12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#9413 A következő rész Morganről szól majd. Egyébként szerintem is kampó neki, de míg nem látjuk meghalva, ne jelentsünk ki ilyeneket :D -
#9412 Jaj, csak fogom itt a fejem, hogy miként próbáljátok elhitetni magatokkal, hogy Glenn nem halt meg. Glennek annyi, kész. Ha még rá is esett volna Nicholas, akkor szerintetek majd a több száz (vagy több ezer?) zombi csak Nicholast fogja megenni és Glennt nem? Az túlságosan lent van, és nagyon le kell hajolniuk érte, de nem tudnak mert fáj a derekuk, mi? A másik opciótok meg még nevetségesebb... képzelte... hogyne. Majd felébred Glenn, és csak képzelte ezt az egész zombi elterelő hadműveletet. Sőt az egész zombiapokalipszist csak képzelte. Mikor felébred, újra pizzafutár lesz, és az évad hátralévő részében őt fogjuk nézni, ahogy szállítja ki a pizzákat.
Amúgy a jelenetről annyit, hogy ott volt a tűzlépcső, amint megláttam, felrohantam volna. Onnan se lett volna sok remény, de még mindig jobbak a kilátások, mint egy zsákutcában. Na mindegy, Glenn meghalt, ezen kár is rágódni. Az a baj, hogy nyilván a következő részbe nem is fogják mutatni, és abból meg ki fogjátok kombinálni, hogy megúszta, és valahol menedékbe húzódott... -
haxoror #9411 konkrétan mutatják hogy NEM esett rá -
#9410 Nem bakis, tökéletes a jelenet felépítése. Az volt a cél, hogy ne mutassanak sokat, és hogy ezen rágódjon mindenki. Sikerült :D -
haxoror #9409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Á nem hiszem, ahogy Darthmushroom is írja van egy pillanat amikor látni hogy nincs rajta senki.
Persze kockánként elemezve lehet hogy pont az a jelenet a baki
Mondjuk az egész már ott fura hogy ha Nicolas Glennel szemben áll és jobbról balra lövi fejbe magát akkor hogyan lesz Glenn feje véres?
Szerintem meghalt, a jelenet bakis, a többi meg denial "Elvis nem halhatott meg a király él!" -
#9408 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de van egy kép oldalról, amin meg nem látszik h rajta lenne valaki, pedig a mellkasáig látszik fekve Glenn -
#9407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első évad második részében Glenn megmenti Ricket, és megkérdezi tőle utána Rick hogy miért tetted? "hívhatsz akárminek, de ha egyszer ekkora szarba kerülnék, talán valaki megtenné értem is" -
Pares #9406 #9355 #9357 #9359
Nem mintha különösebben sajnálnám, ha meghal, de nekem egyáltalán nem úgy tűnt, hogy őt kezdték el zabálni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt tisztán látszik, hogy Glenn esik le először, és abból, ahogy leestek, nagyon könnyen lehet, hogy Nicholas rá esett:
(habár van egy baki, mert fejjel a kukától elfelé esnek le, később meg látszik, hogy Glennek a feje a kukánál van XD)
Ennél a jelenetnél is mintha a zombik "magasabbról" tépkednék ki a bennsőségeket, mint ahogy Glenn fekszik, legalábbis számomra nagyon úgy érződik:
Itt meg jól látszódik, hogy hogyan fekszik Glenn a földön, és hogy a zombik mit zabálnak, nem hiszem, hogy ott lent lenne Glenn gyomra...
Szerintem az lesz és az van, hogy Glennre ráesett Nicholas, őt kezdték el zabálni, aztán majd jön valami vagy valaki, aki hirtelen eltereli a zombihorda figyelmét, és Glenn így fog megmenekülni. Mindenesetre ha mégsem és mégis felzabálják, nem fog hiányozni, de nekem abból, amit mutattak, egyáltalán nem az jött le, hogy őt kezdték volna meg.
-
IXEMGabeo #9405 ez brutal resz volt...
nem tudom megvarnam mi tortenik...egyebirant pont Nicholas volt aki meg az erdoben ralokte Glennre a zombikat vagy 3 is mar rajta volt )5. evad utso resz) es azt is tulelte...a kis koreai nagy tulelo, de ha megis ottmarad...kb nekem is az egyik kedvenc alapkarakterem menne el...
