The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOX Tv online: http://divxmozi.eu/tv/fox.htm
És akkor minek hívod az Amerikán kívül élő feketéket? Meg ha a fehéreket lehet fehéreknek hívni, akkor a feketéket miért nem lehet feketének?
Kongy
Nem én találtam ki, a fekete is diszkriminatív, mert akkor megint csak meg van különböztetve, hogy más színű, vagy a tököm tudja. Afroamerikai azt kész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez az afroamerikai akkora hülyeség. A fekete szerintem a legkorrektebb kifejezés. Ilyen erővel az Amerikában élő fehéreket euroamerikaiaknak kéne hívni.
Kongy
PC elvei azt mondják, hogy afroamerikai, szóval a fekete sem helytálló.

Amúgy nekem tetszett ez a rész, volt 1-2 beteg trancsírozás, rég volt már ilyen 😊
Várom már Rick meg a szöszi mikor esnek egymásnak 😄 Izzik köztük a levegő.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.16. 19:26:15

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

azta kutya micsoda epizod volt ahhh...

micsoda gane leny az emberiseg pfff

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
valami elektromos cucc miatt, ami elromlott, és nélküle nincs áram.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.16. 16:35:45

Per Aspera Ad Inferi.

Marci0115
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet nem figyeltem elegge, de amugy miert is mentek a raktarba?

RatBaG
nézd el nekünk, mi nem a kifinomult londonban élünk. illetve képesek vagyunk különbséget tenni a túlzott pc bullshit és a nyelvi eltérések között.

a mai rész egyik pozitívuma, hogy legalább aiden irritáló pofáját nem kell tovább tűrnünk. gondolom majd a pógálmester asszony bepipul a kisfia halála, meg az idegenek térnyerése miatt, előbb-utóbb.
noaht sajnálom, kezdtem megkedvelni. pedig azt hittem tuti glen fog meghalni, mikor ott búcsúzkodtak maggievel.
a pap meg, áhh. már rég a zombik a elé kellett volna vetni. még eguenenél is nagyobb useless piece of shit. megvan, kinek kell következőnek elhullania, még a szabály is illik rá...

Per Aspera Ad Inferi.

a mai rész nagyon epic volt #Eugenebadass
a pap megint be volt állva ahogy látom 😄
Count Adyn
Szvsz a magyar nyelvben a néger szóhoz nem párosul olyan pejorativ tartalom mint az angol anyanyelvű országokban, ugyhogy deal with it, nem kell ez a túlzott PC mánia😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kínai? Az ki? Új karakter jött a koreai Glenn mellé?

http://gaborszantai.co.uk/

Négerezés helyett nem lehetne feketét írni? Ennyire nehéz XXI. századi művelt emberként viselkedni?

http://gaborszantai.co.uk/

acsati
SPOILER!

eszem megáll,komolyan mondom! Raktáros rész mikor a srác NEM HALLJA!! ahogyan a full body armoros Zé 5 méterre tőle hörögve csoszog....ez még "oké"....erre elkezdi lőni....oké armor van rajta nem tudja rendesen lőni....kilövi a térdét! végre egy okos ötlet! erre lövi tovább a páncélos testet! értitek már egy éve Z apokalipszis van erre a testet lövi! És bammeg nem ott van egy kézi gránát?! és nem azt találja el?? és még ez is "OKÉ" ,de amikor bammeg a Zombik MEGVÁRJÁK /mert kurvára megvárták/ míg magukhoz térnek a robbanás okozta sokkból?!?!?! és csak utána attackolnak!! a EUgene-s jelenet is a raktárban! O MY GOD!! Eugene ez a tied! és állnak és nézik....erre odateleportál Eugenera az a csaj Zombi és addig az unatkozó Kínai és társa 2 kartondobozt odébb rugva hírtelen mégis csak tud segíteni.,.....pfffff édes Istenem ezek annyira blődli ZSÉ kategória,hogy letudnám szakítani a tapétát kínomban 😛 5. ÉVAD!!! és még mindig itt tartanak....Lopakodó zombik és atombalafszság harci jelenetek..........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.16. 12:09:20
RatBaG
még nem láttam, tippelek... meghalt egy néger? sőt, megint néma zombi volt! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

zaki
Megint
meghalt egy neger
😄

Mi a tököm lesz ebben a városban? olyan művi az egész.........
polluxware
Jut eszembe! Ha valki nézi a Black Sails-t annak ismerős lehet, a topik jelenlegi viharának témája😊))

mondjuk ott nem kell találgatni<#law>

polluxware
sztem is ilyesmiről van szó.. kicsit a "kívülállóság"-ot Darly esetében a nézők számára, e példán keresztül emelik ki. Másrészről rámutat arra is ,hogy a marcona "fehér powa" álarc mögött , mégis benne látják azt a személyt aki tudja a jó és a rossz közötti különbséget..

Rick gyakorlatilag már rá is mozdulna a szőke anyukára (fasziját simán lelőné -> ebből még lesz konfliktus)

mostani részek egy az egyben amolyan PTSD látleletek...

polluxware
külföldön, nyugatabbra... ott 2015-öt írnak...

