The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Szerintem a magyarazatban ott volt az ironia..nyilvan bosszubol hamikaztak meg, es kovetik oket mar jo ideje.

Lehet csak en vagyok ezzel igy, de nekem az elso epizod foszerenek felbukkanasa nem volt egy ejha jelenet az elso epizod vegen.

Kumiho #2179

DasIsFuck
Még mindig hamarabb találnak állatot vagy bogyókat/növényt/konzerv és egyéb maradékot amit ehetnek mint pár kósza embert, amiket egyébként is több energia és fáradstág becserkészni.
Úgyhogy ez nagyon erőltetett volt és látszott, hogy nagyon ilyen all or nothing gonosz kannibál szerep bejáratása a cél velük.

Ez nem baj, csak akkor bobnak egy bosszú/beteg elborult magyarázatot kellett volna adni, mondjuk olyat, hogy mivel elpusztítottátok az othonuk ezért bosszúból mindnyájatokat darabról-darabra fogunk elfogyasztani vagy vmi hasonló elborultabb bosszúmagyarázatot és nem ilyet, hogy hát igazából éhesek voltunk és pont te voltál jókor jó helyen...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

És az nem tűnt fel, hogy azért csinálták mert már nem volt meg a HQ ahová korábban az áldozataikat csalták?

DasIsFuck
Bob-ra konkrétan már vadásztak, mint a szarvasra.

A szarvasért ki kell menni az erdőbe. Az ember meg házhoz jött!

csokalaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#hehe>

http://facebook.com/musicleander

kill3r21
Egyik lábam itt a másik meg ott 😄

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.10.21. 23:46:49
zaki
bobecue 😄DDDD

Effe88
ezek a kannibálok meg se próbálnak már állatokat enni?😄
ha lehetne választani egy szarvas és egy ember között akkor is az embert ?

desigo
haha,mondjuk jogos <#hehe>
BoneDragon
Az utolsón felsírtam. xD

Jim Morrison
pár kép

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BoneDragon
Szerintem annak már kampec... Nyársra húzzák.

Effe88
herschel mankója megvan még?mert most újra aktuális lesz?el kellett volna vinniük magukkal annóXD

S05E02

Nekem ez a Gábriel atya volt gyanús az elején, bár lehet csak annyi bűne van, hogy anno szépen kizárta az embereket a templomából. 😊

BoneDragon
<#banplz>

Narxis
Ez brutális rész volt. Egyre horrorosabb ez a sori.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"soha nem volt olyan jelenet, hogy akkor gyűjtik az esővizet"?

De volt. A börtönben, a hordó.

Kaplan
Pont a mostani részben szedték Carolék a patakból a vizet. Meg abból azoxigént ki!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ja es azt sem lattuk, hogy WC-re mennek es mivel torlik ki. Pedig milyen izgalmas sorozat lenne, ha a fogaszati kezeleseket es szajhigieniai eljarasokat is bemutatnak reszletesen!
Nekem nem hianyzik az akcio, sokkal jobb lenne, ha talalnanak egy farmot es a mindennapjaikat reszletesen kovethetnenk, megfigyelve a haszonnovenyek es haziallatok szaporitasat is.

http://gaborszantai.co.uk/

DasIsFuck
Mondjuk az érdekes, hogy tiszta vizet mindig találtak, soha nem volt olyan jelenet, hogy akkor gyűjtik az esővizet vagy víztisztító készleteket,stb😄

A bemutatoban latszodtak a hatterben viragok. Ha arra ranez a kannibal es Carol a kozelben van, akkor az mindenkepp szopas...

AntiHero
Ennyi.

Amúgy a cannibál pasast (nem tudom most hirtelen a nevét). Úgyis megöli Rick. Méghozzá a piros machetával. Mivel kijelentette még az első részben.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gondolj bele, hogy egy rohadó zombi szájában mennyi baci van. Egy olyan világban, ahol még a tiszta vizet és kaját is keresni kell, egy fertőzés könnyen leteríthet bárkit...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyszerű a válasz: fertőzés (nem a zombi vírus), vagy ha egyszerűen halálos a seb (ütőért elharapják, stb.)...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És akkor egy harapás miért lesz halálos, ha már amúgy is bennük van a cucc? Vagy a harapás által olyan dolgok kerülnek a szervezetbe, amik beindítják a "lappangó" vírust?
Habár a lefejezésben nem vagyok teljesen biztos, mert az első évadban, ha jól emlékszem, mintha lett volna egy jelenet, amiben egy magányos zombi fej is "élt", meg azt hiszem a Kormányzó fej gyűjteménye is eleven volt. Mindenesetre az agyat kell elpusztítani, az a biztos.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.21. 12:16:05

