The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és igen, ezen kívül még legalább 15 sorozatot nézek aktívan, nem emlékszem a _nevekre_ minden esetben pontosan
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amikor Michonne felvette a kardját az nagy pillanat volt 😊 végre! 😊
a végén Daryl szerintem új embereket hozott magával, esetleg valaki fegyvert fog rá? bár ez valószínűtlen mert nála volt az íjpuska
de szerintem nem Beth és nem Carol van ott
Bazinga!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerk.: Sőt biztos, most kerestem rá a következő rész előzetesére, és abban is csak Beth kapott szerepet.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.10.28. 10:49:24
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Szolaryp, 2014.10.27. 19:46:32
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kíváncsi vagyok, hogy esetleg a Beth-es szál több időt kap-e majd a kibontakozásra, vagy az ötödik résztől újra egyesül a csapat Washington felé. Minden esetre ez a komolyabb, kissé elmebetegebb hangulat nagyon jól áll a sorozatnak.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Rick megint badass volt😊
Egyetlen negatívum az, hogy az egész rész full sötétben játszódott, semmit nem lehetett látni belőle:S
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legalábbis remélem
I met God. She's black
na ebben a részben a trancsírra vágyók megkapták a fejadagjukat, de én már a következő részt várom igazán. tyűű mi lesz 😄DD
rick beváltotta az ígéretét, a kard is visszakerült, minden a rendes kerékvágásban. azt viszont sajnálom, hogy külön váltak.
és hol lehet carol?! 😮
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
DD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bazinga!
http://gaborszantai.co.uk/
ááá tuti lesz vmi jelentősége, máskülönben nem játszottak volna rá.
Nekem az volt ezzel a legnagyobb bajom, hogy nem tetszett ez az erőltetett kannibál téma, ennyi.
nekem is ugy tunt Bobot megharapta a nyalkas zombi...de olymind1 neki mar vege😊
atya kivetelesen artatlan lelek, aki valszeg felelembol kizarhatta az embereket...bar aztan ki tudja. Gyomra kivitte ot.
Michonne meg mi a francert hagyta hatra a Katanajat?????
amúgy meg beteg lett a sorozat nagyon... nem tudom, rámentek erre a "gore" dologra most nagyon, ezért sírtak a legtöbben amúgy, nyilván ezért vannak most ilyen közelről totálba vett trancsírozós jelenetek... nesztek 😛 el is megy az ilyenekre az adott részre szánt költségvetés... 😛
a sztori kíváncsian várom merre halad... engem jobban érdekel a Washington DC -s szál mint ez a mostani... de úgy érzem mind a kettő gagyiba fog fulladni... de ne legyen igazam.
Bazinga!
Akkor talán nem kellene ilyen badarságokon túráztatni az agyad.