253
-
#172 Nem kell leállítani, csak a stadiontól maradjanak vele távol:D
-
Axl Rose #171 Akkor sok különbség nincs :-D -
Dean Winchester #170 csak nehogy ő verjen fejbe a hangszerével -
#169 Én meg majd veszek ilyen tesco gazdaságos bézbólütőt és ha meglátok valakinél egy vuvuzalát, belekalapálom majd az ütővel a seggébe a küszöbmajomnak. -
Dean Winchester #168 az mellé duda jár és nem vuvuzela xD nekem van ilyen,kicsit idegesítő ha megfújom mert hangos -
DIESEL DOG #167 thx... holnap ha lesz időm este fele útbaejtem a Tescot ha már kocsival vagyok... :DDDD -
Axl Rose #166 2 literes volt az :-) -
#165 Dejó,hadd zümmögjön itthon is a sok ökör -
DIESEL DOG #164 Lehet hogy holnap Tescozok egyet... am milyen Cola? fél literes, literes? :DDD -
Axl Rose #163 Teccoban 4 cocacoláért hozzádvágnak egyet... ezervalamennyi... -
DIESEL DOG #162 Még a végén az lesz hogy rászánom magam és veszek egyet... de komolyan... :DDDD
Egyre jobban tetszik. :D -
#161 vuvuzelát valaki? -
#160 Érdekességképpen itt is fújják azt a szart, de nem mindenki és van normális közönséghang
http://www.youtube.com/watch?v=CueIQn0n12g&feature=related -
#159 de jó, de most aki a meccsen van és ellene szól szerintem az ő érve többet jelent -
#158 A többi szurkoló ott vendég és a csapatok is. Nehogy már meg akarják mondani a házigazdáknak mit lehet meg mit nem. Bár az tény elvárható ahalkabb hangszer használata. szerintem. -
#157 link
Egyébként teljesen igazuk van. Hozzátartozik a kultúrájukhoz, a saját országukba senki ne akarja már megmondani mit lehet és mit nem. -
atomkrumpli #156 DongóDuda VB 2010 BZzzzzzzzzzzz ! -
DIESEL DOG #155 Egy ideig én sem voltam megbarátkozva evvel a vuvuzelával, de hát náluk ez a hagyomány, és most igazad van! -
Dean Winchester #154 tiszteld a kulturájukat.
lehet nekik meg akkor uncsi egy meccs ha nincs vuvuzela.
engem is zavar egy picikét de hát most kibírom ezt az 1 hónapot -.-
téged kell kivágni az ablakon.
ha nem tetszik nem nézed vagy hang ki - cd be azt kalap -
DIESEL DOG #153 Hiradóban azt rebesgetik hogy mégsem tiltják be a vuvuzelát, mert hozzátartozik az afrikai népi hagyományhoz ez a "hangszer"... úgyhogy meg kell barátkoznunk vele, ám én már lassan hozzászokom a darázsfészekhez... :D -
viizo #152 az eddigi legrosszabb VB, egyszerűen a vuvuzela miatt nem tudtam végignézni egy meccset sem, annyira idegesít az a hülye monoton kaptár.
vuvuzela monnyon le :/
gyanítom, hogy a nézettségen is erősen megérzik a tv társaságok, mert egyre többen kapcsolnak el a zaj miatt.. -
#151 -
#150 De szurkoljon a saját csapatának!Egy európai vagy dél-amerikai csapat szurkolói meg úgy ahogy ők szeretnének.Mennyivel jobb hallgatni,nézni mondjuk a brazik szambásokat,vagy a sörtől éneklő angol kórusokat,és sorolhatnám.Az az igazi hangulat nem ez ami itt van.Monoton zümmögés,és nem "robban" fel a stadion egy gólnál.:-( -
Unreal1942 #149 Most volt szó róla a híradóban is. Röviden annyi, hogy tartsuk tiszteletben, hogy az emberek ott így szurkolnak....
Én tiszteletben tartom, de bele rondítanak a szórakozásomba. Illetve sok millió ember szórakozásába. A csapatokat inkább zavarja. A Holland edző az edzésről ki is tiltotta.
Primitív népség. Semmi ütem, csak a zaj.
Remélem az életbe többet nem kapnak világ eseményre rendezési jogot. -
#148 -
rumkola #147 kb így:
-
#146 már megmondta a fifa hogy nem fogják betiltani -
#145 Nem tiltják be!!! -
#144 szopja be az összes vuvuzaláját -
#143 Biznisz iz biznisz: A vuvuzelaárus ember
na már csak ez hiányzott..
78-as Argentin VB után köszönt be a pénztárgépszalag divat nálunk is..ez csak nem fog. -
Thomas Hangmen #142 -
#141 Plusz azok után,hogy x-százezer hangosat eladtak már,mindegy hogy most elkezdenek halkabbat gyártani..Vagy tömeges vuvuzela-visszahívás lesz? -
n3whous3 #140 A gyártó? Ugyan már vazz, nem 1 gyártója van ennek se gondolom... -
#139 "A FIFA egyik szóvivője bejelentette, maradnak a kürtök a világbajnokságon. A gyártó halkabb hangszereket tervez piacra dobni.
Vasárnap felmerült, kitiltják a stadionokból az állandó zörejt okozó kürtöket, de a FIFA hétfőn máris cáfolta ezt.
”A vuvuzelákat nem fogjuk tiltani” – idézte Stan Schaffner FIFA-szóvivőt az Afp hírügynökség.
Hétvégén a vb szervezőbizottságának elnöke, Danny Jordaan azt mondta, ha találnak rá okot, betiltják [1], mert játékosok és szurkolók után már a közvetítő tévécsatornák is tiltakoztak.
A hangszer gyártója azt tervezi, hogy valamivel halkabb vuvuzelákat dob piacra, de a gyártást biztosan nem állítja le."
index.hu -
#138 a torkukra nyomnám ezt a szart a boxosoknak , az tuti , primitív népség -
Daza500 #137 Sokkal jobb az ezeket fújókkal megetetni azt az átokhangszert. -
#136 Bannerba!! -
xido #135 Na épp most hallottam mikrofon közeli bátortalan dobot meg rendes dudát..nem sokáig nyomták sajnos:D -
-
Unreal1942 #133 Ez a legszomorúbb az egészben.