12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Dagohun74 #9533 -
#9532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
HuNNter #9531 "Hello Lover Boy"
-
#9530 Flash DC karakter. -
#9529 ...és a végén Stan Lee az unokáinak fogja elmesélni, hogy miért lett a Civil War -
Prof William #9528 Sőt továbbmegyek. Kiderül hogy a sorozat Marvel Zombies világában játszódik. Glent megmenti Flash és utána a Rick-ék segítségét kéri a megzombult Marvel hősök elintézésére, akik a sorozat végső főgonoszai lesznek. -
#9527 Hát az elég váratlan volna, azt hiszem felrobbanna az internet a tömeghisztériától. :D -
Prof William #9526 Na de mi van ha ez a sztori a Flash/Marvel univerzumában játszódik, csak ezt még nem tudjuk?
Na az lenne az igazi váratlan fordulat nem pedig Glenn halála/megmenekülése... -
#9525 Persze, olyan sorozatba, ahol természetfeletti erejük van az embereknek, de itt ilyen nincs. Nem fog jönni Flash, hogy gyorsan oda fusson és megmentse, vagy visszamenjen az időben, ha esetleg erre számít valaki. -
#9524 tényleg kurva unalmas már ez a glenn téma -
#9523 Te ilyen megmondóembert játszol a topicban? Tény, hogy szar helyzetbe került és szerintem is nagyon belemagyarázós lenne, ha megúszná a dolgot, de a sorozatok világában láttunk már egysmást. -
#9522 De várom már, mutassák Glennt halottan, mert nagyon unalmasak ezek a hülye elméletek... remélem a következő részben Maggie rátalál.
Amúgy nem kizárt, hogy Glenn még él, viszont, hogy harapás nélkül onnan nem jutott ki, az is 100%. -
#9521 Ez akár vonatkozhat rád is, hisz még nem halt meg:) -
#9520 Nem szükségszerű a képregényt követni, már ezerszer eltértek tőle......szerintem ha jön Negan elkapnak más főszereplőt....olvastam már olyan teóriát is, hogy Darylre esik Glenn"igazi" sorsa..... -
#9519 Igen? Jó tudni, hogy te előre tudod mi lesz a sorozatban. :) -
Pares #9518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy hogy ő fogja Glennt megölni. -
#9517 Nem értem, hogy jön ide Negan?! -
#9516 Andrew Lincoln interjú
"Are we building towards Negan? Is he coming?
-Yeah, probably"
-
#9515 Glenn halott. -
#9514 Mint most, a rendes életben, ott is vannak olyanok, akiknek kinyalják a seggüket. Akik végig négy fal között ücsörögtek, és mások hozták nekik a dolgokat, addig miben kéne tapasztaltnak lennie? Semmiben. Igen, alkalmazkodtak ahhoz, hogy most már nem is kell boltba menniük, hanem mások hozzák nekik a kaját.
A Fear-ben pedig akkor tört ki a járvány, nem tudják, hogy mi a franc is van. Valaki attól, hogy meglát egy beteg embert, nem fordít rögtön hátat, hanem segít... lehet ez új neked, de ilyen is van. És az emberi faj nagy része bizony buta, ez se kéne, hogy újdonság legyen. -
#9513 glenn-escapes-with-help-from-the-sewer-system ?? -
G_ArchAngel #9512 Viszont picit unalmas már, hogy ennyi idő elteltével is vannak életképtelen emberek. Nem egy, hanem sok.
Ilyen nincs a valóságban. Ha valahol árvíz van vagy hetekig tartó esőzések, akkor is legkésőbb hetek alatt alkalmazkodnak az emberek, mert gonosz faj vagyunk, főleg a környezetünkkel, természettel szemben, de nem buták.
Ezek az emberek, főleg a a Fear of szereplői meg nagyon azok.
Ma sem mennél oda senkihez 1m-re beszélgetni, aki hörög, opálos a szeme és véres hab folyik a szája széléről, nem mert tudod, hogy zombi, hanem, mert betegnek nézed. Egy erősebben taknyos embert is távoltartunk magunktól.
-
#9511 Pont ez a jó, hogy hétköznapi embereket nézünk, és nem a világ megmentésén ügyködnek, hanem a túlélésért küzdenek. Nem kell ide semmi labor. -
#9510 azt nyilatkozták a készítők régebben hogy nem fog kiderülni semmi a vírusról, még egyszer ilyen első évados "laboros" szál nem lesz.
