12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Prof William #8771 Nekem is fura, mert az hogy létre tudták hozni ezt közösséget + hogy eddig nem fosztotta ki/pusztította el őket seni az azt feltételezné, hogy megvan magukhoz való eszük és túlélési képességük.
Viszont mintha ez mégis teljesen hiányozna belőlük. Ilyen hozzáállásal a zombiapokalipszis ELSŐ HETÉT se élték volna túl, nemhogy létrehozzanak egy ilyen közösséget.
Mondjuk az se kizárt, hogy kemény fiúk voltak, csak beleszoktak a nyugodt életbe de aki már átélte, azt hogy mi van odakint, ENNYIRE sosem fog felengedni... -
StrikeFor #8770 nem tudom csak nekem teljesen érthetetlen az az egész városka? ennyi ideig,hogy a fenébe maradtak meg ilyen attutude-al? annyira nincs rendben az az egész miliő.......
az a party is mi a fene volt már?!?! mintha egy teljesen normális átlagos vasárnapi buli lett volna.....
egy ekkora apokalipszisben ezzel a viselkedéssel amit a városka lakói produkálnak egy hétig sem éltek volna.........
csak számomra ennyire idegen ez? -
Mirk #8769 Tényleg jó rész volt.
Rick és a köcsög beszélgetése tetszett legjobban. Látszott Rick fején közben, hogy azt gondolja " több embert öltem már meg mint ahányszor te kiverted magadnak..." :D -
#8768 Remelem Rick ugy szetveri majd a faszit, mint ahogy anno Shane tette Carol ferjevel (nevere mar nem emlexem) :D
Gondolom atveszik az iranyitast teljesen Rickek, par karakter meg tuti menni fog meg a levesbe (a pappal az elso sorban) :D -
IXEMGabeo #8767 +1
Eugene olyan gyava volt "eddig", hogy kurvara nem tudott loni...teljesen normalis reakcio volt
mondjuk Glenneket tenyleg nem ertettem miert mondtak "a tied Euegene":DDD ez nem az a teszt helyzet amikor batorsagprobat kell kiallnia mikozben a foldon fekszik egy serult a masikbol pedig 2 vasdarab all ki...
tovabbi elemzesek kesobb...van mit
az egyik legnagyszerubb epizod volt -
#8766 Ez aztán jó rész volt a javából, régen mondhattam már el egy twd részről ezt...:)
De tényleg megint ment egy nigga a levesbe, remélem a pap lesz a következő, nem nagyon értem mi volt ez a pál fordulása..
Viszont tetszett nagyon a hangulat, ahogy szép lassan kezdik átvenni a helyet, amint az korábbi részekben már rick előre vetítette, vicces, hogy valszeg nem tervszerűen teszik ezt, nyilván a sors-al akarnak a sorozat készítői most egy kicsit baszkurálni:)
Nagyon kíváncsi leszek a fináléra, vajon erőszakkal a pap által előrevetített sátán keze által veszik át a helyet, vagy angyalok képébe a sok fogalmatlantól.
Ricken fog múlni úgy tippelem, lehet ha péter kicsit túl fog lőni a célon a jessi és sam elnáspángolásában ricknek el fog borulni az agya és szétveri idegből a fejét:D
De lehet a polgármaster majd fia halála hallatán teljesen bedől a beszívott fekának és ő fogja kiprovokálni az erőszakot.
Glenn is biztos mikor visszaérnek magához fogja ragadni a portyázó irányítást, ilyen sokk után.
Szóval ritka ez, de van mind agyalni a sorozat kapcsán, van történés.
Nem tudom, hogy volt-e már ehhez hasonló ebben a sorozatban.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.03.17. 02:29:09 -
#8765 Amúgy rohadt jó rész volt, okos a vezető nyanya is. -
#8764 Sztem elég nyilvánvaló, hogy nem szándékosan céloznak testre hanem azért mert kurvára nem tudnak célozni és be vannak szarva. Csak 60-szor volt rá utalás eddig és, hogy Rick-ék hányszor villogtatták a tudásukat azzal, hogy 1 lövéssel fejbe lövik a zombikat... :) -
Dobronski #8763 Végre egy értelmes ember. Arkangyal, ha ekkora "antimagyar" vagy, le lehet adni szépen az állampolgárságot mint ahogy dániel peti tette. -
Dobronski #8762 Elnézést mindenható, nem ismersz, nem tudod mennyire vagyok intelligens. Másrészt, csak hogy egy klasszikus idézzek: "A négerek vagy feketék a negroid rasszba tartozónak gondolt, sötét bőrszínű emberek. "
A cigány mástészta. Cigány != magyar, cigány != romány így van. (Nem tudom ismered-e a jelöléseket, fotós bárki lehet, bár tudjuk te voltál a 21. század Clark Ádámja.)
