The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
autista, nem geek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
"na végre kiderült, bár én arra tippeltem hogy a srác autista a katona meg a bátyja 😄D" -xDDDDDD

Amúgy a srác olyan, h. a geekek leköpdösve dobnák ki maguk közül...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

BoneDragon
Úgy emlékszem az első évadban volt olyan, aki simán csak vérrel érintkezett...

A kezén a sérülés azóta van, amióta szarrá verte azokat az embereket. És tisztázzuk még egyszer: csak akkor alakul át zombivá, ha meghal és az agya sértetlen. Mindegy, miben hal meg, szóval egy harapás esetén nem a zombi vírus nyírja ki az embert (ami mindenkiben benne van), hanem a fertőzés.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ForzaInter
szétszakadnak, egyesülnek, jön pár zombi, vagy pszichopata, meghalnak páran. aztán kezdődik elölről a a korforgás😄

Yo, Bitch!

zaki
Az a vizsugaras locsolas vicces volt, hogy szettrancsirozodtak a zombik a viztol 😄
Ok-ok, nagy sugaru volt, meg a zombik is rohadnak meg mallanak szet, de azert erdekes volt 😄
Az a kis buz! kamus luzer meg jol megerdemelte, amit kapott...
Jo resz volt ez is, pedig nem is lattuk se Rickeket, se a korhazat, csak ezt a kis csapatot.
Akkor most gondolom tolatnak vissza, hogy ujra egyesuljenek a csoporttal.

zaki
Nem csak te 😄

Rositát csak én? 😊)
"ahhoz képest még hamar kiheverte a dolgot"

Milyen hamar? Mennyi idő telt el?

Az öklén lévő sérülésre gondolsz? Egyébként ha meg is megharapták volna akkor már át kellett volna neki is alakulnia, nem?

Abraham csak szerintem van meg\elfertőzdve és azért sietett\siettetett mindenkit úgy mint a huzat?
Tikal
ja, jobban nézett volna ki, ha a defekt miatt elveszti az uralmát a busz felett és az árokba sodródik, neki megy egy fának.. de könyörgöm, felborul mert neki megy egy nagy méretű autónak? LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
ki kell hasznalni minden lehetoseget "elni" hisz barmikor meghalhat barmelyikuk, szoval en meg tudom erteni Abrahamet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
jó bele lehet kötni mindenbe, amúgy jó rész volt tetszett
tigeroo
nekem az nem tetszett hogy a vörhenyes letudja röhögéssel hogy nézi őket a tudós barátjuk szex közben. aztán mutatják a végén a flashback utolsó puzzlejét hogy a felesége, a gyerekei MEGHALTAK és őis épp öngyilkos akart lenni... ahhoz képest még hamar kiheverte a dolgot, nemrég óta mászkálhatnak együtt szóval a családja halála nem történhetett régen. oké férfi vagyok énis, tudom hogy vannak szükségletek, de ha életem szerelmét gyászolom nemhiszem hogy álló fasszal tenném ezt?

nekem tetszett a részvégi "csavar", végülis okosabb mint az átlag és ez segítette a túlélésben. mondjuk kicsi volt az esélye hogy pont egy ilyen naív katonát fog ki. nemhiszem hogy mondjuk a fosztogatókat ez meghatotta volna még ha hitelesen is adja elő.

a buszos felborulás meg undorító klisés, elkellett volna felejteni. és kigyullad a busz. érted. hálivúd bengbeng 😊
ÉS MÉG ezt sem az üvegek okozták mint később kiderült - amit jumurdzsin rakott bele, így úgymond leveszik a válláról ezt a "bűnt" (ha belerakja ha nem akkor is megtörénik a baleset)

a reakció pedig érdekes volt, mondjuk "csak" lerobbant volna a busz, így érthető.
precision
és mennyi ivóvizet fecsérelt el a zombikra? 😄
oké hogy rohadt jól nézett ki a jelenet, de mekkora baromság már? 😊

na mindegy. ez most nálam olyan farm ahol élünk szintű filler szar volt, ez az egész "Judzsín" szál, most már mozduljunk már el valamerre

egy-két részt rohadt jól megcsinálnak a készítők, amikor látszik, hogy nem arra mennek rá, hogy "mutassunk közelről egy-két trancsírt oszt jóvan a többit leszarom"... hanem nekiülnek és normálisan megírják a részeket... mind hangulatban, mind történetben, mind drámában vagy karakterfejlődésben.... de az a baj hogy ilyenből nagyon kevés van, évadonként kb. 2 max 3. a többi meg gore és az erre élvezkedők kielégítése... sajnos... meg az ilyen szálak amik nem vezetnek sehova 😊 Eugene története egyedül Abrahamra van hatással (jó persze a többiekre is de rá a legjobban), és őt még alig ismerjük... legalábbis nekem nem ütne akkorát ha most öngyilkos lenne mint ahogyan az is akart lenni

na mindegy. ez van 😊 lesz ez még így se 😄

Bazinga!

