The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Carol, Judith és Tyrese merre kóricálnak? 😊

nekem tetszett az évadzáró, voltak benne megint erõs pillanatok 😊 a cliffhanger nem annyira nagyon ütõs de azért jó volt

Bazinga!

Ott volt õ is, csak a sötétben nem nagyon lehetett látni.

REAL MADRID

Fenrir
Újfent egy teljesen gagyi és logikátlan rész:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinyírnak egy rakás embert akiknél puska és gépkarabély volt, de az a nyomorult Michonne továbbra is a kardjával kommandózik az erdõben. Ennyire ne ragaszkodjanak már ahhoz, hogy õ csak azt használhatja, teljesen felfoghatatlan számomra ez. A másik ez a hülyegyerek Carl akin máskor még biztos xarás közben is rajta van a combján a pisztolytok, de amikor alszik nyílván nincs a keze ügyében. Mekkora meglepi lett volna pedig a dagadt szakállas redneck-nek, hogy homlokon küldte volna amikor rányitja az ajót. Szánalom volt ez a jelenet is. Számomra csalódás volt ez a rész, a Carolos rész után azt hittem, hogy végre elkaptak egy jó fonalat, erre megint beteszik ezeket a gagyi jeleneteket.

A halál csupán a kezdet...

Én amúgy azt hittem, hogy úgy lesz vége hogy
Ugye mikor bekellett menniük a vagonba, Rickék beérnek Carlt meg fejbelövik és beesik közéjük holtan, és úgy zárják rájuk az ajtót. Na az kõkemény lett volna.

Nemtom hogy ehhez kellett e a spoiler, de biztos ami biztos 😄 Amúgy nem volt ez annyira rossz. A gombóc ott volt a torkomban rendesen a rajtaütésnél, meg a végejelenetnél is. Szóval nálam mûködött a dolog..
én úgy emlékszem hogy az észkombájn tudós muki hiányzott a vége jelenetnél.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

DasIsFuck
vasington-i száll elég bénán lett elõadva én nem hiszem hogy a tudós csávól tényleg az, inkább csak egy nerd aki kitalálta a sztorit, szerintem erre elég sok utalás volt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

PiszkosFred
Erre a szálra gondoltam én is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem úgy volt, hogy Glenn ebben az évadban kifog purcani? Vagy a következõ évad úgy fog kezdõdni, hogy nyársra lesz húzva már a tûz fölött?
Én remélem, hogy a terminusi szabadulásra csak egy pár epizódot csinálnak, és utána a tudósra meg Washingtonra koncentrálnak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Glennék csoportja teljes létszámban jelent meg a vagonban vagy valakit hiányolnunk kellett volna?

every damn day

DasIsFuck
beth elrablására gondolsz?
Én abban nem látok akkora szuflát, terminus jóval érdekesebb, viszont tudjuk jól mi szokott történni, ha hosszabb ideig egy helyen vannak...a sorozat átmegy bomlasztó szappanoperába így itt is ezt várom.

bár még nem fedték fel carolékat, õrájuk lehet egy érdekes sztorit építeni majd az évad elsõ felébe, aztán jó lenne ha itt már le is zárnák a terminust és az évad második fele építené a következõt.

PiszkosFred
Elképzelhetõ, de azért remélem, hogy nem. Van egy másik sztori, amely most kezdõdött el s4 vége felé, és azt kellene minél folytatni, az rejtené magában a izgalmakat 😊

DasIsFuck
Viszont így borítékolható hogy az 5.évad egésze a terminusról fog szóllni, tehát ez a nagy cliffhenger kevésbé ütött szerintem.

PiszkosFred
Másként kellene nézni a dolgot - szerintem.

A mai rész 42. percében láttuk utoljára a "jó" Ricket. Ezért kellett a flashback, hogy lássuk, akármit is csinál, akárhogy is igyekszik, itt már nincs mese, k*rvagecinek és kegyetlennek kell lennie. Erre is utalt szerintem Kirkman a finálé elõtti interjúban, hogy olyan Rick fog várni ránk a következõkben, amilyennek még sosem láttuk, és amely talán meg fogja osztani a nézõket is.

