The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor> Whatever... LOL!
Tikal
jól kitaláltad mirõl fog szólni a következõ évad.. kiszabadulnak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

REAL MADRID

Panzeradler
plusz mivel erdõjáró nyomolvasó emberek, és elõtte futottak el így könnyû volt követni õket.
De nincs leírás, a fickó felismerte, face to face volt a házban 30 centire egymástól.

REAL MADRID

ja, de úgy emlékeztem, hogy meghalt az a fazon...viszont akkor is tök véletlen, hogy így megtalálták és a leírás, amit a csóka adott nem csak Rickre lehet jellemzõ...na mind1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azt ne írd, hogy nem kaptál semmit, mert ha rendesen odafigyeltél, akkor megtanulhattad a csapdaállítás fortélyait. <#gonosz1>

REAL MADRID

kill3r21
most lestem meg a 4x16ot, amenyire vártam az odabaxást szinte semmit sem kaptam....hát nemtom, ez is hatásos az biztos, meg a kis jelek, ki lehet matekozni azt ami olvastam sajnos 😊
A kannibál teóriát az is erõsíti hogy azok az emberi maradványok olyan szépen le voltak tisztogatva mintha egy hentesiskola kukájából halászták volna ki õket.

A Terminusi bagázs jól láthatóan nem szerette ha bármi is veszendõbe megy. 😊
Narxis
Brutál egy rész volt ez az évadzáró. A komolyabb cliffhanger viszont hiányzik ami annak fényében is sajnálatos, hogy itt esküdöztek, hogy szívszorító, megdöbbentõen durva lesz. Nem lett viszont szerintem jó kis rész volt ha nem évadzáróként tekintünk rá. Pl. Daryl és haverjai miatt, az a jelent tényleg durva volt, Rick már szvsz amúgy is egy idegroncs és akkor még ez is... Carl drámázását viszont nem értem hacsak nem arra gondolt, hogy olyan lesz mint az apja. Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesznek Terminus-ban...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kijárogatnak azért. A táblákat/térképeket csak kiraktál több mérföldre is Terminustól, a rajzszakkör is épp új útbaigazító táblákat készített mikor Rickék rájuk nyitottak. Mellesleg tele vannak automata fegyverrel és skuló is van elég.

"Ha arról lenne szó, hogy nem bíznak senkiben" - mégiscsak felmázolták a gyertyás szoba falára hogy NEVER TRUST.

böröczk
Szerintem csak simán nem járnak ki (vadászni, gyûjtögetni például), mert félnek, hogy zombimartalékká válnak.
Ez vitte õket a kannibalizmusra, véleményem szerint nem lesz belemagyarázva semmi komplikált dolog 😛

Bár a gyertyás terem valóban valami szektás cuccra utal.

Ha arról lenne szó, hogy nem bíznak senkiben, nem csalogatnák oda az embereket. Õk nem a véletlen betévedõ embereket rántják ki, hanem szándékosan "vadásznak" rájuk.

Kumiho #2179

Gatti
érdekes rész volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a következõ évad szerintem nagyon arra hajaz hogy majd kiszabadulnak lehet Carolék lesznek akik kiszabadítják õket hiszen õk még nincsenek ott, majd kinyírnak mindenkit és elfoglalják a Terminust és szerintem az egész köv évad arról fog szólni hogy ott hogyan élnek.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

jugen
És most megint lehet várni fél évet... <#rinya>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Azért a srácnak aki körbevezette õket Terminuson volt egy vicces mondata:
"The more people become a part of us, we get stronger."
Azért ezt többféleképpen lehet értelmezni. 😊

OK, tehát kannibálok. A kérdés hogy milyen okból. Errõl a gyertyás szoba árulkodik szerintem. "Never again" "Never trust" "We always first" és egy rakás név a padlón gyertyákkal. Szerintem Terminus annak indult aminek most is hazudták magukat: nyitott menedék minden jó szándékú ember számára. Csakhogy történhetett valami gikszer, valakik kihasználták õket és sokukat megölték, nagyon brutálisan elbántak velük (talán épp Joe-ék). Ezért már nem bíznak senkiben, csak a saját életben maradásuk számít, mindenki más mehet a levesbe. (és tényleg! 😊

A gyertyás szobát azért csinálhatták hogy egyikük se felejtse el hogy mi történt velük. Hogy ne feledjék az áldozataikat, hogy ne érezzenek könyörületet mások felé.

Az emberpörköltben pedig - amivel kínálták õket - valószínûleg lett volna vmi drog vagy altató. Talán Glennék is így kerültek a vagonba.

