The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azonban ettől függetlenül kéne valami logikus magyarázat rá. Csak úgy nem tűnhetett el. Ráadásul senki se említette meg a szereplők közül, hogy hol a fenében van. Mintha kitörlődött volna a létezése a időkontinuumból.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De tényleg, hova tűnt a pap?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.03.02. 16:21:51
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Ha ez jó hely, akkor még az is az is megérne pár részt, hogy éppen Rickéknek! kellene visszaszokniuk a normálisabbé életbe 3 évadnyi vérontás után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
így elsőre csak a kiscsaj jutott eszembe, valószínűleg gyakran kimászkál, aztán lehet épp azt is kifigyelte...
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.03.02. 14:59:01
Különben nagyon remélem, hogy következő részben kiborul a szar a biliből, mert akkor farm 3.0 lesz ebből is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
imádtam 😄
That's more like it!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
SPOILER
Ricknek nincs tobbe herecsiklandozoja <#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.03.01. 15:53:43
"it's all about the beard"
annó belinkeltem rendes nem orosz feliratosan de sajnos azt most nem találtam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tényleg megnövesztette ennyire? Én már itt buknám az egész túlélődolgot. Nem bírnék ekkora szakállal létezni. Bár legalább a zombik kisebb eséllyel. harapnának arcon. 😊
Amúgy meg tényleg:
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.28. 10:15:18
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://gaborszantai.co.uk/
lol
apokalipszis idején minden olyan embernek akinek van némi sütnivalója rögtön az első kérdése az lenne egy akármilyen fontos helyzetben hogy "biztonságos e?" "biztos megéri?" stb....
rágjam e még jobban a szádba????
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.27. 16:25:15