12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • MAstudioHD
  • Prof William
    Két promó a Fear the Wallking Dead-hoz. Úgy tűnik tényleg nagyon az elejéről kezdjük...

• Prof William
    Ja majd a fináléra Rickék meg ez másik csapat összeáll és együttes erővel győzik le az ördögi Heisenberg kék meth- által irányított félinteligens zombiseregét.

Vagy összefutnak és valami szóváltás miatt Rickék kinyírják őket. :)
  • tigeroo
    3500 km-re játszódik egymástól a két történetm, kétlem hogy olyan sok átfedés lehetne majd a sztoriban.

nyilván nem csak egy évadot gyártanak le belőle, hiszen dőlhet abból is a lé.

max pár évad múlva "egyesítik" a sztorit mint a bosszuállókban?:D
  • MoRT2195
    Nyár végén jön. Szerintem augusztus 30-án fogják bemutatni az első részt, úgy pont vége lesz az 1. évadnak, mire jönne a Walking Dead következő évada.
  • Prof William
    Mikor jön a Fear the Walking Dead? Most nyáron, vagy már őszre csúszik?

Esetleg van már valami konkrét időpont?
  • Quantumleap
    Hát Morgan. A sorozat első részében ő volt a fiával rövid ideig Rickkel. Majd később Rick, Carl és Michonne összeakadtak vele egy kisvárosban, megvolt kattanva, megtudtuk, hogy a fia meghalt. Itt, a legutóbbi évadban két epizód végén is volt stáblista utáni jelenet, ahol láthattuk, hogy követi Rickék nyomait.
  • kirol
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén ki is az a néger csávó? Olyan ismerős, de nem tudom hová tenni...
  • Dobronski
    bitches be like
  • Grove4
    sad but true
  • sata75
    az még mindig jobb mint szakítás előtt...
  • Kongy
    A nők már csak ilyenek.. :) exemnek sem okozott gondot szakítás után 1 héttel mással lenni :)
  • Prof William
    Erre gondoltam én is... Azért 2-3 héttel kóma után (amiből sztem max 1 hét lehetett az az időszak amikor azt hitte hogy Rick halott) azért nem kéne félrekeffentenie a férje legjobb barátjával...

Tudom tudom nagy a nyomás meg világvége de akkor is...

De egy olyan nőtől aki képes volt egy hatsávos autópálya kószáló egyetlen zombi miatt balesetet szenvedni, attól minden kitelik. :)
  • ScarY MAN
    ha 2-3 hét, akkor lórika igen könnyűvérű. bár ezt bizonyította egészen halála napjáig :D
  • Quantumleap
    Szerintem Rick 2-3 hétig volt kómában. Tehát kézenfekvő a dolog. Ennyi idő csak ne tartson már évadokon keresztül. Vagy talán csináljanak real-time formátumot 24 módra?
  • Prof William
    Végül is Walking Dead szóval jöhet ide...

Újabb infók a rendkívül szellemes című Fear the Walking Dead -ról.

Fear The Walking Dead

Az egészből egyedül egy dolog szúrja a szememet de nagyon...

"a sorozat első évada egy influenzaszerű járvány kitörésével indul, azaz kb. akkor, amikor Rick Grimes-t lelövik, és a hatodik rész végére időben ott fog tartani, ahol a The Walking Dead kezdődött, a kómából ébredő seriffel"

Ha jól emlékszem azt mondták, hogy éppen, az lenne a lényeg, hogy járvány kitörését és a mozgalmas első napokat mutassa be.

Erre egy évadban (6 részben) lezavarják az egészet és az évad végére már ott tartunk ahol a WD elején?

Akkor tulajdonképpen a 2 évadól egy Walking Dead 2-lesz?

Zombiapokalipszis azért jóval több részt megérdemelne. Tudom, tudom biztos drágább bemutatni, mint a "Favágó Rick és barátai mennek az erdőben szomorú arccal." -t, de akkor meg minek vállalkoznak rá?
  • precision
    és ennek most viccesnek kéne lennie?
  • Prof William
    Óbasszus engem most tuti ki fognak rúgni. Munka közben visítva felröhögni nem a legjobb jel. :)

Már egy évada történt de azért spoilerbe rakom.

