The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Terminus lakói előtte kifigyelték, hogy kik vannak a templomnál. Ennyi.

Amúgy azt észrevettétek, hogy Gareth azt mondta, hogy a pap szabadon távozhat, ha segít nekik. Lehet, hogy a pap ismeri a Terminus lakóit?
precision
a karaktert nem felejtettem el, csak a nevét
és igen, ezen kívül még legalább 15 sorozatot nézek aktívan, nem emlékszem a _nevekre_ minden esetben pontosan

Bazinga!

Tikal
Nem mindenki ezzel fekszik és ébred... vannak akik mást is néznek, és két évad között nem itt rohadnak..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MoRT2195
Spoiler, ha nem láttad még a sorozat 1. évad 1. részét. 😄 (Nem értem, hogy egyesek, hogy felejtenek el karaktereket. Az ilyet érdekli egyáltalán a történet? Nemrég valaki azt kérdezte, hogy "ki az a Beth"? Hát lol. <#falbav>) Morgan volt az első akivel találkozott Rick a zombi apokalipszisben, majd feltűnt a 3. vagy 4. évadban is egy kicsit, és most az 5. évad 1. részében is látható volt a legvégén egy pillanatra.
A fekete csávó az első részből. Meg aztán felbukkant a 3.(?) évadban is.
precision
Morgan? az ki? ha képregényes spoiler akkor inkább nem akarom tudni 😊

Bazinga!

MoRT2195
Lehet amúgy Daryl összefutott Morgannal is.
Daryl arckifejezésén látszott, hogy valami nem ok. Kíváncsi vagyok, hogy kikkel tért vissza, vagy milyen állapotban.
precision
jó rész volt 😊 igazi dráma... tetszett 😊 volt trancsír is... és még zombik se nagyon kellettek egy jó részhez
amikor Michonne felvette a kardját az nagy pillanat volt 😊 végre! 😊

a végén Daryl szerintem új embereket hozott magával, esetleg valaki fegyvert fog rá? bár ez valószínűtlen mert nála volt az íjpuska
de szerintem nem Beth és nem Carol van ott

Bazinga!

desigo
Beth-tel lehet annyit kísérleteztek,hogy már nem önmaga.
Itt pont erről beszélnek, és ezek szerint a következő részben megjelenik pár új szereplő is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MoRT2195
Szerintem majd egy visszaemlékezős rész lesz a következő, hogy mi is történt Beth-tel, amíg a többieket megakarták enni. 😊

Szerk.: Sőt biztos, most kerestem rá a következő rész előzetesére, és abban is csak Beth kapott szerepet.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.10.28. 10:49:24
Tikal
honnan tudod, hogy őt szólította? egyébként se vágott valami vidám fejet Daryl...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kiket? Carolt nem, mert Daryl szólította, de azt már nem láttuk, hogy előjön...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tikal
Mert elkapták őket...

Kongy
Ja, szegény Carol, nemrég csatlakozott ismét, és most megint eltűnik 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azért kár hogy meghaltak a kannibálok. Kíváncsi lettem volna, hogy mikor csinálnak Carlból diákcsemegét.
Utoljára szerkesztette: Szolaryp, 2014.10.27. 19:46:32
Jim Morrison
Tényleg így kell fogni az ásót??

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én élvezettel néztem, amikor szétkaszabolták a rohadék kannibálokat. Csodálatos pillanat volt. Igazságszolgáltatás mester fokon. Egyébként Carol miért nem jött elő a sötétből Daryllel együtt? Történt vele valami? Olyan volt, mint ha szándékosan cliffhangernek hagyták volna Carol megjelenését is...

Montanosz
jaaaa köszi vágom))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kaplan
Akkor nem csak nálam volt ezzel baj. Én komolyan azt hittem, hogy valaki elállította a monitoromat, vagy kezdi megadni magát. Alig láttam valamit a sötét részekből, ettől függetlenül rendben volt a mai epizód. 3 rész lement és majdnem minden lényegi kérdést lezártak, ami nyitva maradt az előző évad végén.

