12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
G_ArchAngel #8811 Amikor az allatkertben kitepte a csimpanz az ember karjat vallbol vagy masik esetben letepte az arcat, az is lehetetlen volt? -
Pares #8810 -
#8809 -
eddaniel #8808 ja, és nem ajánlom, hogy valaki negatívan válaszoljon, mert kinyúlok a monitorból és ...
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.03.20. 16:43:46 -
eddaniel #8807 Nekem is hiteltelen volt a sántanegger megölése. Több jelenetben is látható volt amikor egy vagy több zombie elkapja egy ember bokáját, de az kitudja szabadítani, tehát a zombie-k nem túl erősek. Most meg puszta kézzel tépnek szét embereket amihez min. 3 miliárd megatonna-kilopond erő szükséges. (Magyarul lehetetlen) A legjobb túlélési módszer ha jön feléd a zombie-horda, hogy hangosan kimondod : ilyen nincs!!!
és ha nem hiszel ijen baomságban akko nincs is!!! Gleen meg egy rohadt liberális barom amiért nem lőtte szét mindkét térdét a gyávának és hagyta ott a zombiknak. A végén egy fejlövéssel megússza, mint az a rohadt "kormányzó" Az is ott fetrengett, már gyönyörködve vártam hogy elevenen széttépik-marcangolják erre az a rohadt szeretője fejbelövi. Amit a legnemesebb halál csak az alapból jó emberek és mi nemesek érdemlünk ilyen halált, nem a gonoszok.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.03.20. 16:42:01 -
#8806 Hát szegény gyerek majdnem belehalt így is :) -
#8805 amint megtudta volna h a lány lesz Shane is megváltozott volna.
Észszerű volt és logikus döntésekkel. Utána Rickék is megcsinálták az ilyen dolgokat, mégse utálta meg őket senki. -
#8804 Az a baj, hogy nem lelőtte, hanem csak meglőtte... A kettő között van különbség. :) Ha lelőtte volna, akkor minden jobb lenne most. Talán még Dale is élne. -
#8803 Mondjuk Carl lelövése az plusz pont nálam:D -
IXEMGabeo #8802 utana mindent jova tett es raadasul megmentette Shane eletet -
#8801 Én nem haragudtam rá amiatt. Gondolj bele, kb aznap ismerte meg, arról nem is beszélve, hogy lelőtte Carl-t, ha jól emlékszem.. -
IXEMGabeo #8800 Shanet akkor utaltam meg igazan mikor direkt odalokte Otist a zombiknak...persze santa labban igaz, hogy nem elhette tul mashogy...
o volt az elso olyan, aki a tulelesert mindent es mindenkit bealdozott volna...mamar Rickek is ilyenek annyi a kulonbseg, hogy ok kitartanak egymas mellett es visszamennek a masikert -
kissssss #8799 nekem kifejteni? mikor te kezdesz ultra gagyizni mindenféle további mondandó nélkül? hmm... szerintem inkább neked van némi bepótolni valód és csak utána vedd a pofát mások kérdőre vonásához. -
#8798 Na arra a csávóra sem emlékszem már, olyan semmilyen karakter volt :D
Én Shane-t sajnáltam, egy időben jobban bírtam őt, mint Rick-et. -
sata75 #8797 azért a fenomenális és az atomgagyi között még van néhány jelző -
IXEMGabeo #8796 miert volt gagyi?
a jelenetet jol megcsinaltak...az mas kerdes mennyire fordult fel az ember gyomra tole -
IXEMGabeo #8795 T-dog -
StrikeFor #8794 hát ha kifejted,hogy szerinted mi volt benne fenomenális én meghallgatlak..... -
G_ArchAngel #8793 Nem konnyeztem, de en sem orultem neki. Voltak akik meg egy szemrebbenest sem okoztak a halalukkal, mint az oreg lakokocsis foszer es a fekete srac, akinek talan 2 mondata volt 2 evad alatt. -
kissssss #8792 azt elfelejtetted hozzátenni hogy te szerinted. -
#8791 Kicsit lemaradtam, most értem az 5x08hoz...
Az gáz ha..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rendesen megkönnyeztem a kis szöszi halálát? Lefagytam mint a szar, semmi jel nem mutatott erre... -
Pares #8790 Ok.
-
StrikeFor #8789 Noah halála atomgagyi volt.........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.18. 22:24:20 -
Pares #8788 Wow, most néztem meg, nagyon jó rész volt ez is, lesz még itt csetepaté...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Noah halála eléggé meglepett, brutális volt. Az a nyomorult pap meg most írta alá a halálos ítéletét, nem számítottam rá, hogy így elgurul a gyógyszere, de úgy érzem, hogy ezek után hamarosan tőle is búcsúzni fogunk (-2 fekete, de Sashanak se jósolok hosszú életet). Remélem azért Deannába szorult annyi ész, hogy nem hiszi el az eszement ökörségeit. Ez a Nicholas nevezetű gyáva féreg meg remélem megkapja, ami jár neki. Júdzsín meg a hirtelen jött bátorságával asszem törlesztette az adósságát... -
#8787 szerintem is, de azért biztos sikerült elültetni a fejében a bogarat.... amire majd rásegít az mikor meg tudja, hogy meghalt a fia.. -
IXEMGabeo #8786 es otthagytak oket ugyanugy "gyava" modon, mint amit most Glennek is megtapasztaltak -
#8785 előző részben mikor kimentek Glennék velük mondták h jó pár ember meghalt nem rég mert bepánikoltak (mármint akik meghaltak). na most meg kiderült h ők ketten pánikoltak be és az ő hibájuk volt az egész. -
#8784 Az nekem sem esett le. -
#8783 Nyársra húzott emberünk mit magyarázott Glennek mielőtt felfalták?