• IXEMGabeo
    koszi erre nem emlekeztem, hogy ongyilkos lett
  • Pares
    Lilly Chamber

Later, during the final assault and subsequent destruction of the Prison, Lilly arrives in a car, witnesses the beheading of Hershel Greene (by the Governor with Michonne's katana), and distracts him from Hershel's corpse by presenting Meghan's, which she carries in her arms. Philip, seemingly shocked at the sight of the dead Meghan, drops Michonne's sword and walks to his erstwhile daughter--before taking her away from Lilly and disdainfully shooting her (before the shocked and appalled Lilly) in the head to prevent reanimation. Near the end of the Fall of the Prison, Michonne blindsides the Governor with her sword as he strangles Rick Grimes to the point of death---impaling him from behind before leaving him to die or be set upon by walkers. However, a distraught and furious Lilly walks over to the dying Governor and kills him with a gunshot to the head. Later, after the attack is over and the prison survivors have escaped, Glenn finds Tara and informs her that Lilly committed suicide by allowing the walkers to surround her and devour her.
  • IXEMGabeo
    Ratbag altal belinkelt szereplo aktivitasi listaban halottnak latom Tara mellett...ezt nem is ertem...semmit nem mutattak belole
  • IXEMGabeo
    Michonne otthagyta miutan atszurta a karddal...azutan pedig Tara huga lotte le majd eltunt...es furcsallottam, hogy o nem kerult elo...igaz Tara kesobb azt mondta szerinte meghalt, de nem lehetett latni...csak annyit mutattak a bortont elleptek a zombik...
  • Madi92
    Akkor már nem úgy gondolkoztak. Azt az embert is simán otthagyták az útszélén. Akkor mentek Morganhez.
  • Quantumleap
    Nem Michonne nyírta ki a Kormányzót?
  • IXEMGabeo
    visszaneztem 3 reszt a 4. evadbol (6., 7. 8. reszt), igen osszemelegedtek, de nem olyan szinten...nem lenyeg...

viszont nem derult ki mi lett Tara hugaval:) Lelotte a kormanyzot es eltunt...vajon feltunik e meg?
  • Quantumleap
    Én akkor fogok berágni, ha az évadnyitóban kiderül, hogy Morgan elhagyta a helyszínt, mert nem tetszett neki Rick negatív jelleme, és legközelebb majd 1-2 évad múlva láthatjuk ismét.
  • Ratrak
    Morgan nagy karakter lett, jó lenne tudni, hogyan lett belőle ilyen... Amikor legutóbb láttuk egy idegroncs volt, jól kikupálta magát azóta, de ez a hirtelen jött "százdanos bot-zenmester" imidzs azért egyelőre erősen sántít nekem - király, meg minden, de ABBÓL az elmeállapotból EBBE az állapotba.... oszt' mégis hogy'?! :)

Már csak azért is érdekelne a dolog, mert eddig a sorozatban jól kezelték az elmeállapotokat: simán megkattyantak a szereplők, ha úgy adta az élet, és akinek nem volt a közelében pár támogató tag, aki visszahozza, az bizony úgy is maradt és előbb-utóbb elvadult és/vagy meg is halt. Barátunkat pedig úgy hagyta ott az akkor még "mentsünk meg mindenkit"-elvet valló Rick, hogy oké, ő már menthetetlen, RIP. Innen nem nagyon illik zenmesterként visszatérni Zombieföldén...
  • dave9004
    gyerünk név szerint mindet spoilerbe mehet go:
  • Evoluti0N
    Igen, akkor tűnt fel. Utána találkoztak azzal a csoporttal, ami felett végül átveszi a Kormányzó az irányítást és megtámadják a börtönt. Abban a csoportban volt egy csaj, akivel Tara összemelegedett.
  • MoRT2195
    Ő maga mondta, hogy leszbikus...
  • IXEMGabeo
    ezt a reszt vissza kell lessem...

