12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#9453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz Neki szerepe nyugi, lesz elvileg egy teljes saját epizódja is, pár flashback Merle-el, meg ugye még el is fogják Őt fogni idegenek, lesz Ő még képernyőn bőven nyugi :) -
#9452 Szerintem Darylnek is lesz még valami érdekes része ebben az évadban, feltűnően van vele valami -
#9451 +1
Profin megoldották a figyelemfelkeltést hiszen mindenki erről beszél.
Szerintem ha Glenn valamikor meg fog halni akkor az sokkal egyértelműbb lesz.
Ami viszont kifejezetten bosszant az Daryl minimális szereplése.
Motorozáson kívül és három mondaton kívül semmi szerepe. -
Hellsing47 #9450 Amúgy itt mindenki a két végletben gondolkozik Glennel kapcsolatban vagy meghalt, vagy túlélte.
Az nem lehet, hogy télleg ráesett a faszi emiatt nem őt tépték szét és volt ideje elbújni valahova DE bekapott pár harapást?
Igy túl is élte, meg nem is :D -
#9449 Pont az ellenkezője történt. Még abban az utolsó pillanatban is utánanyúlt, hogy védje és a tehetetlen test súlya lehúzta. Mert Glenn végig ilyen volt. Erre szokták mondani, hogy a jó szíve viszi a sírba. :( -
IXEMGabeo #9448 ebben is van igazsag...en sem ertettem, hogy a fenebe esett le bar egy tetem nehezebb a kelletenel, de alap, hogyha felem dol a masik iranyba lokom nem pedig magammal rantom:DDD...
tekintsunk el ettol es mondjuk azt nem szamitott ra h a csavo megoli magat xD -
IXEMGabeo #9447 ja es Maggiere pedig nem fog hiszterikus roham torni mi...amikor meglatta az apjat mikozben a Kormanyzo levagta a fejet, na es Bethet mikor a korhazban lelottek ezek utan a minimum, hogy a nezo lassa a reakciot miutan megtudna, hogy az egyetlen szerelmet megettek a zombik nem pedig ketsegek kozt hagyva remenyt keltven benne azt mondanek Rickek neki, hogy "nem tudni mi tortent Glennel hisz nem valaszolt a radioba"... azon a velemenyen vagyok atlag nezo szemmel, hogy dramaturgiailag nem illik ossze..eddig minden fontos szereplo elhunyasat vegigkisertek a fohosok... -
#9446 Nem meglepő....azt hittem már rég berendelték :D -
#9445 Szerintem jól lett kitalálva, hogy az egyik főszereplő, távol a többiektől hal meg(?), és Ők meg nem tudják, vagy nem akarják elfogadni, hogy tényleg meghalt, az túl ósdi, meg maradi lenne, ha mindenki előtt, tök egyértelműen halna meg.....nekem ez a "halál mód" tetszett, ha tényleg meghalt. -
SzinesGeza #9444 De nem érted, hogy ilyen dramaturgiával nem fognak egy részt sem leforgatni?! -
#9443 miért találgatnának? tudják h a városban próbált elterelést csinálni egy egész hordányi zombinak.. és mivel nem volt füst/tűz mint ahogy ELŐRE jelezte, így egy 5 éves is kilogikázza h nem sikerült tűzet csinálnia és meghalt. + Nicholas se tért vissza aki vele ment, ami nemes egyszerűséggel megerősíti ezt. az, hogy halt meg ugyan mind1 egy zombival teli világban, az hogy tudnák nem sokat nyomna a latba. -
Prof William #9442 Jaja az évad következő 80%-a arra menne el hogy Glen-t keresik, aki majd az utolsó részben összefutnak vele zommbiként, Maggie pedig szomorúan fejbe lövi... -
SzinesGeza #9441 Úgy értem abban mi a fasza, ha a többiek nem tudják meg mi történt vele, csak majd találgatni tudnak?!
A Sophia féle megoldás meg csak megint egy klisé lenne. -
#9440 Berendelték a 7. évadot -
#9439 ha jól emlékszem origon is pont múlt héten volt sorozat, hogy a sorozattal nőtt fel vagy valami, erre meg meghal (sorozatban) :D -
#9438 Cliffhanger. Rengetegen gondolnak rá, napokig ez a téma(lásd ez a fórum, reddit), óriási reklám nekik. és persze feszül a hangulat, senki nemtudja mi van, nem véletlen hogy az IMDB-n is fentvan a neve, nem véletlenül nem volt benne a Talking Deadben
a készítők szempontjából ez egy tökéletes fogás -
SzinesGeza #9437 Ebben mi a fasza? -
#9436 mondjuk már az elég gagyi volt ahogy leesnek, mégis hogy a bánatba sikerült ezt összehoznia Glenn-nek?? ott áll vele szemben az a szerencsétlen, majd fejbelövi magát és tesz egy fordulatot Glenn karjaiba? LOL Nem érdekel hogy meghal, még az se hogy ilyen bénán, de akkor legalább ne hozzák vissza, mert már így is kínos.... -
Balázs 17 #9435 Daryl kezd eltunni, nem sokat latni a sorozatban :( -
#9434 Valaki itt már leírta, de én is azt a véleményt osztom, hogy ez egy zseniális húzás volt, hiszen mindenki erről beszélt. Pro, kontra érvek, teóriák, ez kiváló reklám bármilyen játék, sorozat, film, könyv részére.