Az igaz viszont, hogy simán el tudtam volna képzelni egy utolsó részt, amelyet ez a mostani vezetett - volna - fel, mert volt némi hiányérzet a végét illetõen.

DasIsFuck
Elég lapos rész volt fõleg azokkal az idióta flashbackekkel karöltve, abszolút nem kellettek volna.
tényleg kb 2 jelenet volt ami úgy jó volt a vége illetve az esti rajtaütés.

Én nem lennék 100%-ig biztos hogy kannibálok, volt egy ilyen vallási szekta szoba, lehet emberáldozatokat mutatnak be, persze lehet hogy utánna meg is eszik õket, de mivel elég sokan vannak a kannibál stílus nekem nem annyira logikus, ha minden jött mentet elkapnak akkor hogy lettek olyan sokan?

böröczk
Szerintem is jó rész volt, évadzárónak talán egy kicsit csalódás, lehetett volna mondjuk dupla epizód. ^^

Kumiho #2179

Gyenge volt az évadzáró sajna...
a rajtaütésnél, amikor Rick megölte azt a csávót, akkor éreztem úgy, hogy végre valami érdembeli történik a sorozatban. kár, hogy a végére lelaposodott...

tigeroo
és mi volt akkor a gyertyás terem?
a maradványokat láttuk egy pillanatra menekülés közben, szóval az üdvözlõ kaja emberbõl lehetett. gondolom fogva tartják õket és zöldségen hízlalják, a mézeskalács vagonban majd õket, valahogy kijutnak és bosszút állnak gondolom ez lesz. esetleg drámával megfûszerezve hogy idõnként elvisznek 1-1 tagot kajának
na végre isten veled. <#integet2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

tigeroo
na végre ez jó rész volt. rick atya ég😄 tetszett hogy a flashbackben párhuzamba állították a hershel féle múlttal (hogy farmer legyen rick és letelepedjenek) de ugye ez nem megy így..

beth tuti meghalt csõ😄

kár hogy semmi akció nem volt, most aztán várhatunk õszig. akkor már inkább el se érték volna a terminust... október még messze van
Jim Morrison
szerintem (is) gyenge évadzáró volt 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Jó rész volt szerintem, kivéve a flashbackek. Semmi funkciójuk, semmi értelmük nem volt, csak folyamatosan megtörték a rész ívét. Rick elmélkedéssel kontrasztba rakva se mûködött, mert látszott rajta hogy az elején leforgatott, kukázott anyagról van szó. Nagyon gáz volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nagyon vártam valamilyen csavart a végén. De hát ez röhej volt. Azt hittem lesz egy ütõs mondat legalább.
Oké Terminus mondjuk, hogy érdekes, de ez a kis csepegtetés pont nem évadzáróba való. Nagy csalódás számomra az egész évad, fõleg ezzel a zárással. Annyiban jó, hogy így majd néha-néha eszembe jut a hétfõi részek hiánya, de nem fogok rajta kattogni egy percig se.
RatBaG
hát egy kicsit többet vártam az évadzárótól.
az egyetlen ütõs jelenet a rajtaütés volt, rick akciójával a végén.
a terminusban kb semmi nagy csavar nem volt, sejteni lehetett, hogy kannibálok.
a legvégén meg a steven seagal-szintû beszóláson csak röhögni bírtam.

szvsz beth tuti nincs a terminusban, azoknak csak várni kell a sült galambot, elvannak a bázison, felesleges kimenniük embert rabolni.

Per Aspera Ad Inferi.

Évadzárótól vmi komolyabbat-ütõsebbet vártam volna.
Nem volt rossz rész, csak éppen Season Finalenak volt gyenge.
Esetleg egy kormányzóra utaló easter egget is megnéztem volna, az utóéletére vonatkozóan akár, pl.: Maggie megerõszakolja a hulláját, -mielõtt felgyújtotta és szétdarabolta.
Bár ezt majdnem Carl is megtapasztalta xD

Így befejezni ezt az évadot, ehh.

Ez alapján én arra tippelnék, hogy kannibálok. Egyébként szerintem marha jó rész volt, fõleg amikor Daryl bandája tajtaütött Rickékekre. Rick zombi módos ütõér kiharapása brutális volt. A cliffhanger nem volt valami drámai, de attól még nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezek után...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hála Istennek.