Tara, ha jol remlik eloszor a 4. evadban tunt fel, mint annak a nonek a hugakent, akivel a Kormanyzo osszejott miutan kicsit nem talalta magat...(4x06 avagy 07) eleg jo epizod volt...utana nem remlik kivel kavart...
  • Evoluti0N
    Onnan, hogy kapcsolata volt a kormányzó emberei közül az egyikkel, aki nő volt. Csak aztán meghalt a csaj a börtön elleni támadáskor. Ha jól emlékszem, akkor ráadásul az egyik gyerek lőtte le.
  • IXEMGabeo
    ha Tara es Eugene kozott szovodne valami maris nem felesleges a karaktere...az pedig nem tudom honnan vettek egyesek, hogy lezbikus...nemcsak a kepregeny szerint?
  • kissssss
    még ha a néger(jujj) papra vagy Rick új csajára esetleg tarára mondanád megérteném....
  • Pares
    Persze...
  • Systore #9056
    felejthető karakterekkel van tele a sorozat igazából
  • Madi92
    Azért Carolt szerintem totál meg lehet érteni. Ő tette meg eddig a legdurvább dolgokat a sorozatban. El kellett döntenie, hogy felemésztődik vagy megkeményedik. Ez lett a végeredménye.
  • IXEMGabeo
    felsoroltak kozt nincs ott a Constantine szegyelld el magad xD

meglestem 2x az evadzarot azota....

nem is tudom, sok sok vontatott jelenet volt benne, de megis izgalmakat, dramat hozott dogivel es vegre egy olyan evadzaro volt, ahol szinte elenyeszoek voltak a verontasban, akciojelenetekkel nem kellett hozza feltuzdelni, hogy megis lekosse a nezot...

Gabriel atya meghulyult ez latszik, de talan ertelmet nyerhet az o karaktere is hisz van benne power, de nem kicsit alszent...o azert nem erdemelt volna halalt csak, mert a szajat jartatta...Azert a kaput "gyonyoruen" nyitva hagyta ...Nicholas egy kozosseg rombolo, gyava, sajat erdekeit nezo ember, akit Glennek helyben kellett volna hagynia...nem csak Noah halt meg miatta, de meg a sajat kozossegebol levo embert (Aident is otthagyta) sajat maga biztonsagaert barkit felaldozott volna raadasul Glennt is direkt kicsalta, hogy eltuntesse a zombik altal...pff...Sasha is kezd meghulyulni...plane aki rafekszik a zombikra...ertelmetlen baromsag

Morgan szerintem allando szereplo lesz a kovetkezo evadban...nagyon tetszett a jelenet, amikor helyben hagyta a farkasokat...

farkasok nagy ellenfelek lesznek, remelhetoleg nem csak 1-2 resz erejeig, mint Terminus eseteben...azert az a csapda rendszer, amit felallitotta nem volt semmi. Ha eszrevettetek rengeteg olyan zombi volt ott, ahol a fejukon fent volt a W szimbolum...kerdes, hogy egykor ezek a zombik hozzajuk tartoztak vagy pedig ok vestek bele ezzel megjelolve, hogy ok a sajat csapdarendszeruk...Azert Darylek ezt elbaltaztak, de lassan tenyleg a legerdekesebb jelenetek, mikor elmennek Aaronnal portyazni...

Rick felkeszitett mindenkit lelekben, talan most jott el a pillanat mikor vegkepp atveheti a vezetest a kozosseg felett...Kovetkezo evad az o kikepzesukrol fog szolni...Morgan is epp idoben erkezett, hogy a tobbieket figyelmeztesse Wolfek erkezese felol...Deanna most meggyengult a ferje elvesztese okan es talan belatjaa, hogy Rickek erkezese maga a csoda...mert nem ok a legnagyobb fenyegetes

Carolrol annyit, hogy egy kicsit tulzo, amit muvel, a mult evadban, de meg talan az 5. evad elejen jobban tetszett a karaktere...ennek ellenere o a sorozat egyik eleme, akit hiba lenne kiirni
  • StrikeFor
    azon besírtam.........a megalodon shark vs giant octopus-ban komolyann harci jelenetek vannak mint itt
  • grebber
    Csak mondtam egy számot ,de a számszerűsítés kedvéért ezeket pörgetem:

Walking Dead, Big Bang Theory, Mom, Grimm, Trónok harca,Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals, Helix, Elementary, Blue Bloods, Once Upon a Time, iZombie,American Horror Story, Arrow, Tha Flash, Atlantis, Black Sails, Brooklyn Nine Nine ,Gotham, Hart of Dixie, Z Nation, The 100 ,Sleepy Hollow, Bitten, Haven, Under The Dome, Continuum,Falling Skies, Unbreakable Kimmy Schmidt,Mike and Molly