The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csak a sajat fejeddel probalj meg gondolkodni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt hiszed, attól jó fej vagy, hogy már sokszori elmondás ellenére is lekínaizod? Nem.
Kumiho #2179
Teljesen mas amikor hetrol hetre kovetjuk a karaktereket, es akkor tortenik valami. Kinai fake halalanal tele volt a topik vele, most alig van rola szo.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I met God. She's black
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kicsit iszogattak a musor elott, abrahammel egyutt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Es igen, pont az olyanokra gondolok.
JDF Neganjarol pedig: a scriptje mind a hatodik evad vegen, mind a mostani epizod elejen szinte szorol szora ki lett masolva. A kepkockak ugyszinten. Nem akarom beszurni ide, keressetek ra, ha erdekel.
Szerintem tokeletesen jatssza, nala jobb Negant nem talalhattak volna.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Mobilrol nem enged szerkeszteni vagy normal verziora valtani valamiert.
Kumiho #2179
Btw, ehhez az Andrew Lincolnhoz mar ideje lenne hozzavagni egy emmyt.
Kumiho #2179
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
(Ahogy Negan is, lesznek meglepetesek, ha a kepregenyt kovetik).
(Nem vagy semmi 😄)
Kumiho #2179
Szerk.: Nembaj, attól még azt mondhatja amit írtam. 😄 Kíváncsi vagyok milyen halála lesz. Persze erre leghamarabb tavasz végén kerül sor, szóval még van idő rá. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.25. 08:54:28
Nekem amúgy van egy olyan tippem, hogy Negan valamikor vendégeskedni fog a Morgan által épített börtöncellában. Ez csak egy tipp, nem tudom, hogy van a képregényben.
Akit remélek, hogy még ebben az évadban megmurdél, az Dwight. Most nem sok szerepe volt, de az előző évadban elég tenyérbemászó kis geci f*sszá avanzsált a szememben.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az írók szerintem most előre megágyaztak egy Daryl és Maggie közti feszültségnek, ha majd előbbi kiszabadul. Amúgy lehet, hogy gonosz vagyok, de amikor Rick alázkodott a majdnem kézlevágás után, nekem valahogy Theon jutott eszembe a GOT-ból, amikor megkezdte a Bűzös korszakot. <#hehe>#hehe>
Kumiho #2179
Kumiho #2179