Zümmögő Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tilos az Eb-selejtezõkön és a Bajnokok Ligája mérkõzésein a hangszer használata.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gondoljátok el a szurkolók ordítanak deh a játékosoknak meg gondolom nem valami jó 😄
És a durváb hogy van a zümmögõ ami meg fõkép hangos és a focistáknak fõkép nem jó 😄
<#vigyor3>#vigyor3>
Tony Hawk American Wasteland. Klán érdekelne.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
KoЯn

KoЯn
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Powerball!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Végre hallok szurkolást a zümmögés mellett!!!
Ilyenkor kevésbé szívesen is fogadnak az emberek, pláne nem pénzben.
Az hogy a vuvuzela még mindig téma már kezd kicsit unalmas lenni(A maradonás kép amikor azzal felszívja a cuccot volt az utolsó ami vicces 😄)
A klubfoci biztos, hogy nem fogja elnyomni, ott is vannak nagyon rossz meccsek, de itt a vb-n se kötelezõ minden meccset nézni.
ráadásul nagyon sokan fogadnak is a meccsekre ami rengeteg pénzt hozhat.
"Ban football from vuvuzela concerts!!" na igen lassan errõl kezd szólni a dolog és nem a fociról. Sztem alapvetõen sokkal kisebb jelentõségû a vb/eb mint anno, elnyomja a klubfoci.. mert ugye abba van az igazi pénz..
Szegény spanyolok! Sajnáltam õket mert õk voltak a jobbak!
a meccsekrõl pedig, szerintem a tegnap spanyolország - svájc mérkõzés elég izgalmas volt, végig be voltak szorítva a svájciak, de mégis nekik sikerült gólt szerezniük, bár a spanyoloknak is voltak szép helyzeteik
Mindenesetre tényleg rányomja az egésznek a hangulatára a bélyegét, lehet érezni hogy az emberek kevésbé szívesen nézik, kevesebben tippelgetnek a végeredményekre meg hasonlók
A bp-ieknek csak a hely nevét írják ki, és emiatt nem vettem észre.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
990 ft egy darab, 3 fajta színben...elég nagy rablás ezért a fröccsöntött vacakért, de még mindig jobb, mint a netes 3000 ft-ért vásárolható cucc.
Bp-en csak az Alle-ban van Intersport.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Powerball!!!
Powerball!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem fogják kitiltani!😞
„Így gyakorolhattuk a pályán való kommunikációt olyan körülmények között is, amikor mindent elnyom a nézõtéri monoton zúgás” - nyilatkozta Hitzfeld. A svájciak szerdán az Európa-bajnok spanyolok ellen mutatkoznak be, akiknek nem lesz újdonság a mûanyag tölcsérekbõl áradó ricsaj, mivel hozzászokhattak már a tavalyi - szintén Dél-Afrikában rendezett - Konföderációs Kupán."
index.hu
Azért ez mégiscsak elég durva.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utána rögtön elkezdték
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem lehet hogy náluk ez a helyi mobil?😊 és nem is zümmögnek hanem folyamatosan telefonálnak?😊
én a "zajszûrést" sajna nem vettem észre.
csak sikeûlt elbaszni pár millió embernek a szórakozását, a helyi "tradiciónális" "hangszerrel". már ezek a szavak is nem kicsit, nagyon túlzások.
hogy nõne kaktusz a seggébe az összes tülkölõ baromnak.