12301
-
Pares #8851 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Öldöklésbe? Elborult az agya? Tette amit kellett, Nicholast és Petet is helyben agyon kellett volna lőni azért, amit tettek, nem érdemelnek mást. Rajtuk kívül nem hiszem, hogy bárkit is lelőtt volna ok nélkül. Persze Michonne-nak muszáj volt beleköpnie a levesbe, pedig olyan jól indult... Ezek után nem tudom mi lesz. Nyilvánvaló, hogy az idillnek vége. -
-
Dobronski #8849
-
G_ArchAngel #8848 Szerencsétlen kisgyerek soha nem tartozott az SG élesebb elméi közé. Bár legalább feketét írt, nem úgy mint a másik agyhalott, aki niggerezik.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.23. 17:02:49 -
Na a nigger megint alkotott. Rick-nek igaza volt, vagy lelövik azokat akik veszélyt jelentenek rájuk, képtelenek beilleszkedni abba a rendszerbe ami a túléléshez szükséges vagy amikor beönt a szar akkor hullani fog mindenki. -
Dobronski #8846 Pont úgy ismerjük Rick-et
editke: ha elmennének, ki csatlakozna hozzájuk?
Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2015.03.23. 16:27:28 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ricknek elborult az agya, valakinek le kellett "nyugtatni", mert öldöklésbe kezdett volna... ennyi... Max a csávót nyírta volna ki ,aki meg is érdemli. És igaza van nyomoroncok az ott lakok. Egymást hátrahagyva balfaszkodva élnek ,ezekre van az a szabály ,hogy pusztuljon a férgese. Úgyis elmennek majd innen Rickék szóval nem kell elviselni a gyökereket sokáig. -
sejtettem hogy a rész megnézése után ha felnézek ide valamelyik iq huszár beír egy rasszista kommentet... gratulálok...
amúgy meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ricknek elborult az agya, valakinek le kellett "nyugtatni", mert öldöklésbe kezdett volna... ennyi... -
Ez és az előző rész is király volt.
Végre kezd beindulni!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.03.23. 15:32:58 -
Ekkora egy fos részt. -
Dobronski #8841 Michonne... Nő is meg FEKETE is, mit vártam... -
Silver Wolf #8840 Részben képregényes spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínűleg W mint "Wolves", azaz farkasok.
A link képregényes spoilert is tartalmaz
http://www.pajiba.com/the_walking_dead/whats-the-deal-with-the-wolves-on-the-walking-dead.php
De én nem olvastam a képregényt, én is csak ennyit tudok
Utoljára szerkesztette: Silver Wolf, 2015.03.23. 15:18:51 -
Kamionsofőr123 #8839 Valakinek van ötlete hogy a W a zombik fején mit jelent? Esetleg aki olvasta képregényt?
https://www.facebook.com/TheWalkingDeadAMC/photos/a.169719483054218.51327.110475388978628/1186735874685902/?type=1&theater -
Pares #8838 Érdekes rész volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nicholast és Pete-et is ott helyben kellett volna agyonlőni... Erre Michonne mit csinál... Rick-nek teljes mértékben igaza van.
