12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#9493 Ahogy előttem is mondták, a harapás csak beteggé teszi az embereket, amitől gyorsan meghalnak. A halál után pedig zombik lesznek. Tehát nem a harapástól változnak át, hanem attól, hogy meghalnak, legyen szó bármilyen halálról. Követed a sorozatot, de nem jól, volt már erről szó többször is a sorozatban.
Glenn pedig meghalt. -
#9492 ha megharap egy retkes hulla, akkor jön a fertőzés/láz (nem AZ a fertőzés), amibe szimplán belehal, a benne lévő vírus meg utána visszahozza, ennyi. -
#9491 Én úgy emlékszek a simába is volt róla szó, a börtön környékén mikor a betegség is volt. Ha jól rémlik úgy magyarázták, hogy a vírus legyengíti az immunrendszert és ezért egy harapás is eléggé meggyorsítja a halál folyamatát. (meg minden apróbb betegség is halálos lehet) -
#9490 ha jól tudom, akkor nem a harapás változtatja át, hanem abba hal bele és utána változik át
úgy rémlik, hogy ezt a Fearben mondják -
#9489 Glenn nem halt meg. Ráesett az ürge és annak a beleit tépik. Azt hittem ez evidens. -
#9488 Bocs, nem követem annyira a topikot, de a sorozatot kezdetektől nézem. Biztos volt már, de a kereső egy hulladék, így kérdezek:
Értem, hogy mindenkiben ott a vírus, meghal zombi lesz. Tiszta sor.
De a harapástól miért változik át hamarosan? A fröccsenő vértől meg miért nem??? -
Dagohun74 #9487 Ezt a részt most miért? Morgan még nagyot fog bukni azzal a fogoly csávóval. Azzal még lesznek problémák olyan mint Obi Van azt hiszi már mester de nem. A tanítványa a sötét oldalt fogja választani. -
#9486 jó volt a mostani rész nekem tetszett
a Glennes témához pedig... szerintem is meghalt, és rém gagyi lesz akármelyik két megoldás is az életben maradáshoz... ugye vagy nem őt eszik hanem Nicholast vagy valaki képzeli/álmodja az egészet... mindkettő elég szánalmas lenne, mondom ezt úgy, hogy én is bírom Glennt és a Glenn-Maggie párost is..
korábban linkeltem már EZT a képet... itt látszik, hogy át tudnának ugrani a jobb oldali drótkerítésre és a fák között elmenni... egy másik szögből tisztán látszik, hogy azok ott fák és nem egy fal amit benőtt a növényzet... szerintem Glennek ezt észre kellett volna vennie, szóval én azt mondom, hogy ha tényleg életben marad akkor a hallucináció/álom a helyes megfejtés, mert ha valóban megtörtént akkor Glenn tuti észre veszi és átugrik... oké be volt pánikolva de volt már ő ilyen helyzetben és mindig megoldotta... remélem nem lesz Dallasos húzás, az már akkor is cikinek számított...
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.11.03. 08:07:16 -
#9485 A következő részben végre Daryl-é a főszerep. :)
Komoly, hogy gyakorlatilag az egész évad arról szól, hogy mit csinálnak egyetlen nap alatt. :D -
#9484 a troll sikerrel járt -
#9483 A képregényre ne alapozz. Tény, Glenn meghalt a képregényben, és most a sorozatban is, de a sorozat nem feltétlen követi a képregényt. Most nem fogok belemenni a részletekbe, de aki követi mind a kettőt, az jól tudja, hogy mennyivel másabb a kettő.
Szerk.: És Glennt is bézbózütővel ölték meg. Mindenki azt hitte, hogy a Terminusban fog meghalni a sorozatban, amikor ugye ki akarták végezni őket, de a képregényrajongók meglepetésére túlélte.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.03. 07:46:30 -
#9482 amugy nem értem ezt a vitát, a képregény sokkal előrébb van, csak meg kell nézni mit irnak glenről egy angol forumon és kész is, tudjuk -
#9481 Amúgy érdekes még mindig Glenn a téma, senkit nem érdekelt Morgan a tegnapi részben? :D Mondjuk különösebben sok ki tárgyalni való tényleg nincs rajta. Yoda mester kiképezte a padawant, és így lett "aikido" vagy valami hasonló. :) Bár nekem a tisztogató Morgan jobban tetszett, amikor torkon szúrta a csávókát... így kellett volna tennie, amikor megtámadták őket.
