12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Pares #9011 Buzulással egyetértek, tiszta fölösleges volt, mintha elő lenne írva, hogy ezt és ezt meg kell mutatni egy pár jelenet erejéig, hogy bizonyos társadalmi rétegeket is kielégítsenek, vagy nem tudom. Nevetséges.
Rick és Michonne? Á, nem nagyon tudom elképzelni, köztük inkább haverság van, semmi több. Szőke szöszi viszont szabad préda lett :D -
Pares #9010 Aha, oké... én nagyon nem így látom... most már abban sem vagyok biztos, hogy ugyan azt a sorozatot nézzük-e... -
#9009 Szerintem hagyjuk ezt. Első részekbe volt olyan aki attól változott át, mert érintkezett a vérükkel valahogy. Most meg már abba fürdenek...
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.04.01. 11:42:25 -
eddaniel #9008 rengeteg következetlenség van a soroban, a múltkor zombivéres késsel megvágták a vörös G.I. Joe-t és semmi baja sem lett, a normál világban ha belevágsz egy halottba aztán egy élőbe a fertőzés elkerülhetetlen, hullaméreg. -
eddaniel #9007 Morgan, jónéhány hozzászólással ezelőtt kérdeztem, hogy lesz e még, erre valaki azt írta, hogy nem, csak a rendező egyik haverja ezért tette be néhány jelenetbe, na most jól rácáfoltak erre. -
#9006 Es persze ha megharapnak atvaltozol, de ha a zombile belefolyik a pofadba semmi bajod nem lesz. :) -
Dagohun74 #9005 Viszont egy kérdés Morgan-ból mikor lett a shaolin szerzetes? Mondjuk profin tolta a bottal való harcművészetet. -
IXEMGabeo #9004 Rick nem semmi ahogy a zombi fejeben nyomast okozva kispriccentette a szemet mindenet:DDD
SPOILER
ez az evadzaro nem utott akkorat, de azert megis volt benne izgalom na vajon ki hal meg:)
Gabriel atya ahogyan nyitva hagyta az ajtot facepalm..
amugy valahogy ereztem, hogy Deanna ferje ottmarad....
Wolf jelzesu zombi csapdat allitok szala erdekes lesz a 6. evadban...csak nehogy oket is hamar elintezzek az irok ahogyan a Terminusos bandat...Morgannak orulnek, ha allando szereplo lenne nagyon jol tolta -
#9003 Na ami igazán felesleges volt az az Áron buzi szála..annál feleslegesebb és tolakódóbb propaganda kevés van.
Most látszik igazán, mikor azon a pár jeleneten kívül kb nem is szerepelt az egész.
Daryllnek meg találtak egy jó párt.
Egyébként ha nem jött volna közbe a csaj akkor a Rick-Michone párban is látnék fantáziát. -
Balázs 17 #9002 ha megnézed amint elkezd fordulni átváltják a képet az arcára, ez egy tipikus filmes trükk
+nekem ez a végkifejlet túl egyszerűnek tűnik, ezért gondolok a másikra =)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a Morganes rész is egy vicc, nem rég még azt se tudta magáról, hogy kicsoda meg hogy hol van, igazi fegyver arzenalja volt, most meg teljesen letisztult aggyal hozzák vissza...
zombi terelős badass senkiháziak is így első elég értelmetlennek tűnnek, úgy látszik mindig kell vmi enemy
Papnak sincs sok értelme, minden áron megakar halni vki tegye már meg pls:D
Legnagyobb változás Aaron karaktere szerintem, amikor megjelent legszívesebben lecsaptam volna, de most már kezd ő is jó lenni
a legjobb részek a Daryl-Aaron jelenetek már egy ideje -
#9001 Egy ilyen apokaliptikus világba szerintem neked is más lenne az értékrended:D -
#9000 Nem is a cliffhanher volt a lényeg, azt már úgyis tudtuk, hogy ki lesz a következő fő ellenség, de igazából az is eggyértelmű volt, hogy rickék átveszik a helyet a kérdés az volt, hogy hogy jutnak el odáig a szálak. -
#8999 nekem most ez a cliffhanger nem ütött akkorát, nincs az a mikor jön már az új rész érzésem -
#8998 Akkor jól megkavarták a sztorit.
Áhh, már lehetne október, brutális rész volt!!!
Utálom az évadzárókat! -
#8997 simán megtenné ha arra kerülne a sor... Ricket is állandóan hergeli, kisgyereket fenyeget... érzelemmentes robot lett, lásd az egyik legdurvább részt a két kislánnyal
de ez csak az én véleményem... nálam az aki rezzenéstelen arccal fenyeget embereket és gyerekeket azzal, hogy megöli őket ha neki nem tetszik valami, vagy teljesen tárgyilagosan érzelem mentesen beszél emberek megöléséről az nálam kimeríti a pszichopata fogalmát
persze lehet szépíteni, hogy a túlélésért mindent... de nálam az előre tervezett és az ilyen fokú érzelem mentesség már ezen a kategórián már túl mutat, negatív értelemben
no de semmi baj ha ti nem így látjátok :) -
#8996 Herschel feje valahol Los Angelesben van
Index cikk
-
#8995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő Deanna kezében volt, Rick meg elfordult tőle, mint egy robot mikor kapta az engedélyt :D -
Balázs 17 #8994 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Rick nem Petet lőtte le, hanem a faszikámat mielőtt zombi lesz
de csak én érzem így :D -
Pares #8993 Miről beszéltek? Carol mikor ölt meg bárkit is kegyetlenül, saját érdekből? -
Arhenius #8992 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A börtön után de még Washington előtt visszamennek érte Rick-ék. Azt hiszem összejön Michonne-nal, de nagy szerepe nincs ( lehet tévedek, rég olvastam ), aztán megharapja egy zombi, és akkor rájön hogy mégis nagyon élni akar. Próbálják megmenteni, levágják a karját, de nem sikerül, elkezd hallucinálni majd meghal. Kb mint Tyrese egy pár résszel ezelőtt, szerintem neki adták a képregény Morgan halálát. -
Janika114 #8991 Valaki spoilerba leírná, hogy a képregényben, Morgan szála hogy alakul? -
Arhenius #8990 "Miért pszichopata az, aki képes bármire a szerettei és önmaga védelmében?"