Nem. A vírus mindenkiben benne van. Mindenki zombi lesz, aki nem fejlövéstől hal meg vagy utólag nem lövik fejbe vagy vágják le a fejét, stb. Szóval mindegy, hogy megharapják, ha nem halálos a seb, akkor nem lesz zombi.
A lényeg: bármitől is halsz meg, zombi leszel, kivéve ha valami módon szétroncsolják az agyadat.

ForzaInter
csak akkor lesznek belőlük zombik ha megharapják őket, vagy ha meghalnak. így semmi bajuk nem lesz😄

Yo, Bitch!

Zenszkij
csak a sebesség nem mindegy, ahogy eléri a zombiállapotot

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

semmi, mert a virus mindenkiben alapbol ott van, igy mindenki atvaltozik, ha meghal, nem kell hogy megharapjak

Zenszkij
zárójelben megjegyzem, megharapták, ezek a barmok meg ettek belőle 😄, mi következik ebből?

zaki
En (is) azt hittem megharaptak, es kiment a vegen az erdobe kinyirni magat, azert kert meg egy csokot az asszonytol... Bar az tul kiszamithato lett volna 😄

Jó rész volt ez is, a vége nagyon ütött... Ezeknek a kannibáloknak meg hát valami olyasmi véget kívánok, mint amit Marv szolgáltatott Frodónak...

grebber
Jó volt ez a rész tetszett az új szereplő felbukkanása is

Next PC upgrade: 2022

Tikal
LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
várható volt...
hiszen jött egy új néger szereplő... egyiknek mennie kellett.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
wow, a vége ütött..

Yo, Bitch!

Jó rész volt, nagy lábon él a sorozat.

blackfire001
Jogos, de a népesség szerintem már meg tizelődött. 😄 Rickék viszont még így is folyton bele tudnak akadni a rossz fiúkba. 😄
DasIsFuck
Én mondjuk eleve abban is kételkednék, hogy egy ilyen "baleset" nem előre megfontolt szándékkal történne és a magas elit-nek nem lenne egy olyan elzárt kis/nagy világa ahol lófaszt nem érzékelnének a dologból...ellenben megtizedelik a túlnépesedett földet...

dave9004
washington nekem ott gyanús, hogy nagyvárossal mint atlantával is mi lett... kétlem, h az elnök ha él, akkor ott van. Inkább vmelyik óvóhelyen a szikláshegységben
DasIsFuck
Talán most több szálú cselekmény szál fut a sorozatba, mindenesetre reménykedek😊

Remélem a templomos,bethe-es száll nem a menedékes csókák sztorijával fog összefutni.

Én azt várom, mikor derül ki majd a washingtonos kamu.

Egyébként jó lenne egy olyan száll, ahol vmilyen úton módon tudnák a zombikat irányítani és azokat felhasználva akarna egy csoport vagy egyén hatalmat szerezni.

blackfire001
Én is erre gyanakodtam, viszont ha megharapta, akkor ennyi idő alatt már valamilyen szinten el kellett terjednie annak a vírusnak a szervezetében, ami kinyírja. A tudatlan 'cápák' meg megették, ergo beléjük is kerülhetne abból a vírusból. 😄 Mekkora poén lenne, hogy letámadják Rickéket, aztán belázasodnak, és összeesnek? 😄
RatBaG
szerintem megharapta a búvárzombi, csak elsunnyogta...

Per Aspera Ad Inferi.

Zenszkij
sz4bolcs hozzászólásai miatt 😄
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.20. 13:19:06

blackfire001
Miért sírt Bob mielőtt leütötték?
MoRT2195
Mint első kommentemben is írtam (a témával kapcsolatban), "valóban volt vágás", de azért nem minden 2. lövés után...
oke, es azon senki nem akad ki, hogy koponyat igy nem lehet kettehasitani egy katanaval?

Tikal
szerintem arra gondolt hogy vágás nélküli részen is puffogtat hetet nyolcat.. kétszer is szinte

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''