The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

botyika
jó volt a mai rész?
molnibalage83
Próbálkozz ezzel összevetni. Lehet, hogy én vagyok béne, de nem nagyon akar kijönni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

tigeroo
nem vagyok morze szakértő, csak a business insideren olvastam.

link: link
Most ez komoly? <#wow1>
szabii98
félévad valszeg

I met God. She's black

tigeroo
de bizony kijön.

azt pislogja hogy "I EAST" gondolom a saviorok helyzetét tikkelte le hogy merre találhatók majd

cassoneitaly
Időzítések J1GG4 jóvoltából:

INTERNAL | WEB-DL

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Tikal
Meg az emberek hol voltak? Percekig nem jött elő senki, utána is csak két ember, akik bambultak az emeleten... vagy Hilltopon 5 fő a teljes populáció?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Devv
Jesus-kick! Legjobb jelenet! 😄
molnibalage83
Meg az egész célja értelmetlen volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

gaz jelenet volt..nem is ertem a kaput mikepp nyitottak ki meg eszrevetlenul odahelyeztek a kocsit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tipikus WD epizod volt, de azert nem volt rossz

Steven Ogg is bemutatkozott, es vegre Jezus is elokerult jo donteseket hozva...kivancsi leszek mi lesz, ha Neganekhez er o meg Carl is...jo otlet volt ez a rejtozkodes

Gregory jol megalazkodott, de nincs mit tenni fel😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

molnibalage83
A 2. évad elejéhez képest halad. Na, akkor tényleg semmi sem történt vagy 6-7 részen kersztül, a karámos jelenetig...

Count Adyn
csak ez a szétszedett csapat és mindenki kap egy részt formátum ugh... nem halad semmit a sztori igy időben

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

böröczk
Nem tudom, a Maggies jelenetek jok voltak nagyon, meghato volt a vege is, mikor hozta Enid a lufikat. Ettol fuggetlenul ki nem allhatom azt a kiscsajt meg mindig, tokeletes duot alkotnak Carllal, aki szinten total bena, es nem javitottak az evek szineszi kepessegein.

Mondjuk a zombimszarlos jelenetnel en is felnevettem, plane ahogy Jesus lerugta az egyik zombit, azt nem gondolhattak komolyan 😄

Kumiho #2179

Azt hittem, hogy a 7x06 csak és kizárólag Taráról és Heathről szól majd. Ezek szerint mindenkit mutatnak majd benne? Vagy pedig ez nem is a 7x06 promója, hanem a félévad hátralévő részeié? A 7x02 néven kijövő promó is megtévesztő volt ugyebár.
Kaplan
Á, köszönöm! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Dynamic
Vagyis "kínos". Egyszerűbb szó 😛
Egyébként annyira látszik a részeken, hogy különbözőek a rendezők. Ez most tényleg kilógott rendezésben.
szabii98
Valami olyasmit jelent, hogy a dolog nézése közben már-már te érezted rosszul magad a bizonyos dolog minősége miatt😊

I met God. She's black

Én nem mertem megkérdezni.
Kaplan
Mi az a cringefest?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csabush
Jaj igen, akkor nem csak nekem szúrt szemet, hogy ott valami nem volt oké, tényleg cringefest volt. 😄

szabii98
Oké, lehet hogy a képregényes utalások teszik, de az epizód második fele nagyon nagyon tetszett. Jó látni, ahogy alakul a dolog. Viszont!
Az első 20 percet olyan qrva nehéz volt lenyelni, azok az értelmetlen vágások, az a cringefest-es zombigyilkolós jelenet, te jó ég.

Remélem azért nem egyedül vagyok azzal, hogy tök izgi lesz mi sül ki ebből (bár vannak látható jelei). 😄

I met God. She's black

csabush
Azért a farmos mocsok után ezt így kijelenteni igen merész. 😄 Szerintem jó lesz ez, nyilván vannak töltelék részek, de eddig szerintem egyik évadban sem volt ennyi feszültség. Kíváncsi vagyok hogy alakulnak majd a dolgok, hogy másznak ki ebből az egészből.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Eddig ez az évad nálam esélyes a legszarabb évad címre...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cassoneitaly

The Walking Dead 7x05 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-FLEET; 720p-FLEET, HDTV-AFG, 720p-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

[ HAMAROSAN ]

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone
Utoljára szerkesztette: cassoneitaly, 2016.11.21. 12:49:17

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Húú, öcsém ezt nem gondoltam volna, nagggyon nagy volt ez a rész is.