Én nem szeretném, hogy Glenn elpatkoljon, mert nagyon szimpatikus, igazán emberi karakter volt, de úgy gondolom, hogy ezt lehetetlenség túlélni. Ha mégis valami csoda folytán megtörténik, eléggé csalódni fogok a sorozat hitelességében. Többen mondták azt is, hogy így nincs meg a dramaturgiája, hiszen senki nem látta, hogy meghalt. Erre most Sophia esete jutott eszembe, adott esetben vissza lehetne hozni zombiként, az megteremtené az esélyt erre is.
Meglátjuk... Morgan karaktere érdekes lehet, főleg azért mert két évadonként tűnik fel kb, de már sokszor láttuk az erőszakmentes, problémamegoldó személyiségből átváltó vadállatot. Ennek talán már nincs akkora súlya, bár ennek a világnak ez az alapvető kérdése. -
haxoror #9433 Rick a tank alatt rész mekkora már, de rég volt az első évad! -
Pares #9432 Ja, hogy ha valakinek más a véleménye vagy máshogy látta, akkor az már összeesküvés-elmélet, mi? Leírtam, hogy miért gondolom úgy, ahogy, vagyis hogy abból amit láttunk, egyáltalán nem biztos, hogy Glenn meghalt. Nem mondom hogy túléli, de szerintem azt is elhamarkodott kijelenteni, hogy meghalt. -
#9431 6 Ways Glenn Can Totally Make It Out of the Horde Alive in 'The Walking Dead' -
#9430 és pontosan ezért fogjuk végig nézni Morgan életét hétfőn:) -
#9429 Dramaturgiailag szerintem épp az a afsza, hogy senki nem tudja, most mi történt, és csak találgatni tudnak.... -
#9428 Érdekes, hogy régen bekenték magukat vérrel tetőtől talpig és lazán mászkáltak a zombik között, de mostanában ez eszükbe sem jut, pedig az előző részben is lazán megoldotta volna a problémát. -
SzinesGeza #9427 Viszont dramaturgiailag hülyén jön ki, hogy senki nem volt ott mikor történt, nem marad belőle semmi, így a többiek nem fogják tudni mi történt vele. -
#9426 nekem is fura volt a jelenet, mégsem gondolom, hogy túlélte. elég hülye szögből vették fel, tényleg fura az egész, mintha nem az ő testét marcangolnák, de gondolom így akartak kis reményt adni annak, aki szerette glennt :D
mint ahogy írták is jó páran, ha nem is belőle falatoztak, annyi walker volt ott, hogy se-perc alatt bepuszilták a másik csávót, aztán jöhetett glenn. -
#9425 Carol is meghalt már elég rég a képregényben, arra nem lehet hivatkozni -
#9424 Végre egy értelmes ember. -
#9423 Dehogy él, hagyjuk már ezt a találgatást :D jókat röhögök itt az összeesküvés elméletes hozzászólásokon. Mellesleg a képregényben is elhullik. Finoman falatoznak a beleiből miközben ő él, igazi horrorjelenet, erre vágyunk!. Meg az a perverz zombi öregasszony is aki rácuppan. Nekem tetszett. Még, hogy túlélte! LOL kacagnom kell. -
#9422 -
#9421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Quantumleap #9420 De amúgy az az érdekes, hogy amikor néztem, nekem egyértelműen az jött le, hogy meghalt, be is indult a gyászos WTF-érzés. Eszembe nem jutott semmi ilyesmi, hogy nem ő van felül, meg lehet, nem az ő beleit tépik, meg etcetera. Az epizód után belépve fórumokra azt hittem, hogy Glennt gyászoló hozzászólásokat fogok olvasni. Teljesen váratlanul értek ezek a találgatások. És ha belegondolok, hogy a nem fórumozó TWD nézők között hány hozzám hasonló gondolkodású lehet, akkor megint azt kell mondjam, világszinten übergagyi lesz, ha kiderül, hogy él.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.10.29. 08:00:03 -
Pares #9419 Erre gondolsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt igazából még a mellkasát se látni teljesen, raádásul ahogy láthatod a korábban belinkelt felülnézetes képen, nem a mellkasa magasságában falatoznak, hanem annál sokkal lejjebb, kb. a dereka környékén.
Láttad már a következő részeket? Honnan tudod ilyen biztosra, hogy nem fog semmi történni ami elzavarja vagy elcsalja onnan a zombikat? Én arra építem a véleményem, amit eddig láttunk, és amit eddig láttunk, abból nem következik, hogy Glenn meghalt. -
Balázs 17 #9418 a forgo ajtos volt eddig a legdurvabb szerintem -
#9417 "De mint tudjuk a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út." -
Dagohun74 #9416 Amúgy is elég érdekes ez a jelenet nem lehet eldönteni a látványtól vagy a fájdalomtól síkit. Az is igaz elég magasról tépik ki a has tartalmát. De mint tudjuk a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. -
#9415 És szerinted majd csak szépen fel áll onnan, és elsétál? Több száz vagy ezer zombi volt ott, ő onnan nem fog többet felkelni (holtan se, mert megeszik). -
#9414 Szerintem se halt meg. Sokkal magasabbról szedik ki a cuccot, az nem lehet a mellkasa. No meg a mellkasából húzzák ki a belét?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No meg akinek így szétkapják a mellkasát, az nem jajveszékel, meg bömböl, nincs már hozzá tüdeje :)
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.28. 19:48:44