676 halál nélkül? OMG :D -
xxxpaulxxx #675 Nah igen... az tényleg nagyon kis tüneményes casual platformer:)
Ahhoz képest az SMB a sátán találmánya... érted olyan acsik vannak, hogy vigyél végig egy fejezetet (ami olyan 14 pálya) halál nélkül... nah és minden fejezetnek van egy "sötét" fele... ami ugyan azokat a pályákat jelenti, csak sokkal brutálisabbak... nah és azokra is van achi, hogy halál nélkül vidd végig:D
Nem is csodálom, hogy van olyan achi, ami a játékosok 0,1%-nak van meg csak:D
-
#674 Vagy ott a Trine, azt is szeressük. Nem vettem meg ugyan, de a Sega Rocket Knight-ja is jó cucc. Illetve a Humble Indie platformjai (Gish, Aquaria). Eets is jópofa,
A kedvencem pedig a World Of Goo:) -
#673 Visszatérve még egy szóra a krumplikra, Defense Grid-ből van 6, Audiosurf-ből 1 és Killing Floor-ból 1:) -
xxxpaulxxx #672 Hát azért a Braidben is kihullik az embernek a haja, mire megkapod az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!atombombát:D
Viszont az SMB túltesz mindenen az fix:) -
#671 Szeretem... de pont az idegölő mivolta miatt nem vállaltam be:) Öreg vagyok én már ehhez:) Maradok a Braid és a Winterbottom féle nyugis megoldásoknál... -
xxxpaulxxx #670 Egy valamit nem értek... látom nagy gyűjtő vagy... a Szuper husifiú hogyhogy nincs még meg?:O Tán nem szereted a platformereket?:D Én imádom az ilyeneket és elég magas is a mérce nálam... de ez jócskán megütötte... én meg néha a készítőt ütném meg, hogy ilyen idegölő játékot képes volt kitalálni:D -
#669 Audiosurf krumpliért vért fogsz izzadni. Én izzadtam eleget. Aranyérem kell a Portal remix dalra...:) -
xxxpaulxxx #668 Jó ok, nem savazlak tovább egye-fene ezek valóban jó játékok:D Bánom, hogy a Killing floort eddig nem vettem meg... most nincs pénzem rá:)
Viszont most esik le, hogy az Audiosurfért is jár krumpli:O Akkor már 4 krumplim lesz:D (ajánlom nekik, hogy ezeknek valami céljuk is legyen:D) -
#667 Egyiket sem most vettem... 4 játékom van meg a 13-ból, és mindegyikkel rendszeresen játszom...
Defense Grid (8 órám van benne), a legjobb Tower Defense játék.
Killing Floor (22 órám van benne), az egyik legjobb zombi túlélős cucc
Audiosurf (2 órám van benne, 20+ a warezban), nem kell bemutatni
AAAaaaAA (2 órám van benne, 10+ a warezban), hangulatos ügyességi szabadesés móka
Mind teljes áron vettem és mind megérte az árát. További kérdés?:) -
xxxpaulxxx #666 8 krumplid van... megérte random játékokat megvenni azért, hogy most játssz velük először?:P:D -
#665 Defense Grid-ben van 6 krumpli. Egy komplett konzol került bele, amihez többek között a portal pályán kellet összegyűjteni a belépési kódokat (felahsználónév/ jelszó), majd a konzolba bejelentkezve szöveges alapú szerepjátékot játstani, logikai feladványokat megoldani, stb-t kellett a krumplikhoz (könyvtárlistázás, programfuttatás DOS módra:)). Talán a legigényesebb megoldás. -
xxxpaulxxx #664 Super meat boyban csak ennyi van:)
szerk: meg ez -
xxxpaulxxx #663 Nos 19/26 rádiónál tartok kb 1 óra játék alatt... tényleg ennyire rövid volna az 1. rész?:D Első végigjátszásnál ez nem tűnt fel:) -
#662 A Killing Floor pálya biztos marad, Amnesia új pályáját még a nem Steames változatba is be fogják patchelni utólag. Audiosurfből gondolom kiveszik, hogy mindig a Portalos zene induljon el, meg ott tényleg csak színeket cseréltek meg berakták a companion cube-ot. Többit nem láttam, nem tudok nyilatkozni, de úgy sejtem, hogy ami nem zavaró csak kiegészítésként illik oda mint + pálya vagy ilyesmi az marad kásőbb is. -
#661 és vajon benne is marad? :)
mert azért mégis csak 13 játék... bár pl az Audiosurffel játszon az, akinek két anyja van :D -
#660 Szinte mindegyikbe raktak vmi Portalos tartalmat a múlt héten. -
#659 tolta valaki a potato játékokat?
Kicsit érdekes, hogy egyik-másik mintha közvetlenül kapcsolódna a portalhoz
Legalábbis vannak portal design-os pályák -
#658 19-ére van kiírva már régóta...