Rick sem kegyelmezett, Michonnek megmutattak ossze tudnak tartani...ez az egyik legjobb resz volt, amit lattam a WD-ben igazi tulelesre ment a jatek, menekules mi egyeb...nezo ennel tobbet nem kivanhat -
#9404 -
Quantumleap #9403 Az imdb nem megbízható, amíg le nem mennek az adott epizódok. Sokszor még utána sem. -
#9402 ennyi erővel -
haxoror #9401 Remélem hogy ez nem ilyen egyszerű, minden szupertitkos de az imdb szabadon spoilerezhet? Szerintem ilyenkor beírják egész évadra, arról nem is beszélve hogy még csomó flashback lesz(lehet) vele. -
R0GUE #9400 Aki nagyon izgul és érdekli igencsak spoiler,de ebből kiderül hogy túlélte-e vagy sem...:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
R0GUE #9399 Akkor csalódni fogsz, mert bármilyen gagyi húzás is, a csóka ráesett és amikor beleket tépkedtek Glenn sírt, nem ordított a fájdalomtól, énem volt semmi.... Sántított az a jelenet....Visszajön és állítom hogy egy harapás nélkül,majd be lesz adva hogy azért élte túl mert a csókát ették meg rajta...Ami egy jókora baromság folt lesz a WD szériában,de bennelesz...Iszonyatosan olcsó húzás így elgagyizni egy főbb sokak által kedvel karakter halálát és visszatérését...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ha nagyon izgulsz az IMDB-n lecsekkolhatod hogy hány részben is fog még szerepelni az évadban ;)
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.27. 23:46:50 -
#9398 Hát ha túl is éli, nehéz lesz engem meggyőzni, hogy "emiatt" élte túl......meg hát ha megjelenik Negan és "ismét" meghal, már számomra nem elsz akkora trauma, hisz én már eltemettem magamban és szerintem a nézők min. 50% is. -
HuNNter #9397 Szerintetek? :D
Utoljára szerkesztette: HuNNter, 2015.10.27. 21:34:17 -
#9396 Én is nem rég gondolkoztam ezen...és Igen Andrea volt.... -
Quantumleap #9395 De annak tényleg ideje lenne már, hogy -életszerűvé téve a dolgokat- meghaljon valaki az első évad óta jelen lévő szereplők közül. Ha jól emlékszem, a harmadik évad vége óta nem volt rá példa. Ugye Andrea volt az utolsó? -
bega82 #9394 Mondjuk ez így nekem tetszene! -
Quantumleap #9393 Lehet, hogy a 6x05-ben kiderül, hogy túlélte és megúszta épségben, azért, hogy utána az epizód végén kinyiffanjon. -
#9392 Zombinak nézte a barátját és megölte -
#9391 Passzolom, na mindegy pár hét múlva okosabbak leszünk :DMindenesetre ha túléli, és 10rész múlva tényleg ISMÉT meghal én már nem fogom temetni, eltemetem helyette a sorozatot :D
Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.10.27. 15:48:25 -
Quantumleap #9390 Tyreese is ilyen volt ugyebár. -
Quantumleap #9389 Golyó a csőben? Esetleg előre tervezte, hogy ilyenkor direkt meghagy egyet? -
#9388 És a másik érdekes dolog :mielőtt felmásztak a kukára, kifogyott minden lőszerük...akkor, hogy is lőhette fejbe magát Nicholas?:) Érdekes egy sztori mindenesetre -
Dagohun74 #9387 Nos ez igaz a mai világra is. A jó elnyeri méltó büntetését. -
#9386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont ez a lényeg, Glenn mindig jószívű volt, mindig mindenkinek megkegyelmezett, és pont ezért jár pórul. Tökéletesen illik hozzá a halál -
#9385 Elvárható, nem azt mondom, de szerintem nem harapták meg, akkor nem lett volna ilyen "ráérős"... -
G_ArchAngel #9384 Mi elvárható húzás lett volna, tekintve a képregényben a Governor megteszi neki ezt a szívességet... -
#9383 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem csak megvágta a járkálóból kilógó pengével, ha megmarták volna, szerintem nem lett volna rest levágni a saját kezét is.... -
Dagohun74 #9382 Az elején még jó volt Glenn. Ő volt az ügyeletes kifutó fiú.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit csúnya vége lett vagyis inkább nem sikerült "jól" megcsinálni olyan volt mintha nem ő lett volna akit marcangolnak.
Caroll a legjobb mostanság mintha nem is lenne ott aztán robban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor Ricket megkapták vagy megvágta a kezét? -
#9381 Nyugi mindenki próbálja beadni magának, hogy hátha....de logikusan gondolkodva itt nincs hátha...vége van Glenn sztorijának...HA ez tényleg valójában lejátszódott és nem a fejében tényleg. -
#9380 Nagyon olcsó húzás lenne ha visszahoznák ezekután.... kész onnan nem volt kiút, ott még véletlenül is beleharaphattak, plusz a zene is olyan volt, hogy ennek itt vége, a vágás is... nagyon csalódnék ha túlélné... -
#9379 vértől nem kapnak... -
#9378 az a baj Carollal, hogy agyatlan gyilkossá válik lassan... gyerek, felnőtt,férfi, nő.. neki mindegy :) ha Rick fütyül egyet Carol abban a pillanatban már ki is oszt egy tucat tökéletesen kivitelezett headshotot gondolkodás nélkül... jó most nyilván eltulzom egy picit, de már majdnem itt tartunk... sőt, már arra is volt példa hogy hergelte Ricket hogy erőszakkal oldjanak meg helyzetet... mondjuk azért jó volt látni az egyel ezelőtti részben hogy neki is vannak rossz pillanatai, talán még van remény és nem lett belőle droid -
G_ArchAngel #9377 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2016-os részekben is szerepel és nincs más, akar jövőbeli projekt amihez forgatna -
#9376 Szerintem Carol pont azért erős, mert egy törékeny szerencsétlen nőből, akit vert a férje és nem mert visszaszólni, egy kegyetlen gyilkos lett aki mindent megtesz a "családjáért". Az egyik legjobb jellemfejlődés az övéé a sorozatban, ráadásul kibaszott badass is. Én imádom -
Prof William #9375 Ezzel a fordulattal bármikor be lehetne fejezni a sorozatot. :) -
sata75 #9374 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!....és Meggie kijön a zuhany alól...:))