Hol pánikoltak be másik csapattal? -
Evoluti0N #8782 Másik család van legalul. Lehet, hogy a többire is így reagáltak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8781 átloptam ide is:
-
#8780 Nem úgy tűnt, mint aki vevő rá, inkább ráhagyta. Legalábbis nekem így tűnt. -
kissssss #8779 ha a főnökasszony beveszi a pap dumáját akkor igen. -
vg #8778 Most akkor Rick és a Carol lett a gonosz? Vagy mi? -
SzinesGeza #8777 Én a lőszerpazarlást nem értem, miért kell állandóan automatára állítani a fegyvereket?! -
StrikeFor #8776 jól látod! nem vágom,hogy mi a magyarázat arra,hogy ahogy te is írtad egy hetet se bírtak volna ki emberek ilyen közösségben élnek kényelmesen minden gond nélkül...közben meg egy portyázáson akkora bakikat csinálnak,hogy alapban FAIL az egész hiszen ha ennyire balfaszok valóban egy hét után Zombi eledelnek kellett volna lennie az összesnek.....nekem ez rohadtul nem gömbölyű ez így -
#8775 ahh gondoltam, hogy egy fekát megint kiiktatnak az írók, túl sokan vannak már:D talán ez volt az eddig legdurvább, és sokkolóbb halál a twd-ben. -
#8774 mivel ő maga is ilyen családból jött emlékeim szerint.... -
Prof William #8773 "Carol: Szeduletes micsoda apro jelekbol megallapitotta, hogy valoszinuleg a kis Samet veri az alkesz apja"
Az nekem is tetszett.
Bár nem sokat szerepelt az első évadban a férje, de már annyiból is látszott, hogy az ő családjukban sem ritka az lelki és testi erőszak. Szóval volt honnan megtanulnia a jeleket.
-
IXEMGabeo #8772 "burokban" eltek:)
Aidennek es a tobbi munkasnak teljesen normalis reakcio volt, hogy beszartak...az mar kevesbe volt fair, hogy nem akartak segiteni a masikon, hanem az o szabalyaik szerint otthagytak volna a szarban tarsaikat...nyilvan a tuleles az elso nekik is es Rickek szamara is..az a helyzet, hogy Rick es csapata annyi mindent ateltek, hogy mar a halallal is konnyebben szembeneznek es tudjak mit, hogyan csinaljanak probaljak egyben tartani egymast, akikkel a nagyvilagban osszefogtak...de azert ok sem profik a sorozat szerint, ahogy a mellekelt abra is mutatja..mindig becsuszik valami hiba...Deanna meg nem tunik gonosznak, de pokolian kijott az ott elok emberi enje azaz, csakis az onerdek szamit...pap is valojaban oda huz, ahol nagyobb biztonsagban erzi magat, ezert allt elo ezzel a angyal borbe bujtatott satan szoveggel...az egesz epizodot vele vezettek fel, mar amikor elszakitotta a biblia oldalait erezni lehetett ez a resz telis teli lesz feszultseggel...
Mindenesetre Maggie hallotta a beszelgetest szoval lesz meg ebbol konfliktus...
Noah...amikor meghalt eszembejutott mennyi terve volt, epitesz szeretett volna lenni...az egyik legszimpatikusabb karakter tavozott, akit alig alig hagytak kibontakozni...:(((( o is elment Beth utan...Raadasul rohadtul undorito halala volt szegenynek...elkapott a duh mikor az a mocsok kiment a forgos ajton...es meg Eugenet is kilokte volna az autobol...undorito, de nyilvan a sajat menekuleset tartotta szem elott, mint anno Shane...
Abraham: Gyorsan atvette a kezdemenyezest...o volt az egyetlen, aki segiteni probalt Francine-on vagy kicsodan...a csajon erzodott, hogy ez a fussunk el es aldozzuk be a masikat taktika nem celravezeto...akkor eshetett le neki is, hogy bizony barki kerulhet olyan szituacioba, mint amilyenbe o maga is...
Eugene: o a tipikus oroszlan az Oz a csodak csodajabol, aki eleinte gyava volt, majd a vegen osszeszedte batorsagat es vegul segitett tarsain...amikor akciozik, akkor mindig balfaszkodik egyet, de ahogy korabban irtam teljesen normalis reakcio volt a reszerol, hogy felt es ezaltal nem tudott celozni. Ot Abraham mindig megvedte kesobb meginkabb mikor Rickekhez csatlakozott... vegen nagyon jo megoldast valasztott mikor kivitte Tarat a hatan es a kocsival elterelte a zombik figyelmet...kisebbfajta jellemfejlodesen ment keresztul
Carol: Szeduletes micsoda apro jelekbol megallapitotta, hogy valoszinuleg a kis Samet veri az alkesz apja, aki Rickkel haverkodott ezenkivul a szoszi feleseget is, akire Rick szemet vetett...elegge erdekes szal ez is...
Egy kicsit Daryl hatterbe szorult, remelem neki is lesz valami nagyobb hangvetelu akcioja...
kovetkezo epizodban megtobb feszultseg varhato...
Rickek is egy embert elvesztettek, es Deanna pedig a fiat...