The That
<#nevetes2> <#nevetes1>

- They're going to feel pretty stupid when they find out...
- When they find out what?
- The we're the main characters.
Kongy
Amekkora elmebeteg volt az utolsó részben, szerintem simán elképzelhetõ 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
a gyertyás terem falain lévõ feliratokból ítélve valami übermensch képzetük lehet, hogy õk elõbbre valók a túlélés miatt (és megtehetik hogy embert egyenek)
Igen, szerintem is inkább az volt a lényeg a végén, hogy már teljesen más ember lett, kicsit tényleg "beleõrült" ebbe, hogy bárhogy igyekeznek, teljesen kilátástalan most már, hogy normális életet éljenek, és csak aljas módon lehet érvényesülni meg túlélni, úgyhogy majd õ megmutatja ezeknek, hogy ki a faszagyerek. 😄
Mondjuk valóban nem igazán "adta", ahogy egy tehervagonba bezárt fegyvertelen társaság vezérét játszva keménykedik, miután elég komoly túlerõvel szembesültek egy perccel azelõtt. 😄 LOL
Ez inkább az õrület egyik jele nála, de valószínû hogy majd kiszabadulnak valahogy, max egykét emberélet árán, csak a fegyverekig kell eljutniuk valahogy.
Ésszerûbb szerintem a kannibálos magyarázat, vagy épp mindkettõ egyszerre. Áldoznak, meg meg is eszik õket.
tigeroo
októberben már a vagon oldalát fogja kirágni, van ideje fogra gyúrni õszig <#idiota>
precision
én azért még nem könyvelem el a kannibálos dolgot... valóban mutatták a véres emberi maradványokat, de a gyertyás szoba valami mást sejtet... az is lehet, hogy valami elborult vallási szekta, ember áldozatokat mutatnak be az istenüknek, hogy szûnjön meg a járvány 😄 <#idiota>

Rick utolsó mondata tényleg nem ütött... egyszerûen fegyvertelenek, be vannak zárva, a többiek túlerõben vannak, fegyverekkel... Michonne is értetlenül néz rá 😊 akárhogy gondolkodom semmi dugi terve nem lehet, Carolról és Tyrese -rõl nem tud, meg amúgy is kevesek lennének, hogy megmentsék õket, Beth szintén ki tudja hol van, lehet be van zárva, de õ is gyenge mint a lepkefing... szóval nem értem Rick magabiztosságát 😊 vagy csak erõt akart mutatni még ebben a helyzetben is a többiek felé?

Bazinga!

tigeroo
szerintem a flashback csak párhuzam volt a mostani helyzetükkel, hogy lehetett volna békés életük harmóniában még a kerítéseken belül, carlnak is inkább a kapálást választaná rick mint a fegyverforgatást, de az élet nem csak tõlük függ. mondja carl hogy õ is egy szörnyeteg lett, kíváncsi leszek olyan tökös-e mint az apja a húzós helyzetekben mostmár.

többi hsz: egyértelmû hogy kannibálok. a nõ a kurvanagy húsdarabokat forgatja a steaken, emberi bordák meg csontok hevertek az egyik helységnél ahol elfutottak...
böröczk
Az egyik részben, amikor ugyanabba a házba mentek, ahol õk is idõztek pár napot, ha emlékszel még:
Rick amikor az ágy alá bújt, a fõmufti meg összeverte az egyik tagot, õ látta Ricket, csak nem tudott szóhoz jutni...

Daryl dehogy köpött. "You are my brother"

Kumiho #2179

Jó kis angol nyelvû review a fináléról: link Kannibálok a Terminus lakói.
és akkor a következõ évad folyamatosan a sötét vagonban fog játszódni <#hehe>

ha jól értettem az a poén, hogy ezek emberevõk.

Hát nekem se tetszett a befejezés. Ez van.

A Lizzie Mica sztori akkorát ütött, hogy borítékolható volt a csalódás a végére. Pedig valahol azt olvastam, hogy a rendezõk szerint annyira izgalmas és megdöbbentõ lesz az évadzáró, hogy nem gyõzzük kivárni az õszt.
Hát nem volt semekkora. Annak örülök, hogy az alapcsapatból és a Maggie-s csapatból se halt meg senki most de ez elég bárgyú befejezés volt.
nem hiányzott ott volt a háttérben...így õ tuti nem beépített

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez így logikusabb lenne...mindenesetre így értelmet nyert legalább a visszatekerés...

ForzaInter
Fasza volt az évadzáró. Rick végre visszatért!

Yo, Bitch!

Nahát Joe és bandája rögtön az elején elvéreztek😄, érdekelne, hogy tudta meg, hogy Rick ölte meg az egyik emberét...netán Daryl köpött? Mindenesetre gyorsan történt...nagyon nagy volt mikor Rick bedühödött és leharapta Joe nyakát😄DD kemény volt.

Az epizód nem volt rossz, de kicsit latymagat évadzárónak..., borítékolható volt, hogy Glennékkel összefutnak, és hiába mentek be a hátsó bejáraton így is a végén elkapták õket. Vajon ki ez a Gareth és mit akarnak ezek az emberek. Az emberi maradványokból, csontokból ítélve tényleg kannibálok lehetnek...

