The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Évadzáró: Az atrocitás után nem nyírták ki őket azonnal, hanem beterelték őket egy vagonba. Sok jóra nem számíthattak, de éltek. Ezzel a kitöréses taktikával a biztos halált választották, a vágóhidat. Én nem tudom, mit tettem volna, mert nem voltam még ilyen helyzetben, de nekem nem csak helyzetidegennek, hanem karakteridegennek is hatott ez a viselkedés, amit műveltek.
" Pont ezt tették volna, birka módjára mentek volna a vágóhídra, ha a rendező nem kegyelmez nekik a füstgránáttal..."
erről beszélek, vagy birkaként mennek a vágóhídra vagy kitörnek... de inkább mentél volna, azt már látom...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mindegy, az a mondat a sorozatban elkövetett ordenáréságok csúcspontja volt, felőlem meg se történt, ettől függetlenül ezelőtt hasonló alárendelt helyzetekben hajlandóak voltak voltak feltenni a kezüket, és csak közvetlen életveszélyben (fejükhöz nyomtak egy pisztolyt morcos arcok) kockáztatták az életüket, én tartom, nekem az a jelenet baromira hülyén hatott. Végre újra együtt vannak, van mit veszíteniük, ők meg nekirontanának egy csapat felfegyverzett kétes alaknak, akiknek ki tudja, milyen céljaik vannak, vagy mi a következő lépésük. Mindezt bármiféle diplomáciai próbálkozás nélkül.
Pont ezt tették volna, birka módjára mentek volna a vágóhídra, ha a rendező nem kegyelmez nekik a füstgránáttal...
Pont úgy mint az a kétgyermekes hős kurd asszony aki inkább felrobbantotta magát minthogy az iszlámisták kezébe kerüljön.
Kényelmes fotel könnyű ítélkezni DDD
Én teljesen egyetértek vele hogy megprobáltak volna kitörni teljesen reménytelenül is mint birka modjára vágóhídra menni.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tikal: a nagy felfordulásban, amikor rájuk szegezik a fegyvereket, és azt mondják, h. "ha megmoccantok, lövünk"? 😄
Én úgy emlékszem, hogy az évadzáróban egy hadsereg szegezett rájuk fegyvert, és ahelyett, hogy azonnal kivégezték volna őket, beterelték őket egy vagonba.
jól tudták, hogy mikor nyílik az ajtó akkor mi lesz: puskások fogják őket várni, de ezt látták egyetlen esélyüknek, mert elég sokan voltak a vagonban, talán a nagy felfordulásban sikerült volna némelyiküknek megszökni vagy akármi... de te tényleg úgy emlékszel az előző évadzáróból, hogy csak úgy simán berakták őket a vagonba, azzal az eséllyel, hogy majd holnap együtt kapálják a krumplit?? ...
Amúgy Beth-ről semmi hír... 😞
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.15. 22:19:52
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A "henteskamra" ennek pont az ellenkezőjét bizonyította.
Komolyan.. két variáció volt: 1, jól viselkednek, és akkor talán életben hagyják őket, és talán lesz egy jobb esélyük (volt okuk 'bizakodni', mert ha ki akarják őket nyírni, azt már megtehették volna)
2, egy rossz mozdulat, és megmurdelnek
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vagonos esetben: eszkábált fegyvereket minél jobban elrejteni, minél veszélytelenebbnek látszani, aztán megfelelő időpontban felhasználni őket túszejtésre, fegyverszerzésre, vagy minél nagyobb károkozásra, mint ahogy képesek is erre, ahogy az már számtalanszor kiderült a sorozatban. így, hogy támadóállásba vágták magukat, miközben a megelőző rész úgy fejeződött be, hogy egy hadsereg fog rájuk automata fegyvereket, és csak a "jóindulatukon" múlik, hogy nem nyírják ki őket azonnal, olyan benyomást keltettek, mint egy csapat betépett óvodás.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.15. 11:18:00
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azért ne felejtsük el, hogy eddigre a szereplők, már sok mindenen átestek, sok mindent megtettek. Nem mondom, hogy én lelőttem volna a kiscsajt, de azért gyerek vagy nem gyerek, eléggé idős volt már ahhoz, hogy ne így gondolkozzon... veszélyt jelentett, nagyobbat mint a zedek maguk.
A vagonos... most komolyan, birka ként kellett volna viselkedniük vagy mi?
Vagy mikor a vagonban támadóállásba vágják magukat egy hadseregnyi túlerővel szemben azzal a mondattal, hogy "először a fejüket célozzátok"... Carl az egyetlen olyan karakter, akinek minden hasonlót el lehetne nézni, mert akkora katyvasz a srác, hogy rá nem tudnak karakteridegen szerepet osztani, de abban a vagonban 4 harcedzett felnőtt stratégából egynek sem jut eszébe, hogy ilyenkor nem ez a helyes lépés... idegesítő

Amúgy meg minek nézze meg Walking Deadot amikor benne van? 😊 Ennél teljesebb élményt nehéz elérni. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Milliók várják hétről hétre az új részt a főszereplőt meg kb nem is érdekli miért dolgozik kőkeményen.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem tudom megítélni, mert nem nézem"
Érdekes egy ilyet hallani egy színésztől.
Next PC upgrade: 2022
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.