Ok, köszi.

Fehercsoki
Nem volt benne ebben a részben, viszont:

Elég rég vitték el, ha Terminusba vitték, akkor valószínûleg már halott különben a többiekkel lenne bezárva.

Olvastam azt a fost😊
De te már láttad és talán nem egy google fordító szintjén kommunikalsz, talán erthetobben le tudod írni hogy igen kiderül mi lesz a sorsa😊

Fehercsoki
#7393 -ban szó van róla, ha érdekel olvasd el, a vége felé van.(persze nem biztos hogy ez lesz, többi sem pont így volt...)

Akarom mondani, deril.

Kiderül mi lesz a kocsiba tuszkolt majd ismeretlen helyre rabolt daril szoszijevel?

Fehercsoki
Egyáltalán nem ez történik amúgy.(de hasonló)

Fehercsoki
Na megnéztem az egészet, iszonyat gyenge lett szerintem, nagy része azzal ment el, hogy a múltban beszélgettek, a többi pedig a szokásos unalom, a végén a cliffhangert sem mondanám cliffhangernek, az is gagyi lett, a következõ évadot már nem fogom nézni...

Fehercsoki
Elsõ 7 percet néztem meg, az eleje hasonló, de egyértelmûen nem ez történik.

grebber
Semmi gondolom zombimartalékok lettek.
Jól tükrözõdik az egyre kisebb költségvetés csak úgy hullanak a népek<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Másik két gyerekrõl egyébként volt említés, hogy mi lett velük? Nem nagyon emlékszem rá :/

REAL MADRID

tigeroo
elolvastam az utcsó mondatot. hát ha ez a plotja a résznek akkor kurvanagy cliffhangert kapunk
Devv
Nagyjából ki lehet hámozni és viszonylag logikus is. 😊
grebber
A piramisok falán lévõ írásból többet szûrök le mind ebbõl.
A neveket értem belõle<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Devv
Ezt a szösszenetet a facebook-on találtam a hozzászólások között, facebook fordítóval van fordítva de érthetõ. Nem tudom, igaz-e vagy nem. Az évadzáró leírása van bent, úgyhogy vigyázz ERÕS SPOILER lehet:

