The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.04. 12:37:38
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
amikor a folyosón megölhette volna a maradék két rendőrt is és el tudott volna menekülni... HÁROM elnyomó volt összesen. nem hiszem el hogy nem volt még lázongás ott a rabszolgák között. egy részen belül is hány szökevényt hoztak vissza...
a vége tetszett, hát carol tuti nem fog csicskást játszani ő letépi Dawnék arcát 😊
SPOILER
Doki karaktere nagyon bejott. Dawn pedig egy korhazon beluli diktatorat epitett fel rabszolgakkal egyutt...
Noah vegul cserben hagyta Bethet kivancsi vagyok feltunik e meg...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát igen van aki ennyire fiatalosan néz ki.
Next PC upgrade: 2022
Amugy engem is edegesit, ha pl 30 eves no jatsza el a szendeszuz feleannyi eves leanyzot...
Mondjuk itt nem zavaro, mert tenyleg nem nez ki a csaj 20 evesnel tobbnek.
Tikal #8013: Nem, azt hittem a TV-be mindenki önmagát alakítja. Akkor ezek szerint a texasi láncfűrészes igazából nem is egy texasi láncfűrész? <#merges2>#merges2> Na ne!!!!
Amúgy meg azért szerintem ha egy karakter 18 éves, akkor egy 18 éves játssza már el a szerepét, ne egy 10 évvel idősebb. Jó hogy Carlt nem egy 25 éves játssza...
Viszont az érdekes lenne, ha mondjuk a végén kiderülne, hogy Ausztrália és Új-Zéland teljesen sértetlen maradt a járványtól. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Per Aspera Ad Inferi.
Kurva jó rész volt, az utolsó pár másodpercben a zene meg a majdnem-mi-történt-de-mégse mindent vitt, Beth az új kedvenc karakterem 😊
szerintem rendben volt rész, persze rosszabb mint az előzőek az 5. évadban, de szerintem simán elmegy. szerintem izgalmas volt amikor Noah meg Beth szabadult ki. Amúgy szerintem is Daryl mögött Noah lesz. Carol pedig szerintem csak szimulálta a sérülést, hogy bejusson Bethez. Amúgy ti is észrevettétek azt a fekete keresztes kocsit a kórház előtti parkolóban? Lehet, hogy a kórház nem megmenti az embereket, hanem elrabolja.
Ja amúgy én csípem Noah karakterét, és a színészt is a Mindenki utálja Chrisben is ő játszotta Christ 😄
Utoljára szerkesztette: Kamionsofőr123, 2014.11.03. 18:12:02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egy szar asylum-os zs kategóriás sorozat, aki zombihentre vágyik annak biztos bejön, bár még az is szar volt benne.. ez most kb olyan mintha azt írtad volna, hogy a sharknado jobb mint a cápa..😄
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Dobd fel nekik az ötletet! Majd írd ide mit válaszoltak.
Amúgy ez a "zombi leragad a hóba" meg nagy hülyeség. Már miért ragadnának le pár centis hóba? Ha 2 méteres lenne, akkor megérteném, de 2 méteres hó úgy sem lesz. Meg ha kerítéseket képesek átmászni, akkor nehogy már egy bokáig érő hó legyen a végzetük. Akkor szerzek több hógépet, elviszem a börtönhöz, és körbe szórom vele. Kész. Biztonságban élhetek.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.11.02. 13:15:20