Kíváncsi vagyok, hogy esetleg a Beth-es szál több időt kap-e majd a kibontakozásra, vagy az ötödik résztől újra egyesül a csapat Washington felé. Minden esetre ez a komolyabb, kissé elmebetegebb hangulat nagyon jól áll a sorozatnak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DasIsFuck
Na ez a rész megint odatette magát😊

Rick megint badass volt😊

Egyetlen negatívum az, hogy az egész rész full sötétben játszódott, semmit nem lehetett látni belőle:S

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Maggie huga, akit még az előző évadban raboltak el, mikor Daryllel kettesben nyomták. Az előző végén ugyanolyan keresztet viselő autó száguldott el Darylék előtt, mint amiben elvitték a lányt.
Montanosz
ki is a beth?

blackfire001
Valószínű,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert a következő részben úgy tűnik megtudjuk mi lett Beth-tel.
😊 Bár Daryl feje érdekes volt, nem vigyorgott úgy mint a szamuráj. 😄
szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem jön Daryl-el, és jön velük Beth is, ezért mondta a végén hogy 'Gyertek elő'
legalábbis remélem

I met God. She's black

RatBaG
uasztakurva!
na ebben a részben a trancsírra vágyók megkapták a fejadagjukat, de én már a következő részt várom igazán. tyűű mi lesz 😄DD
rick beváltotta az ígéretét, a kard is visszakerült, minden a rendes kerékvágásban. azt viszont sajnálom, hogy külön váltak.
és hol lehet carol?! 😮

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
ez egy epic rész volt szerintem

I met God. She's black

Jim Morrison
Neeem carl a twd chuck norrisa

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Montanosz
hát meghalt nem nézted?

Jim Morrison
MI EZ A BANNER? HOL A CARL? <#rinya>

MoRT2195
Nekünk inkább holnap. 😊

DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

3, epizod ma?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Terminusosok 10 lajkot adtak ra@DDDD

😄DDDD

Na ez már beteg.

zaki

Bob-grács xDD

precision
pedig Michonne a katana nélkül olyan mint Carl a semmitmondó tekintete nélkül... egyszerűen nem az igazi <#idiota>

Bazinga!

jaj valoszinu ott maradt a Terminuson a tobbi fegyoval egyutt😊 egyedul Darryl nyilpuskaja lett meg, amit Carol felvett neki😄

Eleg gyorsan elhuztak Terminusbol, gondolom jobb dolga is volt, mint keresgelni a zombik es gepfegyveres kannibalok kozott...

http://gaborszantai.co.uk/

ra hat olyannyira h a labat ott zabaltak😊))

DasIsFuck
"nekem is ugy tunt Bobot megharapta a nyalkas zombi...de olymind1 neki mar vege😊"

ááá tuti lesz vmi jelentősége, máskülönben nem játszottak volna rá.

DasIsFuck
De nem a következő részekben zajlik le a 2.rész eseményei nem?😄

Nekem az volt ezzel a legnagyobb bajom, hogy nem tetszett ez az erőltetett kannibál téma, ennyi.

utott ez a resz😊

nekem is ugy tunt Bobot megharapta a nyalkas zombi...de olymind1 neki mar vege😊

atya kivetelesen artatlan lelek, aki valszeg felelembol kizarhatta az embereket...bar aztan ki tudja. Gyomra kivitte ot.

Michonne meg mi a francert hagyta hatra a Katanajat?????

precision
eh, első mondat visszaszíva 😄 kevertem hirtelen egy másik sorozattal 😛

Bazinga!

precision
a végét valaki spoilerbe írja már le hogy most akkor ez kicsoda vagy mi van mert nekem hirtelen nem mondott semmit 😄

amúgy meg beteg lett a sorozat nagyon... nem tudom, rámentek erre a "gore" dologra most nagyon, ezért sírtak a legtöbben amúgy, nyilván ezért vannak most ilyen közelről totálba vett trancsírozós jelenetek... nesztek 😛 el is megy az ilyenekre az adott részre szánt költségvetés... 😛
a sztori kíváncsian várom merre halad... engem jobban érdekel a Washington DC -s szál mint ez a mostani... de úgy érzem mind a kettő gagyiba fog fulladni... de ne legyen igazam.

Bazinga!

És mi lenne ha kivárnád a következő részeket?
Akkor talán nem kellene ilyen badarságokon túráztatni az agyad.

böröczk
Edit: uj evad elso epizod

Kumiho #2179