The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alig vt feszultseg vs reddit 10.000 post
Ne csak a sajat fejeddel probalj meg gondolkodni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
//Oszinten szolva, hiaba birtam a karaktert meg minden, de mikor a hsz t irtam a neve nem jutott eszembe, igy ugy hivatkoztam ra, mint az elottem levo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

böröczk
koreai
Azt hiszed, attól jó fej vagy, hogy már sokszori elmondás ellenére is lekínaizod? Nem.

Kumiho #2179

Miért kínaizza mindenki Glennt? Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, hogy milyen lenne ha engem magyar létemre lerománoznának vagy leszerbeznének, és mikor helyesbitenék, azt a választ kapnám, hogy "Tök mindegy! Egykutya!". Már nem azért, hogy elvigyem ilyen irányba a topikot!
Én azon fantáziáltam, hogy mi lenne, ha Banshee-karakterek mennének Negan ellen. 😄 Mondjuk egy Kai Proctor vs Negan ütközet? 😮
Jim Morrison
+
Teljesen mas amikor hetrol hetre kovetjuk a karaktereket, es akkor tortenik valami. Kinai fake halalanal tele volt a topik vele, most alig van rola szo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fú, ez tényleg brutális volt. Negan a kedvenc karakterem lett. Tudja, hogyan kell a riválisát teljesen megtörni és a szolgájává tenni. Csak azért ez az emberek folyamatos megfélemlítése és megtörése dolog egy idő utál kétélű fegyver lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szabii98
és ha ennyire követik a képregényt, akkor remélhetőleg a jövőbeni cselekmény is követi majd😊)

I met God. She's black

valószínűleg beálltak volna mindketten negan bandájába.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Maximus4
Kíváncsi lettem volna Negan-nal szemben mit csinált volna Daryl tesója,Merle és Shane😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

A talking dead aktuális epizodjaban pl jol lathatoan bebaszva ment el 😊
Kicsit iszogattak a musor elott, abrahammel egyutt...

Count Adyn
jaj😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én meg már tökre el is felejtettem, hogy mikor jelenik meg az első rész, nyugodtan Youtubozok, erre szép kis spoilerekbe futok bele...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lópikula
Quantumleap a kérpegényben PONTOSAN így van

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Maximus4
Szerintem is Negan biztos vagy két évadig húzza.A 8. végén lesz felnyársalva,vagy egy hídról lesz lelógatva.De azt meg kell hagyni,nagyon jól eltalálták a színészt ehhez a karakterhez.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

böröczk
* ki lettek masolva a kepregenybol 😄

Kumiho #2179

böröczk
Igen, Daryl pl komoly karakter -es jellemfejlodesen ment keresztul az elso evad ota.
Es igen, pont az olyanokra gondolok.

JDF Neganjarol pedig: a scriptje mind a hatodik evad vegen, mind a mostani epizod elejen szinte szorol szora ki lett masolva. A kepkockak ugyszinten. Nem akarom beszurni ide, keressetek ra, ha erdekel.
Szerintem tokeletesen jatssza, nala jobb Negant nem talalhattak volna.

Kumiho #2179

Most eszembe jut az a csaj az előző évadból, aki a járványkitörésből keletkezett felfordulást kihasználva kinyírta a munkahelyi főnökét. Az ilyenek nyilván inkább a "gonosz"-abb vezetőkhöz csatlakoznak. Bár ez relatív, mert a sorozat legelejét nézve Daryl és Merle is símán kiköthetett volna valaki effélénél, mint ahogy Merlénél részben meg is történt.
Negan nagyon túltolta, kevesebb több lett volna...
böröczk
Van, de azok is inkabb ostoba "csicskak", akik egyedul keptelenek lettek volna a tulelesre. Na meg nyilvan nem egy Glenn fele lelek tarsul a tagokhoz, hanem velejeig romlott, gonosz emberek. Mar ha lehet ilyet mondani, hogy "gonosz".

Kumiho #2179

Devv
Negan simán feltűnhetne a fear-ben is egy kicsikét.
Tehát majd megtudjuk, hogy ő olyasmi, mint Mahone a Prison Breakben? No de akkor itt jön képbe a kérdés: Negannek egyáltalán van olyan embere, aki nem megtörés hatására van vele, hanem szimpla szövetségi alapon?
böröczk
*nyithatta=nyirhatta

Mobilrol nem enged szerkeszteni vagy normal verziora valtani valamiert.

Kumiho #2179

böröczk
Csak szimplan megtorte Negan, ahogy most Ricket is. Azert az elozo evadban mar voltak hezitalasra utalo jelenetek, pl hogy segitett Darylnek. Az sem volt veletlen, hogy vallon lotte, siman ki is nyithatta volna.

Btw, ehhez az Andrew Lincolnhoz mar ideje lenne hozzavagni egy emmyt.

Kumiho #2179

No, igen. Ha a Kormányzó másfél évadig húzta, akkor ő nyilván még tovább. És ugye előbbi halála óta nem is nagyon volt állandó főgonosz.
Negant tényleg érdemlegesnek látom több évadra meghagyni, karakteres gonosz, akiben rejlenek lehetőségek. Dwight viszont szimplán csak idegesítően ellenszenvesnek tűnik.
Kaplan
Szerintem Negan most legalább 2 évadon keresztül központi karakter lesz. Kizártnak tartom, hogy 1 évad alatt lerendeznék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

böröczk
Dwight nagyon jo karakter lesz. 😊
(Ahogy Negan is, lesznek meglepetesek, ha a kepregenyt kovetik).

