12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Prof William #8931 Én azt halottam, hogy ez még csak munkacím. De ha tényleg ez a végleges akkor nyugodtan pályázhat 2015 egyik legbénább sorozatcímére. -
Quantumleap #8930 Oké, pardon, tévedtem. Én azt hittem, hogy a kettővel ezelőtti epizód végére gondoltál. Ugyanis az volt egy olyan zenés jelenet, ami sok rajongóban megmaradt véleményem szerint:
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.03.29. 04:20:16 -
#8929 Ennél hülyébben hangzó címet is nehéz lett volna kitalálniuk:D -
#8928 otletes -
#8927 nem egyértelmű? hát feldolgozás!
staying alive -> now you're going to die -
#8926 Meg van a spin-off címe: Fear The Walking Dead -
#8925 Ez a Bee Gees lenne? Mert akkor jól elbaszták a koppintást :D
-
Quantumleap #8924 A Bee Gees nem szar. Lehet, hogy koppintottak a Beatlestől, nem voltak teljesen önállóak, de nem szarok. -
Pares #8923 -
kissssss #8922 na ez ütött... -
#8921 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8920 negan még elvileg nem jön a 9. évadig, na de akkor ki lesz az évadzáróban?
érdekes cikk teória -
Pares #8919 A járvány kitörésekor ott volt a hadsereg is, aztán azok állítólag elmentek, és sose jöttek vissza, a falat gondolom nem sokkal a járvány kitörése után felállították, a banditákkal meg szerencséjük volt... -
Prof William #8918 " utánpótlásért felelősek gyáva módjára hátrahagytak embereket meghalni, hogy valójában senki se járőröz a település körül, hogy a toronyban nincs senki, aki figyelné a környéket. "
Én arra lennék kíváncsi hogy így EDDIG hogyan élték túl? Tudom, hogy nagyon ilyennek akarják őket bemutatni, de sztem ilyen "felkészültséggel" a járvány első hetét se élik túl nemhogy eddig.
Ilyen hozzáállással Alexandria már rég vagy zombitanya lenne, vagy valami fosztogató banda átvette volna a helyet. -
Pares #8917 Kötve hiszem, hogy azok után, ami most fog jönni, csendben marad. Úgyhogy azzal szerintem számolhatunk, hogy a paptól (végre) elbúcsúzunk... -
#8916 Multkoriban is volt valami szar, mar meg sem lepődtem.. -
Dobronski #8915 Gondolom Deannás cukor fia hallgatta a mix-et, ezzel pedig megemlékeztek rá.
Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2015.03.26. 20:10:52 -
#8914 Mi volt ez az elborult zene az elején? És miért kellett meghallgatniuk? -
#8913 Nekem ez a resz nem tetszett. Elozo igen, de ez abszolut nem. -
#8912 gondolom. -
Dobronski #8911 szerintem most noah halála megadta neki a löketet hogy olyanná váljon ő is. -
#8910 Es miért is kellene neki ezzel várnia az evadzaroig?:)) azonnal bazze azonnal elmondhatta volna, mert ezt egy kicsit fontos info, nem?:) -
sata75 #8909 ÚRISTEN! Leírtad az N betűs szót, ennek súlyos következményei lesznek!!! :) -
Pares #8908 Már nem azért, de nem lehetne kivárni az évadzárót? -
Pares #8907 Rick bekeményült, jogosan, de Glenn-en ezt nem vettem még észre, nem nagyon változott, ő szerintem még nem érte el azt a szintet, hogy hidegvérrel kinyírjon egy másik embert, akár mennyire is megalapozottan. Rickhez képest ő még elég soft... -
Pares #8906 A karakterfejlődés mond neked valamit? Egyesek nagyon érdekesen értelmezik a történéseket.
Először minden úgy nézett ki, hogy megérkeztek a Paradicsomba, de aztán lassacskán lehullott a lepel, hogy Pete egy pszichopata, aki folyamatosan veri a feleségét, hogy az utánpótlásért felelősek gyáva módjára hátrahagytak embereket meghalni, hogy valójában senki se járőröz a település körül, hogy a toronyban nincs senki, aki figyelné a környéket. Szóval valójában, ahogy Rick is mondta az elején, kibaszottul szerencsések, de ez a szerencse nem tart a végtelenségig. Pete megöléséről beszéltek, de Rick ennek ellenére nem úgy ment oda, hogy agyonlövi. Persze Pete nem engedelmeskedett, és rátámadott Rickre...
