Zümmögő Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vuvuzela monnyon le :/
gyanítom, hogy a nézettségen is erõsen megérzik a tv társaságok, mert egyre többen kapcsolnak el a zaj miatt..
Go Jeff Go!!!!
Én tiszteletben tartom, de bele rondítanak a szórakozásomba. Illetve sok millió ember szórakozásába. A csapatokat inkább zavarja. A Holland edzõ az edzésrõl ki is tiltotta.
Primitív népség. Semmi ütem, csak a zaj.
Remélem az életbe többet nem kapnak világ eseményre rendezési jogot.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

fotográfik kolomp edisön :D
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
na már csak ez hiányzott..
78-as Argentin VB után köszönt be a pénztárgépszalag divat nálunk is..ez csak nem fog.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vasárnap felmerült, kitiltják a stadionokból az állandó zörejt okozó kürtöket, de a FIFA hétfõn máris cáfolta ezt.
”A vuvuzelákat nem fogjuk tiltani” – idézte Stan Schaffner FIFA-szóvivõt az Afp hírügynökség.
Hétvégén a vb szervezõbizottságának elnöke, Danny Jordaan azt mondta, ha találnak rá okot, betiltják <1>1>, mert játékosok és szurkolók után már a közvetítõ tévécsatornák is tiltakoztak.
A hangszer gyártója azt tervezi, hogy valamivel halkabb vuvuzelákat dob piacra, de a gyártást biztosan nem állítja le."
index.hu
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elõbb a biztonság, most meg ez, hát ennyit arról, hogy Afrikában rendezzenek-e legközelebb is valamit.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
és igen engem egyáltalán nem zavar

Go Jeff Go!!!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Egyelõre a VB színvonala is gyenge. Késõbb ez biztosan változik majd, de a dudás barmokról fog szólni ez mindig.
Afrika megmutatta evvel, hogy sajnos nagyon el vannak még maradva a civilizált népektõl. Hihetetlen, hogy nincs bennük több kreativitás a szurkolást illetõen. Tönkre teszik az egész VB-t.
VB-t akarok nézni és nem az Afrikai flórklórt hallgatni....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az elsõ meccsen fossávernének mindenkit a magyar "szurkolók", mert itt ez a szokás. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tegnapi német meccs már elég jó volt, itt csak a legjobb 16 között jön meg az igazi feszkó..remélem😊
The Matrix has you...
6. meccs után már észre se veszed😄.
Persze ha állandóan arra koncentrálsz hogy ,,fú minek fújják még mindig azt a szart" akkor természetes hogy idegesít.De inkább a meccsre kell figyelni szvsz.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix