12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#8731 külföldön, nyugatabbra... ott 2015-öt írnak...
-
Dobronski #8730 mé' nem fekszik neked ha egy lány fekszik neked -
IXEMGabeo #8729
a szinvonal az megvan, de a mai korosztalyt elnezve ez csak romlik... -
#8728 Szerintem teljesen természetes, hogy egy lehetséges történeti szálról, karakterfejlődésről beszélünk. Nincs semmi gond a homofóbiával, én sem nézem jó szemmel őket, de nem köpködök rájuk. Rengetegszer irreleváns dolgokról megy a vita, akkor nem tudom, hogy ez miért ne férne bele anélkül, hogy lebuzizzunk egy ismeretlen fórumozót. -
Quantumleap #8727 Amúgy fogadni merek, hogy külföldi topikokon is előjött ez a téma. -
IXEMGabeo #8726 egyesek amugy nem ertik a poent...:D
szamomra is rohejes a dolog nem hiaba tettem 3 szmajlit -
IXEMGabeo #8725 erdekes a mondandom lenyege nem is a buzulasrol szolt erre letamadtok...
raadasul irni sem tudtok
jo lenne, ha kicsit kimennetek a friss levegore -
Madi92 #8724 Azt kell, hogy mondjam, még ez is jobb, mint a "szarfos a sorozat" téma! -
#8723 Ezt is megéltük, walking dead topicba buzi flame. -
Quantumleap #8722 Ellenben ritkán hallani olyan nőkről, akik izgulnának arra, ha két férfi együtt van. -
#8721 Épp ez.. :D Ez amúgy az életben is így van. Ha 2 srác fogja egymás kezét, akkor azok buzik, de ha 2 csaj, akkor meg jajdecukik, barinők.
Nem tudom miért kell rápörögni erre a meleg témára azért, mert meghívták vacsorára... Ezzel szerintem nem arra utalnak, hogy majd valami szerelmi szál lesz, hanem hogy Daryl-t is csak meghívták valahova, ha már szinte mindenki talált társaságot.. -
Quantumleap #8720 De csak nők. -
SzinesGeza #8719 "ha Maggie menne át leszbibe"?
Szerintem lennének nők akiknek ez nem tetszene. -
Quantumleap #8718 Röhejes ez a téma, hogy mi lenne, ha meleg lenne. Bezzeg, ha Maggie menne át leszbibe, avval senkinek semmi baja nem volna. Szánalmasan kétoldalú dolog ez.
Más: Szerintetek a következő részben az lesz Sam első jelenete, hogy eszi a sütit? -
#8717 Már csak a polgárpukkasztás kedvéért megcsinálhatnák, röhögnék a sok szörnyülködőn. :D -
#8716 Lehet csak amiatt nézi, hátha... -
Pares #8715 Hagyd már ezt a buzi Daryl témát. Nem lesz az, akár mennyire is szeretnéd. -
kissssss #8714 hadijuk már ezt a Daryl bebúzásodik témát mert nagyon elveszi a kedvemet a egész twd sorozattól..... még belegondolni is rossz abba hogy Daryl bemászna a két radiátor ágyába.... fujjj -
IXEMGabeo #8713 **New** -
IXEMGabeo #8712 a hiresebb Central Park az new yorkban van szerintem arra gondolt:) -
IXEMGabeo #8711 Carol oriasi volt, nagyon jo szineszno alakitja...
tenyleg jol banik a gyerekekkel:) nagy kedvencem remelem nem fog meghalni, nelkule, Rick es Daryl nelkul nincs TWD
kifejezetten tetszik ez az uj helyzet, amiben vannak hoseink...egyetertek kisse az Abraham, Eugene fele csapatot feleslegesse tettek, de Gabriel atyanak, Noahnak sot meg Maggieket sem erzem fontosnak jelen pillanatban...Sascha fura meg nem talalja a helyet, Carl szala erdekes lehet a kivulallo lannyal, Michonneban is tobb van, Tara hmm...nem ertem miert nem bontakoztatjak ki...
Deannaban en egy uj sunyi kormanyzot latok, aki jol keveri lapjait...Rickeket szepen beszervezte, hogy segitsen nekik tulelni:) nem szamol azzal ok mennyire okosak, mert amennyit odakint tapasztaltak a bentiek azt eppenseggel nem eltek at...
ja es, hogy Darylbol homi lesz-e...ki tudja bar Aaronnak ott a parja szoval kisse erdekes meleg haromszog lenne abbol:)))) -
#8710 nyilván... -
#8709 Ha te mondod, bár semmiféle okoskodási szándék nem vezérelt... simán azt hittem csak vicces lesz, mivel az USÁban nem találsz olyan várost, ahol ne lenne Central-ra keresztelt hely, létesítmény, akármi. -
#8708 mindig van egy google kisokos... -
#8707 Simán. -
Prof William #8706 Tényleg. Bocs elírtam... bár... zombiapokalipszis közben bármi megtörténhet... -
#8705 Central Park LA-ben? -
Prof William #8704 És mivel elméletileg a járvány kitörését láthatjuk, még nem is lesz annyira kihalt az a város.
Persze lehet hogy a 2-ik részben bemenekülnek a Central Parkba és aztán 4 évadon át ott bóklásznak. :)
Mellesleg ha van egy kis eszük akkor az 1-2 évad tényleg a nagy káoszról kell hogy szóljon. Majd később jöhet valami időugrás de előtte mutassák be jól a világvégét. -
kissssss #8703 az meg mi? -
Dobronski #8702 Itt senki nem követ hiddenlolt? -
#8701 Ja meg LA lesz a helyszín, szal remélem nem a közeli erdőben fognak bóklászni, ha nem a kihalt városban.:D -
Quantumleap #8700 Elsősorban nekrofil volt, de a sorozat végefele láthattuk, hogy a trafók is az esetei. Mindenesetre a WD univerzumában királyul érezhetné magát, feltételezem a fejbelőtt hullákra csak még jobban izgulna. -
#8699 Haha.. szarvolt. -
Dobronski #8698 Jk, guglizd ki. -
SzinesGeza #8697 Ide a fórumra is emberek szoktunk írni de úgy látom mindig van kivétel. -
Dobronski #8696 Emberekről volt szó.
Jk. -
Evoluti0N #8695 Én azért Sashát se zavarnám ki az ágyamból. -
#8694 hát igen, nem véletlenül Carol a kedvencem. ért a gyerekekhez :-) viszont remélem nem azért mondta mindenki hogy nagyon brutális az 5dik évad, mert kiderül hogy Daryl rezsó...
amúgy nem kell sok filó rájönni mi lesz az évad vége, az idei utolsó három epizódcím ami még hátravan: Spend, Try, Conquer
Utoljára szerkesztette: botyika, 2015.03.10. 13:25:49 -
Prof William #8693 És ha minden igaz akkor nem "Favágó Rick és csapata 2"-t kapunk hanem a járvány kitörését láthatjuk majd.
Ami jó mert már kezd herótom lenni a "6 hónappal a járvány után" féle bevezetésektől.
Pedig kezdeti időkben is elég sok lehetőség van. Csak több pénzt kell rászánni.
Bár nem feltétlenül. Pl az első évados "Shane és Lori állnak a dugóban Atlanta előtt" -höz is csak pár autó kellett ,de milyen jó hangulata volt már. -
alfa73 #8692 Az év híre: Az AMC menten két évadot rendelt a The Walking Dead-spinoffból link