The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó 1x01! Én felfedezni véltem bakit! Amikor Rick az elején sétálgat, és felfedezi az apokalipszist, lehet látni 1-2 olyan hullát, akiken nincs fejlövés, és külsejük alapján nem pár perce halottak, hanem minimum napok óta. Miért nem változtak át?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
info
Bazinga!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
És a következő 3 évad ilyen Hawais, koktélos lazulós stílusban menne.
a zombik nem fagynanak meg....legfeljebb csak meglassabban mozognanak hoban, jegen meg csuszkalnanak...
Szerintem pedig at kene uszniuk a Csendes Oceant es Uj Zelandot kellene valasztaniuk😄DD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
no szoval...en csak most tudtam meglesni az epizodot annyit dolgozom😊 halistennek nem kell spoilert hasznalnom😛😄DD
Az irok huztak egyet...valakit ki kellett a sorozatbol irni, de nem szamitottam ra, hogy pont Beth lesz az...igy mar aa Hershel csalad egyetlen tuleloje Maggie😞( remelem ot nem veszik ki... Dawn egy szemetlada volt, de 1 lepessel mindig mindenki elott ott jart...elmehaborodott volt a csaj....ha megfigyelitek mindig a vezetokon van a legnagyobb teher, csak valaki le tudja kuzdeni mig mas megkattan. Ricknek is voltak nehez pillanatai, ot ugy latom jelen pillanatban semmi nem erdekli csak megy elore, mint egy meszaros...azt hiszem ebben az evadban hozza a legjobbjat, ahogy Abraham (na nem ebben az epizodban) is bontakozik ki szepen...
Gabriel atyat en se tudtam megkedvelni pedig a nevunk megegyezik. Eddig csupa ostobasagot csinalt...semmi ertelme nem volt a templomhoz odacsoditeni a hordat, na meg kimenni, de ahhh...ahelyett, hogy inkabb csak gyakorolt volna kicsit...
Piszkos Fred leirta Beth gondolkodasat...teljesen emberi reakcio volt, egyszeruen nem birta elfogadni, hogy vesztett es mivel fiatal es erzekeny volt ez lett vegul a veszte...nem volt bolcs, de ez sok fiatalnal normalis...
Ami erdekes az az, hogy baromi gyorsan lerendeztek a Terminus es a korhazas szalat is...viszonylag hamar meghalt 2 vezeto is fel szezon alatt😄DD tehat hatra van meg 2 rosszfiu szamitasok szerint😄DD legalabb a kormanyzo kihuzta masfel evadig...de ejj se Gareth, se Dawn nem birt Rickekkel...en azert a csapat helyeben a dokit mindenkeppen magammal vitetnem😊 az amugy is el akart menni a korhazbol...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ott a recept az hogy már jó előre keressünk valami a világtól nagyon NAGYON! elzárt helyet és kezdjünk ott építkezni és csináljunk egy kis csapat élén egy önfenntartó gazdaságot.
Halgassuk a híreket és várjunk... Brooks szerint az első felderítőket olyan 20 év elteltével küldjük ki, hogy mi a helyzet a kinti világban.
Rickék ahelyett hogy tulajdonképpen jó 2-3 éve ott keringenek Atlanta körül, már rég el kellett volna indulniuk Kanada felé.
Aztán mondjuk Alaszkában elkezdhetnének gazdálkodni. Ricknek is jól jönne pár év pihenés. Meg egy borotva.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nigger nem része az angol nyelvnek (mint pl. a cigó sem a magyarnak) direkt sértő kifejezésként lett megalkotva...
az meg hogy egymás között ki minek nevezi magát nem a te dolgod
ez nem PC bullshit, hanem alapvető emberség és intelligencia
pl. jó magam is cigány vagyok és egyáltalán nem bánt ha azt a szót használják rám, hogy cigány 😊 persze amikor büdös cigányoznak az már más kérdés... vagy amikor azt mondják, hogy "ez is csak egy cigány"... remélem érzed a különbséget
na, off off! sry! 😊
Bazinga!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Azt persze én se értem, hogy ha egy afrikait vagy afroamerikait lehet feketének hívni, akkor egy kelet-ázsiait miért nem lehet sárgának, de a világ tele van ilyen fura ellentmondásokkal.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.12.03. 16:00:02
Milyen viragot vigyek a sirodra?
A fene tudja, itt lehetett latni rajta szerintem, hogy elgurult az a bizonyos gyogyszer... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.03. 10:39:47
Ezentúl mindig azt fogom írni hogy unalmas volt, így téged sose ér csalódás ...
LOL
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.02. 18:22:51
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
Per Aspera Ad Inferi.
Ha a házigazda nem vette a fáradtságot, hogy kiírja fejlécbe ezt a szabályt, akkor miért várjuk el az idelátogatóktól, hogy kitalálják mi a ki nem mondott szabály itt vagy máshol....
Szóval én inkább maradok a saját szabályomnál, mert az csak rajtam múlik és nem másokon: amíg nem láttam az aktuális részt addig nem megyek a sorozat topikjába, ennyi, és akkor még az se történhet meg hogy maga az AMC baszik ki velem, mert kirakja facebookra a történet végét 😄D
még senkit nem láttam itt ezek után érdeklődni, de biztos előfordul egy évben egyszer 😊

Bazinga!
énis szeretek bejönni a topikba ha még nemis láttam, csak a spoilermentes véleményekért, valamilyen szinten igazad is van. de ha spoileres akkor nem nagy dolog berakni spoilerbe
ja, inkább szopassuk a többséget, mert te olyan retardált vagy, hogy nem bírod megállni, hogy rákattints.
egy tucat sorozatot nézek, érdekes módon ki tudtam várni mindig, hogy felzárkózzak.
öcsi...
Per Aspera Ad Inferi.
ilyen bonyolult és nehézkes műveletre ne számítsatok, az emberiség nagy része erre még nincs felkészülve <#idiota>#idiota>
amúgy én vagyok itt az egyedüli olyan őrült, aki az előző évad felénél jár és lesz@rja a spoilereket ? (:
és itt még nem is olyan bonyolult a spoiler-kérdés, mint a GoT topikban
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.02. 10:33:35
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyetlen megoldas, ami mar itt is elhangzott: Addig ne gyere a topikba, amig nem vagy naprakesz. Ennyi. Nincs itt akkora elet, vagy porges, hogy ne bird ki 1-2 napig, amig meg nem nezed. O szpemelheti a spoilert, te elkerulod a nem vart tartalmat, win-win.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”