Epizód kezdõdik Rick, Carl és Michonne séta az erdõben, Rick foltok egy házi készítésû csapdát, és vesz egy nyúl, hogy megragadt benne. Rick majd megmagyarázza a mûködési-ból a csapdák Carl. Szinte egy pillanat késõbb a sikoly hallatszik és Carl elindul, szorosan követi a Michonne. Rick üldözi, Carl, és Michone, õk nyúl után a telek, ahol a sikolyok hallatszott, és tanúja a néhány sétálók, Carl húzza a fegyvert, és lõ, közülük kettõ, az ember jön, futás, mondván, nem akar menni a Terminus, hamarosan miután õ veszi körül, és megette a sétálók. A túrázóknak zavart, eszik a többi ember, néhány Michonne felé megy, és végzõdik megjelöl szerzés megölték õt katana, akkor rájön a walker, a földön és a lépéseket, hogy megragadt a zene kezdõdik! Akkor látni a csoport Daryl sétál az úton és nyomait a lehetséges gyilkos Lou (Rick carl és michonne), és úgy döntenek, hogy követik a nyomot. Daryl azt mondja, hogy lehet, hogy sétálók, de Joe azt mondja, õk nem, sétálók, és hogy a számok túl közel vannak egymáshoz, és hogy közeledik õket, így a Martalócok kezdõdik. Beszél a Carl Michonne hogyan õ nem kellett volna, mit csinált korábban, és aztán elkezd gyaloglás, Rick. Egy ponton még egy walker, aki hozzájuk jön, de megöl ez azonnal, akkor több sétálók a közelben. Rick úgy tûnik, hogy a túrázók, körülvéve, amikor Daryl csoportja jelenik meg, és megölik a túrázóknak. A Marauder végül felzárkózni, és azt állítva, hogy: "Ez az enyém", és hogy az összes holmiját Rick, Carl és Michonne barátait (fegyverek, zsákok). Tony húz Michonne barátait katana a tartójába, Daryl figyel a helyzetet, és dúl, és azonnal hatott, az egyik a Martalócok, és kap egy fekete szeme, Joe kezd beszélni a csoport szabályai. Joe meggondolja, és úgy dönt, hogy nem hit darryl újra, és elindul, hogy rasszista, Michonne, és megsimogatta õt kard, majd mocks Carl milyen szép lenne visszaélni vele. Ez szabadít fel a düh Rick, Rick Joe elõtt áll, és kezdõdik egy dühös, harcot a halál, Michonne tolja Tony, figyelembe véve a katana vissza, gyilkos Tony és Harley, Darryl megöli Billy a nyílpuskát, Carl végül megöli Dan. Rick hamarosan a földre esik minden véres után brutálisan vert Joe, de Joe kezd nevetni még véres. Darryl joe megy, és megöli a számszeríj, Daryl azt mondja, hogy "õ az enyém". Egy másik pontján mi kap egy kandikál Tyrese Carol beszél arról, hogy ott él, és mi fog változni, ha jön a Terminus. Után, hogy Rick, Michonne, Carl és Darryl Terminus kívül érkezik, de nem megy elõre, a bizalmatlanság, és elmondta, hogy az idegen, hogy a Terminus egy csapda. Rick mondja Daryl stand külsõ és virrasztok, Rick, Carl és Michonne megkereste a két ember, aki vezeti õket, hogy Mária, aki felkéri õket, hogy maguk az otthon. Rick, Michonne és Carl lassan megy, megy keresztül egy rejtett szobában, és adja meg egy szobát, amely tele van a gyertyák. Van írás a falon "mindig", Rick, Carl és Michonne Megjegyzés: a coziness az a hely, de a hely rossz szaga, és felhívja a figyelmet a Rick. Rick arra kéri, hogy miért a szaga így ocsmány, a két srácok azt mondják, hogy az élelmiszer ma, és Rick támadás a kés, Michone és Rick gyilkosság õket, és két tagja, beleértve a Mary, Rick rögzíti a másik tag és õket egy túszt, akkor arra kéri õt, ki az a vezetõ Terminus, ha nem beszélik ki õ teszi meg fogja ölni õt. Daryl és Rick majd strategize, és Darryl kéri, ha minden rendben van, Rick azt mondja, nem, arra kéri a rejtett izomréteg Darryl. A Terminus tag jelentések, hogy a vezetõ az úgynevezett, Gareth, Rick hozni õt, Rick õrizetben tag kéri, és a vita kezdõdik Gareth azt kérdezi, hol a többi népe. (mint a promo) Gareth bólint a kezét, és egy másik tagja, a residence felvétel: Rick, kiabált neki, hogy engedje el a túszt. A lövöldözés kezdõdik, Gareth menekül, Rick lõ tag, a tag esik a súlyos sérülések, Daryl Hall a felfordulás és gyilkosságok a túsz! Egy másik jelenet, látjuk, Carol és elérte a Terminus, Tyrese Carol lesz boldog, de Tyrese distrusts, és azt mondja, nem megy, nincs biztonságos Carol. Azzal érvelnek, és Carol kitartóan, belép alábbiak Tyrese mögött. Rick és Michonne tárja fel a kertben, és belépéskor egy másik szobába, ahol van egy csomó füst, Darryl azt kérdezi, mi ez, de senki sem válaszol, így a Darryl is belép a szobába, hogy nyílt az ajtó, egy konyha, egy asztalra a feje a Beth és Rick elindul a sikítás kétségbeesetten. Az epizód, és a szezon végén.
tigeroo
ma kiderül minden
Szerintem a Terminuson a nõ Lizzie anyja lesz és õ se lesz százas... Fõleg azok után, hogy megtudja kinyírták a lányát.<#finom>
precision

Bazinga!

Narxis
na neeeeeeeeee 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

The Sopranos
Szerintem a sines jelenethez kell a dublõr, nehogy kitörjön Karcsika bokája...

FORzA PALeRMO

azt senki nem mondta, hogy húú micsoda jó emberek, de valami hasonlóan nagy céljuk lehet, mint annak idején a kormányzónak...igen egymással sem bánnak kesztyûs kézzel, ha a szabályokat nem tartják be viszont alapvetõen összetartanak, ha ki kell zsákmányolni valakit illetve, ha valamerre elindulnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.