The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom, alapvető figyelmesség, hogy más szórakozását nem cseszed el... nem tudom ezt miért olyan nehéz felfogni
akár benézhet az illető a rész megjelenésének napján felirat témában, vagy release kérdésben, miért van több release, miért van két rész...stb.stb.
de felesleges nektek magyarázni 😄 spoilerezzetek csak...
ui.: ahogy látom ph fórumon is van 1-2 emberke akik leszarják a netikettet és az alapvető figyelmességet... ott is megy az anyázás 😊
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.12.02. 09:08:40
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha spoilerbe kéne az aktuális részről szóló hozzászólásokat tenni, ami egy rész után kb. a hozzászólások 99%-át jelenti, akkor így nézne ki a topic. Ilyen esetben megint nem értem, hogy minek néznétek be.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.02. 08:28:14
És én tudjam már mikor nézek be, ne más.
jó pár sorozatot nézek, és majdnem az összes topikban ki van írva vagy el van mondva a magyar felirat után egy napig spoiler kötelező szabály
de nekem aztán rohadt mindegy 😊 nem magam miatt mondtam én tényleg nem jövök be addig míg nem láttam, korábban már beszoptam miatta... nyilván majd ha te futsz bele valami spoilerbe megváltozik a véleményed 😊
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Már megbeszéltük, hogy spoilert használni illik, viszont nem kötelező, és valóban, amíg nem nézted meg a részt, ne nézz be a topicba.
Akit érdekel a sorozat, úgyis mindig aznap megnézi az aktuális részt, addig meg mi keresni valója az illetőnek a sorozat topicjában?
Szerintem is Daryl és Maggie reakciója volt "sokkoló", nem az, ami ahhoz vezetett.
Kumiho #2179
láttam olyan külföldi fórumot ahol ban jár érte 😊 nyilván ez már túlzás... de te direkt nem írtad ki hogy spoiler, holott tudod, hogy mindig probléma van belőle... miattad nem fognak megváltozni a szokások
igazad van, nem kell bejönni addig amíg nem láttad a részt... de velem is előfordult már hogy kiment a fejemből, hogy új rész van és bementem a topikba
szóval egy szónak is száz a vége: alap figyelmesség a megjelenés napján kiírni hogy spoiler. ennyi.
Bazinga!
Ne az adott sorozat/film/könyv/akárminek a kibeszélő topicjánál legyen már ez probléma...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
a rész megjelenésének napján ez elvárható dolog, szerintem
Bazinga!
Ez legalább olyan alap, mint a spoiler használata.
Mondjuk nem tudom, hogy egy sorozat kibeszélő topcba a spoilernek mi értelme.
Ha esetleg az alapanyagról lenne téma még megérteném, de itt még a képregényhez is elég kevés köze van a sorozatnak.
Nekem sem tetszett, egyedül az hatott meg hogy Daryl-t sírni láttam.
http://gaborszantai.co.uk/
alap netikett... csak magaddal baszol ki ha nem tartod be 😊 😛
Bazinga!
szóval akármennyire emberi volt vagy sem, egy ordas nagy baromság volt, és hülyeség volt beleírni a készítők részéről
Bazinga!
Beth ugyanezt csinalta. Turt, turt, turt, majd amikor Dawn beszolt Noahnak, hogy "tudtam, hogy vegul csak visszajossz" (vagy ilyesmi), akkor a szosziben elpattant valami. Akkor ertette meg, hogy barmit is csinalhat, a vegen midnig Dawn "nyer". Vagy igy, vagy ugy. Fegyvere nem volt, csak a kisolloja, igy hat azt vagta bele "pofon gyanant". Oltari nagy baromsagot csinalt, mert ebbol tomegmeszarlas is lehetett volna, ha mindenki elkezd lovoldozni egy szuk folyoson, de ott akkor o mar olyan allapotban volt, hogy "muszaj" volt "utnie", illetve hat szurnia, mas lehetoseg nem leven. Pechere, Dawn reflexbol el is intezte. Buta es ostoba cselekedet volt? Igen. De osztonos es emberi? Valahol igen.
A tehetetlen duh mar csak ilyen, amikor elszabadul, akkor ott nincs se esz, se logika, semmi, csak valami kesobb megbanando buta cselekedet es siras. A vegen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.12.01. 19:22:42
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hat, ha oda akarnak menni (a promo alapjan), ahova mar jo regota kellett volna - "A.....-ba" (illetve annak egy alternativ sorozatbeli megfelelojebe) -, akkor ott lesz nemulass es ajtocsapkodas.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy nem megölni akarta, csak "fizikai fájdalmat okozni" az ollócskával. De tényleg rém ostoba move volt.
Kumiho #2179
na jó bővebben egy kicsit
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.12.01. 17:50:17
Bazinga!
Amúgy totál semlegesen érzek, a karakter semmilyen volt számomra, mondhatni az a kategória, akik azért szerepelnek, hogy legyen kit kinyírni előbb vagy utóbb.
Gyakorlatilag egy karakter van, aki életben maradásáról biztos lehet a néző, legalábbis a sorozat végéig, az Rick. Szerintem.
Többiek sorsa bizonytalan, bár morcos lennék, ha Darylt, Glennt, Carolt vagy Maggiet elhaláloztatnák. De simán benne van a pakliban, főleg a képregényt figyelembe véve. Mondjuk totál nem egyezik a sorozattal, tény.
Kumiho #2179
Csak vicceltem. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem kár érte.
Rick meg badass volt😊
a végén egyébként kicsoda az a néger csóka?
Morgan?
Egyébként sanszos, hogy ez már jóval az aktuális történések után játszódott, tehát valszeg az lesz, hogy annak ellenére, hogy kamu washington mégis útra kelnek, hátha találnak vmit arra.
http://facebook.com/musicleander
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.12.01. 07:44:23
kis kinai...kellett rohogjek...ja a feltekenysegi drama mar ugyis hianyzott miota Shane meghalt😄DD irnak ujat
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Why so serious?
Lara Croft? Dzsiájdzsén?
Egyébként szerintem az egész Abrahames szál totál érdektelen, összes karakterével együtt.
Az ötödik évad ennek ellenére még mindig a legjobb, egyik részt sem untam.
Kumiho #2179
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.