12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • precision
    arcpálmák sorozata...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem az zavar, hogy meghalt Glenn... vagyis picit megrendített, de nem leszek depis miatta... viszont _ahogyan_ meghalt... vertem a fejem a falba... egyrészt ITT látszik, hogy jobb oldalt át tudnának ugrani a drótkerítésre majd át a fák közé (direkt megnéztem a jelenetet lassítva, és az ott nem egy fal amit benőtt a növényzet, hanem fák)
    a másik meg ez a baromarcú Nicholas... pont miatta kellett meghalnia... persze előre lehetett tudni, de akkor is kibaszottul idegesítő, hogy egy ilyen ember miatt... na mind1... szegény csajszi ha megtudja, hogy az apja és a tesója után a barátjának is annyi... nem lesz egyszerű
  • precision
    én is rühellem... irreális, hogy milyen badass lett a maga 30 kilójával... a pszichopata félig mosolygós mindenkit kinyírok ábrázata pedig szintén irritáló
  • gerinstyle
    5 évad után végre teljesült a vágyam! Meghalt a pizzás. Mindig is utáltam valamiért, de mikor ráfröccsent a vér az arcára akkor kicsit megsajnáltam, elég durva halált halt. Szerintem az egyik legdurvábbat. Még ha rá is eshetett Nicol akkor is előbb utóbb őt is elkezdik falatozni. Még ha halottat játszik akkor is véletlenül beleharap valamelyik minimálbéres. A szemetes alja nem olyan magas hogy alá tudott volna bújni. Én a helyében a háztetőre ugrottam volna a kukáról. ott már nem tudták volna elkapni, nem volt olyan magasan és messze. Darlyt szeretik a legjobban a fanok. Ha az meghal akkor nagyot bukna a sorozat. Rick viszont szerintetek nem fog kapni fertőzést a megvágott keze miatt a macsétától amely egy zombiban volt???

Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.10.27. 02:03:12
  • Tikal #9370
    igen :)
  • MAstudioHD
    Nílván a kukás jelenet előtt, mielőtt elindultak Nicholassal, ott beszéltek még egymással Walkie-Talkien
  • shevy
    Glenn csak elképzelte az egészet, valójában le sem esett, csak képzelődik
  • Varenga
    Szerintem páran itt kissé túlpörgitek a történetet.
    Egyszerű nézőként, minta jómagam is nagyon nem örülnék Glenn halálának és ugye ott van a csaja is, akivel jó kis párost alkotnak, szal butaság volna kiírni a szerepből, függetlenenül a képregény sztorijától. Én örülnék ha túlélné, bírom a srácot, van még helye a sztoriban.
  • SzinesGeza
    Egyre idiótább a dramaturgia. Javasolnám a cím megváltoztatását The Freaking Facepalm Dead-re.
    A végén már tényleg piros volt a homlokom.
  • kissssss
    nem beszélt rick és glen a kukás jelenet után.
  • MAstudioHD
    [spoiler]Lehet fura elképzelés, abban az esetben ha Glenn tényleg meghalt...de fura, hogy Rick és Glen először rádión beszélgettek egymással és most is utoljára...lehet ez is egyfajta utalás volt...ki tudja
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.10.26. 21:33:44
  • Kaplan
    Illúzióromboló lenne ezt kimagyarázni és visszahozni, vagyis el sem kaszálni a karaktert ilyen körülmények között...
  • szabii98
    megöltek ott már jópár zombit, Nick is az lesz majd.. kitudja. én arra szavazok, hogy nem ölik meg még
  • Grove4
    Igen ám, csak Michonne zombivért használt...
  • szabii98
    nem volt benne a talking dead-ben(twd utáni kibeszélőshow) glenn, a végén volt egy állítólagos memorial és abban sem szerepelt, persze miért szerepelne, cliffhanger
    DE szerintem eléggé gáz lenne ha ezek után kiszabadulna, bár mi van ha mégis rá esett Nick, és a ráfolyt vér miatt nem fogják a zombik baszogatni? Michonne is használta ezt a módszert
    a reddit nagy része egyébként úgy gondolja túléli
  • Darthmushroom
    rögtön az esés után mutatják fekve egy pár másodpercig és nincs rajta Nicolas
  • haxoror
    Más, csak nekem zavaró hogy ebben az évadban a zombik elkezdet "elripacsosodni"?
    Eddig egyáltalán nem tűntek fel, a zombi az csak zombi volt de mostanában mintha statiszták helyet ilyen amatőr drámaszakkörösök próbálnának ""személyiséget vinni beléjük", túljátsszák, tök gáz.
  • haxoror
    Ja, vissza is néztem, nem esett rá.
  • Quantumleap
    "esetleg úgy megúszhatta volna ha Nicolas ráesik... "