<#lookaround>

mé' nem fekszik neked ha egy lány fekszik neked
<#eljen>

a szinvonal az megvan, de a mai korosztalyt elnezve ez csak romlik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kaplan
Szerintem teljesen természetes, hogy egy lehetséges történeti szálról, karakterfejlődésről beszélünk. Nincs semmi gond a homofóbiával, én sem nézem jó szemmel őket, de nem köpködök rájuk. Rengetegszer irreleváns dolgokról megy a vita, akkor nem tudom, hogy ez miért ne férne bele anélkül, hogy lebuzizzunk egy ismeretlen fórumozót.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amúgy fogadni merek, hogy külföldi topikokon is előjött ez a téma.
egyesek amugy nem ertik a poent...😄

szamomra is rohejes a dolog nem hiaba tettem 3 szmajlit

erdekes a mondandom lenyege nem is a buzulasrol szolt erre letamadtok...

raadasul irni sem tudtok

jo lenne, ha kicsit kimennetek a friss levegore<#banplz><#duma>

Azt kell, hogy mondjam, még ez is jobb, mint a "szarfos a sorozat" téma! <#fogmosas>
BoneDragon
Ezt is megéltük, walking dead topicba buzi flame.<#banplz>

Ellenben ritkán hallani olyan nőkről, akik izgulnának arra, ha két férfi együtt van.
Kongy
Épp ez.. 😄 Ez amúgy az életben is így van. Ha 2 srác fogja egymás kezét, akkor azok buzik, de ha 2 csaj, akkor meg jajdecukik, barinők.
Nem tudom miért kell rápörögni erre a meleg témára azért, mert meghívták vacsorára... Ezzel szerintem nem arra utalnak, hogy majd valami szerelmi szál lesz, hanem hogy Daryl-t is csak meghívták valahova, ha már szinte mindenki talált társaságot..

De csak nők.
"ha Maggie menne át leszbibe"?
Szerintem lennének nők akiknek ez nem tetszene.

Röhejes ez a téma, hogy mi lenne, ha meleg lenne. Bezzeg, ha Maggie menne át leszbibe, avval senkinek semmi baja nem volna. Szánalmasan kétoldalú dolog ez.<#szomoru1>

Más: Szerintetek a következő részben az lesz Sam első jelenete, hogy eszi a sütit? <#nevetes1>
Narxis
Már csak a polgárpukkasztás kedvéért megcsinálhatnák, röhögnék a sok szörnyülködőn. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BoneDragon
Lehet csak amiatt nézi, hátha... <#idiota>

Hagyd már ezt a buzi Daryl témát. Nem lesz az, akár mennyire is szeretnéd.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hadijuk már ezt a Daryl bebúzásodik témát mert nagyon elveszi a kedvemet a egész twd sorozattól..... még belegondolni is rossz abba hogy Daryl bemászna a két radiátor ágyába.... fujjj

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

**New**

a hiresebb Central Park az new yorkban van szerintem arra gondolt😊

Carol oriasi volt, nagyon jo szineszno alakitja...

tenyleg jol banik a gyerekekkel😊<#gonosz2> nagy kedvencem remelem nem fog meghalni, nelkule, Rick es Daryl nelkul nincs TWD

kifejezetten tetszik ez az uj helyzet, amiben vannak hoseink...egyetertek kisse az Abraham, Eugene fele csapatot feleslegesse tettek, de Gabriel atyanak, Noahnak sot meg Maggieket sem erzem fontosnak jelen pillanatban...Sascha fura meg nem talalja a helyet, Carl szala erdekes lehet a kivulallo lannyal, Michonneban is tobb van, Tara hmm...nem ertem miert nem bontakoztatjak ki...

Deannaban en egy uj sunyi kormanyzot latok, aki jol keveri lapjait...Rickeket szepen beszervezte, hogy segitsen nekik tulelni😊 nem szamol azzal ok mennyire okosak, mert amennyit odakint tapasztaltak a bentiek azt eppenseggel nem eltek at...

ja es, hogy Darylbol homi lesz-e...ki tudja bar Aaronnak ott a parja szoval kisse erdekes meleg haromszog lenne abbol😊)))

Tikal
nyilván...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus
Ha te mondod, bár semmiféle okoskodási szándék nem vezérelt... simán azt hittem csak vicces lesz, mivel az USÁban nem találsz olyan várost, ahol ne lenne Central-ra keresztelt hely, létesítmény, akármi.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tikal
mindig van egy google kisokos...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tényleg. Bocs elírtam... bár... zombiapokalipszis közben bármi megtörténhet...
Tikal
Central Park LA-ben? <#rolleyes>

És mivel elméletileg a járvány kitörését láthatjuk, még nem is lesz annyira kihalt az a város.

Persze lehet hogy a 2-ik részben bemenekülnek a Central Parkba és aztán 4 évadon át ott bóklásznak. 😊

Mellesleg ha van egy kis eszük akkor az 1-2 évad tényleg a nagy káoszról kell hogy szóljon. Majd később jöhet valami időugrás de előtte mutassák be jól a világvégét.
az meg mi?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Itt senki nem követ hiddenlolt?