The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy imdb szerint se halott Glenn, vagy csak nem frissítettek még.
Kumiho #2179
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha Rick megmurdélna, az hatalmas WTF lenne, de a nézők többségének sajnos hatalmas cápaugrás is.
Mindazonáltal: Nehogy már két végzetesen szorult helyzetben lévő karakter is megmeneküljön!
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.10.26. 20:15:18
Vicces amúgy mert pont az lenne a jó, ha egy-egy ilyen fő karakter meghal, hisz ez vinné előre a drámát csak tudom, hogy itt twd-ben ez nem igazán működik, nekem legalábbis.
Például ebben a jelenetben sem nagyon sikerült előadni ezt.
Vagy tényleg az lesz amit Pares is mond vagy egy nagyon méltatlan és csalódást keltő haláltusát hoztak itt össze.
Morgan annyira érdekel mint egy zsák krumpli meghámozása.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://gaborszantai.co.uk/
Tessék megnézni a trailert 1:40-nél, ez a jelenet még nem játszódott le emlékeim szerint.....tehát számomra meg is van a válasz mindenki kérdésére 😛
#Life is Racing
#Life is Racing
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.26. 13:50:05
Per Aspera Ad Inferi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
fúúúúú rettenetesen utálom ezt mikor húzzák az ember agyát 😄
I met God. She's black
Per Aspera Ad Inferi.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
mondjuk a Wolf banda tenyleg azonnali halalt erdemelne ahogyan egykoron a Terminus fele tarsasag is...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pont ez a baj, hogy csak rájuk ijesztett. Az 5-ből 4-et földre küldött, de elengedte őket. Ott kellett volna mindegyiket megölnie. Az a baj vele, hogy nem képes ölni, és mindent másképp akar megoldani. Itt az az egyetlen megoldás, hogy megöli őket, különben ők ölik meg őt legközelebb. 5 ember elengedés később súlyos következményekkel járhat. Pont ezért dráma sokszor a Walking Dead (mármint a műfajában), mert sok fontos döntést hoznak meg, amik később súlyos következményekkel járhat.
Carol egyertelmeuen megtanulta hogyan nem szabad habozni egy ilyen tipusu vilagban, es meg a szemuveges csajra is volt ideje hogyan vedje meg magat minimalisan...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
zombi alig alig lehet a kornyeken hisz gondoljatok bele pontosan egy idosikban Rickek probaljak terelni oket xDDD
igazsagszerint tokeletes idozites volt ez a tamadas a "Wolf" csapat reszerol hisz a "kemenymag" nem volt a bazison...kiderult, hogy Carol, Morgan es Carlon kivul mindegyik ott pusztult volna...Deanna reakcioja termeszetes volt, a fia piszok rossz lovesz (mondjuk egy kepzettebb valakit odaallitottak volna a toronyba maris kevesebben haltak volna meg). Igy kiderult, hogy Rickek nelkul ez a csapat nem tudna megvedeni magat...
ez az evad pazar eddig, bar akkora panikot nem lattam egyes szineszek arcan plane a kiscsaj akit az elejen mutattak olyan nem torodom "ah leszarom es elmegyek" stilusa volt mikozben a hazban egy kisbaba is ott volt es Carl is, akit elvileg bir...kb semmit nem tett pedig mekkora tulelonek volt o is kikialtva...
varjuk a kovetkezo reszt...
maskor meg o a badass nagyi
en igy latom es nem tudom hova tenni :S
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
De én komolyan megnéznék már vagy olvasnék egy Mo.-n játszódó zombiapok sztorit. 😊
Egyébként belegondoltatok, hogy mi mekkora szarban lennénk ha itt lennének a zombik ahol fegyver sincs? Nem véletlenül játszódik a napfényes Délen ahol minden igaz amerikainak komoly arzenálja van.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.10.21. 08:02:30
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Per Aspera Ad Inferi.
Kumiho #2179
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem ez a rész kicsit az 5. évad idénynyitóját idézi, kellett egy kemény hentelés, hogy felébredjenek a nagy TWD fanok....
gerinstyle:Te meg szimplán oltárian buta vagy ha 5 éve azt nézed amit utálsz....
#Life is Racing
egyébként mit kellett volna tenniük a támadókkal? letartóztatni és bíróság elé állítani őket? 😄
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.10.20. 00:52:19
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''