Flashbackes jeleneteket nem értettem mi közük volt a cselekményekhez mindenesetre Beth-et mutatták a végén "új sheriff érkezett a városba"..vajon õt akarják valamiféle vezetõvé tenni ezért rabolták el? ha egyáltalán Terminus lakói voltak?
Vajon mi lesz Tyreesekkal?

Tikal
ezen ne gondolkodj sokat, mert azért céloztak a földre, hogy tereljék õket....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Mert pedofil, és a gyerekekre bukik?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
én meg azt nem értem hogy miért carlt akarta seggberakni a bandita, mikor ott volt michonne vaginája is 😄
Kongy
Én még arra is gondoltam
hogy azért célozták a földet, hogy csak max megsebezzék õket, de ne váljanak zombivá, mert úgy nem finomak 😄

DasIsFuck
deryl-beth részektõl unalmasabbakat nem hozott fel ez az évad, fõleg ami csak róluk szólt.
Az a rész az évad mélypontja.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tikal
amúgy meg ezek sose tanulnak semmibõl...mi a faszért mentek be oda egyáltalán? megfigyelés, felderítés stb... egy kormányzós szopás után ennyi eszük csak lehetett volna...

Tikal
földet lõtték, jól láttad. terelés.

szabii98
gondolom arra gondoltak, hogy terelték õket, mint a libákat. láthatóan melléjük lõttek folyton 😊

I met God. She's black

precision
lábon akarták õket lõni? akkor én láttam csak úgy, hogy direkt zártak el elõlük részeket azzal, hogy a földet lövik, hogy arra ne tudjanak tovább menni?

Bazinga!

böröczk
Nem vétettek Glennék semmit.

Szimplán kaját jelentenek a terminusos társaság számára.
Nekem speciel logikusabb volt így lerendezni, mint várni, mégis mire? Hogy tõrbe csalják õket? 😊 Bár mint kiderült, így is ugyanaz lett a végkimenetel, mégis több esélyt adtak ezzel az akcióval maguknak.
Nekem egyedül a "csattanó" mondat nem tetszett.

Kumiho #2179

Kongy
A maradványok, meg a gyertyák is valami kannibál szektára utalnak amúgy, ez szinte biztos. Meg hogy lábon akarták lõni õket.

Kongy
Azt én vágom, hogy azok az õ cuccaik voltak.
De a józan ész azt diktálta volna, hogy hagyjuk, hogy körbevezessenek, majd aztán elgondolkodunk, hogy mennyire tetszik a dolog. Meg ha már rajtuk voltak a cuccaik, akkor igazán megmagyarázhatták volna, hogy Glennék mit vétettek... Nem tudom, nekem ez így erõltetett volt, és a cliffhanger is gyenge

böröczk
Kicsit ellentmondásos, amiket írsz 😄
Úgy tûnik, fogalmad se volt a részrõl, vagy az eddig történtekrõl.

Azért fogtak fegyvert rájuk, mert rajtuk voltak azok a cuccok, amiket korábban Maggie-ék viseltek (pl Maggie poncsója, vagy az óra), és Rickék nem voltak annyira idióták vagy naivak, hogy ne sejtsenek a "mindenkit tárt karokkal várunk, bárki bejöhet (az persze nem számít, hogy épp pszichopata vagy sorozatgyilkos az illetõ, mert hát ki tudja)" mögött valamit.
Azért zárták õket a vagonba, hogy késõbb meghamizzák õket.

Kumiho #2179

Kongy
Ez a rész wattafuck volt??

Nem adtak választ arra, hogy mi a fenéért zárták be a csapat egyik részét... Mert azt totál megértem, hogy Rick-éket bezárták, mert fegyvert fogtak a csávóra.... nem volt túl diplomatikus húzás tõlük, annyi szent.... Azért annyi magyarázatot adhattak volna, hogy megtudjuk Glennéket miért zárták oda be....

Amúgy meg nagyon kiszámítható volt ez az évad. Teljesen biztos voltam benne, hogy valahogy így ér véget.

Sztem a szöszit csak az utóbbi pár rész tette fel a térképre, -amíg Daryllel bóklásztak.
Addig teljesen felesleges töltelék karakter volt, valszeg ezután is az lesz.
Sokkal érdekesebb volt a pszicho kiscsaj, akit sajnos eltettek láb alól.

És hoppá:

böröczk
Szerintem lõtt õ is.
Nyilván azért hadonászik karddal, mert baromi jó vele. 😄

Kumiho #2179

A szöszi szerintem még él, több konténer is volt amibõl jöttek segélykiáltások csak ott van 😄 Sajnálnám ha kiírnák, nekem szimpatikus a szerepe 😛

REAL MADRID