Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csorog a nyálam.Már nagyon várom,fõleg a Co-op részt<#vigyor2>

RelakS
Mi a szarnak miniatûr német nyelesgránát a portalgunba? Mindjárt kettõ? XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
yep

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Spészgószt
<#wow1><#eljen>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Drephis
új vid

help

FSpofon

Arab money

FSpofon
Available: 19 April 2011
This game will unlock in approximately 6 days and 23 hours

1 héten belül vagyunk!

Arab money

MerlinW
<#taps><#eljen>

[merlinw.org]

Drephis

help

FSpofon
Itt a képregény eleje! Folytatás hétfõn.

Arab money

Valaki tudna linkelni a képregényhez?

FSpofon

Arab money

Victor1103
Ja azt el felejtettem írni, hogy mi Xbox360-ra tervezzük a megvételét, de ha azt mondod, hogy lesz osztott képernyõ konzolon akkor szerintem elõ is rendelem😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

FSpofon
Holnap jön a ratmanrõl (Portal 1-ben õ firkált a falakra) szóló képregény elsõ része, amiben a 2 rész története között eltelt idõrõl lesz szó.

Arab money

FSpofon
Konzolparancsokkal PC-n valószínüleg elõ lehet hozni az osztott képernyõt (xbox + ps3-ban meg alapból lesz alapból lesz), és akkor lehet ketten játszani ha van gamepad, legalábbis a Left 4 Deadekben mûködött.

Arab money

MerlinW
Ott van minden a Steam oldalán:

"A Portal 2 ugyanabból az újszerû játékmenetbõl, történetbõl és zenébõl merít, mely az elsõ Portalnak több mint 70 elismerést és rajongói kultuszt eredményezett.

A Portal 2 egyjátékos része dinamikus új karaktereket, friss rejtvényelemeket és sokkal több ördögi tesztkamrát vonultat fel. A játékos az Aperture Science Labor eddig még nem látott területeit fedezi fel, és újra találkozik GLaDOS-szal, a gyilkos hajlamú számítógéppel, aki az elsõ részben is végigkísérte.

A játék kétjátékos együttmûködõ módjának különálló játékmenete van saját történettel, tesztkamrákkal, és két új játékos-karakterrel. Ez az új játékmód arra készteti a játékosokat, hogy újraértelmezzenek mindent, amit addig a portálokól tudni véltek. A sikerhez nem csak közös cselekvésre, de közös gondolkodásra is szükség lesz."

Kizártnak tartom az osztott képernyõs dolgot, nem divat már régóta, Illetve Valve sosem csinált ilyet.

[merlinw.org]

Victor1103
Hali!

Tesómmal már nagyon várjuk ezt a játékot, de az lenne a kérdésem, hogy a játék hogy épül majd fel? Errõl még a hivatalos oldalon se találtam kielégítõ infót.
Lesz egy egyjátékos kampány és egy külön 2 játékos co-op? Vagy az egész játékot végig lehet játszani ketten? Ugye nem csak online lehet majd ketten játszani hanem lesz ilyen osztott képernyõs megoldás is?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sznus
Remélem a megjelenés környékén a Razer is elõáll végre a Hydra nevû (Sixense TrueMotion néven is fut) ketyerével. Hónapok óta nagy csend van róla. Nem sok reményt fûzök hozzá, hogy megjelenésre elõrukkolnak egy kedvezõ árú csomaggal... 😞

5c0rp330n
jah, valami ilyesmire gondoltam en is. a lenyeg nem az lenne hogy eladhato-e vagy sem, hanem hogy tenylegesen ket platformra kapom meg teljesertekuen a jatekot. ami vegulis feligmeddig ugy tunik igen, viszont mivel a 2 acc-odat osszelinkeled, gondolom nem tudsz egyszerre multizni a ket peldannyal, egyszerre csak az egyikkel. hat meggondolando.. raadasul amazon 20 dollar (gondolom helyben elkoltheto) kreditet adna melle igy ossszessegeben lehet h meg olcsobban is kijonne a ps3 valtozat (ami egyben teljeserteku pc-s is).
elsodlegesen amugy pc-nyomnam, ahogy kb minden fps-t, ezekhez eger kell..