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

molnibalage83
Szerintem nincs. Csak valaki ismeri a vietnámi pilóta foglyos sztorit, ahol a fickó úgy jelenhetett meg, hogy nem szólalhat meg. Aztán kipislogta a "torture" szavakat. Ennyi pislogásból 3 betű sem jön ki...

Maximus4
Ha így van,akkor az évad végére Daryl és Rick tikkelni fog😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mire így bármit is lebeszélnek...😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Devv
Tök jó lenne, ha így lenne.
acsati
Ennek vajon lehet alapja?
rész elején:
Dynamic
Ez kb. olyan mint a Star Warsos Owen bácsi Beru néni akciófigura 😊
Ez de gonosz... 😊

A boltokban már kapható az új Glenn akció figura...

Lópikula
Nagysztalin? LOL épp csak kivégeztette az összes tábornokát. De mondhatnánk Kim Dzsong Unt is...

Az a gyanús, ami nem gyanús!

molnibalage83
Nem a saját kezükkel, de pontosan ezt tette sztálin... Az "árulók" családtagait is lazán deportálták vagy megölték sokszor... A Hitler elleni merényleg után is kiterjed a megtorlás ilyenekre emlékeim szerint...

botyika
ők nem verték péppé az alkalmazottaik hozzátartozóinak fejét szöges baseballütővel.
molnibalage83
Mert sz. maradék hívei alkottak volna. Negen mögött ki van? Ja, bocs, az égett képű muksón kívül senki... Egy N-hez hasonló fickó N-et simán lecsapta volna nem törődve a következményekkel...

Lópikula
jókat nevetek..Sztálint meg Hitlert is megölhették volna ezerszer mégsem tették

Az a gyanús, ami nem gyanús!

botyika
hát, szerintem baromság ez a negan sztori. megöli másnak a testvérét, feleségét leszúrja, stb, ha a saját embereivel így bánik, azok már rég összefogtak volna ellene és agyonverik hatsoron. a másik mikor a mostani részben megérkeznek, egyrakáson, simán lehetett volna csapdát állítani és halomra lőni őket. való életben egy ilyen ipsének sepercig sem tartana a hatalma, vagy csak egy 5-10 fős közösségben tudna maximum érvényesülni, nagyobb létszámnál leölnék.
Negan nyilván úgy van vele, hogy rogyásig be vannak sz*rva tőle, és az egyik legutolsó, amire gondolnának, hogy hazudjanak neki. És csakugyan nem lenne előnyös bevallani, hogy "Terhesség miatt van rosszul, ezért Hilltopba ment, mert ott van orvos." Negan már csak azért is begorombulna szerintem, hogy összeismerkedtek a hilltopiakkal, szagolni kezdené az esetleges ellene való közös összefogás előszelét. És elég durva, hogy ha ott találja, elhurcolta volna magával Maggiet. Még szerencse, hogy nem vitt el mást.
Sasha jó kérdés, hogy őt miért nem hiányolja Negan? Lehet, hogy őt nem annyira jegyezte meg.
molnibalage83
Érdekes gondolatkísérlet. Vajon mit tenne akkor Negan, ha két neki dolgozó csoport tévedésből egymást mészárolja le, mert nem mutatkoznak be egymásnak...

Grove4
Így van, ezt nem értettem, de akkor örülök, hogy mindenkinek minden tiszta, beszélhetünk arról, hogy Glennek hogy sikerült bemásznia a kuka alá! 😊

Persze értem én, hogy nem akarták felbaszni Negant, hogy nincs ott az egyik emberük, de ilyen alapon Sasha és Michonne sem volt ott (persze nekik nem ölte meg a férjüket).

Mindegy, gondoltam érdekes lehet ez a szál is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Gabriel mondja, hogy örül, hogy üresen kellett betemetnie egy megásott sírt. De mondom, szerintem Grove4 azon csodálkozott, hogy itt a topikban nem beszélünk róla.
szabii98
A sorozatban sem volt rá sokkal több válasz, mint itt

I met God. She's black

Te valamit nagyon félreérthettél. Azt írta:

Csodalkozom, hogy Maggie allitolagos halalarol nem esik szo.

Szerintem úgy érti, hogy itt, a topikban nem beszélünk róla.
mert talán akkor megkapja a választ a kérdésére? talán?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

semmi kioktató stílus nem volt benne, csak megkértelek hogy nézd meg újra a legutolsó részt, pont.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.16. 00:47:13

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hát mert teljesen egyértelmű, hogy a pap ásta a sírt gyorsba. Erről nincs mit beszélni, Maggie ment az útjára és nem akarták felbaszni Negat vele. Ennyi.