253
  • Dietrich
    Nem kell a zaj: az UEFA betiltotta a vuvuzelákat

Tilos az Eb-selejtezőkön és a Bajnokok Ligája mérkőzésein a hangszer használata.
  • hunbodika
    Kb nekem is ez :D
    Gondoljátok el a szurkolók ordítanak deh a játékosoknak meg gondolom nem valami jó :D
    És a durváb hogy van a zümmögő ami meg főkép hangos és a focistáknak főkép nem jó :D

• Dietrich
    megvolt a kutya véleménye :)

• 89
  • Palinko
  • rokotti
    Van előnye is mert ha olyan csapatnak szurkoltál aki már kiesett akkor keresel róla videót és bekapcsolod a vuvuzela-t és olyan mintha még mindig ott lenne a VB-b;)
  • analfa
    Nagyon remélem hogy ez csak egy rossz vicc!!! szerintem egy katasztrófa ez a hangszer szerű akármi... nem vagyok meglepve rajta hogy a játékosok utálják (bár ettől függetlenül tartom azt a nézetem hogy a játékukat nem kellene hogy befolyásolja.
  • krapekap
    Mostmár mindent csináltak ami vuvuzelával kapcsolatos. Leginkább Fabio Capellonak kellett volna adni egyet, hogy ne csak azt tudja ordítani, hogy "pááász de bááál" (mint igen rafinált taktikai instrukciót) hanem tudja egy kicsit biztatni is a csapatát némi vuvuzelaszóval. Amúgy szánalom az az ember, sztem az egész angol csapat utálja, lehet azért is játszottak szarul.
  • Dietrich
    Fuvola vagy szuperduda - meghódította Pestet a vuvuzela
  • Marki
    Beszarok, a YouTube-on már van vuvuzela üzemmód is! :D
  • 89
  • Marki
    Vuvuzela-szűrő

• Muttley

• Neoncsoves
    Maradona :DDD
  • szjuca

• Mersant
    rettenetesen rossz...gyermeteg.
  • ppk
    Ne tarts tőle, már a bejárat elött lenyomják a torkán mindnek!!! Max falusi meccseken hódít majd
  • banok
    ki akarja ezt a szart letölteni? Én már úgy unom ezt a videót...
  • banok
    tartok tóle, hogy ez vuvuzela majd vb után Európában (bajnokságok, BL, stb..) nagy divattá válik majd...
  • Kandurex
    jaj...akkor már inkább...
  • eva9413
    Ha valakit érdekel:
    Nálunk van a labda
    Le is tudod tölteni.
  • Neoncsoves
    mindenkinek ajánlom
  • COOLancs
    Sztem már kevesebb vuvuzela lesz mert több lesz a külföldi drukker a meccseken mint a helyi bantu.
  • Mersant
    sokkal hangulatosabb volt igy a meccs...
  • Neoncsoves
  • ppk
  • Bercy #226
    Jól veszem észre, hogy most halkabbak a buzuzelék???
    Végre hallok szurkolást a zümmögés mellett!!!
  • tobias88
    így mennyivel jobb, hogy lejjebb vették a nézőhangot...
  • mirakon
    Hát az biztos, hogy nem lesz veszteséges a VB az afrikaiaknak de ettől még bőven lehetne jobb is. Szóval az egésznek olyan ... meh... hangulata van. Persze nézi mindenki, nagyon sokan elutaztak meg minden. De azt is érzi mindenki, hogy ennél jobb is lehetne.
    Ilyenkor kevésbé szívesen is fogadnak az emberek, pláne nem pénzben.
  • CaptainJack
    Azért mert a vb első meccsei rosszak voltak attól még nem lesz kisebb jelentőségű, még mindig ez a legnézettebb sport amit tv-ben adnak. Sokan nézik az amerikai foci döntőt is , de itt meccsről meccsre nagyon sok ember van ami felnyomja a nézők számát.
    Az hogy a vuvuzela még mindig téma már kezd kicsit unalmas lenni(A maradonás kép amikor azzal felszívja a cuccot volt az utolsó ami vicces :D)
    A klubfoci biztos, hogy nem fogja elnyomni, ott is vannak nagyon rossz meccsek, de itt a vb-n se kötelező minden meccset nézni.
    ráadásul nagyon sokan fogadnak is a meccsekre ami rengeteg pénzt hozhat.
  • Gladiator
  • tikim
    egy másik topikban találtam egy ironikus képet a következő felirattal:
    "Ban football from vuvuzela concerts!!" na igen lassan erről kezd szólni a dolog és nem a fociról. Sztem alapvetően sokkal kisebb jelentőségű a vb/eb mint anno, elnyomja a klubfoci.. mert ugye abba van az igazi pénz..
    Szegény spanyolok! Sajnáltam őket mert ők voltak a jobbak!
  • katakpult
    hát igen már az is szörnyű, hogy rabolnak összevissza, amikor még el sem kezdődött már akkor arról zengett a sajtó, hogy épp melyik sajtóst rabolták ki... de lehet majd egyszer kitalálják, hogy rablás után vuvuzeláznak egyet az öltözőben, hiszen úgyis azt csinálnak amit akarnak...

a meccsekről pedig, szerintem a tegnap spanyolország - svájc mérkőzés elég izgalmas volt, végig be voltak szorítva a svájciak, de mégis nekik sikerült gólt szerezniük, bár a spanyoloknak is voltak szép helyzeteik
  • mirakon
    Túl primitívek az ottaniak, szal akik a játékosok öltözőjébe betörnek és kirabolják meg hasonlók azoktól mit várunk?

Mindenesetre tényleg rányomja az egésznek a hangulatára a bélyegét, lehet érezni hogy az emberek kevésbé szívesen nézik, kevesebben tippelgetnek a végeredményekre meg hasonlók
  • BaliBoy
    Meg a duna-plazaban is.
  • Bandee1987
    Ja télleg, sry, elvesztem a sorok között a prospektus végén :)

A bp-ieknek csak a hely nevét írják ki, és emiatt nem vettem észre.
  • Dietrich
    ???
    szerintem 2 és másik 2 közvetlen bp határában
  • Bandee1987
    Vuvuzelát még lehet kapni az Intersportban is

990 ft egy darab, 3 fajta színben...elég nagy rablás ezért a fröccsöntött vacakért, de még mindig jobb, mint a netes 3000 ft-ért vásárolható cucc.

Bp-en csak az Alle-ban van Intersport.
  • ppk
    Amúgy meccs elején kimondottan tetszik ez a trombitálás, de közbe . . . hmmm . . . nem tudom miért jó nekik más kárára jól érezni magukat.
  • ppk
    Szerintem meg primitívség az egész, magyarán kiközösítik a VB-t saját maguknak, szarnak a többi országra egy nagyot. Engem az zavar, hogy pl helyzetnél nincs a lassan felmorajlás, amiből lehet magad spanolni, csak ez a szarfos BZZZZZZZZZZZZZZ . . . amúgy elviselem, meg meg lehet szokni, de játék élmény romboló, nem tudom volt-e más ország rendezésében ilyen felháborodás a szurkolótábor viselkedésére nézve? Kicsibe lebontva; A büdös szomszéd ezerrel nyomná minden nap a mulatóst az udvarán, mert neki tetszik . . . Te meg halgassad egész nap, és tartsd tiszteletben, hisz az Ő telke, azt csinál meghatározott becibelen belül amit akar. Szóval nem az a kérdés kit zavar, kit nem, egyszerüen bunkóság, hogy nem veszik észre a második mecsnél, hogy nem kellene fújni, mert nem gyere be.