The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.11.02. 13:10:30
aztán ott van a másik, amit említettek alább, hogy vajon mennyire érdekelné az amerikaiakat európa. mert minket nyilván érdekelne, de a fő közönség még mindig amerika.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.11.02. 12:17:10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De azért remélem, nem megyünk át egymás önkényes likvidálásába, úgy,l mint a sorozatban.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jelenleg ennyit tudunk. Most hogy a világ többi része is kihalt-e úgy amint Amerika, vagy hogy jobban sikerült-e kezelniük a dolgot... Nem tudjuk... Annyit tudunk mint Rick-ék.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Grove4 #7956: Ja, Merle meg 59, ahhoz képest az is jól tartja magát, 50-nél többet biztos nem mondtam volna rá, de még 50-et se nagyon.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én kapásból minimum 40-nek hittem
Amúgy durva, most néztem, hogy a Deryl-t alakító Norman Reedus 45 éves. Elég jól tartja magát, én azt hittem, hogy max. 30.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy valaki nem tud semmit a spinoffról? Jó lenne, ha a tavaszi/nyári időszakba meg az menne, így majdnem mindig kapnánk valamit a Walking Dead világából. 😊
Persze úgy egyszerűbb lenne...😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amit én nem értek (vagyis értek, de érdekelne, hogy ezen még ti nem gondolkoztatok-e), hogy miért nem mennek úgy DC-be, vagy bárhova, mint ahogy Michonne járkált többször, a két megcsonkított walkerrel? (nyilván unalmas lenne a sorozat, de okos ötlet)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tikal #7942: Shane és Andrea nevére se emlékszel? Hát az igen... De lehet csak nekem van túlzottan jó névmemóriám? <#zavart1>#zavart1>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.30. 13:35:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
precision #7933: Kb én is ennyit nézek jelenleg. De van még sok más is amit nézek, csak azok jelenleg szüneten vannak, és valszeg tavasszal, vagy nyáron jönnek az évad nyitók.
Bazinga!