Szerk.: Az meg, hogy most ő is akar magának egy padawant, röhej... lesz ennek még következménye, hogy foglyot tart, biztos vagyok benne.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.03. 06:32:46 -
#9480 ugye tudod, hogy ez nem egy dokumentumfilm? Glenn-t egy színész játssza -
R0GUE #9479 Szerintem keress fel egy pszihiátert.... -
#9478 Nyugi szándékosan megy a nép agyának húzása...Steven sem írt 1 hete a hivatalos oldalalaira, open titleból is kimaradt...ezek mind-mind szándékos húzások, és elnézve a történet menetét, tuti a mid-seasonra jutunk el oda, hogy kiderül mi lett vele... -
Quantumleap #9477 Bár ez lehet, csak direkt extra megtévesztés, és csak egy rész erejéig távolították el. -
haxoror #9476 nekem tetszett ez a rész, kell ilyen is -
eddaniel #9475 Glenn nem halhat meg te szadista f@szopo állat, szánalmas ahogy élvezkedsz mások halálán, te meg három db 8 éves norvégtól beszarnál te fekete pólós rocker köcsög! -
#9474 Merle-re? Már amikor egy kézfej volt a tetőn? Az azért egészen más volt. Itt konkréten zombik voltak minden irányba Glenn körül, esélytelen, hogy onnan feláll és eljön sértetlenül. Egyedül úgy élheti túl, ha hirtelen átesik egy másik dimenzióba a betonon keresztül... de ez asszem nem az a sorozat. -
kissssss #9473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!carl elveszti a szüzességét? talán? -
#9472 Azért remélem, hogy ezt a Glenn szálat nem húzzák el a téli szünetig, de már csak pár epizód.. vajon mi lesz az idei nagy cliffhanger? :D -
#9471 -
gerinstyle #9470 Arra fogadok hogy a zombik akkor szecsuániztak.... -
gerinstyle #9469 Nem képesek felfogni. Tartsunk fogadást emberek. És a vesztesek kapnak valami büntetést. -
#9468 Éreztem :D és azt is tudtam hogy egyből ez lesz a reakciód
Merle-re is mindenki azthitte, hogy meghal aztán hoppá
én megértem hogy ez a biztos halál, de várjuk má meg milesz szerintem.. -
#9467 Az előző részben meghalt, mi a meglepő ebben? -
#9466 Jah ezt kb 10 percben le lehetett volna tudni -.- -
#9465 nem volt ez olyan rossz, mint vártam
btwSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Steven Yeun(Glenn) neve nem volt ott az opening credits-ben -
#9464 kellett, mire kellett? szórakoztatni kell nem untatni..morgan ki a fenét izgat -
#9463 Ez a rész kellett, de nem érdemelt nettó 64 percet. Egy kicsit vontatott volt. -
#9462 Ha lenne downvoteolni mar mindenki ra nyomott volna, mint anno amikor valaki szinten false spoilerezett :D -
G_ArchAngel #9461 -
#9460 Azany*dat -
#9459 Nem gondoltam volna, hogy Rick-et is megölik. Kicsit váratlan volt. -
StrikeFor #9458 ha nem a 6-os akkor az összes baromság........hiszen nem gyengén kezdték szétrágni -
chilisos #9457 Tényleg, azt miért nem próbálják meg most is? -
#9456 Nem hivatalos, de pletykálják. Most írtam be google-be, hogy "walking dead daryl and merle flashback" és olvasgattam, tedd te is ezt. A 6. évados trailerben pedig az benne volt, hogy túszul ejtették. -
Quantumleap #9455 Forrás? -
SzinesGeza #9454 Persze, hogy lesz. Nem lehet mindenkit, minden egyes epizódban 100%-on pörgetni! :)