Egyesek szerint így is történt.
  • haxoror
    Egy szürke pólóst kezdtek széttépni, az pedig Glenn, esetleg úgy megúszhatta volna ha Nicolas ráesik és amíg őt eszik Glenn bekúszhatott volna a kuka alá ami alatt pont egy nyitott csatornanyílás van vagy valami de az már túlzás lenne
  • Quantumleap
    Imdb-re ne építs, csak ha lement a követtkező utáni epizód.
  • böröczk
    én is a sorozat hivatalos fb oldalán olvastam pár kommentben, hogy "de már a képregény szerint úgyis rég halott" (ez így is van egyébként), de ez kit érdekel? Carol a második évadot se élte meg, Sophieval (a bezombult kislánya), itt a filmsorozatban pedig az egyik legjobb karakter. A keménymag igazán életben maradhatna most már (Carl-t leszámítva persze, az ő halála talán még Lori elvesztését követő örömtáncokat is túlszárnyalná), pedig nincsenek már sokan: Rick, Glenn, Daryl, Carol.
    Amúgy imdb szerint se halott Glenn, vagy csak nem frissítettek még.
  • Tinman #9352
    +1 nem volt ez olyan rossz. Az az 5 körüli értékelés inkább egy 7-es.
  • Quantumleap
    Nem olvasom a képregényt, de mintha valahol azt láttam volna írva, hogy ott Glenn már régóta halott. Ha így van, akkor csak természetszerű lenne a készítőktől az “ami késik, nem múlik” mentalitás. Az én tippem: Látni fogjuk zombiként, és Maggie lövi fejbe hisztérikus görccsel küszködve.
    Ha Rick megmurdélna, az hatalmas WTF lenne, de a nézők többségének sajnos hatalmas cápaugrás is.
    Mindazonáltal: Nehogy már két végzetesen szorult helyzetben lévő karakter is megmeneküljön!

Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.10.26. 20:15:18
  • DasIsFuck
    Remélem így lesz, mert az eggyik legjobb karakter, ha ezeket kiszedik akkor eléggé megcsappan a sorozat élvezhetősége.
    Vicces amúgy mert pont az lenne a jó, ha egy-egy ilyen fő karakter meghal, hisz ez vinné előre a drámát csak tudom, hogy itt twd-ben ez nem igazán működik, nekem legalábbis.

Például ebben a jelenetben sem nagyon sikerült előadni ezt.
    Vagy tényleg az lesz amit Pares is mond vagy egy nagyon méltatlan és csalódást keltő haláltusát hoztak itt össze.

Morgan annyira érdekel mint egy zsák krumpli meghámozása.
  • Count Adyn
    Rick profi CS játékos modjara tolja a wallbangingot:D
  • Csacsi
    Hogyne játszódott volna le. A legelső részben volt benne.
  • G_ArchAngel #9347
    Nem halt meg IMDB szerint, de lehet csak nem lett frissítve a szereplők listája.
  • MAstudioHD

Tessék megnézni a trailert 1:40-nél, ez a jelenet még nem játszódott le emlékeim szerint.....tehát számomra meg is van a válasz mindenki kérdésére :P
  • MAstudioHD
    Hát ez a rész elég magasan feltette a lécet.....Glenn sorsa számomra is kérdőjeles...nem merem 100%-ig azt mondani, hogy meghalt, de azt se mondanám, hogy rózsás a helyzete, ha itt és most meghalt, már nem is várom annyira Negant :)
  • Montanosz
    A kínai srácnál meg a haverjánál baloldalt ki lehetett volna menni a drótkerítésen ott nem voltak zombik, vagy a kukát odatolni és azon át, vagy felmászhattak volna a drotkerítés tetejére és ott eloldalazni..plusz volt egy tűzlépcső, szal kár volt feláldozni..
  • Kaplan
    Bár alapvetően sajnálom, hogy meghalt és én nagyon szerettem a karakterét, rettentő gáz lenne ha valahogy mégis túlélné. Onnan lehetetlennek tűnik a kijutás, méltatlan halált halt, viszont abszolút beleillik a képbe, röviden: rábaszott a jóságára, Nicholas megint cserben hagyta az embereket.
  • RatBaG #9342
    áhh tudtam, hogy az az idióta úgyis kinyíratja glennt. szerintem tuti meghalt, már tavaly az volt a téma, hogy vége lesz a karakternek, nem?

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.26. 13:50:05
  • tigeroo
    Ha el is tudott bújni rendesen alatta akkor majd Negan fogja leabálni
  • Pares
    Nem hiszem, látszott, hogy ő esett le először, utána rá esett Nicholas, szerintem Nicholast kezdték el zabálni, ő meg alászorult. De megint látszik, hogy jószívűnek meg megbocsátónak lenni nem kifizetődő ebben a világban... Rick és Carol csinálja jól, a többieknek úgy látom még van hová keményedniük...
  • Csacsi
    Szegény Glenn tényleg? Nem akarom elhinni :(
  • tigeroo
    atya ég besza behu
  • szabii98
    Szóval akkor..2 hét múlva kiderül mi történt:) ugyanis jövőhéten Morganről lesz 64 perc
    fúúúúú rettenetesen utálom ezt mikor húzzák az ember agyát :D
  • Quantumleap
    Nem túl jó a pontozása, illetve a kritikák róla.
  • böröczk
    Ezt a részt jobb lett volna meg se nézni :(
  • RatBaG #9334
    ajánlanám norman reedus-al ezt a tuti kis posztapokaliptikus filmet, fallout-feeling: