12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#9333 tele a töke a csajnak és igaza is van, rájött az életben nem érdemes cicózni -
kissssss #9332 szerintem nézd meg újra az első 2 évadot aztán hasonlítsd össze az akkori Carolt és a mostanit, talán Rick az egyetlen aki megközelítené azt a karakterfejlődési utat amit Carol bejárt.... szerintem egész jól alakítja a keményszívű sok megpróbáltatáson keresztülment karaktert. -
#9331 Akkor van egy nagyon rossz hírem, olvasd el. :) -
Arhenius #9330 Tényleg én vagyok az egyetlen aki nem bírja Carol-t ? Nekem annyire hiteltelen, túlerőltetett "kemény csaj", alig várom hogy meghaljon végre. -
IXEMGabeo #9329 meg egy ilyen tipusu vilagban sem lehet mindenki egyforma...
mondjuk a Wolf banda tenyleg azonnali halalt erdemelne ahogyan egykoron a Terminus fele tarsasag is... -
#9328 Azt szerintem megölte, aztán a franc se tudja. Majd be fog szerintem ő is kattanni egyszer, aztán mindenki gyilkol ezerrel. :D -
haxoror #9327 így van, már az előző évad végén is meghalt egy ember mert Morgan elengedte a wolfokat, bár most mintha az utolsót agyonütötte volna, nem mutatták... -
#9326 "Morgan nem tudom miert idegesit titeket...csak 5 ilyen "wolf" jelu gyilkologepre ijesztett ra egyszerre"
Pont ez a baj, hogy csak rájuk ijesztett. Az 5-ből 4-et földre küldött, de elengedte őket. Ott kellett volna mindegyiket megölnie. Az a baj vele, hogy nem képes ölni, és mindent másképp akar megoldani. Itt az az egyetlen megoldás, hogy megöli őket, különben ők ölik meg őt legközelebb. 5 ember elengedés később súlyos következményekkel járhat. Pont ezért dráma sokszor a Walking Dead (mármint a műfajában), mert sok fontos döntést hoznak meg, amik később súlyos következményekkel járhat. -
IXEMGabeo #9325 +1 az hagyjan, de meg a tarsaiknak, akik befogadtak oket probaljak megtanitani nekik hogyan kell horgaszni nem pedig hallal etetik oket...
Carol egyertelmeuen megtanulta hogyan nem szabad habozni egy ilyen tipusu vilagban, es meg a szemuveges csajra is volt ideje hogyan vedje meg magat minimalisan... -
IXEMGabeo #9324 hat igen Carol megint megmutatta, mint az 5. evad elejen:DDD egyszemelyes pusztito fegyver...Morgan nem tudom miert idegesit titeket...csak 5 ilyen "wolf" jelu gyilkologepre ijesztett ra egyszerre...kesobbiekben biztos vagyok benne, hogy lesz meg ezekkel az emberekkel bajuk mikor mar Rickek is szembe fognak nezni veluk...
zombi alig alig lehet a kornyeken hisz gondoljatok bele pontosan egy idosikban Rickek probaljak terelni oket xDDD
igazsagszerint tokeletes idozites volt ez a tamadas a "Wolf" csapat reszerol hisz a "kemenymag" nem volt a bazison...kiderult, hogy Carol, Morgan es Carlon kivul mindegyik ott pusztult volna...Deanna reakcioja termeszetes volt, a fia piszok rossz lovesz (mondjuk egy kepzettebb valakit odaallitottak volna a toronyba maris kevesebben haltak volna meg). Igy kiderult, hogy Rickek nelkul ez a csapat nem tudna megvedeni magat...
ez az evad pazar eddig, bar akkora panikot nem lattam egyes szineszek arcan plane a kiscsaj akit az elejen mutattak olyan nem torodom "ah leszarom es elmegyek" stilusa volt mikozben a hazban egy kisbaba is ott volt es Carl is, akit elvileg bir...kb semmit nem tett pedig mekkora tulelonek volt o is kikialtva...
varjuk a kovetkezo reszt... -
Quantumleap #9323 Most itt ismét feljöhetne a kérdés, hogy Rick és csapata pozitív vagy semleges karakternek számítanak-e? Viszonyítás kérdése. Hollywoodi, sablonos ábrázolásokhoz mérten egyértelműen semlegesnek. Viszont a TWD világában elhelyezve, bizonyos más karakterekhez (Kormányzó, kannibálok, most a farkasok stb.) viszonyítva viszont igenis jók, pozitívak. Elvégre ők nem rabolnak ki vagy mészárolnak le találomra útbaeső embereket az élelmükért és egyéb dolgaikért. -
Balázs 17 #9322 igen ilyesmire :) -
Madi92 #9321 Mert, hogy úgy mondjam Rickéknek még mindig megvan a kis csapatuk. Carol értük kb mindent megtenne, viszont ott ahol most vannak, bár barátságosak az emberek, de nem fog rohanni ész nélkül megmenteni mindenkit. Nem fogja kockáztatni az életét olyan emberért akit nem ismer, nincs haszna, főleg ha ilyen kis szerencsétlenekről van szó, mert amúgy sem valók abba a világba. Kb így néz ki. Erre akartál célozni? -
Balázs 17 #9320 Nem csak ebbol a reszbol, de sokszor ugy viselkedik, mint aki a sajatjai ellen is van, vannak pillanatok amikor habozik hogy segitsen
maskor meg o a badass nagyi
en igy latom es nem tudom hova tenni :S -
#9319 Akkor megkérdezem újból: "Mit nem értesz ezen?" -
Balázs 17 #9318 neztem... -
#9317 Mit nem értesz ezen? Nézted eddig a sorozatot, vagy a 6. évaddal kezdted? -
Dagohun74 #9316 Elég jókat írnak róla meglessük. -
#9315 Csak ebből kifolyólag az embereknek alapszintű fegyverhasználati ismerete sincs :)
-
Prof William #9314 Tessék. :) -
Quantumleap #9313 Mo.-n nem legális a fegyvertartás civileknek, de fegyverboltok ettől függetlenül vannak. Zombiapok esetén csak be kellene törni egybe, vagy akár egy rendőrörsre és máris van fegyvered. Az persze más kérdés, hogy ez nyilván nem csak neked jutna eszedbe.
De én komolyan megnéznék már vagy olvasnék egy Mo.-n játszódó zombiapok sztorit. :) -
eddaniel #9312 Wow, kúúl rész volt.Először ideg lettem mert azt hittem nem onnan folytatják ahol abbahagyták, úgy nézett ki bemutatják a kiscsaj előzménytörténetét amire qrvára nem voltam kiváncsi, de szerencsére nem így történt.Ahogy egymásba értek a szálak az zseniális. Az ilyen dicsekvő majmokból meg nagyon elegem van , csak azért ír hogy lássuk felismer egy gépkarabélyt név szerint. Egy olyan országban ahol még egy maroklőfegyvert sem vehetsz legálisan, gondolom ez az "okleveles" élőlény protekcióval vett egy koszos parabellumot havi három lőszerrel és itt játsza az eszét.
Egyébként belegondoltatok, hogy mi mekkora szarban lennénk ha itt lennének a zombik ahol fegyver sincs? Nem véletlenül játszódik a napfényes Délen ahol minden igaz amerikainak komoly arzenálja van.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.10.21. 08:02:30 -
Balázs 17 #9311 nem teljesen ertem ezt a Carol szalat, hogy most melyik oldalon all?:S -
#9310 Igen, ez a Morgan elég idegesítő kezd lenni... nem tudom hogy élt eddig túl... -
#9309 btw morgan elég hamar elkezdett az agyamra menni. a pap végre kigyógyult a gyökérségből, erre rögtön itt az újabb szentfazék...
-
#9308 Zseniálisan indult az új évad. És nem lepődtem volna meg, ha a legújabb rész után nem született volna ilyen vagy ehhez hasonló meme :D
-
Pares #9307 Carol Rick után a második legszimpatikusabb arc. Nem szarozik, csinálja amit kell. Brutális. Gondoljatok csak bele, hogy honnan indult :D -
#9306 Jaja ás ezzel a résszel már második helyen áll a legtöbb kinyirt ember toplistán a kormányzó mögött, Ricket előzve:) -
#9305 Ember, szerintem Carolnak betegebb tekintete van gyilkolás közben mint Ricknek :D
Nekem ez a rész kicsit az 5. évad idénynyitóját idézi, kellett egy kemény hentelés, hogy felébredjenek a nagy TWD fanok....
gerinstyle:Te meg szimplán oltárian buta vagy ha 5 éve azt nézed amit utálsz.... -
#9304 Amúgy tényleg nem vágom te mit néztél, de csak egy gyereknél volt m4, nem? És szerintem inkább volt kihalt a város mint zsúfolt, 300 ember biztos nem itt volt, az egy másik műsor :)
egyébként mit kellett volna tenniük a támadókkal? letartóztatni és bíróság elé állítani őket? :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.10.20. 00:52:19 -
#9303 nem hiszem hogy nézted eddig a sorozatot, szerintem csak bámultad a tv-t.... -
#9302 Kellene egy The Walking dead: Carol sorozat lassacskán:D
-
gerinstyle #9301 Úgy értem hogy a valóságban még állatot sem vágott le. Nem jól játssza a hidegvérű gyilkos szerepet. -
Evoluti0N #9300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Az öreglány Rambot játszik, miközben szerintem életében nem ölt meg még egy tyúkot sem."
What?! -
haxoror #9299 ...or just stupid. -
gerinstyle #9298 Ezen mi a trollkodás? Hány éves vagy kisfiam? -
haxoror #9297 -
Madi92 #9296 Tudtam én.. :D -
gerinstyle #9295 5 éve nézem. De semmit nem változott a színvonal. Még egy 2 perces új intro-t sem tudnak összehozni. Szánalom. -
KaBuTo666 #9294 Szia