Mindenesetre teljes mértékben igaza volt Ricknek, amikor azt mondta, hogy Pete-et ki kell nyírni. Nézzük a lehetőségeket:
1. Nem csinálnak vele semmit, továbbra is veri a feleségét, vajon meddig? Amíg meg nem öli? Amíg a felesége nem lesz öngyilkos? Hogyan lehetne úgy élni egy emberrel egy közösségben, ha tudod, hogy folyamatosan veri a feleségét? Számomra inkább pont az volt a bicskanyitogató, hogy Deanna nem csinált semmit, sőt, csak akkor száműzték volna, ha megöli a feleségét?!
2. Szétválasztják őket, de nem száműzik. Ez esetben fenn áll a veszélye, hogy Pete valami hülyeséget csinál és elborul az agya, akár bosszúból, akár más okból, szóval továbbra is kockázatot jelent a közösség stabilitására.
3. Száműzik, de akkor fenn áll a lehetősége, hogy találkozik valakikkel, akiknek elárulhatja a közösség létezését (a Farkasok, ahogy egy csomószor láthattunk rájuk utalást)
4. Megölik, probléma megoldva, nincsenek elvarratlan szálak.
Szerintem a 4. pont a legtisztább, legbiztonságosabb megoldása a problémának. -
#8905 Négeres
A 3. képen tényleg az ő darabjai voltak? -
#8904 képek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:((((((((((((((((((((((((((
moar
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#8903 Végighallgatta amit a pap mond róluk és nem szól senkinek??? hülyék ezek a készítők vagy mi?? -
#8902 Egy dolgot nem értek, mi történt Maggie-vel?? - A mostani cselekmények nem Maggie specifikusak ,nem lényeges a szereplése.
A másik amit nem értek, hogy mindenki ki-be mászkál, falakon át járnak, de senkit nem zavar vagy nem veszik észre?? - Mert a benti elkényelmesedett emberkéket aztán marhára érdekli mit csinálnak kint Rickék... lefossák elvannak azok bent a maguk zakkant világában. -
Balázs 17 #8901 Egy dolgot nem értek, mi történt Maggie-vel??
Egyik kedvenc karakterem volt, de mióta meghalt a tesója azóta semmi szerepe nincs
Azóta eltelt részekben összesen ha szólt kb 2szót (ill. mutatták vagy 10 másodpercekre), ennél még T-Dog is többet beszélt :D
Sasha-t remélem kiírják vagy megváltozik, mert mocskos mód irritáló, főleg ahogy próbál zakkantan nézni pfejj
A másik amit nem értek, hogy mindenki ki-be mászkál, falakon át járnak, de senkit nem zavar vagy nem veszik észre??
Ennyit a nagy safety helyről:P
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.03.26. 07:46:24 -
#8900 Nem gondoltam, hogy így lesz, de amióta letelepedtek itt a városban, nagyon jó részeket mutatnak, előtte az 5. évad második fele élég unalmas volt, viszont ebben a városkában szépen beindultak a dolgok. Most egy nagyon jó finálét is várok el ezek után. (Sasha meg meghalhatna végre, nagyon irritál.) -
SzinesGeza #8899 Akkor meg pont azon menne most a sírás, hogy mekkora klisé volt, hogy lekapta. -
#8898 Csak fiatal... nőkkel meg abszolút nincs tapasztalata nyilván. De most ott az apokalipszis közepén szerintem nem katasztrófa, ha pofánvág egy csaj azért, mert megcsókolod :D -
#8897 Lehet hogy Carl is buza :D -
#8896 Az a Carl-os is milyen gáz jelenet volt már, megfogja a kezét, aztán bárgyún néznek egymásra... :D Én abban a szituációban tuti lekaptam volna, vártam már mikor fogja, de meh... -
#8895 következő rész meg évadzáró? mit tervezhetnek vajon -
#8894 én csak ezt nem értem hogy glenn és rick értékrendszere kb. hasonlóan "megkeményedett"... szóval rezonálnak a gondolataik a bűn és bűnhődésről. erre: glenn nem lövi le a csávót, inkább hazacipeli hogy TÁRGYALJANAK vagy utána kitaszítsák ha nagyon humánus hős akar lenni? mi ez a baromság?
ricknek amúgy igaza volt -
#8893 ez de gáz rész volt.
pilot óta nézem de wot? egyre több a logikátlanság. az előző rész a pappal ért véget, most sehol semmi.
glenn visszahozza azt a csávót aki 5 ember haláláért felel. mi a fasznak? hogy tárgyaljanak róla hogy megöljék? rick meg egyből lelőné az orvost mint egy kutyát.
misón meg a legvégén leüti. mielőtt beflesseli a zombiölésbe hogy ő ezt élvezi vagy mi a fasz volt az a rész is?:D nem értettem ezt a részt. carl végre lát tinisunit és ennyi volt a rész. -
Quantumleap #8892 Nemcsak ő itt a lényeg, Rick eléggé úgy nézett ki, mint aki bárkit kinyír, aki megpróbálja lerántani Pete-ről.