Ez nagyon jól hangzik, csak hülyeség. Ha mondjuk téged lőtt volna Shane lábon hogy otthagyjon a zombiknak csak azért hogy megmentse a szeretteit ( Carl-t és Lorit is ) akkor rögtön megváltozna a véleményed szerintem.
-
SzinesGeza #8989 " szó nélkül gyilkolna, nőt, gyereket is akár, ha neki attól jobb lesz a helyzete"?
Szerintem kevered a Kormányzóval. Ő volt az aki önös érdekből cselekedett. Carol viszont a közösségért tette. -
#8988 köszi az infót :) -
#8987 Gazelle Twin - Love and Mercy
Teljes változatban még nincs, a zene nem jelent meg. Úgy tudom nyáron várható. -
#8986 Remélem ez már nem számít spoilernek :D (és még nem is volt :D)
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.31. 17:47:07 -
#8985 Valaki tudja mi annak a számnak a címe amivel becsalják a holtakat a pótkocsiba?:) -
#8984 Ezt komolyan nem hiszem el... Minden egyes alkalommal, amikor feltűnik, akkor ezt valaki megkérdezi. Nem igaz, hogy nem tudjátok megjegyezni, hogy ki ő. Mellesleg még ebben a részben mondta is a nevét (Morgan). Ebből látszik, hogy mennyi embert érdekel komolyabban a történet. Gondolom egyeseknek csak az akció a lényeg.
Amúgy jó volt ez az évadzáró, remélem "minden élet fontos Morgan" nem lesz mérges Rick-re, amiért előtte végzett ki valakit. :D Jó csapatot tudnának alkotni. -
#8983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első vagy második részben volt, mikor rick összefutott vele meg a fiával. Azóta egyszer találkoztak, mikor a ház előtt csapdák voltak. -
Pares #8982 Így. -
Mirk #8981 Miért pszichopata az, aki képes bármire a szerettei és önmaga védelmében? Ha szerinted az ilyen ember pszichopata - elárulom, nem az - akkor sokkal többre tartom az összes pszichopatát, mint azokat az életképtelen idiótákat, akik a beléjük nevelt társadalmi "szabályok" és morális ostobaságok miatt képtelenek cselekedni amikor kell. És még azt hiszik helyesen teszik. -
#8980 vki help?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg tudná vki mondani h ki az a pali a bottal?:D a niggR :DDD -
Pares #8979 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megint ez az emberséges süket duma. Honnan veszed, hogy bármilyen nőt, gyereket legyilkolna kérdés nélkül? Nagyon félreértelmezed a viselkedését...
-
Pares #8978 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jajjj, csak azt ne mond, hogy sajnálod Pete-et... Morgan arcán semmiféle csalódottság nem látszott, sokkal inkább meglepődés vagy értetlenség. Rickékből nem lettek "sötét, kegyetlen figurák", csak a kinti valóság és veszélyek megedzették őket, óvatosabbak, elővigyázatosabbak, életrevalóbbak lettek, ellentétben az Alexandriában élő (Carol nagyon jól fogalmazott) gyerekekkel. Nincs bennük emberség? Rick elbukott? Honnan veszed ezt a marhaságot? Te mit csináltál volna Pete-el mindezek után (ráadásul Deanna beleegyezésével)? Rickék teszik amit tenniük kell a túlélésért, de ettől függetlenül még mindig bőven ők a hősei a történetnek, ők képviselik a "jót", és annyira emberségesek, amennyire ezt a világ, amiben élnek, megengedi. Ez nem a lelkileg gyengék világa, itt az igazságszolgáltatás már nem úgy működik, hogy a gyilkost/elmebeteget/stb. elzárod évekre valahová... Abraham nagyon jól fogalmazott Rick-el kapcsolatban: "Simply put, there is vast ocean of shit you people don't know shit about. Rick knows every fine grain of said shit... and then some...". -
#8977 -
#8976 hát akk október 11ig viszlát TWD :((( -
#8975 ez tanulsag minden novero balfasznak :) -
#8974 engem rohadtul irritál... elhiszem, hogy az a helyzet szép lassan ilyenné tette, ezzel nem vitatkozom... de nekem akkor is visszataszító a karaktere, a legutolsó emberség is kiveszett belőle, szó nélkül gyilkolna, nőt, gyereket is akár, ha neki attól jobb lesz a helyzete
persze értem miért szeretik annyian Carolt... "badass" lett... de ezzel együtt egy szánalomkupac is lett belőle, szerintem.
SPOILER!!!
Morgan tekintete a végén mindent elárul Rickről, pedig Rick annyira még nem durva mint Carol, mert ő őrlődik a két oldal közt. Ezzel szemben Carol egy vigyorgó pszichopata. Én rühellem, ennyi. :) -
#8973 Hát ez nem jött be... -
#8972 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ott azt vártam, hogy egyszerre fogja meghúzni a ravasz glenn és sascha is