The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszett az évadzáró, voltak benne megint erõs pillanatok 😊 a cliffhanger nem annyira nagyon ütõs de azért jó volt
Bazinga!
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Nemtom hogy ehhez kellett e a spoiler, de biztos ami biztos 😄 Amúgy nem volt ez annyira rossz. A gombóc ott volt a torkomban rendesen a rajtaütésnél, meg a végejelenetnél is. Szóval nálam mûködött a dolog..
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
every damn day
Én abban nem látok akkora szuflát, terminus jóval érdekesebb, viszont tudjuk jól mi szokott történni, ha hosszabb ideig egy helyen vannak...a sorozat átmegy bomlasztó szappanoperába így itt is ezt várom.
bár még nem fedték fel carolékat, õrájuk lehet egy érdekes sztorit építeni majd az évad elsõ felébe, aztán jó lenne ha itt már le is zárnák a terminust és az évad második fele építené a következõt.
Az igaz viszont, hogy simán el tudtam volna képzelni egy utolsó részt, amelyet ez a mostani vezetett - volna - fel, mert volt némi hiányérzet a végét illetõen.
tényleg kb 2 jelenet volt ami úgy jó volt a vége illetve az esti rajtaütés.
Én nem lennék 100%-ig biztos hogy kannibálok, volt egy ilyen vallási szekta szoba, lehet emberáldozatokat mutatnak be, persze lehet hogy utánna meg is eszik õket, de mivel elég sokan vannak a kannibál stílus nekem nem annyira logikus, ha minden jött mentet elkapnak akkor hogy lettek olyan sokan?
Kumiho #2179
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
beth tuti meghalt csõ😄
kár hogy semmi akció nem volt, most aztán várhatunk õszig. akkor már inkább el se érték volna a terminust... október még messze van
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Oké Terminus mondjuk, hogy érdekes, de ez a kis csepegtetés pont nem évadzáróba való. Nagy csalódás számomra az egész évad, fõleg ezzel a zárással. Annyiban jó, hogy így majd néha-néha eszembe jut a hétfõi részek hiánya, de nem fogok rajta kattogni egy percig se.
az egyetlen ütõs jelenet a rajtaütés volt, rick akciójával a végén.
a terminusban kb semmi nagy csavar nem volt, sejteni lehetett, hogy kannibálok.
a legvégén meg a steven seagal-szintû beszóláson csak röhögni bírtam.
szvsz beth tuti nincs a terminusban, azoknak csak várni kell a sült galambot, elvannak a bázison, felesleges kimenniük embert rabolni.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem volt rossz rész, csak éppen Season Finalenak volt gyenge.
Esetleg egy kormányzóra utaló easter egget is megnéztem volna, az utóéletére vonatkozóan akár, pl.: Maggie megerõszakolja a hulláját, -mielõtt felgyújtotta és szétdarabolta.
Így befejezni ezt az évadot, ehh.
Ez alapján én arra tippelnék, hogy kannibálok. Egyébként szerintem marha jó rész volt, fõleg amikor Daryl bandája tajtaütött Rickékekre. Rick zombi módos ütõér kiharapása brutális volt. A cliffhanger nem volt valami drámai, de attól még nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezek után...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De te már láttad és talán nem egy google fordító szintjén kommunikalsz, talán erthetobben le tudod írni hogy igen kiderül mi lesz a sorsa😊
Jól tükrözõdik az egyre kisebb költségvetés csak úgy hullanak a népek<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022

REAL MADRID
A neveket értem belõle<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
http://comment.blog.hu/2014/03/28/az_megvolt_hogy_a_the_walking_dead_carljanak_dublorje_egy_no
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.