Zümmögő Foci VB 2010

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Nem kell a zaj: az UEFA betiltotta a vuvuzelákat

Tilos az Eb-selejtezõkön és a Bajnokok Ligája mérkõzésein a hangszer használata.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hunbodika
Kb nekem is ez 😄
Gondoljátok el a szurkolók ordítanak deh a játékosoknak meg gondolom nem valami jó 😄
És a durváb hogy van a zümmögõ ami meg fõkép hangos és a focistáknak fõkép nem jó 😄

<#vigyor3>

Tony Hawk American Wasteland. Klán érdekelne.

Dietrich
megvolt a kutya véleménye 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

89
<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Palinko
Van elõnye is mert ha olyan csapatnak szurkoltál aki már kiesett akkor keresel róla videót és bekapcsolod a vuvuzela-t és olyan mintha még mindig ott lenne a VB-b😉

analfa
Nagyon remélem hogy ez csak egy rossz vicc!!! szerintem egy katasztrófa ez a hangszer szerû akármi... nem vagyok meglepve rajta hogy a játékosok utálják (bár ettõl függetlenül tartom azt a nézetem hogy a játékukat nem kellene hogy befolyásolja.

Mostmár mindent csináltak ami vuvuzelával kapcsolatos. Leginkább Fabio Capellonak kellett volna adni egyet, hogy ne csak azt tudja ordítani, hogy "pááász de bááál" (mint igen rafinált taktikai instrukciót) hanem tudja egy kicsit biztatni is a csapatát némi vuvuzelaszóval. Amúgy szánalom az az ember, sztem az egész angol csapat utálja, lehet azért is játszottak szarul.
Dietrich

Beszarok, a YouTube-on már van vuvuzela üzemmód is! 😄

KoЯn

89
<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Vuvuzela-szûrõ <#smile>

KoЯn

Muttley

Just do it :)

Maradona 😄DD

szjuca

Mersant
rettenetesen rossz...gyermeteg.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ppk
Ne tarts tõle, már a bejárat elött lenyomják a torkán mindnek!!! Max falusi meccseken hódít majd

Powerball!!!

banok
ki akarja ezt a szart letölteni? Én már úgy unom ezt a videót... <#boxer>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
tartok tóle, hogy ez vuvuzela majd vb után Európában (bajnokságok, BL, stb..) nagy divattá válik majd...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha valakit érdekel:
Nálunk van a labda
Le is tudod tölteni.

mindenkinek ajánlom

Sztem már kevesebb vuvuzela lesz mert több lesz a külföldi drukker a meccseken mint a helyi bantu.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Mersant
sokkal hangulatosabb volt igy a meccs...<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ppk
<#eljen><#worship><#taps>

Powerball!!!

Bercy
Jól veszem észre, hogy most halkabbak a buzuzelék???
Végre hallok szurkolást a zümmögés mellett!!!
tobias88
így mennyivel jobb, hogy lejjebb vették a nézõhangot...
Hát az biztos, hogy nem lesz veszteséges a VB az afrikaiaknak de ettõl még bõven lehetne jobb is. Szóval az egésznek olyan ... meh... hangulata van. Persze nézi mindenki, nagyon sokan elutaztak meg minden. De azt is érzi mindenki, hogy ennél jobb is lehetne.
Ilyenkor kevésbé szívesen is fogadnak az emberek, pláne nem pénzben.
CaptainJack
Azért mert a vb elsõ meccsei rosszak voltak attól még nem lesz kisebb jelentõségû, még mindig ez a legnézettebb sport amit tv-ben adnak. Sokan nézik az amerikai foci döntõt is , de itt meccsrõl meccsre nagyon sok ember van ami felnyomja a nézõk számát.
Az hogy a vuvuzela még mindig téma már kezd kicsit unalmas lenni(A maradonás kép amikor azzal felszívja a cuccot volt az utolsó ami vicces 😄)
A klubfoci biztos, hogy nem fogja elnyomni, ott is vannak nagyon rossz meccsek, de itt a vb-n se kötelezõ minden meccset nézni.
ráadásul nagyon sokan fogadnak is a meccsekre ami rengeteg pénzt hozhat.

Gladiator

egy másik topikban találtam egy ironikus képet a következõ felirattal:
"Ban football from vuvuzela concerts!!" na igen lassan errõl kezd szólni a dolog és nem a fociról. Sztem alapvetõen sokkal kisebb jelentõségû a vb/eb mint anno, elnyomja a klubfoci.. mert ugye abba van az igazi pénz..
Szegény spanyolok! Sajnáltam õket mert õk voltak a jobbak!
katakpult
hát igen már az is szörnyû, hogy rabolnak összevissza, amikor még el sem kezdõdött már akkor arról zengett a sajtó, hogy épp melyik sajtóst rabolták ki... de lehet majd egyszer kitalálják, hogy rablás után vuvuzeláznak egyet az öltözõben, hiszen úgyis azt csinálnak amit akarnak...

a meccsekrõl pedig, szerintem a tegnap spanyolország - svájc mérkõzés elég izgalmas volt, végig be voltak szorítva a svájciak, de mégis nekik sikerült gólt szerezniük, bár a spanyoloknak is voltak szép helyzeteik

Túl primitívek az ottaniak, szal akik a játékosok öltözõjébe betörnek és kirabolják meg hasonlók azoktól mit várunk?

