The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

REAL MADRID
REAL MADRID
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
A Terminusi bagázs jól láthatóan nem szerette ha bármi is veszendõbe megy. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha arról lenne szó, hogy nem bíznak senkiben" - mégiscsak felmázolták a gyertyás szoba falára hogy NEVER TRUST.
Ez vitte õket a kannibalizmusra, véleményem szerint nem lesz belemagyarázva semmi komplikált dolog 😛
Bár a gyertyás terem valóban valami szektás cuccra utal.
Ha arról lenne szó, hogy nem bíznak senkiben, nem csalogatnák oda az embereket. Õk nem a véletlen betévedõ embereket rántják ki, hanem szándékosan "vadásznak" rájuk.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"The more people become a part of us, we get stronger."
Azért ezt többféleképpen lehet értelmezni. 😊
OK, tehát kannibálok. A kérdés hogy milyen okból. Errõl a gyertyás szoba árulkodik szerintem. "Never again" "Never trust" "We always first" és egy rakás név a padlón gyertyákkal. Szerintem Terminus annak indult aminek most is hazudták magukat: nyitott menedék minden jó szándékú ember számára. Csakhogy történhetett valami gikszer, valakik kihasználták õket és sokukat megölték, nagyon brutálisan elbántak velük (talán épp Joe-ék). Ezért már nem bíznak senkiben, csak a saját életben maradásuk számít, mindenki más mehet a levesbe. (és tényleg! 😊
A gyertyás szobát azért csinálhatták hogy egyikük se felejtse el hogy mi történt velük. Hogy ne feledjék az áldozataikat, hogy ne érezzenek könyörületet mások felé.
Az emberpörköltben pedig - amivel kínálták õket - valószínûleg lett volna vmi drog vagy altató. Talán Glennék is így kerültek a vagonba.
- They're going to feel pretty stupid when they find out...
- When they find out what?
- The we're the main characters.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondjuk valóban nem igazán "adta", ahogy egy tehervagonba bezárt fegyvertelen társaság vezérét játszva keménykedik, miután elég komoly túlerõvel szembesültek egy perccel azelõtt. 😄 LOL
Ésszerûbb szerintem a kannibálos magyarázat, vagy épp mindkettõ egyszerre. Áldoznak, meg meg is eszik õket.
Rick utolsó mondata tényleg nem ütött... egyszerûen fegyvertelenek, be vannak zárva, a többiek túlerõben vannak, fegyverekkel... Michonne is értetlenül néz rá 😊 akárhogy gondolkodom semmi dugi terve nem lehet, Carolról és Tyrese -rõl nem tud, meg amúgy is kevesek lennének, hogy megmentsék õket, Beth szintén ki tudja hol van, lehet be van zárva, de õ is gyenge mint a lepkefing... szóval nem értem Rick magabiztosságát 😊 vagy csak erõt akart mutatni még ebben a helyzetben is a többiek felé?
Bazinga!
többi hsz: egyértelmû hogy kannibálok. a nõ a kurvanagy húsdarabokat forgatja a steaken, emberi bordák meg csontok hevertek az egyik helységnél ahol elfutottak...
Rick amikor az ágy alá bújt, a fõmufti meg összeverte az egyik tagot, õ látta Ricket, csak nem tudott szóhoz jutni...
Daryl dehogy köpött. "You are my brother"
Kumiho #2179
A Lizzie Mica sztori akkorát ütött, hogy borítékolható volt a csalódás a végére. Pedig valahol azt olvastam, hogy a rendezõk szerint annyira izgalmas és megdöbbentõ lesz az évadzáró, hogy nem gyõzzük kivárni az õszt.
Hát nem volt semekkora. Annak örülök, hogy az alapcsapatból és a Maggie-s csapatból se halt meg senki most de ez elég bárgyú befejezés volt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az epizód nem volt rossz, de kicsit latymagat évadzárónak..., borítékolható volt, hogy Glennékkel összefutnak, és hiába mentek be a hátsó bejáraton így is a végén elkapták õket. Vajon ki ez a Gareth és mit akarnak ezek az emberek. Az emberi maradványokból, csontokból ítélve tényleg kannibálok lehetnek...
Flashbackes jeleneteket nem értettem mi közük volt a cselekményekhez mindenesetre Beth-et mutatták a végén "új sheriff érkezett a városba"..vajon õt akarják valamiféle vezetõvé tenni ezért rabolták el? ha egyáltalán Terminus lakói voltak?
Vajon mi lesz Tyreesekkal?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az a rész az évad mélypontja.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
I met God. She's black
Bazinga!
Nekem speciel logikusabb volt így lerendezni, mint várni, mégis mire? Hogy tõrbe csalják õket? 😊 Bár mint kiderült, így is ugyanaz lett a végkimenetel, mégis több esélyt adtak ezzel az akcióval maguknak.
Nekem egyedül a "csattanó" mondat nem tetszett.
Kumiho #2179
Úgy tûnik, fogalmad se volt a részrõl, vagy az eddig történtekrõl.
Azért zárták õket a vagonba, hogy késõbb meghamizzák õket.
Kumiho #2179
Amúgy meg nagyon kiszámítható volt ez az évad. Teljesen biztos voltam benne, hogy valahogy így ér véget.
Addig teljesen felesleges töltelék karakter volt, valszeg ezután is az lesz.
Sokkal érdekesebb volt a pszicho kiscsaj, akit sajnos eltettek láb alól.
És hoppá:
REAL MADRID