-
Pares #8837 Én is nézem, érdekes :D -
Jaja, folyamatosan irigykedem ha nézem, ők "átélhetik" azt amiről én csak álmodozom. :D -
Quantumleap #8835 Ebből a fajta koncepcióból inkább valami komolyabbat néznék meg. -
A The last man on earth is érdekes, posztapok comedy, vannak érdekes megoldások benne:D -
Nekem is bejött, sokkal lazább mint a WD de jó kis kikapcsolódás. Túl sokat nem kell várni tőle és akkor lehet élvezni. Én is várom meg remélem h lesz még folytatás. -
Az egész jó sorozat. Kicsit viccesre véve az egészet. Várom a 2. évadot. (remélem lesz) -
Nekem bejött, könnyed kis szórakozás volt. Egy-két helyen még egészen korrekt látvánnyal és fordulatokkal is kedveskedett. Szép emlék. :D -
Quantumleap #8830 A ZNation-sorozatról mi a véleményetek? -
Janika114 #8829 CW-n megy, tiniknek szól főleg, szóval sok komolyságot ne várj. Ez is képregényen alapszik, könnyedebb hangvételű. -
Quantumleap #8828 De ennek hogy kell nekiülni? Úgy, hogy valami pörgőset, izgalmasat fogok látni, vagy pedig úgy, hogy poénra van véve, és nevetni kell rajta? -
Nyomozós, lazább hangvételű zombis sori. Nekem bejön. -
az iZombie az miféle? van vélemény róla vkinek? -
IXEMGabeo #8825 +1 -
legkeményebb pillantok voltak... -
Ratrak #8823 Most "értem utol" a sorozatot, kb. 2 hónapja kezdtem az első résszel... Az S05E13 tipikusan az a rész volt, hogy azt gondoltam, na, itt kellene abbahagyni az egészet, köszönjük, kész vagyunk. (Anno a Prison break-el voltam így: az első két évad zseniális volt, de elkezdték erőltetetten és fölöslegesen nyújtani, mint a rétestésztát, pedig csak abba kellett volna hagyni jókor.) Ezt sem hagyták abba, úgyhogy indulhat a lejtmenet. (Persze, rengeteg pénz van benne, hülyék lesznek abbahagyni).
Ezek után jó lett a 14. rész :) Nem volt az akkora hülyeség, hogy Glenn nem hagyta ott Nicholast meghalni, mert ha csak Eugene-el ketten jönnek vissza, pici fia halott, mindenki, akit ismert is a csoportból halott, akkor a pap szövegével megtámogatva szerintetek hogy' döntene Anya, kik a jófiúk és kik a rosszak? Glenn meg amúgy is az egyik - ha nem "A" - leginkább "knight in shiny armor" csávó a sorozatban, ő nem hagy ott senkit, nem úgy van behuzalozva. Azért most kapott pár éjszakára való rémálmodni valót ő is szegény...
Shane nekem is szimpi volt sokáig, Rickék is csináltak olyan kaliberű dolgokat azóta, mint ő, de van egy fontos különbség: Shane is, Rick is önző, és a saját családja/csoportja érdekeit védi mindenáron, csak Shane esetében ez jóval szűkebb kört jelentett, mint Ricknél. (Kb. Lorit és Carlt, oszt' annyi) Rick viszont akiben megbízik (akit "bevesz a nyájba") azokért mindent megtesz, aki kívül van ezen a körön (vagy elveszti a bizalmát, lásd Carol anno), annak viszont nincs kegyelem....
Carol mekkora badass karakter lett már, azon behaltam... -
-
:DDD -
Egyetértek... én egyben néztem azt az évadot és ennél a résznél kb. tócsát izzadtam magam alá, vert a víz konkrétan. Brutál rész volt. -
király! Amúgy durva jelenetek voltak ezek!
-
Zseniális :-D -
basszus és tényleg, akkor még szakáll nélkül :D de durva
-
Quantumleap #8816 Most eszembe jutott, szerintem Michelle Rodriguez is kaphatna szerepet a WD-ben, belepasszolna. Bár lehet, hogy csak Michonne-hoz hasonló karaktert tudnának neki írni, belőle elég egy is.
-
Band of Brothers-ben is játszott. -
G_ArchAngel #8814 Lovat is letepertek. Ki az az agyhalott aki egy zombis sorozatban logikat keres?
Baszki, meg jo hogy ejjelente nem zseblampazik deneverjelet a felhotakarora...
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.20. 20:40:38 -
újranézem a Lostot, és lő, ki van benne :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #8812 Na de a csimpánz nem zombi!
Esetleg ha egy zombi-csimpánz lenne. :)
Vagy egy vámpír csimpánz...