Mindenesetre tényleg rányomja az egésznek a hangulatára a bélyegét, lehet érezni hogy az emberek kevésbé szívesen nézik, kevesebben tippelgetnek a végeredményekre meg hasonlók
BaliBoy
Meg a duna-plazaban is.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bandee1987
Ja télleg, sry, elvesztem a sorok között a prospektus végén 😊

A bp-ieknek csak a hely nevét írják ki, és emiatt nem vettem észre.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dietrich

Bandee1987
Vuvuzelát még lehet kapni az Intersportban is

990 ft egy darab, 3 fajta színben...elég nagy rablás ezért a fröccsöntött vacakért, de még mindig jobb, mint a netes 3000 ft-ért vásárolható cucc.

Bp-en csak az Alle-ban van Intersport.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ppk
Amúgy meccs elején kimondottan tetszik ez a trombitálás, de közbe . . . hmmm . . . nem tudom miért jó nekik más kárára jól érezni magukat.

Powerball!!!

ppk
Szerintem meg primitívség az egész, magyarán kiközösítik a VB-t saját maguknak, szarnak a többi országra egy nagyot. Engem az zavar, hogy pl helyzetnél nincs a lassan felmorajlás, amibõl lehet magad spanolni, csak ez a szarfos BZZZZZZZZZZZZZZ . . . amúgy elviselem, meg meg lehet szokni, de játék élmény romboló, nem tudom volt-e más ország rendezésében ilyen felháborodás a szurkolótábor viselkedésére nézve? Kicsibe lebontva; A büdös szomszéd ezerrel nyomná minden nap a mulatóst az udvarán, mert neki tetszik . . . Te meg halgassad egész nap, és tartsd tiszteletben, hisz az Õ telke, azt csinál meghatározott becibelen belül amit akar. Szóval nem az a kérdés kit zavar, kit nem, egyszerüen bunkóság, hogy nem veszik észre a második mecsnél, hogy nem kellene fújni, mert nem gyere be.

Powerball!!!

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

22 millió darab az eladási elõrejelzés😊))
nem fogják kitiltani!😞
BaliBoy
"Vuvuzelákkal nehezített edzést tartott együttesének kedden Ottmar Hitzfeld, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon részt vevõ svájci válogatott szövetségi kapitánya. A német szakember beiktatott a felkészülésbe egy extra tréninget, amelyre helybéli szurkolókat hívott meg - tudván, hogy azok magukkal hozzák hangos trombitáikat is.

„Így gyakorolhattuk a pályán való kommunikációt olyan körülmények között is, amikor mindent elnyom a nézõtéri monoton zúgás” - nyilatkozta Hitzfeld. A svájciak szerdán az Európa-bajnok spanyolok ellen mutatkoznak be, akiknek nem lesz újdonság a mûanyag tölcsérekbõl áradó ricsaj, mivel hozzászokhattak már a tavalyi - szintén Dél-Afrikában rendezett - Konföderációs Kupán."

index.hu

Azért ez mégiscsak elég durva.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Mersant
szerintem halkult azert a zummoges. eddig semmi mast nem lehetett hallani, most meg neha mas hangszerek hangja is atjon. jobban hallani a birok sipjat is...de a legjobban annak orulnek ha kibasznak az osszes szart. igazan felaldozhatna magat par ember es bedobalhatnak a palyara, egybol betiltanak 😊

Desiderata
már létezik filter ami kiszûri a hangját, aki akarja alkalmazza
Palinko
nekem a kedvencem, hogy 2 himnusz között is belefér még egy kis vuvuzás 😄
"A hangos bemondón megkérték a nézõket,ne nagyon fújják..viszonylag most csendes is"..mondja a kommentátor...a fülén ül?😊
A csapatok himnusza alatt miért nem nyomják,ha már ennyire tapintatlan köcsögök?😄
Utána rögtön elkezdték
Shep
Elvileg ha szûrve lenne a jel akkor ilyen lenne http://soundcloud.com/user7421656

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem lehet hogy náluk ez a helyi mobil?😊 és nem is zümmögnek hanem folyamatosan telefonálnak?😊
én a "zajszûrést" sajna nem vettem észre.
csak sikeûlt elbaszni pár millió embernek a szórakozását, a helyi "tradiciónális" "hangszerrel". már ezek a szavak is nem kicsit, nagyon túlzások.
hogy nõne kaktusz a seggébe az összes tülkölõ baromnak.
Oldal 1 / 6Következő →