(Nem vagy semmi 😄)

Kumiho #2179

MoRT2195
Tényleg, most néztem meg. Úgy rémlett, hogy a fejszéjével fenyegetőzött, de akkor csak itt a lentebbi kommentek miatt kavarodtam be. 😄
Szerk.: Nembaj, attól még azt mondhatja amit írtam. 😄 Kíváncsi vagyok milyen halála lesz. Persze erre leghamarabb tavasz végén kerül sor, szóval még van idő rá. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.25. 08:54:28
Mert milyen módot ígért? Símán csak azt mondta, hogy megöli, nem ma, nem holnap, de valamikor igen.

Nekem amúgy van egy olyan tippem, hogy Negan valamikor vendégeskedni fog a Morgan által épített börtöncellában. Ez csak egy tipp, nem tudom, hogy van a képregényben.

Akit remélek, hogy még ebben az évadban megmurdél, az Dwight. Most nem sok szerepe volt, de az előző évadban elég tenyérbemászó kis geci f*sszá avanzsált a szememben.
Count Adyn
Jah nekemis ez tunt fel hogy végre egy értelmes színész, jobb mint az egész banda együttvéve és hálás a szerepe is, látszik hogy élvezi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MoRT2195
Szerintem Rick tuti olyan módon fogja megölni majd Negan-t, ahogy azt neki mondta. És akkor majd visszavág valamivel, hogy "na látod, én is betartom az ígéretemet". 😄
Maximus4
Iszonyat durva rész volt.Valahogy sejtettem,hogy
nem csak egy embert fog kinyírni.Glenn-t nagyon sajnálom.Ezek után már biztos nem tűnik föl egy későbbi részben,hogy túlélte,mint a konténeres résznél😊Remélem ha bekövetkezik,Rick valami iszonyat lassan fogja kivégezni Negan-t.

Tikal
te mekkora hős vagy 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát engem kurvára nem spanolt fel a több hónapos várakozás, sőt, mivel több hónapja nem jár a fejemben a walking dead, a karakterektől is kicsit eltávolodtam, ezért rohadtul nem érdekelt már ki hal meg... az előző évad utolsó része feszült volt, ez már nem...annyira...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jeffrey Dean Morgan zseniális amúgy, lemosott mindenkit. Egyszerre utálom és imádom Negant 😄

Darylre meg nem tudok haragudni, pedig neten szétnézve mindenhol szapulják. Egyszerűen volt töke, totál felcseszte a tag, de ha tudta volna, hogy mi fog történni, akkor valszeg nem teszi. Azt meg, hogy esetleg ő kap érte, azt gondolom leszarta. Vagy lehet, hogy meg akarta adni a kezdőlökést a bandának, hogy megpróbáljanak kitörni, de az nyilván totál esélytelen lett volna. A másik meg, hogy egész nap feszkóban voltak tartva és dögfáradtan térdeltek a porban, idegileg amúgy is kivoltak.
RatBaG
akkor a hátában!

Per Aspera Ad Inferi.

böröczk
Nem fogod.

Kumiho #2179

Nekem rögtön az jutott eszembe, amikor Rick felvette a baltát a rész végén, hogy fogjuk mi még ezt Negan fejében látni egyszer 😄
Ilyen típusú és hatású rész még nem volt a sorozatban, legalábbis számomra. Annak legfőbb ideje volt, hogy meghaljon valaki első évad óta jelen lévő karakter, ilyenre Andrea halála óta nem volt példa.
Az írók szerintem most előre megágyaztak egy Daryl és Maggie közti feszültségnek, ha majd előbbi kiszabadul. Amúgy lehet, hogy gonosz vagyok, de amikor Rick alázkodott a majdnem kézlevágás után, nekem valahogy Theon jutott eszembe a GOT-ból, amikor megkezdte a Bűzös korszakot. <#hehe>
Devv
Azért ne feledjük:
Allitolag lesz elozmeny epizodja, a kis autoneppernek

Hiába sokat hibázik Daryl (ő mindig is ilyen volt amúgy) óriási jelenet volt, amikor telibeverte Negant 😄 Amúgy ez volt eddig a legjobb rész, az összes közül szerintem. Végre van tökük az íróknak, nem voltak gyávák. És az is + pont, hogy a következő részben nem csak Carolék balfaszkodása lesz benne, hanem lesznek a többiek is, úgy látszik a trailerből, hogy az összes szál egyszerre. Milliószor inkább ez, mint hogy egy újabb rész elmenjen mondjuk csak Morganre. Oké, Negan kaphat önálló részt, de akkor az apokalipszis kitörésétől kezdve, úgy, hogy megtudjuk, mi volt előtte.
böröczk
HAHA kurva nagy rész volt, remélem az egész évad ilyen lesz!

Jim Morrison
Kivagott jelenetbol van?:o

böröczk
Reszben spoileres kep, szoval csak a link

Kumiho #2179