Néger viszont, igenis néger, ami a negroidból jött. -
#8761 uncsi a néger-fekete téma
nem lehetne a sorozathoz visszatérni?
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.16. 21:31:10 -
StrikeFor #8760 a liberális maszlag nem az evolúció csúcsa...hiába hiszed azt........még ha sokat mondogatod akkor sem :D
na ontopik -
G_ArchAngel #8759 Ezek mind otthonélő magyarok, sokan az SG-ről. Van aki megérti, van aki megakadt az evolúcióban azon a szinten, ahol úgy tűnik te is... -
StrikeFor #8758 jó hülye emberekkel ismerkedsz........én sem hívom Eszkimónak a Norvégokat vagy Beduinnak a Franciákat esetleg Törököknek a Németeket.........az oktatás színvonala kritikán aluli kis hazánkéhoz képest....bár az utóbbi 15 évben az agymosott bullshit itt is elárasztotta a fiatalok fejét..........2-3 tucat ország történelmét az Ókortól napjainkig egy átlagos MAGYAR simán felvázolja....az,hogy te bigott nyigati nyomikkal haverkodsz akik még 5 évre visszamenőleg is hülyék a saját országuk történelmével kapcsolatban...hát meg is érdemled -
G_ArchAngel #8757 200 éve nyugodtan cigányozhattál. Ugyanaz volt, mint azt mondani: palóc, jász, kun, sváb...
Próbáld meg most az arcukba mondani. -
#8756 Hát ebben mondjuk van valami.. :D Egyiptomban mikor mondtam, hogy magyar vagyok egyből mondátk, hogy: "áá mádzsár: Bódi Guszti"... na mondom helyben vagyunk :D -
G_ArchAngel #8755 Mindenhol az volt anno, csak azóta a moonshine-on és Nascar-on felnőtt rednecknél intelligensebb civilizált embereknél ez megváltozott.
A magyarokat is sokan a románokkal (Bukarest/Budapest) és cigányokkal azonosítják (a cigányzene miatt) nyugaton és nekem sem esik jól, amikor ki kell kérnem magamnak. De általában, akinek egyszer elmagyarázom a különbséget, az megérti. Minthogy a PC kifejezés is mára fekete vagy afrikai és ennek árnyalatai. Az intelligensebb magyarok ezt is megértik és nem négereznek utána.
Mondom, az intelligensebbek... -
Dobronski #8754 Magyarországon néger. -
Evoluti0N #8753 Tudom, hogy nem te találtad ki, de akkor is hülyeség. -
#8752 Mondom, hogy ne velem kötekedj, továbbra sem én találtam ki ez így van, nézz utána. -
Plityu #8751 FOX Tv online: http://divxmozi.eu/tv/fox.htm -
Evoluti0N #8750 És akkor minek hívod az Amerikán kívül élő feketéket? Meg ha a fehéreket lehet fehéreknek hívni, akkor a feketéket miért nem lehet feketének? -
#8749 Nem én találtam ki, a fekete is diszkriminatív, mert akkor megint csak meg van különböztetve, hogy más színű, vagy a tököm tudja. Afroamerikai azt kész. -
Evoluti0N #8748 Ez az afroamerikai akkora hülyeség. A fekete szerintem a legkorrektebb kifejezés. Ilyen erővel az Amerikában élő fehéreket euroamerikaiaknak kéne hívni. -
#8747 PC elvei azt mondják, hogy afroamerikai, szóval a fekete sem helytálló.