Kongy
Az a leszbi csaj totál hülye. Már rég ki kellett volna nyírniuk, még akkor mikor a Governort is... szerintem. De mindegy..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
ja, meg azok a reakciók mikor kiderül. Előző este a kiscsaj teljesen nyugodtan veszi, hogy szabotálta a buszt, és miatta borultak fel majd haltak meg majdnem, de ő elintézte azzal, hogy most már közénk tartozol, velünk vagy, majd másnap senki nem baszta pofán csak a katona, a többiek meg mind csak bámultak, aztán sajnálták 😄D A mimimum az lett volna hogy meglincselik..

DasIsFuck
Szerintem a karakter szándékosan volt ilyen, ami probléma volt inkább, hogy a rickék közül 1-2 lehetett volna aki kételkedik benne.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Systore
sssh, fogjuk rá arra, hogy:

Tikal
Ráadásul nem is emlékszem, hogy adta volna valami bizonyítékát, hogy ő tudós, csak azt mondta és elhitték 😄

Arra volt jo, hogy latszodjon, hogy a tobbiek sem agysebeszek. Mert ebben a sorozatban ugy tunik, hogy a jozan esz fejet vesztette Hershellel egyutt.

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
persze, én csak azt nem értem miért írták ilyen debilnek, emiatt annyira világos volt hogy kamu

Narxis
Én simán vágtam a kamu dumáját. Elég béna karakter.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
na végre kiderült, bár én arra tippeltem hogy a srác autista a katona meg a bátyja 😄D Nem is értem, hogy nem jöttek erre rá maguktól, nagyon fos egy karakter volt, nem tudom a képregényben is ilyen redneck-nek van írva?? hihetőbbre veszik akkor nem lett volna olyan nyilvánvaló, ez így nem ütött akkorát..

If you know what i mean...... 😄 😄

Tikal
és úgy kezdték, hogy felborul a busz? LOL, minek kellett ez a béna húzás...

Ez várható volt.

Montanosz
nagyon ott volt

sztem lassan jöhetne egy nagyvárosos rész vagy egy nagyobb hajos

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

RatBaG
papp laci kettő! leütötte, mint a büdös szart!!!

Per Aspera Ad Inferi.

Kaplan
Na, mostantól nem tudom elképzelni, hogy merre visz minket a cselekménysorozat. Terminus szál lezárva, ellenszer viszlát, mi marad? Remélem lesznek újabb izgalmak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szerintem nagyon jó rész volt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Systore
precision
hát ez a rész... pff 😊
I lied!
anyám...

Bazinga!

Kongy
Shane XDDDDD

zaki
Ezek a Facebookos kepek a kommentek kozott... 😄DD

Nem ma kezdte akkor az élőhalott irtást a srác.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Most megy a Penge 2 a TV-ben.

Most nézem hogy penge segítője az nem a Darylt játszó színész?
tigeroo
zombik az állatvilágban érdekes olvasmány. nemhiszem hogy pont a hideg lenne gátja egy ilyen vírusnak ha embereket lenne képes irányítani.

ez a része amúgy színtiszta fikció, a zombikat kilehetne cserélni jetire, farkasemberre, vámpírra, egyéb folklórbeli ijesztő lényre. attól hogy reális dráma van köréjük szőve még nem kell a rációt keresni benne
A legtöbb fertőzés/vírusok, - tehát nem mágia vagy hasonló - által életre keltett zombik esetében a legtöbb könyv és film megegyezik, abban hogy a hidegben lelassulnak.
De olyan régi hullákban mint a Náci zombik már nincs ami megfagyjon, mert teljesen ki vannak száradva, nem lehet bennük folyadék -->exsiccatio postmortalis. Ha hallottál a jelenségről akkor tudod miről beszélek.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Az a részeg hazafelé a kocsmából aki nem fagy meg ha mozgásban marad, de ő sem azért nem fagy meg mert a mozgása termelne annyi hőt, ahhoz hangsebességgel kéne tolnia a biciklijét <#nevetes1>

Az ember melegvérű állat, amíg él addig a szervezete hőt termel de NEM fizikailag a mozgással hanem biokémiai úton. <#nezze>
Ez egy halottnál már nincs, így az megfagy ...hacsak el nem kezd benne fagyállót termelni a T-vírus vagy valami.

WWZ-ben volt a hideg lelassitotta es megallitotta oket. De a tel elmultaval ujra mozogtak. Ez egy verzio, van ahol a zombik gyorsak, van ahol el kell egetni oket van ahol magia vezerli oket. Nem lehet raeroltetni az egyik vilag kitalalojanaka az elkepzeleset egy masikra.

http://gaborszantai.co.uk/

MoRT2195
De ha mozgásban van, akkor nem fog lefagyni. Max ha megáll egy 48 órára, és meg se moccan, akkor fagy le, de ilyen nem fog történni. De a tél, és a hó nem egyenlő azzal, hogy -20 fok lesz...
ez nem a sérülésről szól hanem a fizikáról, a víz megfagy a szövetekben = végtagok lemerevednek = a zombi nem mozog tavaszig

MoRT2195
Egy youtube videót rakott be még. lehet neked nem jeleníti meg.
Egy normális holttest esetében. De ezek járkálnak és enni próbálnak, annak ellenére, hogy nincs emésztő rendszerük, nem folyik a vér az ereikben és nem dobog a szívük, brutális sérüléseket is képesek "túlélni", amennyiben nem sérül az agyuk, szóval egy kis fagyás simán belefér szerintem.

Mármint mi? Nem maradt le valami?