Zümmögő Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menjetek majd ti is szavazni 😛
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Afrikaik meg? Azt hiszik, hogy felhúznak 3 stadiont, azt meg van szervezve a VB. Azt kéne csinálni, hogy mondjuk az 5-6 legfontosabb csapat összefog, azt azt mondják, hogy nem hajlandóak játszani vuvuzela mellett. Így csökkenne a nézettség meg a bevétel, és azért a VB is csak a pénzrõl szól és nem a kultúráról, úgyhogy a FIFA tuti beadná a derekát...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
biztos vagyok benne,hogy ha majd kijön a fifának ez a verziója abban se lesz vuvuzela....szerintem minden olyan tartalmat amiben továbbélhetne hanyagolni fogják belõle.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
"Bubuzela" meg egy nagy kaki. Fújják máshol a fujókájukat, de ne vb-n. Ezzel örökre elásták az afrikaiak magukat a világ elõtt. Annyit elértek legalább vele, hogy soha többet nem fognak ott semmit rendezni ezentúl(legalábbis remélem ezek után). Én ha afrikai lennék, lesülne a képemrõl a bõr, hogy ilyen helyen élek, ahol nem tisztelik a vendégeket, hanem csak magukkal vannak elfoglalva, az a fontos nekik, hogy õk jól érezzék magukat a bubuzelájukkal, a többi ember meg le van kakilva. Amikor Koreában volt a vb, akkor annyira megtisztelték a koreaiak a többi embert, hogy arra az egy hónapra levették az étlapról a kutyahúst. Minimum azt elvárja az ember, ha már egy hónapig egy bizonyos helyen van a vb, hogy az ottani dolgokat, ami a többi nép számára felháborító vagy zavaró, eltüntessék egy hónapra. De az afrikaiak sajnos annál egoistábbak, hogy ezt megtegyék. Elég szomorú. Az meg a másik szomorú dolog, hogy egyáltalán nem is tíltják be, mert ha betíltanák, akkor egybõl azt mondják rá az afrikaiak, hogy fajgyûlölõ a FIFA. Mint a cigányoknál. Nekik is mindent lehet. Afrikaiaknak is sajnos mindent lehet emiatt. A fajgyûlölõ szlogen mindig beválik védekezésképpen.
Hangulatos döntõk elé nézünk 😞
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1, Afganisztánban kevesebben halnak meg egy évben erõszakos cselekmények által mint Dél-Afrikában (ez azért durva)
2, Afganisztánban ha gól van, akkor mindenki elõ a kalasnyikovot és jó esetben a levegõbe lõnek... ott ez a szokás, ha ünnep van, buli van, akkor a levegõbe lõnek. Mégis csak jobb lett volna az hallgatni 😊)))
Akkor ne akarjanak vb rendezni ha nincs agyuk!!! majd rendezunk mi is egy vb-t es mivel azt csinalunk amit akarunk 80 tekerjuk a kereploket meg karikasostorral csapkodunk(bazze)
Nem tom mit szolnanak a parsztok ha valahol meg 80e trombitat tolnanak..... de oket nem zavarna mert nincs tv amin neznek...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
meccsnek hangulata élõben van, szart nem lehet hallani vuvuzela nélkül sem abból TVn keresztül
ha nem azzal lennétek elfoglalva, hogy mekkora szar és non-stop csak arra figyelnétek, már rég megszoktátok volna
Dél-Afrikában amúgy a "darázs téma" klub szinten (pl Kaizer Chiefs vagy Ajax CT) is megvan, de ez csak a gólhelyzetnél és a gólörömnél van.... itt a VBén meg onnantól hogy betették a lábukat a stadionba, egészen odáig amíg ki nem tették a lábukat....
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Egyre jobban tetszik. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=CueIQn0n12g&feature=related
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Egyébként teljesen igazuk van. Hozzátartozik a kultúrájukhoz, a saját országukba senki ne akarja már megmondani mit lehet és mit nem.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
HP+
lehet nekik meg akkor uncsi egy meccs ha nincs vuvuzela.
engem is zavar egy picikét de hát most kibírom ezt az 1 hónapot -.-
téged kell kivágni az ablakon.
ha nem tetszik nem nézed vagy hang ki - cd be azt kalap