Zomil
A ps network-ön lévö steam accountod(vagy valami ilyesmi nem értek ps3-hoz), összevonhato lesz a pc-s accountodra és ha megveszed ps3-ra a portal 2-öt akkor pc-n is megkapod.

Amugy számomra már az elsö rész is simán belefért volna egy teljes áru játék kategoriába, legalább 4-5ször végigtoltam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
jár mellé PC-s portal2, de nem eladható ha amiatt gondolkodsz rajta, közös accounton lesz.

MerlinW
Portal 1-et kapsz ajándékba, ha elõrendeled.

[merlinw.org]

Atkamon
Hát... hol olvastad ezt?

5c0rp330n
aham. es arrol lehet tudni valamit h a ps3 verziohoz pluszban adnak tenyleg egy steam-es verziot is? ezt olvastam:
"In addition, those who purchase Portal 2 for the PlayStation 3 may unlock a Steam Play (PC & Mac) copy of Portal 2 at no additional cost by linking their PSN and Steam accounts."
viszont a boltokban ahol aruljak ezt igy nem latom egyertelmuen kiirva..

Atkamon
Az elõttem szóló igazat mond, hosszabb lesz sokkal + coop.

MerlinW
Azt mondják 2-3x hosszabb, mint az elsõ rész + coop a multi. Egyébként igen, teljes értékû játékként készíti a Valve.

[merlinw.org]

5c0rp330n
egyebkent tenyleg lesz olyan nagy es osszetett jatek h teljes jatek arat kernek erte? mert az 1 ugyebar az orange box reszekent debutalt, kvazi ingyen volt..

MerlinW
Elérhetõ: 19 Április 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 hét, 6 nap és 3 óra van hátra

Yipii

[merlinw.org]

FSpofon
Team Fortress 2 Update Released

Team Fortress 2
- [ restricted ]

😮

Arab money

FSpofon

Arab money

FSpofon
Ez az egyik legszembetûnõbb nyom! 😄 Nézd meg a lent linkelt wikit, hogy másból miket bányásztak ki 😊.

Arab money

RelakS
és ki volt az az istenbarma, akinek ez feltûnt? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
link mert ugy látom a képet nem lehet berakni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
irc.gamesurge.net #valvearg2 -n megy a nagy ötletelés 😊

Arab money

Zomil
37. másodpercnél ez a kép van:

FSpofon

Arab money

FSpofon
Killing Floorban üzenet:

cLearlY, there are no more clues to be found zero reasons exIst to contiNue to lurch internally,
surely, just "Googling around" is beTter than "playing" fOr YOUr pure research

Taking the capital letters, this turns to LYING TO YOU.

:>

Arab money

FSpofon
Túl jól meg van ez tervezve ahhoz. Valószínüleg a pár hete ígért P1-2 közti történet összekötését lehet majd kiokoskodni.

Arab money

Zomil
sztem simán csak egy ápr. 1. poén, szvsz felesleges az elméletek gyártása 😄

FSpofon
A valve zsenialitására jellemzõ, ápr. 1 alkalmával 15 tõlük független random Steames játék frissült, és mindegyikben más és más fajta rejtett infókat helyeztek el a potato-val (portaltwo) kapcsolatban 😊.

Itt gyûlnek a felfedezések.

Arab money

FSpofon

Arab money

woy
975.7 GB <#idiota>

Atkamon
Oké, kérdésem válaszra talált... 😊

Rage47
miért nem steames? érdekes
Atkamon
Ez most áprilisi tréfa, ugye?😄

Single Player DEMO
TSL16b
Hol vannak a jó kis spoilerek? Nyami! <#finom>

Atkamon
Hát igen, én sem... Megnézem a trailer-eket és kész, még gameplay videót sem nagyon nézek, hogy ne legyen spoiler még véletlenül sem 😊

Zomil
ezért nem olvasgatok a játékkal kapcsolatban... 😄

lolSL
nevetséges spoilerek vannak neten, a faszért nem tudják tartani a szájukat
vagy kiadni ha készvan