Amúgy nekem tetszett ez a rész, volt 1-2 beteg trancsírozás, rég volt már ilyen :)
Várom már Rick meg a szöszi mikor esnek egymásnak :D Izzik köztük a levegő.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.16. 19:26:15 -
IXEMGabeo #8746 azta kutya micsoda epizod volt ahhh...
micsoda gane leny az emberiseg pfff -
#8745 valami elektromos cucc miatt, ami elromlott, és nélküle nincs áram.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.16. 16:35:45 -
#8744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet nem figyeltem elegge, de amugy miert is mentek a raktarba? -
#8743 nézd el nekünk, mi nem a kifinomult londonban élünk. illetve képesek vagyunk különbséget tenni a túlzott pc bullshit és a nyelvi eltérések között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mai rész egyik pozitívuma, hogy legalább aiden irritáló pofáját nem kell tovább tűrnünk. gondolom majd a pógálmester asszony bepipul a kisfia halála, meg az idegenek térnyerése miatt, előbb-utóbb.
noaht sajnálom, kezdtem megkedvelni. pedig azt hittem tuti glen fog meghalni, mikor ott búcsúzkodtak maggievel.
a pap meg, áhh. már rég a zombik a elé kellett volna vetni. még eguenenél is nagyobb useless piece of shit. megvan, kinek kell következőnek elhullania, még a szabály is illik rá... -
Kamionsofőr123 #8742 a mai rész nagyon epic volt #Eugenebadass
a pap megint be volt állva ahogy látom :D -
#8741 Szvsz a magyar nyelvben a néger szóhoz nem párosul olyan pejorativ tartalom mint az angol anyanyelvű országokban, ugyhogy deal with it, nem kell ez a túlzott PC mánia:) -
G_ArchAngel #8740 Kínai? Az ki? Új karakter jött a koreai Glenn mellé? -
G_ArchAngel #8739 Négerezés helyett nem lehetne feketét írni? Ennyire nehéz XXI. századi művelt emberként viselkedni? -
#8738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #8737 SPOILER!
eszem megáll,komolyan mondom! Raktáros rész mikor a srác NEM HALLJA!! ahogyan a full body armoros Zé 5 méterre tőle hörögve csoszog....ez még "oké"....erre elkezdi lőni....oké armor van rajta nem tudja rendesen lőni....kilövi a térdét! végre egy okos ötlet! erre lövi tovább a páncélos testet! értitek már egy éve Z apokalipszis van erre a testet lövi! És bammeg nem ott van egy kézi gránát?! és nem azt találja el?? és még ez is "OKÉ" ,de amikor bammeg a Zombik MEGVÁRJÁK /mert kurvára megvárták/ míg magukhoz térnek a robbanás okozta sokkból?!?!?! és csak utána attackolnak!! a EUgene-s jelenet is a raktárban! O MY GOD!! Eugene ez a tied! és állnak és nézik....erre odateleportál Eugenera az a csaj Zombi és addig az unatkozó Kínai és társa 2 kartondobozt odébb rugva hírtelen mégis csak tud segíteni.,.....pfffff édes Istenem ezek annyira blődli ZSÉ kategória,hogy letudnám szakítani a tapétát kínomban :P 5. ÉVAD!!! és még mindig itt tartanak....Lopakodó zombik és atombalafszság harci jelenetek..........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.16. 12:09:20 -
#8736 még nem láttam, tippelek... meghalt egy néger? sőt, megint néma zombi volt! -
#8735 Megint SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:Dmeghalt egy neger -
StrikeFor #8734 Mi a tököm lesz ebben a városban? olyan művi az egész......... -
#8733 Jut eszembe! Ha valki nézi a Black Sails-t annak ismerős lehet, a topik jelenlegi viharának témája:)))
mondjuk ott nem kell találgatni -
#8732 sztem is ilyesmiről van szó.. kicsit a "kívülállóság"-ot Darly esetében a nézők számára, e példán keresztül emelik ki. Másrészről rámutat arra is ,hogy a marcona "fehér powa" álarc mögött , mégis benne látják azt a személyt aki tudja a jó és a rossz közötti különbséget..
Rick gyakorlatilag már rá is mozdulna a szőke anyukára (fasziját simán lelőné -> ebből még lesz konfliktus)
mostani részek egy az egyben amolyan PTSD látleletek...