amúgy több minden változott, pl. régen kenték magukra a zombihúst álcázásképp, mostmár ez sem állja meg a helyét. -
gerinstyle #9509 Élvezem. Amúgy ezen már 4 évad óta túltettem magam. Csak most valaki felhozta. De ha már ennyire jól és sokat hoz a konyhára az AMC-nek akkor megtehetnék a képregény alkotójával együtt ,hogy végre kibaszottul elmagyarázzák a tutit. Mert akkor nem csóválja majd senki a fejét többet akár a képregényt nézi/olvassa vagy a sorozatot. Pl : portya közben találnak egy elhagyatott hordozható labor állomást mint ami a left for dead 2 ben volt és ott le lennének írva a kutatás eredményei. NEM NEM..... itt az van elmagyarázva ami az első évad végén a tudós mond, az oké. De még ő sem érti honnan származik meg mi ez a vírus. Aztán a farm után kiderül, hogy bárhogy meghalsz átváltozol. Tehát akkor a levegőben is jelen van valami formában. Tehát baktérium vagy valami parlagfű terjeszti. -
#9508 A vírus amitől zombik lesznek az minden ÉLŐ emberbe benne van, azért alakul állt az öregségbeli haláltól is. A csonkítással a harapási utáni fertőzést előzik meg--> ne haljon bele a harapásba. Legalábbis a Walking Dead-ben, máshol máshogy van. -
vg #9507 Nem akarok okoskodni, de a sorozat egy képregény alapján készült... tudod, Superman se létezik. Zombik sincsenek. Belefér, hogy ha meghalsz természetes módon, akkor te is zombi leszel. Ez egy mese, vagy élvezed, vagy nem. -
gerinstyle #9506 Az egész egy nagy baromság. Nincs kidolgozva. Ha végtag csonkolással meglehet állítani a harapás utáni fertőzést akkor az csak vírus lehet. Tehát nem értem hogy ha valaki meghal öregségben akkor miért lesz zombi. Vírus terjedés esetén kerülni kéne a vért, zombi harapást, zombigecit, zombi utáni fogmosást. A végén úgy is kiderül hogy az oroszok keze van a dologban. Hadi célokra kifejlesztett Ruszki vírus. 1 évadnál még iráni volt. Az agyat támadja meg, majd egy kis része marad működőképes csak az agynak. Ezért akarnak enni meg párzani. Ez csak is mesterséges vírus lehet. -
#9505 Az első évadban a CDC központban volt a legkimerítőbben elmagyarázva a dolog mechanizmusa, de a fertőzés lefolyása se egyforma mindenkinél. Manapság is ismeretesek olyan fertőzések, amik egy-két nap alatt képesek végezni egy egészséges ellenálló szervezettel is. De az is logikus, hogy kevés szó esett arról, hogy mi okozza, ugyanis a főszereplők között eddig nem igazán bukkant fel biológus, virológus vagy egyéb hozzáértő. Valószínünek tartom, hogyha ma bekövetkezne hasonló és megszünne mindenféle kommunikáció, híráramlás, akkor mi is sötétben tapogatóznánk. -
#9504 Hát én már meg nem mondom neked. 1-2 részben beszéltek róla pár szót, de komolyabban nem merültek bele, így nagyon bennem sem maradt meg. De amúgy elég logikus is, nem? Elvégre látjuk, hogy a harapás utána egyre rosszabbul van mindenki, majd meghalnak. Aztán zombik lesznek. Következtetés: Harapás -> Halál -> Zombulás -
#9503 Nekem úgy rémlik, hogy a harapástól származó láz öl. Ha levágják a megharapott végtagot, akkor meggátolják, hogy tovább terjedjen a fertőzés(nem vírus), ami a lázat okozza. Ilyen lehet egy húsevő baktérium is, persze sokkal durvább, mint egy most ismeretes. Például Hershell-t is ápolták, borogatták egy ideig, amíg legyőzte a lázat.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.11.03. 13:09:05 -
#9502 kivéve ha gyorsan mindjuk levágják a kezed (persze abban az esetben ha a kezed harapták meg :D). Bár őszintén szólva érdekesnek találom, hogy ez "működik", mert azt gondolnám, hogy mire eljutnak a levágásig, már úgyis elszállítótta a vér meg minden a vírust a test összes pontjába. nem pedig lassan megy felfelé hogy legyen idő megfékezni. -
#9501 Ennyire gyorsan? Ennél egy fertőzés/vérmérgezés azért jóval tovább tart. Melyik részben beszéltek erről? -
#9500 Na de ha megharap egy retkes hulla nem feltétlenül kell abba belehalni, elvégre van immunrendszered. De itt bárki akit megharapnak, annak annyi. -
#9499 Kövi rész Alexandria, utána Daryl, Abe és Sasha(na viszont Ő tényleg mehetne már zombi csemegének ) -
#9498 Kétlem, hogy szétválna a bandától (Maggie), vagy valami módon kiírnák a sorozatból, legalábbis most még biztos nem. Amúgy szomorúan néztem a videót, azt hittem a következő részben Daryl lesz a főszerepben, de hát nem. :( -
#9497 ha még mindig olyan elme roggyant kretén lenne, már Daryl sem élne...nagy valószínűséggel... -
#9496 Remélem nagyon hamar kinyírják ezt a Morgant.. szép és jó amit csinál, de ne akarjon már eltemetni minden kibaszott zombit, meg menteni minden kannibál gyilkos erőszakoló vadállatot... hagyjuk már. -
#9495 Ezt #9471 nem nézte meg senki? Nem jön vissza Glenn, Maggie megy el megkeresni. Esélyes, hogy ő is búcsúzik a sorozattól, mert Glenn nélkül nem sok értelme van az itt létének és akkor a farmvonal is végképp lezárulna. Persze ez természetesen attól is függ, hogy mennyire fontos Maggie, mint eyecandy. :)) -
#9494 na én is pont ezt irtam eltudtak volna arra menekülni