12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#8531 pontosan eggyetértek ezzel. -
#8530 Na remélem megint elcsesznek egy egész évadnyi részt azzal, hogy egy helyben vergődnek... Amúgy ez az utolsó rész jó volt, csak ne azt kelljen nézni a következő részekben, hogy békésen éldegélnek ott. -
Zenszkij #8529 tánt te is a tagja vagy ennek a meleg közösségnek, hogy ilyen jól informált vagy :D -
#8528 a beharangozók nem éppen szoktak rávezetni mi lesz a köv részben. elgalábbis WD-nél extrémen félrevezetőek. Terminus után kétlem h ugyanazt eljátszák. ha mégis, akkor nekem ennyi volt a sorozat :D -
#8527 Bírnád nézni ahogy ollóznak?
-
Dobronski #8526 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor már mé nem lezbik? kiégek -
Pares #8525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja. Mint a kötelező néger, most kötelező buzi...
-
Dobronski #8524 Neee búziik nee -
#8523 Nem véletlen. -
#8522 kussolj már, thx -
#8521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég üresnek néz ki az a közösség így beharangozó alapján. -
Zenszkij #8520 Mi lesz ott? Dráma! -
#8519 Ez a rész felüdülés volt az előző kettő után és kíváncsivá tett, hogy mi lesz ott, ahova most kerültek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom az elrejtett pisztolynak, azért lesz még szerepe -
#8518 Tara hájas? Te miről beszélsz? Biztos hogy ugyan azt a sorozatot nézzük? -
Pares #8517 Jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rick viselkedését teljesen megértem Woodbury meg Terminus után...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.23. 13:58:15 -
#8516 Jajj ma is egy rész? Előre félek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
IXEMGabeo #8515 hmm erdekes resz volt:)
szerintem ez az epizod teljesen rendben volt...Rick nagyon jot alakitott most, hiteles volt...mivel senki nem latta ezert kesobb fejtem ki miert... -
Quantumleap #8514 Szerintem a stáblista utáni jelenet sorozatok esetében nem annyira bevett dolog (eddig ezen kívül csak a Banshee-ban láttam, ott ugye állandó). Tehát nem feltétlen minősül figyelmetlennek az, aki nem várja meg, hogy lesz-e. Meg ugyebár eddig csak kétszer volt, ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.22. 17:22:44 -
#8513 Bezzeg azért nem kár, hogy az idétlen stílusoddal széttrollkodd. Megjegyzem a kérdésed sem aktuális már és ha figyelmesen nézted volna a sorozatot tudnád rá a választ. -
eddaniel #8512 eredetileg én két előző résszel kapcsolatban tettem fel kérdéseket, (amikre azóta kaptam egy értelmes választ) mert már untam azokat beírásokat hogy tetszett e valakinek az utóbbi két rész vagy sem ezért kár egy fórumot fenntartani
-
Madi92 #8511 Még ez is jobb mint a sírás! :D -
Evoluti0N #8510 Örömmel látom, hogy nem tért el teljesen a témától a topic. -
#8509 Igen... legalább nézz utána, mielőtt okoskodsz. -
#8508 Te nem idegen nyelven írtál hanem szimplán csak nem tudtál írni. :D -
#8507 -
G_ArchAngel #8506 na mondjuk az et cetera jovevenyszo nagyjabol 1000+ eve lehet resze a latin miatt a muvelt (anno irastudo) magyar emberek szokincsenek
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.20. 19:56:30 -
#8505 Na ugye... látod mi lenne, ha itt idegen nyelven beszélne mindenki (mint most én)?! Nem csodálom, hogy nem értetted. Ha már magyar fórumon vagyunk, akkor magyarul írjunk. -
sata75 #8504 -
eddaniel #8503 ajánlom, hogy tűnj el az sg-ről vagy nagyon rábaszol -
eddaniel #8502 te is keress egy nyelvtanárt, hátha ő az apád, anyukád úgyse emlékszik ki volt a sok állat közül. (tudod fiam nagy buli volt, örülj, hogy nem ugatsz) ja, írd meg hogy szerinted az utsó két rész nézhetetlen volt, vagy nagyon jó. ennyit tudtok primitív állatok -
#8501 Hehh? Addig értettem, hogy fejezzem be. Többihez mellékelj már egy szótárat. Amúgy meg kurvára leszarom, hogy mit akarsz. -
#8500 Amilyen jo volt a fele evad, az s5.e9 es s5.e10 annyira gyengusz volt. -
#8499 Te meg fejezd már ezt be komolyan... nagyon zeki vagy, hogy tudsz egy szót idegen nyelven, tillykke, de már kicsit unalmas, hogy majdnem sve kommentedbe beleírod. Főleg ha yokha a kommentedbe ez szerepel. -
budosparaszt #8498 "...megjelenik valaki a semmibol aki ismeri Ricket..na mifene..."
Annyira hihetetlenül nem oda való volt a jólöltözöttségével, szinte vártam, hogy megszólaljon: "Nagy-nagy rajongótok vagyok a Facebook-ról"! :D
Ezen aztán hülyére is röhögtük magunkat a film végére a párommal, így aztán szerintünk a film vége egész jóra sikeredett! :D
(Bocs' a nickért, mert Farmer game.) -
#8497 Inkább fejezd be a trollkodást, de ha ez alapjárat akkor én kérek elnézést és csak sajnálni tudlak. Továbbá ajánlom, hogy keress fel egy nyelvtan tanárt... -
eddaniel #8496 aszt se tudod mit jelent, te szagmunkástanuló -
sata75 #8495 Nem lesz benne, kiírták a csávót ezek csak bónusz jelenetei voltak mert asszem a Darabont haverja vagy ilyesmi és kell némi referencia az embernek a következő semmit érő szerepéhez.
forrás -
#8494 et cetera, et cetera -
#8493 szerintem pedig téged fizetnek hogy minket fárassz... biztos valami kitalált figura vagy mert ilyen nincs... -
#8492 Nem tályékoztatták az iskolában a hejesírás relytelmeiről.